00151513
Úrad vlády Slovenskej republiky
Námestie slobody 1, Bratislava, 81370, SVK
34152199
Bidfood Slovakia s. r. o.
Piešťanská 2321/71, Nové Mesto nad Váhom, 91501, SVK
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov
bravčové mäso, hovädzie mäso, králičie mäso, jelenie mäso, kačacie mäso, kuracie mäso, kačica, kurča, morka, sliepka, bresaola, bôčik, pečienka, držky, rebrá, stehno, pečeň, oškvarky, masť, krkovička, koleno, panenka, údené, držky, roštenka, slabina, sviečková, chrbát, prsia, klobása, králik, králičie, krídla, karé, morčacie, párky, paštéta, pršút, jaternice, saláma, slanina, srnčie, filé, šunka, teľacie, špik, jazyk, kosť
Tovar
1. Dodávka mäsa a mäsových výrobkov
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie dodávky mäsa a mäsových výrobkov podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania a podľa platných noriem. |
Rámcová dohoda na plnenie predmetu zákazky na obdobie dvoch mesiacov, od 1.11.2016 do 31.12.2016. |
Odplatné dodanie potravín v súlade so zákonom č.152/1995 o potravinách a súvisiacimi právnymi predpismi. |
Plnenie predmetu zákazky sa uskutoční na piatich odberných miestach v rámci celej Slovenskej republiky: Bratislava 2x, Banská Bystrica, Poprad, Košice. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1. Bavorské koleno | kg | 2 | ||
2. Bažant mrazený | kg | 1 | ||
3. Bravčové koleno údené | kg | 27 | ||
4. Bravčová panenka údená | kg | 25 | ||
5. Bravčová krkovička bez kosti | kg | 10 | ||
6. Bravčová krkovička s kosťou | kg | 1 | ||
7. Bravčová krkovička údená | kg | 21 | ||
8. Bravčová masť | kg | 2 | ||
9. Bravčová panenka | kg | 139 | ||
10. Bravčové karé bez kosti | kg | 264 | ||
11. Bravčové kare s kosťou | kg | 2 | ||
12. Bravčové karé údené | kg | 4 | ||
13. Bravčové koleno | kg | 14 | ||
14. Bravčové oškvarky | kg | 10 | ||
15. Bravčová pečeň | kg | 13 | ||
16. Bravčové pliecko | kg | 146 | ||
17. Bravčové rebierka | kg | 2 | ||
18. Bravčové stehno bez kosti | kg | 158 | ||
19. Bravčové stehno s kosťou | kg | 15 | ||
20. Bravčové stehno bez kosti s kožou | kg | 2 | ||
21. Bravčové stehno s kosťou a bez kože | kg | 3 | ||
22. Bravčové údené rebrá | kg | 1 | ||
23. Bravčový bôčik s kosťou bez kože | kg | 1 | ||
24. Bravčový bôčik bez kosti a bez kože | kg | 39 | ||
25. Bresaola | kg | 9 | ||
26. Debrecínska pečienka | kg | 7 | ||
27. Hovädzie držky predvarené | kg | 17 | ||
28. Hovädzie kosti | kg | 172 | ||
29. Hovädzia roštenka | kg | 117 | ||
30. Hovädzia roštenka nízka | kg | 11 | ||
31. Hovädzia slabina | kg | 6 | ||
32. Hovädzia sviečková | kg | 31 | ||
33. Hovädzie predné | kg | 3 | ||
34. Hovädzie zadné - stehno | kg | 322 | ||
35. Hovädzie stehno orech | kg | 3 | ||
36. Hus | kg | 3 | ||
37. Husacia masť | kg | 5 | ||
38. Husacia pečeň | kg | 2 | ||
39. Jahňací chrbát - karé | kg | 1 | ||
40. Jahňacie stehno vykostené | kg | 2 | ||
41. Danielí chrbát | kg | 3 | ||
42. Jelení chrbát bez kosti | kg | 22 | ||
43. Jelenie stehno bez kosti | kg | 73 | ||
44. Kačacie prsia | kg | 54 | ||
45. Kačacie stehno | kg | 2 | ||
46. Kačica bez drobkov/s drobkami | kg | 7 | ||
47. Klobása bratislavská | kg | 4 | ||
48. Klobása čabajská | kg | 1 | ||
49. Klobása gombasecká | kg | 47 | ||
50. Klobása údená | kg | 24 | ||
51. Klobása stupavská | kg | 24 | ||
52. Králik | kg | 3 | ||
53. Králičie filé - chrbát bez kosti | kg | 2 | ||
54. Kráľovská šunka | kg | 13 | ||
55. Kuracia pečeň | kg | 3 | ||
56. Kuracie krídla | kg | 5 | ||
57. Kuracie prsia bez kože | kg | 417 | ||
58. Kuracie stehná s kožou | kg | 178 | ||
59. Kuracie stehná bez kože | kg | 8 | ||
60. Kuracie stehno horné bez kosti | kg | 8 | ||
61. Kuracie stehno s kosťou | kg | 39 | ||
62. Kurča | kg | 2 | ||
63. Lahôdkové karé | kg | 1 | ||
64. Moravské mäso údené | kg | 62 | ||
65. Morčacie prsia | kg | 62 | ||
66. Morka bez drobkov | kg | 10 | ||
67. Párky hydinové | kg | 2 | ||
68. Párky jemné | kg | 1 | ||
69. Párky spišské | kg | 34 | ||
70. Párky teľacie | kg | 1 | ||
71. Parky viedenské | kg | 17 | ||
72. Paštéta husacia | kg | 1 | ||
73. Paštéta kačacia s brus. | kg | 2 | ||
74. Pršút | kg | 15 | ||
75. Ryžové jaternice | kg | 4 | ||
76. Saláma jemná | kg | 8 | ||
77. Saláma Malokarpatská alebo ekvivalent | kg | 3 | ||
78. Saláma maďarská | kg | 5 | ||
79. Saláma Nitran alebo ekvivalent | kg | 10 | ||
80. Slanina údená | kg | 17 | ||
81. Slanina oravská | kg | 34 | ||
82. Sliepka bez drobkov | kg | 67 | ||
83. Srnčie stehno bez kosti | kg | 26 | ||
84. Jahňací chrbát | kg | 1 | ||
85. Srnčí chrbát bez kosti | kg | 1 | ||
86. Jelenie stehno bez kosti | kg | 22 | ||
87. Králičie filé - chrbát bez kosti | kg | 3 | ||
88. Šunka dusená - strojová | kg | 139 | ||
89. Šunka hydinová | kg | 4 | ||
90. Šunka sedliacka | kg | 5 | ||
91. Šunka údená s kosťou | kg | 27 | ||
92. Teľacia panenka | kg | 11 | ||
93. Teľacie stehno | kg | 50 | ||
94. Teľacie kosti špik | kg | 2 | ||
95. Údený hovädzí jazyk | kg | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Bavorské koleno | údené koleno bez kosti |
2. Bažant mrazený | divý v celku, bez kože, pitvaný, hlboko zmrazený |
3. Bravčové koleno údené | tradične údené bravčové koleno s kosťou min. 90%, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407 a E415, dextróza, živočíšne (bravčové) bielkoviny, |
Bravčové koleno údené -pokračovanie textu | energia:897/216 kJ/kcal, tuky: 16,99g, z toho nasýtené mastné kyseliny:6,13 g; sacharidy: menej ako 1,00g; z toho cukry: menej ako 0,20 g; bielkoviny:15,80g; soľ: 1,75g; antioxidant E300, |
Bravčové koleno údené -pokračovanie textu | zvýrazňovač chuti E 621 |
4. Bravčová panenka údená | tradične údené, bravčová sviečková 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, stimulátor chuti E621, antioxidant E316 |
Bravčová panenka údená - pokračovanie textu | dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju |
5. Bravčová krkovička bez kosti | kuchynská úprava, balené v ochrannej atmosfére, bez kosti, orez kg, balenie: ochranná atmosféra, cca 2kg |
6. Bravčová krkovička s kosťou | kuchynská úprava, chladená |
7. Bravčová krkovička údená | tradične údené, bravčová krkovička údená bez kosti, bravčová 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, |
Bravčová krkovička údená - pokračovanie textu | stimulátor chuti E621, antioxidant E316, dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju |
8. Bravčová masť | energia3679kJ/895kcal, tuky 99,9g ( s toho nasýtené 39g), Sacharidy 0g ( z toho cukry 0g), bielkoviny 0g, Soľ 0g |
9. Bravčová panenka | kuchynská úprava, bez retiazky, vákuum, DE bravčová panenská sviečková bez retiazky chlad. váž., balenie cca 600 g |
10. Bravčové karé bez kosti | kuchynská úprava, bez retiazky, balené v ochrannej atmosfére |
11. Bravčové kare s kosťou | s kosťou, balené v ochrannej atmosfére |
12. Bravčové karé údené | tradične údené, bravčová sviečková 90%, pitná voda, jedlá soľ, dextróza, bravčová bielkovina, emulgátor E451, E452, škrob, zahusťovadlo E407a, E410, E415, stimulátor chuti E621, |
Bravčové karé údené - pokračovanie textu | antioxidant E316, dymová aróma, konzervačná látka E250, môže obsahovať sóju |
13. Bravčové koleno | surové zadné s kosťou cca 1kg / ks, chladené voľne ložené |
14. Bravčové oškvarky | domáce, energetická hodnota 3293kJ/100g,799kcal/100g, tuky 81,03%, nasýtené mastné kyseliny 29,83%, bielkoviny17,23%, sodík 0%, sacharidy 0% |
15. Bravčová pečeň | kuchynská úprava |
16. Bravčové pliecko | bez kosti, kuchynská úprava, balené v ochrannej atmosfére, zbavené prebytočných častí tuku a krvných zrazenín |
17. Bravčové rebierka | krátke rebrá, z karé alebo z boku |
18. Bravčové stehno bez kosti | kuchynská úprava, balené v ochrannej atmosfére |
19. Bravčové stehno s kosťou | kuchynská úprava |
20. Bravčové stehno bez kosti s kožou | kuchynská úprava |
21. Bravčové stehno s kosťou a bez kože | kuchynská úprava |
22. Bravčové údené rebrá | tradične údené konzervant E250. Na 100g produktu je použitých 105g krčných rebierok; balené v ochrannej atmosfére |
Bravčové údené rebrá - pokračovanie textu | MÔŽE OBSAHOVAŤ: vajcia a výrobky z nich, obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, horčica a výrobky z nej, mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy), sójové |
23. Bravčový bôčik s kosťou bez kože | kuchynská úprava, ručne trhané rebrá, mäsitosť 55%+, balené v ochrannej atmosfére |
24. Bravčový bôčik bez kosti a bez kože | kuchynská úprava, ručne trhané rebrá, mäsitosť 55%+; balenie: cca 3,5–4,5 kg, balené v ochrannej atmosfére |
25. Bresaola | hovädzia "šunka" vyrábaná z najjemnejšieho mäsa. Trvanlivý sušený tepelne opracovaný mäsový výrobok. Hovädzie mäso, jedlá soľ, dextróza, prírodné arómy, konzervanty: E250, E252 |
26. Debrecínska pečienka | debrecínska pečienka plátky |
27. Hovädzie držky predvarené | držky hovädzie varené, krájané, predvarené, hlbokozmrazené |
28. Hovädzie kosti | vákuum, špiková kosť, výška 5cm |
29. Hovädzia roštenka | vysoká roštenka, kategória iba BÝK |
30. Hovädzia roštenka nízka | nízka roštenka, kategória iba BÝK |
31. Hovädzia slabina | Flank steak, chladený, steakové vyzreté iba BÝK! |
32. Hovädzia sviečková | hovädzia sviečková z plemena Charolais, chladené hovädzie mäso výsekové, vákuovo balené.Veľkosť svalu cca 2,7 kg. |
Hovädzia sviečková - pokračovanie textu | Ide o výnimočnú kvalitu sviečkovej z hovädzieho dobytka plemena Charolais. Charolaiský dobytok je mohutné mäsové plemeno dobytka pôvodom z Charolles vo Francúzsku |
33. Hovädzie predné | hov. predné-krk, bez kosti, chladené, cca 1,5kg - 4kg |
34. Hovädzie zadné - stehno | kuchynská úprava |
35. Hovädzie stehno orech | kuchynská úprava |
36. Hus | hus s drobkami 4,4 kg |
37. Husacia masť | energetická hodnota 3641kJ/100g,867kcal/100g, tuky 100%, nasýtené mastné kyseliny 43%, bielkoviny 0%, sodík 0%, sacharidy 0% |
38. Husacia pečeň | husacia pečeň biela, trieda kvality A |
39. Jahňací chrbát - karé | bez kosti, kuchynská úprava, vákuum, časť oddelená od podplecia rovným rezom medzi šiestym a siedmym bedrovým stavcom |
40. Jahňacie stehno vykostené | bez kosti, kuchynská úprava, vákuum, jahňacie mäso výsekové, chladené |
41. Danielí chrbát | balenie: cca 0,5 -1 kg, mrazené bez kosti |
42. Jelení chrbát bez kosti | Jeleň európsky, chrbát bez kosti, kuchynská úprava, vákuum |
43. Jelenie stehno bez kosti | Jeleň európsky, stehno bez kosti, kuchynská úprava, vákuum |
44. Kačacie prsia | vákuum, balenie 200g, prsia s kožou bez kosti, hlboko zmrazené |
45. Kačacie stehno | kalibrované 250g, balenie môže byť v kartóne: 1kg - 10kg |
46. Kačica bez drobkov/s drobkami | bez drobkov |
47. Klobása bratislavská | bravčové a hovädzie mäso (87%), slanina, jedlá soľ, koreniny a extrakty korenín, dextróza, hroznový cukor, maltodextrín, cesnak, konzervačná látka E250, antioxidant E315, regulátor kyslosti E575 |
Klobása bratislavská - pokračovanie textu | zvýrazňovač chuti E621, paprikový extrakt, farbivo E 120 |
48. Klobása čabajská | bravčové mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, živočíšna bielkovina bravčová, prírodné koreniny a extrakty korenín, dextróza, sušená zelenina (cesnak), zvýrazňovač chuti E621, antioxidant E300, |
Klobása čabajská - pokračovanie textu | dymová aróma, farbivo E120, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250. Na 100g hotového výrobku bolo použité 132g mäsa |
49. Klobása gombasecká | na 100 g hotového výrobku je použité: 70g bravčové mäso, 15 g hovädzie |
50. Klobása údená | neuvedená špecifikácia |
51. Klobása stupavská | neuvedená špecifikácia |
52. Králik | balenie OA, očistené |
53. Králičie filé - chrbát bez kosti | balené v ochrannej atmosfére, kuchynská úprava, čistý filet Natur Farm Kralik, chrbát vykostený, chladený 500g |
54. Kráľovská šunka | bravčové mäso (75%), pitná voda, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), konzervačná látka E250, stabilizátory E450, E451, zahusťovadlá E407a, E407, E415, cukor, dextróza, antioxidanty-E316 |
Kráľovská šunka - pokračovanie textu | E331, šunková aróma, zvýrazňovač chuti E621. Obsah jedlej soli max. 2,5%, obsah tuku max 5%, obsah gluténu max. 20 mg/kg, obsah čistých svalových bielkovín min.13%, trieda kvality-výberová |
55. Kuracia pečeň | mrazená, balenie: cca 500 g -1kg |
56. Kuracie krídla | hlboko zmrazené, vákuovo balené, trieda A |
57. Kuracie prsia bez kože | balenie: ochranná atmosféra, bez inner filetu, očistené, kaliber, balenie: cca 2 kg |
58. Kuracie stehná s kožou | balenie: ochranná atmosféra, očistené, bez kosti s kožou, mrazené |
59. Kuracie stehná bez kože | balenie: ochranná atmosféra, očistené, bez kosti bez kože, mrazené |
60. Kuracie stehno horné bez kosti | balenie: ochranná atmosféra, očistené, 3x3cm, bez kosti a kože, môže byť mrazené, rodinné balenie, trieda kvality A |
61. Kuracie stehno s kosťou | balenie: ochranná atmosféra, očistené, kaliber od 180g-260g, mrazené |
62. Kurča | balenie: ochranná atmosféra, očistené, kaliber, hlbokozmrazené, vákuovo balené, bez drobkov |
63. Lahôdkové karé | údené lahôdkové karé, balenie: cca 2 kg |
64. Moravské mäso údené | údená krkovička bez kosti, balenie: cca 2 kg |
65. Morčacie prsia | balenie vákuum, bez inner filetu, očistené, balenie: cca 2 kg, mrazené |
66. Morka bez drobkov | balenie vákuum, bez drobkov, očistené, mrazená |
67. Párky hydinové | mechanicky separované hydinové mäso 38%, hydinové kože, pitná voda, škrob, jedlá soľ, konzervačné látky (E250, E262), stabilizátory (E450, E451), zahusťovadlo E412, zvýrazňovače chuti (E621, E627,E631 |
Párky hydinové - pokračovanie textu | antioxidanty (E300, E301, E315, E330), dextróza, farbivá (E 120, E150c), rastlinný olej, dymová aróma, nosič E551 |
68. Párky jemné | bravčové mäso (53%), pitná voda, bravčové kože, zemiakový škrob, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), bravčová bielkovina, cesnak, aróma, extrakty korenín, konzervačná látka-E250, |
Párky jemné - pokračovanie textu | stabilizátory-E450, E451, E452, E500, zahusťovadlá-E407a, E412, antioxidant-E316, zvýrazňovače chuti-E621, E635, farbivá-E120, 160c, dymová aróma. Obsah tuku max. 20%, obsah jedlej soli max. 2,5% |
Párky jemné - pokračovanie textu | obsah gluténu max.20 mg/kg |
69. Párky spišské | bravčové mäso (48 %), hovädzie mäso (21 %), bravčový tuk, bravčové kože, pitná voda, dusitanová soliaca zmes (jedlá soľ, konzervačná látka E 250), paprika mletá sladká, paprika mletá pálivá, |
Párky spišské - pokračovanie textu | stabilizátory E450, E451, antioxidant E300 |
70. Párky teľacie | Teľacie mäso (min.40%) a bravčové mäso (min.34%),pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, stabilizátory (difosforečnany a trifosforečnany),antioxidant (kyselina L-askorbová),regulátor kyslosti |
Párky teľacie - pokračovanie textu | (kyselina citrónová),chemická konzervačná látka (dusitan sodný),látky zvýrazňujúce chuť a vôňu (glutaman sodný),dextróza, korenie, extrakty korenín, farbivo (košenila), obal:kolagénne črevo. Maximálny |
Párky teľacie - pokračovanie textu | Maximálny obsah tuku do:29%. Bez lepku |
71. Párky viedenské | bravčové mäso 30 %, kuracie mechanicky separované mäso 26 %, pitná voda, bravčové kože, sójový proteín, jedlá soľ, modifikovaný kukuričný škrob, regulátor kyslosti E 262, cesnak, stabilizátor E 451, |
Párky viedenské - pokračovanie textu | zvýrazňovač chuti E 621, dymová aróma, hroznový cukor, antioxidant E 315, prášok z červenej repy, korenie, prídavné látky E 551, farbivo E 120, koreninový extrakt, zemiakový škrob, |
Párky viedenské - pokračovanie textu | zahusťovadlo E 412, stabilizátor E 466, želírujúca látka E 407a, kyseliny E 330, E 296, konzervačná látka E 250, v hovädzom kolagénovom čreve |
72. Paštéta husacia | slanina, bravčová pečeň, vývar z mäsa, husacia pečeň (10 % hm.), voda, bravčové kože, bravčové mäso, soliaca zmes (jedlá soľ, stabilizátor E 250), stabilizátory (karobová guma, karagénan, |
Paštéta husacia - pokračovanie textu | chlorid draselný), regulátor kyslosti octan sodný, cukor, koreniace prípravky (koreniny a extrakty korenín,arómy, dextróza, zvýrazňovače chuti E621, E635, jedlá soľ), aróma |
73. Paštéta kačacia s brus. | neuvedená špecifikácia |
74. Pršút | bravčové mäso, jedlá soľ, konzervanty: E252, E250 |
75. Ryžové jaternice | bravčové mäso (min.45%), ryža (min.25%), jačmenné krúpy, bravčové kože, bravčová krv, pitná voda, jedlá soľ, zmes korenia |
76. Saláma jemná | chladená, bez gluténu. Zloženie: mechanicky separované hydinové mäso 27%, bravčové mäso 36%, bravčová slanina a kože, koreniace a ostatné prísady, cesnak |
77. Saláma Malokarpatská alebo ekvivalent | neuvedená špecifikácia |
78. Saláma maďarská alebo ekvivalent | neuvedená špecifikácia |
79. Saláma Nitran alebo ekvivalent | bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, dextróza, vláknina, sušená zelenina, maltodextrín, antioxidant E300, extrakty korenín, aróma, farbivo E120, hemoglobín, štartovacia kultúra, |
Saláma Nitran alebo ekvivalent - pokračovanie textu | konzervačná látka E250. Na 100g hotového výrobku/ 112g mäsa |
80. Slanina údená | neuvedená špecifikácia |
81. Slanina oravská | bravčový bok bez kosti s kožou 83%, pitná voda, jedlá soľ, škrob, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407a, E415, antioxidant E316, regulátor kyslosti E500, konzervačná látka E250 |
82. Sliepka bez drobkov | vákuovo balené, polená, ťažká, bez drobkov |
83. Srnčie stehno bez kosti | kuchynská úprava, vákuovo balené, bez kosti, balenie: cca 1,5 - 2kg |
84. Jahňací chrbát | neuvedená špecifikácia |
85. Srnčí chrbát bez kosti | kuchynská úprava, vákuovo balené, bez kosti |
86. Jelenie stehno bez kosti | neuvedená špecifikácia |
87. Králičie filé - chrbát bez kosti | neuvedená špecifikácia |
88. Šunka dusená - strojová | bravčové stehno min. 67%, pitná voda, zemiakový škrob, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407, |
Šunka dusená - strojová - pokračovanie textu | E415, antioxidant E 300, zvýrazňovač chuti E 621, jedlá soľ, konzervačná látka E250, hemoglobín, dextróza |
89. Šunka hydinová | kuracia prsia (60%), pitná voda, modifikovaný škrob, zemiakový škrob, zahusťovadlo: karagénan, konzervačná látka: dusitan sodný, jedlá sol', sladidlo: dextróza, stabilizátor: difosforečnany, zvýrazňov |
Šunka hydinová - pokračovanie textu | zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, antioxidant: erytorban sodný |
90. Šunka sedliacka | neuvedená špecifikácia |
91. Šunka údená s kosťou | bravčové stehno 97%, jedlá soľ, konzervačná látka (E 250), dextróza |
92. Teľacia panenka | kuchynská úprava, vákuum, balenie: cca 1,5kg, mliečne plemeno |
93. Teľacia stehno | bez kosti, cca 5 kg, hlbokozmrazené, vákuovo balené. Kuchynská úprava, mliečne plemeno |
94. Teľacie kosti špik | neuvedená špecifikácia |
95. Údený hovädzí jazyk | tradične údené hovädzie jazyk 80%, pitná voda, jedlá soľ s jódom max.4%, stabilizátory: E450, E451, zahušťovadlo: E407, antioxidanty: E301, E331, korenie, aroma, farbivo: E120, konzervant: E250 |
Názov |
1. Dodávateľ je povinný venovať zvýšenú pozornosť merným jednotkám uvádzaným pri jednotlivých položkách tovaru – potravín (kg/ks/l). |
2. V prípade položiek tovaru, pri ktorých objednávateľ v špecifikácii uvádza nákupné balenie odlišné od mernej jednotky, jednotková cena tovaru v konkrétnom nákupnom balení sa určí pomerne z jednotkovej ceny za mernú jednotku (uvedenú v špecifikácii). |
3. a) Dodávateľ predloží do 3 pracovných dní od uzavretia Rámcovej dohody elektronicky rozpis položiek tovaru v zložení:názov tovaru, merná jednotka, jednotková cena tovaru (za jednu mernú jednotku) bez DPH, jednotková cena tovaru (za jednu mernú jednotku) s DPH, počet merných jednotiek, celková cena tovaru v požadovanom množstve bez DPH, celková cena tovaru v požadovanom množstve s DPH. |
3. b) Dodávateľ pri každej položke uvedie sadzbu DPH v súlade s dokumentom „Usmernenie k uplatneniu zníženej sadzby DPH v prípade vybraných potravín“ uvedených v prílohe č. 7 k zákonu o DPH účinnému od 1.januára 2016. |
4. Presné hodnoty tovarov uvedené objednávateľom predstavujú rámcovo zazmluvnené množstvo tovaru, t. j. sú "predpokladaným množstvom" odoberaného tovaru počas platnosti rámcovej dohody alebo do vyčerpania finančného limitu rámcovej dohody. Objednávateľ je na základe tejto rámcovej dohody oprávnený neodobrať celý predpokladaný rozsah tovaru a vyhradzuje si právo odobrať aj väčšie množstvo jednotlivých tovarov ako je predpokladané množstvo. |
5. Vrátane dopravy na miesto plnenia. |
6. Jednotkové ceny tovaru sú počas trvania rámcovej dohody maximálne, obsahujú všetky náklady predávajúceho, vrátane dodávky na miesto dodania, príslušnej spotrebnej dane a iných platieb, vyberaných v rámci uplatňovania nesadzobných opatrení, ustanovených osobitnými predpismi. Sadzba DPH bude účtovaná v súlade so všeobecne platnými predpismi v čase fakturácie. |
7. Dodávka tovaru bude realizovaná prostredníctvom mesačnej písomnej objednávky na výšku finančného plnenia a samotné dodanie potravín v kalendárnom mesiaci bude uskutočňované na základe špecifikácie množstva a druhu potravín zaslanej emailom. |
8. Dodávateľ sa zaväzuje realizovať dodávky tovaru najneskôr na druhý pracovný deň do 09.00 hod. po odoslaní emailovej objednávky. |
9. Dodávateľ bude prevádzať na objednávateľa vlastnícke práva k tovaru, dodanému na základe emailovej objednávky a objednávateľ sa zaväzuje uhradiť dodávateľovi cenu, dohodnutú s objednávateľom a uvedenú a potvrdenú na dodacom liste na základe vystavenej mesačnej faktúry, v súlade s touto rámcovou dohodou. |
10. Objednávateľ do 3 pracovných dní zašle dodávateľovi prostredníctvom e-mailu zoznam odberných miest s uvedením kontaktných osôb. |
11. Presné miesta, čas odovzdania a prevzatia tovaru budú uvedené v emailovej objednávke. Dopravu tovaru na odberné miesto zabezpečuje dodávateľ. |
12. Dodávateľ zodpovedá za kvalitu dodaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov a s ostatnými platnými právnymi predpismi. V prípade porušenia platných právnych predpisov, týkajúcich sa zabezpečenia bezpečnosti potravín zo strany dodávateľa a prípadného zistenia tohto porušenia zo strany kontrolného orgánu, preberá dodávateľ na seba všetky náklady, súvisiace s prípadným sankčným postihom objednávateľa kontrolným orgánom. |
13. Obaly musia byť čitateľne vyznačené v štátnom jazyku údajmi:• názov výrobku • obchodné meno výrobcu •hmotnosť výrobku • dátum spotreby • spôsob skladovania • zoznam zložiek výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom NR č.152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov. |
14. Objednávateľ je pri prevzatí tovaru povinný prekontrolovať jeho úplnosť, kompletnosť, balenie, kontrolné pásky a svojim podpisom na dodacom liste túto skutočnosť potvrdiť. Dátum najneskoršej spotreby dodávaných tovarov bude uvedený v dodacích listoch, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. V prípade akýchkoľvek vád tovaru resp. nesúladu dodávky s údajmi na dodacom liste, je objednávateľ povinný túto skutočnosť ihneď pri preberaní tovaru u dodávateľa reklamovať a uviesť nedostatky na dodacom liste. |
15. Ak pri prevzatí tovaru zistí objednávateľ, že ide o nekompletnú dodávku tovaru, o dodávku tovaru nezodpovedajúceho dohodnutej kvalite, certifikátu, vzorke a pod. resp. neoznačeného a poškodeného a túto skutočnosť potvrdí na dodacom liste aj dodávateľ, dodávateľ je povinný v lehote 24 hod. dodaný tovar vymeniť, ak sa zmluvné strany nedohodnú inak. |
16. Objednávateľ je povinný reklamovať vady dodaného tovaru písomne (e-mailom resp. faxom) do 24 hodín od prevzatia tovaru okrem zjavných vád, t. j. množstva, druhu a viditeľného poškodenia, ktoré je povinný reklamovať písomne ihneď pri prevzatí. |
17. Vady tovaru, ktoré boli reklamované, musia byť do vystavenia mesačnej faktúry predávajúcim odstránené. |
18. Dodávateľ zabezpečí v záručnej dobe bezplatné odstránenie všetkých vád, ktoré sú predmetom záruky, výmenou za bezchybný tovar. Dodávateľ má povinnosť dodať náhradný tovar alebo chýbajúci tovar bezodkladne od okamihu uplatnenia zodpovednosti za vady. |
19. Záruka sa nevzťahuje na vady, ktoré boli spôsobené zástupcami objednávateľa – neodbornou manipuláciou, nedodržaním prevádzkových podmienok, živelnou pohromou alebo iným spôsobom, než obvyklým zaobchádzaním. |
20. Ak je objednávateľ v omeškaní s prevzatím tovaru, musí dodávateľ urobiť opatrenia primerané okolnostiam na uchovanie tovaru. V prípade, ak by takýmto uchovaním tovaru vznikli dodávateľovi náklady, objednávateľ sa zaväzuje zaplatiť dodávateľovi úhradu primeraných nákladov, ktoré mu pritom vznikli. |
21. Dodávateľ po ukončení kalendárneho mesiaca vystaví mesačnú faktúru za dodávku tovaru uskutočnenú v príslušnom kalendárnom mesiaci. Prílohou faktúry sú dodacie listy podľa odberných miest, potvrdené objednávateľom. |
22. Objednávateľ uhradí predávajúcemu cenu uvedenú vo faktúre s DPH najneskôr do 30 dní odo dňa jej doručenia. Súčasťou mesačnej faktúry musia byť objednávateľom potvrdené dodacie listy. V prípade pochybnosti považujú zmluvné strany daňový doklad za doručený na tretí deň po jeho odoslaní objednávateľovi, o čom dodávateľ predloží potvrdenie. |
23. Faktúra musí mať všetky náležitosti stanovené príslušnými právnymi predpismi. V prípade, že faktúra nebude obsahovať predpísané náležitosti, resp. budú v nej uvedené nesprávne, alebo neúplné údaje, je kupujúci oprávnený túto faktúru bezodkladne vrátiť predávajúcemu. Po doručení opravenej alebo novej faktúry plynie nová 30 (tridsať) dňová lehota splatnosti. |
24. Dňom splnenia povinnosti úhrady faktúry je deň odpísania finančných prostriedkov z účtu objednávateľa na účet dodávateľa. |
25. V prípade omeškania objednávateľa s úhradou faktúry je dodávateľ oprávnený požadovať od objednávateľa úrok z omeškania v zákonnej výške. |
26. V prípade porušenia akejkoľvek povinnosti dodávateľa z rámcovej dohody alebo v prípade, ak sa akékoľvek vyhlásenie dodávateľa ukáže nepravdivým, má objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 30 % z ceny plnenia. Nárok na zmluvnú pokutu trvá aj v prípade odstúpenia objednávateľa od rámcovej dohody. Nárok objednávateľa na plnú náhradu škody tým nie je dotknutý. |
27. a) V prípade porušenia povinnosti dodávateľa dodať, poskytnúť alebo vykonať celé plnenie riadne a včas podľa rámcovej dohody, má objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 500 EUR denne za každý aj začatý deň omeškania, maximálne do výšky 30 % z ceny plnenia. |
27. b) V prípade ak bolo dohodnuté poskytnutie plnenia v ucelených častiach a dodávateľ poruší svoju povinnosť dodať, poskytnúť alebo vykonať ucelenú časť plnenia riadne a včas podľa rámcovej dohody, má objednávateľ nárok na zmluvnú pokutu vo výške 500 EUR denne za každý aj začatý deň omeškania, maximálne do výšky 30% z ceny pripadajúcej na príslušnú ucelenú časť plnenia, ktorej sa takéto porušenie týka. Nárok na zmluvnú pokutu trvá aj v prípade odstúpenia objednávateľa od rámcove dohody. Nárok objednávateľa na plnú náhradu škody tým nie je dotknutý. |
28. V prípade zmeny obchodného mena, názvu, sídla, právnej formy, štatutárnych orgánov alebo i spôsobu ich konania za zmluvnú stranu, bankového spojenia a čísla účtu, oznámi zmluvná strana, ktorej sa niektorá z uvedených zmien týka, písomnou formou túto skutočnosť druhej zmluvnej strane, a to bez zbytočného odkladu, inak povinná zmluvná strana zodpovedá za všetky prípadné škody z toho vyplývajúce alebo náklady, ktoré v tejto súvislosti musela vynaložiť druhá zmluvná strana. |
Námestie slobody 1, Bratislava, Bratislava - mestská časť Staré Mesto, Bratislava I, Bratislavský, Slovenská republika
2
1,00 celok
26 087,50
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
24.10.2016 11:15
27.10.2016 11:30
27.10.2016 11:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
27.10.2016 10:52 - Vstupná ponuka | 26 087,50 | € | Cena s DPH |
27.10.2016 10:56 - Najvýhodnejšia ponuka | 26 028,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: