42137004
Centrum účelových zariadení
Rekreačná 13, Piešťany, 92101, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Mäsové výrobky
párky, klobásky, šunka, salám, sekaná, tepelne opracované mäsové výrobky,
Tovar, Služba
1. Mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvých /nie mrazených ani rozmrazovaných/ mäsových výrobkov do stravovacích, reštauračných a hotelových zariadení objstarávateľa v celej SR, vrátane odľahlých častí, so záručnou dobou pri dodaní nie kratšou ako 2/3 z celkovej záručnej doby, s uvedením záručnej doby na výrobkoch, v prípade nebalených výrobkov vyznačenie na dodacom liste. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú počas trvania uzatvorenej zmluvy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. 62% | kg | 420 | ||
Bravčová masť 100% bal. 250g, 1kg, 5 kg | kg | 730 | ||
Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min. 45%, ryža min. 25% | kg | 240 | ||
Klobása ipeľská, podiel min. bravčového mäsa 40%, hydinové 26% | kg | 1225 | ||
Klobása vianočná, podiel mäsa min. 60% | kg | 430 | ||
Klobása Maďarská - br. mäso, na 100 g hotového výrobku použitie 108 g mäsa | kg | 175 | ||
Klobása Čabajská - br. mäso 75%, hov. mäso 21% | kg | 230 | ||
Klobása Slovenská točená - bravčové mäso min. 51 % | kg | 500 | ||
Klobása Originál domáca v čreve - bravčové mäso 83 % | kg | 970 | ||
Klobása Dargovská - bravčové mäso 38 %, hydinové mäso 23 %, hov. mäso 9 %, bravčová slanina 9 % | kg | 200 | ||
Klobása Mangalica pikantná -bravčové mäso (mangalica) 85%, hovädzie mäso 28 % | kg | 50 | ||
Klobása Bratislavská - mäso podiel min. 80 %, bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso | kg | 170 | ||
Klobása bravčová Stupavská cigáro v čreve -brav. mäso 45%, hov. mäso 45% | kg | 1077 | ||
Klobása bravčová Stupavská v čreve -brav. mäso 45%, hov. mäso 45% - nie cigáro! | ks | 923 | ||
Oškvarky | kg | 560 | ||
Párky bratislavské - bravčové mäso min. 60%, hovädzie mäso min. 21% | kg | 2800 | ||
Párky fajn - min. brav mäso 49%, hov. mäso 20% | kg | 770 | ||
Párky spišské-bravčové mäso min. 56%, hovädzie mäso min. 24% | kg | 2030 | ||
Párky so syrom - min. bravčové mäso 40%, eidam syr 16%, hovädzie mäso 8% | kg | 310 | ||
Párky javorínske podiel brav mäsa 45% hov mäsa 20% slaniny 15% | kg | 540 | ||
Párky grilovacie so syrom a anglickou slaninou - bravčové mäso min. 70 %, bravčová slanina, tuk do 40 %, anglická slanina (bravčový bok min. 78 %) | kg | 60 | ||
Párky viedenské, bravčové mäso min. 60 % | kg | 235 | ||
Pečeňový syr, podiel bravčového mäsa min. 38%, bravčového mäsa min. 34% | kg | 135 | ||
Prešovský kabanos, bravčové mäso 63 %, kuracie mäso 15 % | ks | 400 | ||
Saláma Inovecká, podiel bravčového mäsa min. 83% | kg | 220 | ||
Saláma Junior - mäkká jemná bezlepková 49% mäsa | kg | 720 | ||
Saláma Kalinka, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min. 84% | kg | 60 | ||
Saláma Malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min. 93% | kg | 560 | ||
Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min. 95% | kg | 580 | ||
Saláma Parížská, podiel mäsa min. 43% | kg | 80 | ||
Saláma parízer podiel brav mäsa 30% ,hov mäsa 20%, slaniny 15% | kg | 230 | ||
Saláma Vysočina - polosuchá 84 % podiel mäsa | kg | 250 | ||
Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min. 50% | kg | 700 | ||
Saláma šunková nárez balená 1 kg, podiel bravčového mäsa min. 60% | ks | 40 | ||
Sekaná podiel brav mäsa 50% a hyd. mäsa 19% | kg | 1155 | ||
Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min. 90% | kg | 845 | ||
Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93% | kg | 858 | ||
Slanina Anglická - br. Bok b.k.,60 % | kg | 170 | ||
Špekačky podiel bravčového mäsa min. 54%, hovädzieho mäsa min. 26% | kg | 1765 | ||
Šunka bravčová dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno 50% | kg | 430 | ||
Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min. 55% | kg | 550 | ||
Šunka dusená, podiel bravčového stehna min. 67% | kg | 1520 | ||
Šunka dusená balená 1 kg, podiel bravčového stehna min. 67% | kg | 175 | ||
Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti min. 51% | kg | 345 | ||
Šunka karlovarská, podiel bravčového stehna min. 90% | kg | 110 | ||
Šunka pražská, podiel btavčového mäsa min. 75% | kg | 330 | ||
Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90 | kg | 90 | ||
Šunka Wellness špeciál - bravčové mäso 89 % | kg | 75 | ||
Šunka bravčová výberová - bravčové mäso zo šunky 87 % | kg | 300 | ||
Šunka dusená okrúhla - bravčové mäso min. 65 % | kg | 375 | ||
Šunka detská výberová - bravčové mäso zo stehna 77 % | kg | 850 | ||
Šunka bravčová hranatá - bravčové mäso 46 % | kg | 100 | ||
Šunka kuracia výberová - kuracie prsia 82 % | kg | 350 | ||
Šunka Kúpeľná - bravčové mäso 65 % | kg | 80 | ||
Šunková pena 100 g, podiel bravčového stehna min. 19% | ks | 2 | ||
Šunka v aspiku - morčacia šunka 39%, mäso 53% | kg | 200 | ||
Tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min. 53%, vareného bravčového srdca min. 20% | kg | 120 | ||
Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75% | kg | 740 | ||
Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min. 66% | kg | 280 | ||
Údené koleno zadné s kosťou, podiel bravčového kolena min. 90% | kg | 280 | ||
Údené mäso pliecko, podiel bravčového pleca bez kosti min. 74% | kg | 300 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | v sáčkoch/ v prepravkách, čerstvé, kvalitné |
mäsové výrobky | bez známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
mäsové výrobky | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
mäsové výrobky | bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku a vody |
Názov |
1. Denné dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa na celom území SR vrátane odľahlých častí, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy. Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú počas trvania uzatvorenej zmluvy. |
2. Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Objednávateľ konkrétne množstvá tovaru, gramáž balenia ako aj kalibráciu tovarov v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
3. Objednávka nebude zo strany dodávateľa nijako limitovaná /ani minimálnym množstvom, ani cenou/. |
4. Požaduje sa predložiť podrobnú cenovú ponuku do 3 dní od uzavretia zmluvy. Ceny uveďte za kus bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH a krajinu pôvodu. V prípade použitia ekvivalentov, musia byť tieto presne špecifikované v cenovej ponuke a musia byť odsúhlasené objednávateľom. |
5. Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 12 mesiacov s účinnosťou od 1.01.2017 - 31.12.2017, alebo do vyčerpania finančného limitu. |
6. Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
7. Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe sumárnej faktúry za každé stredisko zvlášť, ktoré dodávateľ vyhotoví raz za 15 dní, pričom faktúry musia byť doručené Objednávateľovi najneskôr do 5 dní po uplynutí tohto obdobia. Splatnosť faktúr je 30 dní od doručenia objednávateľovi. Na faktúru uviesť číslo zmluvy z EKS. Ak dodávateľ bude úspešný aj v niektorej z iných zákaziek objednávateľa, fakturácia sortimentu bude vždy len samostatne v súlade s konkrétne uzatvorenou zmluvou, t.j. do fakturácie nesmie byť zahrnutý tovar z inej uzatvorenej zmluvy. |
8. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru a jeho vyskladnením v mieste plnenia. |
9. V prípade, že dodávateľ ponúka komodity, ktoré sú predmetom tejto zmluvy v akciových letákoch, e-shope, na internete alebo inou viditeľnou formou lacnejšie ako sú ceny v tejto zmluve, je dodávateľ povinný predávať objednávateľovi počas trvania zľavy predmetný tovar za akciové ceny. |
10. Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní e-shopovej, telefonickej, emailovej alebo ústnej objednávky. Denná dodávka tovaru /v prípade potreby: pondelok - sobota/ musí byť vždy najneskôr do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. |
11. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. Podľa Potravinového kódexu SR objednávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
12. V prípade dodania nekvalitného, poškodeného alebo inak nevyhovujúceho tovaru objednávateľ trvá na jeho výmene do 90 minút od neprevzatia takéhoto tovaru. |
13. V prípade problémov s dodávaním tovarov objednávateľ bude striktne uplatňovať princíp 3krát porušenie a následne odstúpenie od zmluvy s vyhotovením negatívnej referencie. |
14. Preprava tovaru musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. V prípade nespokojnosti s teplotou doručeného tovaru Obstarávateľ bude aj spätne požadovať doručenie elektronického potvrdenia o stave teploty chladenia tovaru prepravovaného vozidla v daný deň. |
15. Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
16. Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. Minimálna trvanlivosť nesmie byť kratšia ako 2/3 z celkovej doby trvanlivosti. |
17. V prípade omeškania dodávateľa s dodaním tovaru je objednávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,25 % z celkovej ceny zákazky za každú aj začatú hodinu omeškania s dodaním tovaru. Tým nie je dotknutý nárok verejného obstarávateľa na náhradu škody, ktorá mu v dôsledku omeškania dodávateľa vznikne. |
18. V prípade, že dodávateľ nedodá objednávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má verejný obstarávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10 % z ceny nedodaného tovaru. |
19. Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením minimálne s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami. Ak dodávateľ bude dodávať ekvivalentný výrobok zaväzuje sa spolu s tovarom dodať aj doklad od nezávislej inštitúcie že ním dodaný tovar je ekvivalentný výrobok v kvalite uvedeného popísaného výrobku. |
20. Ak dôjde k zrušeniu zmluvy odstúpením objednávateľa od zmluvy z dôvodu, že dodávateľ riadne nesplní svoju povinnosť vyplývajúcu zo zmluvy (t.j. nedodá, neposkytne alebo nevykoná plnenie), môže si objednávateľ voči dodávateľovi uplatniť zmluvnú pokutu vo výške dohodnutej hodnoty plnenia. |
21. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný v registri konečných užívateľov výhod. Podľa OPET je objednávateľ oprávnený od Zmluvy odstúpiť, ak v momente uzavretia Zmluvy nemá Dodávateľ v registri konečných užívateľov výhod zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade s príslušnými ustanoveniami ZVO. |
22. Právne a/alebo vecné predpoklady na riadne plnenie Zmluvy - predloženie platného potvrdenia o registrácii prevádzkarne podľa z. č. 152/95 Z.z. v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štát. orgánu s výrobou, skladov. a distribúciou predmetu zákazky do 5 dní odo dňa uzavretia Zmluvy. |
23. Právne a/alebo vecné predpoklady na riadne plnenie Zmluvy - predloženie platného osvedčenia regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 5 dní odo dňa uzavretia Zmluvy. |
24. V prípade, ak dodávku tovaru bude Dodávateľ vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, dodávateľ predloží uzavretú Zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky do 5 dní odo dňa uzavretia Zmluvy. |
25. Obstarávateľ vyžaduje dodanie nasledovných dokumentov: 1. Úradne overeného rozhodnutia o schválení prevádzky vydaného ŠVPS SR /Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR. 2. Úradne overeného rozhodnutia o schválení bitúnku vydaného ŠVPS SR. 3. Čestné prehlásenie dodávateľa, že počas trvania zmluvy bude dodávať tovar od výrobcu/cov, od ktorého dodal rozhodnutie o schválení bitúnku/prevádzky podľa bodov 1. a 2.. |
26. Obstarávateľ vyžaduje dodanie nasledovných dokumentov: Certifikát bezpečnosti potravín ISO 22000:2005 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín alebo Značky kvality SK alebo podobnej kvality, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. |
Drotárska cesta 46 - kontaktná adresa, Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 ks
81 200,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
27.12.2016 11:00
30.12.2016 12:00
30.12.2016 12:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
30.12.2016 08:45 - Vstupná ponuka | 81 200,00 | € | Cena bez DPH |
30.12.2016 11:06 - Najvýhodnejšia ponuka | 81 193,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: