00738379
Ústav na výkon trestu odňatia slobody Ružomberok
Dončova 6, Ružomberok, 03401, SVK
50369245
Bitúnok Čadca, s.r.o.
A. Hlinku 916, Čadca, 02201, SVK
Bravčové a hovädzie mäso
bravčové mäso, bravčový bok, bravčová krkovička, bravčové plece, bravčové karé, bravčové stehno, bravčová pečeň, hovädzie mäso, hovädzie stehno, hovädzia kližka, hovädzí krk, hovädzie plece, hovädzia pečeň
Tovar
1. Bravčové a hovädzie mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
Kuchynsky opracované mäso |
na varenie |
na prípravu jedál |
na tepelnú úpravu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčový bok (čerstvý alebo chladený) | kg | 150 | ||
Bravčová krkovička s kosťou ( čerstvá alebo chladená) | kg | 60 | ||
Bravčové plece bez kosti (čerstvé alebo chladené) | kg | 400 | ||
Bravčové karé s kosťou (čerstvé alebo chladené) | kg | 50 | ||
Bravčové stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené) | kg | 150 | ||
Bravčová pečeň (čerstvá alebo chladená) | kg | 50 | ||
Hovädzie stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené) | kg | 100 | ||
Hovädzia kližka (čerstvá alebo chladená) | kg | 300 | ||
Hovädzí krk (čerstvý alebo chladený) | kg | 300 | ||
Hovädzie plece (čerstvé alebo chladené) | kg | 200 | ||
Hovädzia pečeň (čerstvá alebo chladená) | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Mäso musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinovému kódexu v zmysle ustanovení Vyhlášky MP a RV SR č. 423/2012 Z. z. o mäse jatočných zvierat a požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k vyhláške MP a RV SR č. 423/2012 Z. Z. o mäse jatočných zvierat časť C, bod 2, písm. l). | |
Množstvá sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá tovaru upraviť podľa aktuálnych stavov. | Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné. |
Dodávka tovaru bude zabezpečovaná priebežne podľa telefonických objednávok verejného obstarávateľa. | V objednávke bude určené množstvo a sortiment. |
balenie a dodanie mäsa | dodanie - čerstvé, chladené, v prepravkách |
bravčové mäso a hovädzie mäso | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku |
bravčové mäso a hovädzie mäso | svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán |
bravčové mäso a hovädzie mäso | bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
bravčové mäso a hovädzie mäso | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí |
bravčové mäso a hovädzie mäso | kuchynsky opracované, na varenie, prípravu jedál a tepelnú úpravu |
Názov |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite, vrátane dopravy na miesto plnenia. |
Dodávky predmetu zákazky do sídla verejného obstarávateľa budú realizované priebežne, v termínoch na základe objednávok predložených telefonicky, alebo e-mailom. Dodávky budú realizované v pracovných dňoch v čase od 6:00 do 14:00 hod. |
Dodávateľ do 2 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy. |
Objednávateľ požaduje predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet jednotkových cien predmetu zákazky v rozsahu jednotková cena bez DPH, DPH a jednotková cena s DPH do 2 pracovných dní po uzavretí kúpnej zmluvy. |
Požadujeme uvádzať na faktúre za tovar jednotkové ceny vrátane DPH. Ceny musia byť zaokrúhlené na dve desatinné miesta. |
Dodávateľovi vzniká právo fakturovať dohodnutú kúpnu cenu podľa samostatných objednávok objednávateľa dňom riadneho a včasného splnenia jeho záväzku na základe potvrdeného dodacieho listu. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinovému kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 MPRV SR. |
Dodaný tovar musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k vyhláške č. 423/2012 Z. z. časť C, bod 2, písm. l). |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé na prepravu skaziteľných potravín, živočíšnych produktov. |
Vozidlo je izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP. |
Odberateľ si vyhradzuje právo zmeniť množstvo tovaru pri jednotlivých položkách pri zachovaní jednotkových cien a celkovej ceny zákazky. |
Faktúra je splatná do 30 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. Úhrada plnenia bude uskutočnená na základe doručenej faktúry s uvedením jednotkových cien s DPH a celkovej ceny s DPH. Objednávateľ si vyhradzuje právo vrátiť faktúru, ak táto nemá náležitosti daňového dokladu. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za porušenie zmluvných podmienok a môže mať za následok odstúpenie od zmluvy. |
Dončova 6, Ružomberok, Ružomberok, Žilinský, Slovenská republika
6
1 810,00 kg
8 040,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
06.12.2016 13:07
12.12.2016 13:00
12.12.2016 13:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
07.12.2016 15:40 - Vstupná ponuka | 7 999,53 | € | Cena s DPH |
12.12.2016 12:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 7 380,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: