• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    16.05.2016 08:17
  •    Predkladanie ponúk
    19.05.2016 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    19.05.2016 10:03
  •    Zazmluvnenie zákazky
    19.05.2016 10:15

Detail zákazky Z201611822

  •    Vyhlásenie zákazky
    16.05.2016 08:17
  •    Predkladanie ponúk
    19.05.2016 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    19.05.2016 10:03
  •    Zazmluvnenie zákazky
    19.05.2016 10:15

Základné údaje

Z201611822

OF-80163

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=2459317

Objednávateľ

00151513

Úrad vlády Slovenskej republiky

Námestie slobody 1, Bratislava, 81370, SVK

Dodávateľ

35967412

MERTEL RG SLOVENSKÁ REPUBLIKA, s. r. o.

Šoltésovej 7325/14, Bratislava, 81108, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Zabezpečenie medzinárodnej konferencie v dňoch 15.-16. septembra 2016 v okrese Bratislava I

konferencia, ubytovanie, strava, konferenčná sála, salónik, dataprojektor, televízor, projekčné plátno, diaľkový ovládač na projektor, LCD obrazovka, stolový mikrofón, prenosný mikrofón, ozvučenie, WIFI Free, notebook, multifunkčné zariadenie, menovky, informačné stojany, flipchartová tabuľa, livestream, tlmočenie, tlmočnícka kabína, prijímacie staničky, kvetinová výzdoba, vlajky a zástavy, hudobné teleso, hostesky, šatniarky, fotograf, bezpečnostná služba, bezpečnostný rám, zdravotná služba

  • 55120000-7 - Služby na organizovanie stretnutí a konferencií v hoteloch

Služba

17. Hotelové a reštauračné služby

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Zabezpečenie medzinárodnej konferencie v dňoch 15.-16. septembra 2016 v okrese Bratislava I
Funkcia
Organizačno-technické zabezpečenie alebo poskytnutie služieb a všetkých služieb súvisiacich so zabezpečením konferencie, ktorá sa uskutoční 15.-16. septembra 2016 v okrese Bratislava 1
Samotná konferencia sa uskutoční dňa 15. a 16. septembra 2016 celý deň
Konferencie sa zúčastní celkovo 250 účastníkov.
Ubytovacie zariadenie/hotel v min. **** kategórii (ďalej len "hotel") s konferenčnou sálou s kapacitou min. 250 účastníkov
Ubytovanie pre 30 účastníkov konferencie na 2 noci, t.j. v dňoch 14.09.2016 a 15.09.2016
Zabezpečenie stravovania, ubytovania a uskutočnenie konferencie v 1 hoteli
Reštauračné alebo ekvivalentné reprezentatívne priestory slúžiace na poskytovanie večere, obedu, coffee break
1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci, t.j. 14.09.2016 a 15.09.2016
2.Prenájom priestorov dňa 15.09.2016
2.1 Konferenčná sála A
2.2 Salónik
2.3 Miestnosť pre novinárov
2.4 Reštauračné priestory
2.5 Technická miestnosť
2.6 Šatne
3. Prenájom priestorov dňa 16.09.2016
3.1 Konferenčná sála A
3.2 Konferenčné sály B
3.3 Salónik
3.4 Reštauračné priestory
3.5 Technická miestnosť
3.6 Šatne
4. Technické vybavenie konferenčných miestností v dňoch 15.-16.09.2016
4.1 Projekčné plátno
4.2 Dataprojektor
4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor
4.4 LCD obrazovka
4.5 Stolový mikrofón
4.6 Prenosný mikrofón
4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností
4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru
4.9 Pripojenie na WIFI Free
4.10 Notebook
4.11 Multifunkčné zariadenie
4.12 Menovky na stôl
4.13 Informačné stojany
4.14 Flipchartová tabuľa
4.15 Livestream
5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016
5.1 Teplé nápoje
5.2 Studené nápoje
5.3 Jedlo
6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016
6.1 Teplé nápoje
6.2 Studené nápoje
6.3 Jedlo
7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016
7.1 Predjedlo
7.2 Polievka
7.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty
7.4 Dezert a ovocné misy
7.5 Teplé nápoje
7.6 Studené nápoje
8. Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku v dňoch 15.-16.09.2016
8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016
8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016
9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016
10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016
10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje
10.2 Dezerty a ovocné misy
10.3 Teplé nápoje
10.4 Studené nápoje
11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016
11.1 Teplé nápoje
11.2 Studené nápoje
11.3 Jedlo
12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016
12.1 Teplé nápoje
12.2 Studené nápoje
12.3 Jedlo
13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016
13.1 Predjedlo
13.2 Polievka
13.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty
13.4 Dezert a ovocné misy
13.5 Teplé nápoje
13.6 Studené nápoje
14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016
15. Prenájom tlmočníckej techniky dňa 15.09.2016
15.1 Tlmočnícka kabína
15.2 Prijímacie staničky
16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov
17. Prenájom vlajok a zástav
18. Hudobné teleso
19. Organizačné zabezpečenie
20. Hostesky
21. Šatniarky
22. Fotograf
23. Bezpečnostná služba, bezpečnostný rám
24. Zdravotná služba
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci celok 1
2.1 Konferenčná sála A ks 1
2.2 Salónik ks 1
2.3 Miestnosť pre novinárov ks 1
2.4 Reštauračné priestory ks 1
2.5 Technická miestnosť ks 1
2.6 Šatne celok 1
3.1 Konferenčná sála A ks 1
3.2 Konferenčné sály B ks 3
3.3 Salónik ks 1
3.4 Reštauračné priestory ks 1
3.5 Technická miestnosť ks 1
3.6 Šatne celok 1
4.1 Projekčné plátno ks 6
4.2 Dataprojektor ks 6
4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor ks 6
4.4 LCD obrazovka ks 3
4.5 Stolový mikrofón ks 6
4.6 Prenosný mikrofón ks 12
4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností celok 1
4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru celok 1
4.9 Pripojenie na WIFI Free celok 1
4.10 Notebook ks 4
4.11 Multifunkčné zariadenie ks 1
4.12 Menovky na stôl ks 30
4.13 Informačné stojany ks 6
4.14 Flipchartová tabuľa ks 4
4.15 Livestream celok 1
5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016 celok 1
6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016 celok 1
7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016 celok 1
8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016 celok 1
8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016 celok 1
9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016 celok 1
10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016 celok 1
11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016 celok 1
12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016 celok 1
13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016 celok 1
14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016 celok 1
15.1 Tlmočnícka kabína ks 1
15.2 Prijímacie staničky ks 250
16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov celok 1
17. Prenájom vlajok a zástav celok 1
18. Hudobné teleso celok 1
19. Organizačné zabezpečenie celok 1
20. Hostesky osoba 10
21. Šatniarky osoba 2
22. Fotograf osoba 1
23. Bezpečnostná služba/dozor, bezpečnostný rám celok 1
24. Zdravotná služba osoba 2
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
1.Ubytovanie s miestnym poplatkom a s raňajkami pre 30 osôb na 2 noci ubytovanie v 1-2 lôžkových izbách, t.j. 30 izieb pre 30 osôb. Raňajky formou švédskych stolov
2.1 Konferenčná sála A samostatná konferenčná sála v čase 08:30-17:30 hod., kinosedenie pre 250 osôb a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Rečnícky pult 1 kus.
2.2 Salónik samostatná miestnosť v čase 09:00-17:30 hod. pre min.10 VIP hostí vybavená min. 1 príručným stolíkom a 10 kreslami
2.3 Miestnosť pre novinárov samostatná miestnosť pre min. 20 novinárov vybavená min. 1 príručným stolíkom a 20 stoličkami v čase 09:00-17:30 hod.
2.4 Reštauračné priestory samostatné priestory, bez prístupu verejnosti s kapacitou 250 osôb vyhradené pre poskytovanie občerstvenia počas obedu, večere a coffee break
2.5 Technická miestnosť uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou min. 20 m2 počas celej akcie
2.6 Šatne šatne s dozorom počas celej akcie, pre kabáty 250 osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom
3.1 Konferenčná sála A samostatná konferenčná sála v čase 12:30-14:00 hod., kinosedenie pre 250 osôb a sedenie za predsedníckym stolom 5 osôb. Rečnícky pult 1 kus.
3.2 Konferenčné sály B samostatná miestnosť, sedenie okolo stolov pre 80 osôb v čase 09:00-13:00 hod.
3.2 Konferenčné sály B možnosť rozdelenia sály A na 3 konferenčné sály B.V prípade rozdelenia nutné zabezpečiť samostatnosť konferenčných sál B tak,
3.2 Konferenčné sály B aby sa konferencie navzájom nijakým spôsobom nerušili
3.2 Konferenčné sály B sedenie v každej sále okolo 4 stolov
3.3 Salónik samostatná miestnosť pre min. 10 VIP hostí vybavená min. 1 príručným stolíkom a 10 kreslami v čase 09:00-13:00 hod.
3.4 Reštauračné priestory priestor s kapacitou 250 osôb vyhradený pre poskytovanie občerstvenia počas obedu a coffee break
3.5 Technická miestnosť uzamykateľná samostatná miestnosť pre organizátorov pre uskladnenie materiálu a iného vybavenia s plochou min. 20 m2 počas celej akcie
3.6 Šatne šatne s dozorom počas celej akcie , pre kabáty 250 osôb, vybavené označením vešiakov- lístky alebo kovové žetóny sa odovzdajú účastníkom
4.1 Projekčné plátno počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B s min. rozmermi 200x150 cm
4.2 Dataprojektor počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B
4.3 Diaľkový ovládač na dataprojektor počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B
4.4 LCD obrazovka počas celého trvania akcie, konferenčná sála A- s uhlopriečkou 24"
4.5 Stolový mikrofón počas celého trvania akcie, konferenčná sála A, B za predsedníckym stolom
4.6 Prenosný mikrofón počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B
4.7 Ozvučenie a technická obsluha miestností počas trvania akcie v konferenčných sálach A a B
4.8 Technické zabezpečenie na prenos videohovoru počas trvania akcie
4.9 Pripojenie na WIFI Free počas trvania akcie v celom komplexe. Rozhranie WIFI je digitálne dátové rozhranie účastníkov do bezdrôtovej LAN siete. Rozhranie je definované špecifikáciami IEEE 802.11b/g/a.
4.9 Pripojenie na WIFI Free koncový bod siete sa pomocou rádiového rozhrania pripája na prístupový bod pracujúci vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz a 5 GHz
4.10 Notebook počas trvania akcie, notebook musí byť vybavený Microsoft Office a musí byť kompatibilný s ostatnými zariadeniami, ktoré požaduje objednávateľ
4.11 Multifunkčné zariadenie s možnosťou farebnej tlače, počas trvania akcie
4.12 Menovky na stôl označenie speakrov za predsedníckym stolom. Grafický návrh dodá objednávateľ. Menovky obojstranne tlačené, papier 120 g/m2
4.13 Informačné stojany počas trvania akcie. Min. výška 1 stojana 80 cm. Stojan na papier s veľkosťou A4
4.14 Flipchartová tabuľa počas trvania akcie v konferenčnej sále B.Spolu s flipchartovým papierom,písacími potrebami a magnetickým popísateľným povrchom. Ľahká, prenosná, kovové nohy. Min. rozmery 70x100 cm
4.15 Livestream živé vysielanie na web stránku dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.
5. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 15.09.2016 uzavretá spoločnosť v čase 08:30-09:00 hod.
5.1 Teplé nápoje čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny, citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje
5.1 Teplé nápoje káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou
5.2 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
5.3 Jedlo Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.
6. Coffee Break pre 250 osôb dňa 15.09.2016 uzavretá spoločnosť v čase 11:30-12:00 hod.
6.1 Teplé nápoje čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje
6.1 Teplé nápoje káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou
6.2 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
6.3 Jedlo Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.. Chlebíčky/jednohubky/kanapky/toasty v hmotnosti 120 g/1 os.. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.
7. Obed pre 250 osôb dňa 15.09.2016 uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch v čase 14:00-15:00 hod. Obed formou bufetových stolov.
7.1 Predjedlo studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os.
7.2. Polievka 3 druhy- 1 mäsitá+ 2 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os.
7.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 5 druhov /2 bezmäsité, 3 mäsité. Príloha- 4 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os.
7.4 Dezert a ovocné misy Dezert/zákusky- v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.
7.5 Teplé nápoje káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.
7.6 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
8.1 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 15.09.2016 Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-17:30 hod. Servírovanie o 09:00 hod.
8.2 Občerstvenie pre 10 VIP osôb v salóniku dňa 16.09.2016 Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-13:00 hod. Servírovanie o 09:00 hod.
9. Občerstvenie v miestnosti pre 20 novinárov dňa 15.09.2016 Pagáčiky-sladké a slané, suché pečivo a sušienky v hmotnosti 150 g/os. Minerálky, káva, čaj, cukor. Občerstvenie v čase 09:00-17:30 hod.
10. Recepcia pre 250 osôb dňa 15.09.2016 Recepcia na vysokej reprezentatívnej úrovni formou bufetových stolov v čase 19:30-22:00 hod.
10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje široký výber z miešaných nápojov a kulinárskych špecialít- mäsité a bezmäsité v hmotnosti 150 g/1 os.
10.1 Kulinárske špeciality a miešané nápoje Sladké a slané jednohubky/chuťovky/kanapky/toasty v hmotnosti 120 g/1 os.. Jedlá a nápoje na vysokej a reprezentatívnej úrovni
10.2 Dezerty a ovocné misy Dezerty/zákusky v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- rôzne druhy ovocia v hmotnosti 15 kg/250 osôb
10.3 Teplé nápoje káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.
10.4 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
11. Welcome coffee pre 250 osôb dňa 16.09.2016 uzavretá spoločnosť v čase 09:00-09:30 hod.
11.1 Teplé nápoje čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje
11.1 Teplé nápoje káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou
11.2 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
11.3 Jedlo Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os.
12. Coffee Break pre 250 osôb dňa 16.09.2016 uzavretá spoločnosť v čase 12:00-12:30 hod.
12.1 Teplé nápoje čaj: ovocný, bylinkový, zelený, čierny; citrón, cukor-biely/hnedý, med. Horúca voda podávaná v ohrievači na teplé nápoje
12.1 Teplé nápoje káva: espresso, smotana, cukor biely/hnedý. Podávaná v ohrievači na teplé nápoje. 2 automaty na kávu s rôznymi druhmi kávy a čokoládou
12.2 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/os.
12.3 Jedlo Sladké pečivo-60 g/os., slané pečivo-60 g/os. Chlebíčky/jednohubky/kanapky/toasty. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.
13. Obed pre 250 osôb dňa 16.09.2016 uzavretá spoločnosť v reštauračných priestoroch. Obed formou bufetových stolov v čase 13:00-14:00 hod.
13.1 Predjedlo studené misy- mäsité/bezmäsité v hmotnosti 100 g/1 os.
13.2 Polievka 3 druhy- 1 mäsitá+ 2 bezmäsité, v objeme 0,33 l/ 1 os.
13.3 Hlavné jedlo s prílohou + šaláty hlavné jedlo v hmotnosti 150 g/os., 5 druhov /2 bezmäsité, 3 mäsité. Príloha- 4 druhy, hmotnosť 150 g/1 os. Šaláty- 3 druhy, hmotnosť 150 g/1 os.
13.4 Dezerty a ovocné misy Dezert=zákusky- v hmotnosti 90g/1 os., 10 druhov. Ovocné misy- zmes ovocia v hmotnosti 20 kg/250 os.
13.5 Teplé nápoje káva: espresso so smotanou, cukrom-biely/hnedý. Čaj s citrónom, cukrom-biely/hnedý a medom.
13.6 Studené nápoje minerálna voda-sýtená/jemne sýtená/nesýtená v balení po 0,33 l/1 os. Ochutená sladená voda v balení po 0,2 l/1 os. Ovocný džús v balení po 0,2 l/1 os.
14. Tlmočenie z/do slovenského/anglického jazyka dňa 15.09.2016 profesionálni 4 tlmočníci s min. 2 ročnou praxou v odbore, simultánne tlmočenie v 2 jazykoch-slovenský a anglický jazyk v čase 09:00-17:30 hod.
15.1 Tlmočnícka kabína 1 kus pre 2 tlmočníkov dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.
15.2 Prijímacie staničky dňa 15.09.2016 v čase 09:00-17:30 hod.
16. Kvetinová výzdoba a výzdoba konferenčných priestorov 1 ikebana zo živých kvetov s max. rozmerom 60 cm na predsednícky stôl v konferenčnej sále A. Kvety v ikebane s menej výraznou vôňou. Výzdoba priestorov-živé kvety
17. Prenájom vlajok a zástav vlajkosláva malá na stôl: 4 kusy EÚ a 4 kusy SR. Vlajkosláva vysoká na zem: 4 kusy EÚ a 4 kusy SR. Počas trvania akcie.
18. Hudobné teleso Spoločenský program na recepcii 19:30-22:00 hod.- hudobné teleso- ľudová cimbalová hudba: cimbal, kontrabas, viola, spev s možnosťou exhibície iných nástrojov ľudovej tvorby
19. Organizačné zabezpečenie Doprava/dovoz materiálov do zariadení v rámci Bratislavského kraja max.25 km. Balíčkovanie prezentácií- bloky, perá, iné dokumenty a materiály
19. Organizačné zabezpečenie Prezentačné materiály, ktoré dodávateľ bude balíčkovať dodá objednávateľ
20. Hostesky hostesky v rovnošatách ovládajúce komunikatívne anglický jazyk. Počas trvania akcie
21. Šatniarky ovládajúce minimálne základy anglického jazyka. Počas trvania akcie
22. Fotograf počas trvania akcie. Vytriedené finálne zábery na 1 CD/DVD nosiči. Max. 100 kvalitných fotografií za obidva dni.
23. Bezpečnostná služba/dozor, bezpečnostný rám Min. 2 osoby zabezpečujúce nepretržitý dozor pri 1 bezpečnostnom ráme počas celej akcie
24. Zdravotná služba profesionálni poskytovatelia zdravotnej starostlivosti v oblasti záchrannej zdravotnej služby počas celej akcie
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane inštalácie techniky potrebnej pri realizácii konferencie na mieste plnenia.
Vrátane všetkých nákladov, ktoré nie sú výslovne uvedené vo Funkčnej špecifikácii predmetu zákazky, ale sú nevyhnutné na riadne plnenie predmetu zákazky.
Zabezpečenie všetkých služieb v súlade s platnou legislatívou.
Podľa čl.VI ods. 6.1.3 2. časti „Všeobecné zmluvné podmienky“ Obchodných podmienok elektronického trhoviska, verzia 3,0 je Dodávateľ povinný spĺňať všetky kvalifikačné, odborné, technické a iné predpoklady, mať predpísané povolenia a skúšky a spĺňať akékoľvek iné predpoklady stanovené príslušnými právnymi predpismi a záväznými technickými normami pre riadne poskytnutie Plnenia a realizovať Plnenie len prostredníctvom osôb spĺňajúcich všetky predmetné požiadavky pre poskytovanie Plnenia.
Poskytovateľ zabezpečí súhlasy a vysporiada nároky autorov a interpretov diel, ktoré použije na účely plnenia tejto zmluvy podľa príslušných právnych predpisov upravujúcich autorské práva, najmä Zákon č. 185/2015 Z.z. autorský zákon v platnom a účinnom znení.
Ubytovanie spĺňa podmienky podľa vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR č. 277/2008 Z.z. ktorou sa ustanovujú klasifikačné znaky na ubytovacie zariadenia pri ich zaraďovaní do kategorií a tried pre hotely ****.
Do 72 hod. od uzavretia zmluvy dodávateľ elektronicky zašle objednávateľovi názov hotela, názov hudobného telesa s rozpisom prezentovaných hudobných nástrojov a rozpis jednotkových cien za jednotlivé položky bez DPH, celkovú cenu bez DPH, celkovú cenu s DPH.
Dodávateľ predloží objednávateľovi v elektronickej podobe do 72 hod. od uzavretia zmluvy nasledovné: 1.Osvedčenie/certifikát o absolvovaní jazykového kurzu zameraného na záležitosti/problematiku EÚ, 2.Minimálne 2 pozitívne referencie za každého jedného tlmočníka týkajúce sa vykonania tlmočníckych služieb v rámci 2-ročného obdobia, 3.Čestné vyhlásenie o počte rokov praxe tlmočníkov, Zoznam tlmočníkov spolu s počtom rokov praxe a životopismi tlmočníkov, ktoré potvrdzujú prax v tlmočníctve.
Vytriedené kvalitné fotografie uložené na CD/DVD nosiči dodávateľ doručí objednávateľovi do 14 dní odo dňa konania konferencie.
Fakturácia nákladov bude vykonaná na základe skutočného počtu účastníkov konferencie- počet bude spresnený minimálne 2 týždne pred konferenciou.
Na faktúre žiadame uviesť jednotkové ceny za jednotlivé položky bez DPH, celkovú cenu bez DPH, celkovú cenu s DPH.
Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu podľa v zmysle zákona č.222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.
Lehota splatnosti faktúry je 60 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi.
Objednávateľ neposkytuje preddavok, ani zálohovú platbu.
Faktúra bude uhradená dodávateľovi po uskutočnení akcie.
V prípade schválenia Žiadosti o nenávratný finančný príspevok a uzatvorenia príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku Objednávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku sa Dodávateľ /Poskytovateľ zaväzuje strpieť výkon kontroly/auditu, kedykoľvek počas/po nadobudnutí platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o finančnom príspevku.
V prípade, že zákazka bude financovaná z finančných zdrojov EÚ budú sa na ňu vzťahovať osobitné ustanovenia Obchodných podmienok Elektronického trhoviska, 2.časť "Všeobecné obchodné podmienky", verzia 3,0 uvedené najmä v čl. XV.
Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nesplnenie požiadaviek definovaných vo Funkčnej špecifikácii predmetu zákazky, v Technickej špecifikácii predmetu zákazky a v Osobitných požiadavkách na plnenie.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Bratislava I, Bratislavský, Slovenská republika

14.09.2016 00:00 — 16.09.2016 00:00

1,00 celok, poskytnutie všetkých požadovaných služieb

104 850,69

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

16.05.2016 08:17

19.05.2016 10:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije

Ponuky

 200
 10
 5
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
19.05.2016 09:27 - Vstupná ponuka 104 850,60 € Cena s DPH
19.05.2016 09:59 - Najvýhodnejšia ponuka 72 000,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS