50087274
KALYPSO n.o
Krosnianska 786/45, Košice, 04022, SVK
36756539
Deli Express Slovensko s.r.o.
Stará Spišská cesta 40 A/III.3891, Košice, 04001, SVK
Dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
Výroba a dodávka hotového jedla, donáška stravy, služby spojené s dodávkou jedla
Služba
1. Dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla pre seniorov a osobám odkázaným na pomoc inej osoby do troch rozličných prevádzok objednávateľa. |
2. Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky raňajok, desiaty, obeda a olovrantu. |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Špecifikácia jedál | 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna |
2. Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna |
3. Racionálna strava (špecifikácia jedál č. 4.) - Obedy (príklady jedál): | |
- polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát | |
- polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškove s trhanou mozzarellou | |
- polievka krupková, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko | |
- polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovejomáčke, dusená ryža, zeleninový šalát | |
- polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka | |
- frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo),kolienka | |
- polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát | |
4. Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú kzadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnejdutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom(špecifikácia jedál č. 3.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev |
5. Diéta neslaná šetriaca (špecifikácia jedál č. 3.) - Obedy (príklady jedál): | |
- polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla | |
- polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkách, zemiaky s bazalkou | |
- polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky | |
- dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót | |
6. Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviacehosystému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene,dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu) (špecifikácia jedál č. 2.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S -diabetická šetriaca |
6.1 Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín atechnologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter(špecifikácia jedál č. 2.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S -diabetická šetriaca |
7. Diéta - S - diabetická šetriaca (špecifikácia jedál č. 2.) - Obedy (príklady jedál): | |
- zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajcecelozrnnéhotoastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso),jablko | |
- grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús | |
- maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninový šalát | |
- dusené kura na marhuliach, hnedá ryža | |
- varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót | |
8. Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a sobmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovína sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas (špecifikácia jedál č. 1.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku |
9. Diéta s obmedzením tuku (špecifikácia jedál č. 1.) - Obedy (príklady jedál) : | |
- netučný vývar s rezancami, zapečené kuracie prsia so syrom v alobale, zemiaková kaša, kompót | |
- vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát | |
- polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka(bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom | |
netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka,cestoviny | |
- polievka žemľová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok | |
- Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša | |
- Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny | |
- Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha | |
- Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót | |
- Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hráškové s trhanou mozzarellou | |
10. Rozsah predmetu zákazky: | |
10.1 Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickoukultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúcazložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počastýždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g sprimeraným striedaním počas týždňa | |
10. 2. 1 Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosťvýberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, | |
10. 2. 2 Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnychpožiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty,šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov,neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), | |
10. 2.3 Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa | |
11. Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou(acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsahtuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeranýmstriedaním počas týždňa | |
12. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať: | Preferovanie rastlinných tukov (rastlinné oleje,hydrogenované tuky neochutené), čistá forma, súčasť pokrmov. |
13. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mliečnych výrobkoch: | Fermentované: acidofilné Fermentované: acidofilné,jogurty, nízkotučný tvaroh.zdroj: minerálne látky – Ca, P, Mg, vitamíny. |
14. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mäse. | Hydina, ryby, chudé mäso v najvyššej kvalite. |
15. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri zelenine: | Čerstvá, dusená, mrazená zelenina a ovocie v najvyššej kvalite. |
16. Vyvážená strava musí obsahovať: | pomer živín: 55-65 % Sacharidy, 12-13% Bielkoviny, 20-30% Lipidy |
17. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: | NMK menej ako 10%, cholesterol menej ako 300 mg/d,PNMK 10% (kys. linolová, kys. -linolénová, kys.eikospentaénová a kys. dokosahexaénová) zeleniny |
Názov |
1. Dodávateľ musí pri príprave jedál postupovať podľa receptúr na prípravu teplých pokrmov – jedál súvisiacich s normou HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov), Codex Alimentarius (európska legislatíva) CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003. |
2. Dodávateľ musí dodržiavať Zákon č. 152/1995 Z. z. Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o potravinách v aktuálnom znení. |
3. Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy predloží objednávateľovi doklady: rozhodnutie/stanovisko (nie staršieako 1 mesiac) RÚVZ o tom, že prevádzka, v ktorej sa bude strava variť, spĺňa všetky hygienické normy; výpis z registra trestov (niestarší ako 1 mesiac); doklad preukazujúci nahlásenie zamestnancov do Zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne (len tých, ktorí sapriamo podieľajú na rozvoze a varení stravy); doklad o tom, že dodávateľ nemá pozdĺžnosti na SP, ZP, DÚ (nie starší ako 1 mesiac), |
4. Dodávateľ musí naporciovať jedlá do jednorazových hygienických obalov. |
5. Dodávateľ zabezpečí odstránenie biologického odpadu v súlade so Zákonom č. 79/2015 Z. z. Zákon o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. |
6. Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v zmysle vymedzenia predmetu zákazky teda na výrobu stravy. |
7. Dodávateľ musí dopraviť stravu na miesto určenia v presnom čase (desiatu 9:00, obed a olovrant 11:30) aj v príde, že sa jedná len o jednu stravnú jednotku. |
8. Donášku stravy na miesto určenia zabezpečí dodávateľ motorovým vozidlom určeným na tento účel, na vlastné náklady, vo svojich varných nádobách. |
9. Motorové vozidlo, ktoré bude stravu dodávať musí spĺňať všetky technické, emisné a hygienické normy podľa platných právnychpredpisov Slovenskej republiky a Európskej únie o čom predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy relevantné doklady. |
10. Výdaj stravy zabezpečí dodávateľ v obedovej súprave z tvrdeného skla. Obedová súprava musí byť hygienicky nezávadná. |
11. K výdaju stravy zabezpečí dodávateľ príbory z nerezovej ocele v požadovanom množstve. |
12. Dodávateľ zabezpečí odvoz zbytkov jedla a umytie riadu aby všetko bolo hygienicky čisté. |
13. Dodávateľ zabezpečí jednorázové obrusy na stoly na každý deň podávania jedla spolu s papierovými obrúskami. |
14. Udržiavanie teploty stravy si dodávateľ zabezpečí ohrevnými zariadeniami, nie prostredníctvom mikrovlnnej rúry |
15. Ak dodané jedla nebudú v požadovanom množstve, kvalite a gramáži dodávateľ okamžite zjedná nápravu tak, aby dodávka jedlazodpovedala objednanému množstvu, kvalite a gramáži do jednej hodiny od vzniknutého problému. Ak dodávateľ nezjedná nápravu bude objednávateľ považovať túto situáciu za hrubé porušenie zmluvy. |
16.Dodávateľ dodá len objednaný počet jedál na daný deň. Dodávateľ si smie nárokovať len reálne objednané jedlo objednávateľom. |
17. zákazky bude financovaný z prostriedkov verejného obstarávateľa - objednávateľa |
18. Platba sa uskutoční po poskytnutí služby, na základe vystavených faktúr 1x mesačne. |
19. Lehota splatnosti faktúry je 45 dní odo dňa jej riadneho doručenia objednávateľovi |
20. Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
21. Vrátane dopravy na miesto plnenia |
22. Objednávateľ si objedná telefonicky resp. mailom stravu najmenej 12 hodín vopred. |
23. Objednávateľ má právo do 7 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu. |
24. Dodávateľ, ktorý sa prihlásil na túto zákazku akceptuje všetky body technických požiadaviek a osobitných požiadaviek naplnenie. |
25. Nie je možné variantné dodanie služby. |
26. Nepredloženie požadovaných dokladov podľa opisného formulára sa považuje za hrubé porušenie zmluvy s následkom zmluvnej pokuty a odstúpením od zmluvy. |
27. Objednávateľ stanovuje zmluvnú pokutu vo výške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur) ak dodávateľ nepreukáže všetky potrebné doklady. |
28. V prípade nedodržania akejkoľvek povinnosti vyplývajúcej dodávateľovi zo zmluvy a VZP, dodávateľ uhradí zmluvnú pokutu vovýške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur). Zmluvná pokuta je splatná na základe výzvy Objednávateľa na úhradu. |
29. Dodávateľ dodá predmet zákazky na tri rôzne prevádzky objednávateľa podľa konkrétnej objednávky. Jedna prevádzka sa nachádza do vzdialenosti cca 25 km od okresného mesta, druhá cca 35 km, tretia cca 29 km |
Poltár, Banskobystrický, Slovenská republika
27.02.2017 11:00 — 31.05.2017 13:00
7 560,00 ks
41 580,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
20.02.2017 09:44
23.02.2017 16:00
23.02.2017 16:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
23.02.2017 15:22 - Vstupná ponuka | 41 580,00 | € | Cena s DPH |
23.02.2017 15:22 - Najvýhodnejšia ponuka | 41 580,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: