00738387
Ústav na výkon väzby a Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Floriánska 18, Košice, 04142, SVK
36569194
MASO J+L, s.r.o.
Herlianska 20, Košice, 04014, SVK
Mäsové výrobky
Mäsové výrobky, výrobky z bravčového mäsa, tepelne opracované výrobky, klobása, párky, saláma, šunka
Tovar, Služba
2. Služby pozemnej dopravy, vrátane služieb pancierových automobilov a kuriérskych služieb okrem prepravy poštových zásielok
1. Mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Mäsové výrobky na priamu konzumáciu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
položka č. 1 Bravčová masť | kg | 2500 | ||
položka č. 2 Gazdovská slanina | kg | 400 | ||
položka č. 3 Morčacia šunka | kg | 1000 | ||
položka č. 4 Gazdovská klobása | kg | 1200 | ||
položka č. 5 Saláma mäkká jemná | kg | 1200 | ||
položka č. 6 Pražská šunka | kg | 700 | ||
položka č. 7 Párky spišské | kg | 1000 | ||
položka č. 8 Bravčová tlačenka | kg | 400 | ||
položka č. 9 Šunková pena v črievku / balenie 1ks-100 g | ks | 7000 | ||
položka č. 10 Párky obyčajné | kg | 1000 | ||
položka č. 11 Saláma Nitran | kg | 1000 | ||
položka č. 12 Saláma Paprikáš | kg | 800 | ||
položka č. 13 Šunková saláma | kg | 1000 | ||
položka č. 14 Údená krkovička bez kosti | kg | 200 | ||
položka č. 15 Moravské údené stehno bez kosti | kg | 500 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
položka č. 3 Morčacia šunka | podiel morčacieho mäsa minimálne 40% |
položka č. 4 Gazdovská klobása | podiel bravčového mäsa minimálne 75% |
položka č. 5 Saláma mäkká jemná | podiel bravčového mäsa minimálne 36%, hydinového separovaného mäsa minimálne 27% |
položka č. 6 Pražská šunka | podiel bravčového mäsa minimálne 75% |
položka č. 7 Párky spišské | podiel bravčového mäsa minimálne 55% a hovädzieho mäsa minimálne 24% |
položka č. 8 Bravčová tlačenka | podiel - bravčové hlavy min. 26%, bravčové srdce a jazyk min. 20% |
položka č. 9 Šunková pena v črievku / balenie 1ks-100 g | šunka z bravčového mäsa min. 20% |
položka č. 10 Párky obyčajné | podiel hydinového separovaného mäsa minimálne 38% a bravčového mäsa minimálne 20% |
položka č. 11 Saláma Nitran | na 100 g hotového výrobku bolo použité minimálne 110 g bravčového a hovädzieho mäsa. |
položka č. 12 Saláma Paprikáš | na 100 g hotového výrobku bolo použité minimálne 120 g bravčového mäsa. |
položka č. 13 Šunková saláma | podiel bravčového mäsa minimálne 50% a hovädzieho mäsa min. 5% |
položka č. 15 Moravské údené stehno bez kosti | podiel bravčového stehna minimálne 75% |
Názov |
Zmluva, ktorá bude uzatvorená automatickým spôsobom v rámci elektronického kontraktačného systému a v zmysle OPET 3.0 má povahu Rámcovej dohody a vzťahujú sa na ňu VZP Čl. XVI. |
Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 6 mesiacov odo dňa účinnosti do 30.11.2016. |
Vrátane dopravy na miesto plnenia v priemere 1 až krát do týždňa na základe "Čiastkovej výzvy" (objednávky) do 48 hodín od uplatnenia objednávky. |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet a jednotkové ceny na celý predmet zákazky do 3 pracovných dní od uzavretia zmluvy. |
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorázovo, ale objednávateľ požaduje dodanie predmetu zákazky priebežne na základe "Čiastkovej výzvy" (objednávky), ktorá bude telefonická alebo písomná. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite I. triedy v opakovaných dodávkach. |
Dodávateľ do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky. |
Dodávku predmetu zákazky požadujeme realizovať v pracovných dňoch v čase od 08:00 do 14:00 hod. |
Obstarávateľ si vyhradzuje právo pri zistených vizuálnych chybách tovar neprevziať a okamžite telefonicky riešiť s dodávateľom žiadosť o nápravu. |
Pri opakovaných chybách a reklamáciách si obstarávateľ vyhradzuje možnosť od dodávok predmetu zákazky odstúpiť v zmysle Čl. XVIII VZP. |
Dodávateľovi vzniká právo faktúrovať dohodnutú kúpnu cenu podľa samostatných "Čiastkových výziev" (objednávok) objednávateľa dňom riadneho a včasného splnenia jeho záväzku na základe potvrdeného dodacieho listu. |
Preprava predmetu zákazky musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé na prepravu skaziteľných potravín, živočíšnych produktov. |
Vozidlo je izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Výrobky musia spĺňať požiadavky Potravinového kódexu SR upravujúceho požiadavky na mäsové výrobky. |
Doba, ktorá uplynie od dátumu dodávky do dátumu najneskoršej spotreby, nesmie byť kratšia ako 2/3 doby od dátumu výroby do dátumu najneskoršej spotreby |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR |
Floriánska 18, Košice, Košice, Košický, Slovenská republika
12
1,00 komplet -kg,ks- v zmysle bodu III. obj. formulára
58 440,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
13.05.2016 11:52
18.05.2016 11:00
18.05.2016 11:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
13.05.2016 13:45 - Vstupná ponuka | 52 368,00 | € | Cena s DPH |
18.05.2016 10:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 40 800,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: