00596710
Zariadenie pre seniorov - Domov dôchodcov Santovka
Maďarovská 123/73, Santovka, 93587, SVK
48294454
Limas s.r.o.
Obchodná ul. 1667, Krupina , 96301, SVK
Mäso bravčové, hovädzie a mäsové výrobky
Mäso bravčové, hovädzie a mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso bravčové, hovädzie a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho a mäsových výrobkov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčová krkovička čerstvá bez kosti | kg | 192 | ||
Bravčové karé čerstvé bez kosti | kg | 600 | ||
Bravčové kosti čerstvé | kg | 30 | ||
Bravčové plece bez kosti čerstvé | kg | 2160 | ||
Bravčové stehno bez kosti čerstvé | kg | 300 | ||
Bravčová masť 100 % | kg | 30 | ||
Hovädzí roštenec bez kosti čerstvý | kg | 200 | ||
Hovädzie plece bez kosti z býka čerstvé | kg | 720 | ||
Hovädzie rebrá čerstvé | kg | 100 | ||
Hovädzie stehno bez kosti z býka čerstvé | kg | 192 | ||
Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 % | kg | 96 | ||
Klobása ipeľská, podiel bravčového mäsa min 40 % | kg | 168 | ||
Klobása vianočná, podiel mäsa min 60 % | kg | 20 | ||
Oškvarky | kg | 24 | ||
Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 % | kg | 300 | ||
Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 % | kg | 180 | ||
Pečeňový syr, podiel bravčovej pečene min 38 %, bravčového mäsa min 34 % | kg | 144 | ||
Saláma inovecká, podiel bravčového mäsa min 83 % | kg | 150 | ||
Saláma jemná so syrom, podiel bravčového mäsa min 36 %, syru min 15 % | kg | 26 | ||
Saláma kalinka, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 84 % | kg | 5 | ||
Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 % | kg | 15 | ||
Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 % | kg | 12 | ||
Saláma parížska, podiel mäsa min 43 % | kg | 280 | ||
Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 % | kg | 120 | ||
Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 % | kg | 168 | ||
Slanina údená s kožou | kg | 72 | ||
Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 % | kg | 312 | ||
Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min 55 % | kg | 72 | ||
Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 67 % | kg | 150 | ||
Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti 51 % | kg | 20 | ||
Šunka karlovarská, podiel bravčového stehna min 90 % | kg | 6 | ||
Šunka pražská, podiel bravčového mäsa min 75 % | kg | 7 | ||
Šunková pena 100g, podiel bravčového stehna min 19 % | ks | 540 | ||
Tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53 %, vareného bravčového srdca min 20 % | kg | 84 | ||
Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min 75 % | kg | 96 | ||
Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min 66 % | kg | 20 | ||
Údené koleno zadné s kosťou, podiel bravčového kolena min 90 % | kg | 20 | ||
Údené mäso pliecko, podiel bravčového pleca bez kosti min 74 % | kg | 18 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | v prepravkách, čerstvé |
hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové mäso a výrobky z mäsa | bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín |
Názov |
Vrátane dopravy a balného na miesto plnenia zahrnuté v cene |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 7 dní od uzavretia zmluvy |
Tovar bude dodávaný 1-krát týždenne v čase od 9,00 hod do 11,00 hod. |
Dodávateľ do 2 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky. |
Objednávateľ požaduje dodanie predmetu zákazky priebežne podľa telefonickej objednávky. |
Úhrada plnenia bude uskutočnená po kompletnom dodaní objednaného tovaru na základe doručenej faktúry s uvedením jednotkových cien s DPH a celkovej ceny s DPH. |
Splatnosť faktúry minimálne 30 dní. |
Odberateľ si vyhradzuje právo zmeniť množstvo tovaru pri jednotlivých položkách pri zachovaní jednotkových cien a celkovej ceny zákazky. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé na prepravu skaziteľných potravín, živočíšnych produktov. |
Vozidlo je izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Výrobky označené podľa § 11 až 13 zákona č. 250/2007 Z.z. v znení neskorších predpisov, najmä: hmotnosť, názov tovaru, spotreba, názov výrobcu, zloženie. |
Obstarávateľ si vyhradzuje právo pri zistených vizuálnych chybách tovar neprevziať a okamžite telefonicky riešiť s dodávateľom žiadosť o nápravu. |
Zmluva, ktorá bude uzatvorená automatickým spôsobom v rámci elektronického kontraktačného systému a v zmysle OPET 2.0 má povahu Rámcovej dohody a vzťahujú sa na ňu VZP Čl. XVI. |
Pri opakovaných chybách a reklamáciách si obstarávateľ vyhradzuje možnosť od dodávok predmetu zákazky odstúpiť v zmysle Čl. XVIII VZP. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite I. triedy v opakovaných dodávkach. |
Nesplnenie niektorej z osobitných požiadaviek na plnenie resp. technickej špecifikácie predmetu zákazky bude považované za podstatné porušenie zmluvných podmienok |
Maďarovská 123/73, Santovka, Levice, Nitriansky, Slovenská republika
01.01.2017 11:33 — 31.12.2017 11:33
7 649,00 kg
28 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
15.12.2016 11:39
20.12.2016 11:30
20.12.2016 11:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
15.12.2016 12:03 - Vstupná ponuka | 27 950,00 | € | Cena s DPH |
20.12.2016 11:29 - Najvýhodnejšia ponuka | 25 999,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: