00397610
Technická univerzita v Košiciach
Letná 9, Košice, 04200, SVK
36569194
MASO J+L, s.r.o.
Herlianska 20, Košice, 04014, SVK
Chladené bravčové mäso
bravčové karé, bravčové stehno, bravčová krkovička
Tovar, Služba
1. Chladené bravčové mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
na varenie |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčové stehno kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 2000 | ||
Bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby | kg | 1500 | ||
Bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 3000 | ||
Bravčové karé s kosťou, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 1000 | ||
Bravčová krkovičkas kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 600 | ||
Bravčová krkovička kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 900 | ||
Bravčová panenská sviečkovákuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 300 | ||
Bravčový bok bez kostí, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 500 | ||
Bravčový bok s kosťou, s kožou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 500 | ||
Bravčový výrez bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 500 | ||
Bravčové rebrá mäsové s kosťou, minimálna hrúbka mäsa 3 cm, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 10 | ||
Bravčové koleno zadné s kosťou, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 50 | ||
Bravčové kosti čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 100 |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Vrátane vyloženia tovaru v miestach plnenia predmetu zmluvy. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, kvalite a v opakovaných dodávkach. |
Dodanie-čerstvé, chladené v prepravkách, svalstvo bez trhlín, mäso musí byť bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, na chladenom a čerstvom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí. |
Lehota spotreby bravčového mäsa od doručenia objednávateľovi 48 hodín. |
Predmet obstarávania bude dodávaný na základe objednávok telefonicky alebo elektronickou poštou. Objednávanie bude uskutočňované od 8:00 hod do 16:00 hod. V objednávkach bude upresnený rozsah, množstvo a miesto plnenia. |
Objednávateľ požaduje dodávanie predmetu zákazky na základe objednávok najneskôr do 24 hodín od objednania. |
Dodanie predmetu obstarávania sa bude realizovať každý deň vrátane víkendov v čase od 6:00 hod do 8:00 hod. |
V prípade mimoriadnej potreby sa požaduje dodanie tovaru najneskôr do 2 hodín od objednania. |
Dodávateľ do 2 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu zodpovednú za plnenie predmetu zákazky. Objednávateľ zašle dodávateľovi adresy prevádzok na plnenie zmluvy a mená osôb oprávnených objednávať tovar. |
Dodávateľ do 2 pracovných dní po uzavretí zmluvy doručí objednávateľovi jednotkové ceny predmetu obstarávania. |
Dodávateľovi vzniká právo fakturovať dohodnutú kúpnu cenu podľa samostatných objednávok objednávateľa dňom riadneho a včasného splnenia jeho záväzku na základe potvrdeného dodacieho listu. |
Dodávaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinovému kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 MPRV SR. |
Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k vyhláške č. 423/2012 Z.z. časť C, bod 2 písm. I). |
Tovar musí byť označený v súlade s § 9 zákona 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky z 28. apríla 2004 č. 1187/2004-100. |
Dodávaný tovar musí byť čerstvý alebo chladený. |
Vozidlo dodávajúce tovar musí byť izotermické a strojovo mrazené a hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Splatnosť faktúry je do 30 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. |
Miesto dodania predmetu obstarávania určí objednávateľ v objednávke. Dodanie predmetu obstarávania sa bude realizovať do prevádzok objednávateľa v Košiciach, v Prešove. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo zmeniť zazmluvnené množstvo tovaru u jednotlivých položiek pri zachovaní jednotkových cien a celkovej ceny zákazky. |
Prvé objednanie bude uskutočnené v deň doručenia jednotkových cien a dodanie tovarov nasledujúci pracovný deň. |
Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nedodržanie záväzku plniť predmet zmluvy v rozsahu, kvalite a v lehote na dodanie stanovenej objednávateľom. V takomto prípade si objednávateľ vyhradzuje právo odstúpiť od zmluvy. |
Němcovej 1, Košice, Košice, Košický, Slovenská republika
10.02.2017 11:00 — 31.07.2017 14:00
1,00 bal
42 025,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
02.02.2017 10:25
07.02.2017 10:30
07.02.2017 10:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
02.02.2017 11:11 - Vstupná ponuka | 41 800,00 | € | Cena s DPH |
07.02.2017 10:29 - Najvýhodnejšia ponuka | 36 190,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: