50046772
SENIOR HOME n.o.
Ždiarska 1448/23, Košice-Nad Jazerom, 04012, SVK
36756539
Deli Express Slovensko s.r.o.
Stará Spišská cesta 40 A/III.3891, Košice, 04001, SVK
Dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
Výroba a dodávka hotového jedla, donáška stravy, služby spojené s dodávkou jedla
Služba
1. Dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla pre seniorov a osobám odkázaným na pomoc inej osoby jednej prevádzky objednávateľa. |
Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky raňajok, desiaty, obeda a olovrantu. |
Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky 60 porcií jedál za deň, 5 krát v týždni. |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Špecifikácia jedál | 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna |
2. Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál. | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna |
3. Racionálna strava (špecifikácia jedál č. 4.) - Obedy (príklady jedál): | |
- polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát | |
polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškové s trhanou mozzarellou | |
- polievka krúpkova, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom,zemiaky, jablko | |
- polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovejomáčke, dusená ryža, zeleninový šalát | |
- polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka | |
frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo) ,kolienka | |
- polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát | |
4. Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú kzadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnejdutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom(špecifikácia jedál č. 3.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca |
5. Diéta neslaná šetriaca (špecifikácia jedál č. 3.) - Obedy (príklady jedál): | |
- polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla | |
- polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkách, zemiaky s bazalkou | |
- polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky | |
- dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót | |
- dusené karbonátky, kôprová omáčka, žemľová knedľa | |
6. Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviaceho systému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene, dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu) (špecifikácia jedál č. 2.) | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca |
6.1 Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín atechnologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter (špecifikácia jedál č. 2.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca |
7. Diéta - S - diabetická šetriaca (špecifikácia jedál č. 2.) - Obedy (príklady jedál): | |
- zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajce celozrnného toastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso),jablko | |
- grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús | |
- maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninovýšalát | |
- dusené kura na marhuliach, hnedá ryža, Vi pohára dusenej špargle, Vi pohára manga | |
- varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót | |
8. Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a s obmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovín a sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas (špecifikácia jedál č. 1.). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku |
9. Diéta s obmedzením tuku (špecifikácia jedál č. 1.) - Obedy (príklady jedál) : | |
- netučný vývar s rezancami, zapečená kuracie prsia so syrom valobale, zemiaková kaša, kompót | |
- vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát | |
- polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka (bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom | |
netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka,cestoviny | |
- polievka žemľová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok | |
- Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša | |
- Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny | |
- Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha | |
- Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót | |
- Polievka tekvicová z pečenej tekvice, tekvicový olej; Sójové kúsky so zelenou fazuľkou, šampiňónmi paradajkou, bazalkou | |
- Polievka karfiolová; Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku,kompot | |
- Polievka so zeleným hráškom a závarkou; Vyprážané tofu, zemiakový šalát | |
- Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hiráškove s trhanou mozzarellou | |
- Polievka krúpkova; Hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom,zemiaky, jablko | |
- Polievka cibuľová s opekaným chlebom; Kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát | |
10. Rozsah predmetu zákazky: | |
10.1 Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickoukultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúcazložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počastýždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g s primeraným striedaním počas týždňa | |
10. 2. 1 Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosťvýberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmyslešpecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, | |
10. 2. 2 Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnychpožiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty,šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov,neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), | |
10. 2.3 Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa | |
11. Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou (acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsahtuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeranýmstriedaním počas týždňa | |
12. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať: | Preferovanie rastlinných tukov (rastlinné oleje,hydrogenované tuky neochutené), čistá forma, súčasť pokrmov. |
13. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mliečnych výrobkoch: | Fermentované: acidofilné Fermentované: acidofilné,jogurty, nízkotučný tvaroh.zdroj: minerálne látky – Ca, P, Mg, vitamíny. |
14. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mäse: | Hydina, ryby, chudé mäso v najvyššej kvalite. |
15. Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri zelenine: | Čerstvá, dusená, mrazená zelenina a ovocie v najvyššej kvalite. |
16. Vyvážená strava musí obsahovať: | pomer živín: 55-65 % Sacharidy, 12-13% Bielkoviny, 20-30 % Lipidy |
17. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: | NMK menej ako 10%, cholesterol menej ako 300 mg/d,PNMK 10% (kys. linolová, kys. α -linolénová, kys. eikospentaénová a kys. dokosahexaénová) zeleniny |
18. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: | Vláknina >30 g/d, draslík (Na:K cca 1:1), Na (NaCl)menej ako 5 g/d, nízky obsah rafinovaných cukrov. |
Názov |
Dodávateľ musí pri príprave jedál postupovať podľa receptúr na prípravu teplých pokrmov – jedál súvisiacich s normou HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov), CodexAlimentarius (európska legislatíva) CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003. |
Dodávateľ musí dodržiavať Zákon č. 152/1995 Z. z. Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o potravinách v aktuálnom znení. |
Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy predloží objednávateľovi doklady: rozhodnutie/stanovisko (nie staršieako 1 mesiac) RÚVZ o tom, že prevádzka, v ktorej sa bude strava variť, spĺňa všetky hygienické normy; výpis z registra trestov (niestarší ako 1 mesiac); doklad preukazujúci nahlásenie zamestnancov do Zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne (len tých, ktorí sapriamo podieľajú na rozvoze a varení stravy); doklad o tom, že dodávateľ nemá pozdĺžnosti na SP, ZP, DÚ (nie starší ako 1 mesiac), |
Dodávateľ musí naporciovať jedlá do jednorazových hygienických obalov. |
Dodávateľ zabezpečí odstránenie biologického odpadu v súlade so Zákonom č. 79/2015 Z. z. Zákon o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. |
Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v zmysle vymedzenia predmetu zákazky teda na výrobu stravy. |
Dodávateľ musí dopraviť stravu na miesto určenia v presnom čase (desiatu 9:00, obed a olovrant 11:30) aj v príde, že sa jedná len o jednu stravnú jednotku. |
Donášku stravy na miesto určenia zabezpečí dodávateľ motorovým vozidlom určeným na tento účel, na vlastné náklady, vo svojich varných nádobách. |
Motorové vozidlo, ktoré bude stravu dodávať musí spĺňať všetky technické, emisné a hygienické normy podľa platných právnychpredpisov Slovenskej republiky a Európskej únie o čom predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy relevantné doklady |
Výdaj stravy zabezpečí dodávateľ v obedovej súprave z tvrdeného skla. Obedová súprava musí byť hygienicky nezávadná. |
K výdaju stravy zabezpečí dodávateľ príbory z nerezovej ocele v požadovanom množstve. |
Dodávateľ zabezpečí odvoz zbytkov jedla a umytie riadu aby všetko bolo hygienicky čisté. |
Dodávateľ zabezpečí jednorázové obrusy na stoly na každý deň podávania jedla spolu s papierovými obrúskami. |
Udržiavanie teploty stravy si dodávateľ zabezpečí ohrevnými zariadeniami, nie prostredníctvom mikrovlnnej rúry. |
Ak dodané jedla nebudú v požadovanom množstve, kvalite a gramáži dodávateľ okamžite zjedná nápravu tak, aby dodávka jedlazodpovedala objednanému množstvu, kvalite a gramáži do jednej hodiny od vzniknutého problému. Ak dodávateľ nezjedná nápravu bude objednávateľ považovať túto situáciu za hrubé porušenie zmluvy. |
Dodávateľ dodá len objednaný počet jedál na daný deň. Dodávateľ si smie nárokovať len reálne objednané jedlo objednávateľom. |
Zákazka bude financovaná z prostriedkov verejného obstarávateľa - objednávateľa. |
Platba sa uskutoční po poskytnutí služby, na základe vystavených faktúr 1x mesačne. |
Lehota splatnosti faktúry je 45 dní odo dňa jej riadneho doručenia objednávateľovi. |
Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Objednávateľ si objedná telefonicky resp. mailom stravu najmenej 12 hodín vopred. |
Objednávateľ má právo do 7 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu. |
Dodávateľ, ktorý sa prihlásil na túto zákazku akceptuje všetky body technických požiadaviek a osobitných požiadaviek naplnenie. |
Nie je možné variantné dodanie služby. |
Nepredloženie požadovaných dokladov podľa opisného formulára sa považuje za hrubé porušenie zmluvy s následkom zmluvnej pokuty a odstúpením od zmluvy. |
Objednávateľ stanovuje zmluvnú pokutu vo výške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur) ak dodávateľ nepreukáže všetky potrebné doklady. |
V prípade nedodržania akejkoľvek povinnosti vyplývajúcej dodávateľovi zo zmluvy a VZP, dodávateľ uhradí zmluvnú pokutu vo výške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur). Zmluvná pokuta je splatná na základe výzvy Objednávateľa na úhradu. |
Dodávateľ dodá predmet zákazky na jednu prevádzku objednávateľa podľa konkrétnej objednávky. Prevádzka sa nachádza do vzdialenosti cca 12 km od okresného mesta. |
Revúca, Banskobystrický, Slovenská republika
10.01.2017 11:00 — 31.03.2017 11:30
3 600,00 ks
24 500,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
03.01.2017 08:48
09.01.2017 17:30
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
09.01.2017 16:16 - Vstupná ponuka | 24 498,00 | € | Cena s DPH |
09.01.2017 16:16 - Najvýhodnejšia ponuka | 24 498,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: