00151513
Úrad vlády Slovenskej republiky
Námestie slobody 1, Bratislava, 81370, SVK
35961180
MEGA Education, s. r. o.
Na barine 4, Bratislava, 84103, SVK
Zabezpečenie školenia v dňoch 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra/ Trenčín/Piešťany
ubytovanie, konferenčná sála, dataprojektor, premietacie plátno, notebook, diaľkový ovládač na dataprojektor, ozvučenie, technické služby, mikrofón, stolový mikrofón, bezdrôtový mikrofón, stojan so zástavami, kvetinová výzdoba, stravovanie
Služba
1. Zabezpečenie školenia v dňoch 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra/ Trenčín/Piešťany
|
|
---|---|
Funkcia |
Organizačno - technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením školenia, ktoré sa uskutoční v termíne 29.-30.11.2016 v hoteli min. 3* kategórie v okrese Nitra, Trenčín, alebo Piešťany |
Samotné školenie sa uskutoční v dňoch 29.-30.11.2016 |
Školenia sa zúčastní celkovo 61 účastníkov |
Ubytovacie zariadenie: hotel v min. 3*** kategórii (ďalej len "hotel") s konferenčnou sálou s kapacitou pre min. 61 účastníkov |
Ubytovanie pre 61 účastníkov na 1 noc, t.j. 29.11.2016 |
Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie školenia v 1 hoteli |
Reštauračné alebo ekvivalentné reprezentatívne priestory slúžiace na poskytovanie večere, obedu, občerstvenia, raňajok |
1. Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 61 osôb na 1 noc, t.j. 29.11.2016 |
1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb |
1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb |
2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov |
2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016 |
2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016 |
3. Technické vybavenie konferenčnej miestnosti na 2 dni |
3.1 Dataprojektor |
3.2 Premietacie plátno |
3.3 Notebook |
3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor |
3.5 Mikrofón na rečnícky pult |
3.6 Mikrofón bezdrôtový |
3.7 Mikrofón stolový |
3.8 Wifi (v konferenčnej sále) |
3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ |
4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni |
5. Ikebana na rečnícky stôl |
6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
6.1 Jedlo |
6.2 Nápoje |
7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
7.1 Jedlo |
7.2 Nápoje |
8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
8.1 Polievka |
8.2 Teplý bufet |
8.3 Studený bufet |
8.4 Dezert a ovocné misy |
8.5 Nápoje |
9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
9.1 Nápoje |
9.2 Jedlo |
10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
10.1 Polievka |
10.2 Teplý bufet |
10.3 Studený bufet |
10.4 Dezert a ovocné misy |
10.5 Nápoje |
11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 |
11.1 Nápoje |
11.2 Jedlo |
12. Raňajky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 |
13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 |
13.1 Nápoje |
13.2 Jedlo |
14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 |
14.1 Polievka |
14.2 Teplý bufet |
14.3 Studený bufet |
14.4 Dezert a ovocné misy |
14.5 Nápoje |
15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016 |
15.1 Nápoje |
15.2 Jedlo |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb | noc | 1 | ||
1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb | noc | 1 | ||
2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016 | ks | 1 | ||
2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016 | ks | 1 | ||
3.1 Dataprojektor (počas trvania školenia) | ks | 2 | ||
3.2 Premietacie plátno | ks | 2 | ||
3.3 Notebook | ks | 2 | ||
3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor | ks | 2 | ||
3.5 Mikrofón na rečnícky pult | ks | 2 | ||
3.6 Mikrofón bezdrôtový | ks | 2 | ||
3.7 Mikrofón stolový | ks | 2 | ||
3.8 Wifi (v konferenčnej sále) na 2 dni | deň | 2 | ||
3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ | ks | 2 | ||
4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni | deň | 2 | ||
5. Ikebana na rečnícky stôl | ks | 2 | ||
6. Občerstvenie pri privítaní: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
7. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
8. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
9. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
10. Večera: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
11. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | celok | 1 | ||
12. Raňajky:bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | celok | 1 | ||
13. Občerstvenie počas prestávky: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | celok | 1 | ||
14. Obed: bufetové stoly pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | celok | 1 | ||
15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | celok | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1.1 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 8 osôb | 1 osoba= 1 samostatná izba, t.j. 8 izieb pre 8 osôb |
1.2 Ubytovanie s miestnym poplatkom pre 53 osôb | 53 osôb ubytovaných v 1-viacposteľových izbách, avšak maximálne 2 osoby na 1 izbe |
2. Prenájom konferenčnej sály na 2 dni pre 61 účastníkov | konferenčná sála s kapacitou min. 61 miest |
2.1 Prenájom konferenčnej sály dňa 29.11.2016 | samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-20:30 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb. |
2.2 Prenájom konferenčnej sály dňa 30.11.2016 | samostatná konferenčná sála s rečníckym pultom, rečníckym a registračným stolom v čase 09:00-15:00 hod. Rečnícky stôl pre 2 osoby so stoličkami. Kinosedenie pre 61 osôb. |
3.1 Dataprojektor | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.2 Premietacie plátno | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.3 Notebook | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.4 Diaľkový ovládač na dataprojektor | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.5 Mikrofón na rečnícky pult | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.6 Mikrofón bezdrôtový | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.7 Mikrofón stolový | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
3.8 Wifi (v konferenčnej sále) | počas trvania školenie, celok/ 1 deň |
3.9 Veľký stojan s podstavcom so zástavami SR a EÚ | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň. V podstavci 2 zástavy. |
4. Ozvučenie konferenčnej sály a technické služby na 2 dni | Ozvučenie, montáž, demontáž techniky, riešenie technických závad. Technické služby počas trvania školenia |
5. Ikebana na rečnícky stôl | počas trvania školenia, 1 ks/1 deň |
6. Občerstvenie pri privítaní pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 09:00 hod. |
6.1 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. |
6.2 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
7. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 11:00 hod. |
7.1 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. |
7.2 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
8. Obed pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 13:00 hod. |
8.1 Polievka | Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová |
8.2 Teplý bufet | Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy. |
8.3 Studený bufet | 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os. |
8.4 Dezert a ovocné misy | Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg. |
8.5 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
9. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 16:00 hod. |
9.1 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
9.2 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. |
10. Večera pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase o 18:00 hod. |
10.1 Polievka | Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová |
10.2 Teplý bufet | Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy. |
10.3 Studený bufet | 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os. |
10.4 Dezert a ovocné misy | Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg. |
10.5 Nápoje | káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
11. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 29.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 20:30 hod. |
11.1 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
11.2 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. |
12. Raňajky pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | švédske stoly v čase 08:00 hod. |
13. Občerstvenie počas prestávky pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 10:30 hod. |
13.1 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
13.2 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os |
14. Obed pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 12:30 hod. |
14.1 Polievka | Teplá polievka 0,3 l/1 os., 2 druhy- mäsová, zeleninová |
14.2 Teplý bufet | Hlavné jedlo v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 2 druhy mäsa a 1 vegetariánske jedlo. Príloha v surovom stave v hmotnosti 200g/1 os., 3 druhy. |
14.3 Studený bufet | 2 druhy zeleninových šalátov, 1 druh - 200g/1 os. |
14.4 Dezert a ovocné misy | Dezert v hmotnosti 80g - 2 ks/1 os., 2 druhy dezertu v druhovom pomere 30:31. Ovocné misy 2 ks, 1 ovocná misa o hmotnosti 1,5 kg. |
14.5 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
15. Občerstvenie pre 61 osôb dňa 30.11.2016 | formou bufetových stolov v čase 15:00 hod. |
15.1 Nápoje | Káva espresso s mliekom a cukrom. Čaj s citrónom a cukrom. Minerálna voda perlivá/neperlivá v balení po 0,33 l/1 os. Mix nealko nápojov v balení po 0,33 l/1 os. |
15.2 Jedlo | Obložený chlebíček v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Pomer chlebíčkov 40:21 šunkový/syrový. Sladký koláčik v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. Slané pečivo v hmotnosti 80 g - 2 ks/1 os. |
Názov |
Vrátane všetkých nákladov, ktoré nie sú výslovne uvedené vo Funkčnej a Technickej špecifikácii predmetu zákazky, ale sú nevyhnutné na riadne plnenie predmetu zákazky. |
Zabezpečenie všetkých služieb v súlade s platnou legislatívou. |
Podľa čl. VI ods. 6.1.3 2. časti „Všeobecné zmluvné podmienky“ Obchodných podmienok elektronického trhoviska, verzia 3.0 je Dodávateľ povinný v čase predkladania ponúk spĺňať všetky kvalifikačné, odborné, technické a iné predpoklady, mať predpísané povolenia a skúšky a spĺňať akékoľvek iné predpoklady stanovené príslušnými právnymi predpismi a záväznými technickými normami pre riadne poskytnutie Plnenia a realizovať Plnenie len prostredníctvom osôb spĺňajúcich všetky predmetné požiadavky pre poskytovanie Plnenia. |
Ubytovanie spĺňa podmienky podľa vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR č. 277/2008 Z.z. ktorou sa ustanovujú klasifikačné znaky na ubytovacie zariadenia pri ich zaraďovaní do kategorií a tried pre hotely min. ***. |
Objednávateľ požaduje od dodávateľa zaslať v elektronickej podobe nasledovné: názov hotela, jednotkové položky v EUR bez DPH, celkovú cenu v EUR bez DPH, celkovú cenu v EUR s DPH v termíne do 24 hodín odo dňa uzavretia zmluvy. |
Fakturácia nákladov bude vykonaná na základe skutočného počtu účastníkov konferencie- počet bude spresnený minimálne 3 dni pred uskutočnením konferencie. |
Na faktúre budú uvedené jednotkové ceny za jednotlivé položky v EUR bez DPH, jednotkové ceny za jednotlivé položky v EUR s DPH, celková cena bez DPH, celková cena s DPH. |
Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu podľa v zmysle zákona č.222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. |
Objednávateľ neposkytuje preddavok, ani zálohovú platbu. |
Objednávateľ predpokladá, že plnenie, ktoré je predmetom tejto Zmluvy bude financované (refundované) z prostriedkov EÚ. Dodávateľ je povinný strpieť výkon kontroly v rozsahu podľa bodu 15.1.1 2. Časti Obchodných podmienok elektronického trhoviska – Všeobecné zmluvné podmienky a záväzok uchovávať všetku dokumentáciu v origináli z predmetného zmluvného vzťahu po dobu 10 rokov od nadobudnutia účinnosti tejto Zmluvy. |
V prípade, ak objednávateľ nepožiada o nenávratný finančný príspevok v lehote stanovenej vo vyzvaní pre projekty technickej pomoci s kódom OPTP-P01-SC1-2016 – 8 s názvom „Špecifické vzdelávanie AK EŠIF 1“ alebo mu nebude schválená žiadosť o nenávratný finančný príspevok, záväzok dodávateľa podľa predchádzajúcej vety zaniká. |
Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nesplnenie požiadaviek definovaných vo Funkčnej špecifikácii predmetu zákazky, v Technickej špecifikácii predmetu zákazky a v Osobitných požiadavkách na plnenie. |
V prípade porušenia akejkoľvek povinnosti Dodávateľa zo Zmluvy alebo v prípade, ak sa akékoľvek vyhlásenie Dodávateľa ukáže nepravdivým, má Objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 30 % z Ceny Plnenia. Nárok na zmluvnú pokutu trvá aj v prípade odstúpenia Objednávateľa od Zmluvy. Nárok Objednávateľa na plnú náhradu škody tým nie je dotknutý. |
V prípade porušenia povinnosti Dodávateľa dodať, poskytnúť alebo vykonať celé Plnenie riadne a včas podľa Zmluvy, má Objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 500 EUR denne za každý aj začatý deň omeškania, maximálne do výšky 30 % z Ceny Plnenia. |
V prípade ak bolo dohodnuté poskytnutie Plnenia v ucelených častiach a Dodávateľ poruší svoju povinnosť dodať, poskytnúť alebo vykonať ucelenú časť Plnenia riadne a včas podľa Zmluvy, má Objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 500 EUR denne za každý aj začatý deň omeškania, maximálne do výšky 30% z Ceny pripadajúcej na príslušnú ucelenú časť plnenia, ktorej sa takéto porušenie týka. Nárok na zmluvnú pokutu trvá aj v prípade odstúpenia Objednávateľa od Zmluvy. Nárok Objednávateľa na plnú náhradu škody tým nie je dotknutý. |
Slovenská republika
29.11.2016 08:00 — 30.11.2016 15:00
1,00 celok, t.j. určené služby v požadovanom množstve
11 263,14
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
14.11.2016 16:01
18.11.2016 17:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
18.11.2016 08:08 - Vstupná ponuka | 11 220,00 | € | Cena s DPH |
18.11.2016 16:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 8 970,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: