00151742
Ministerstvo financií Slovenskej republiky
Štefanovičova 5, Bratislava, 81782, SVK
46816887
ELFI, s. r. o.
M. R. Štefánika 128/14 , Prievidza , 97101, SVK
Zabezpečenie organizácie dvoch neformálnych zasadnutí s medzinárodnou účasťou v Bratislave.
Organizovanie podujatia, cateringové služby, dopravné služby, eventové služby
Služba, Tovar
27. Ostatné služby
1. Zabezpečenie organizácie dvoch neformálnych zasadnutí s medzinárodnou účasťou v Bratislave.
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie organizácie dvoch konferencií s medzinárodnou účasťou v Bratislave v termínoch (1.) 14.9.2016 – 16.9.2016 a (2.) 28.9.216 – 30.9.2016 v rámci predsedníctva Slovenskej republiky v Rade EÚ. |
Predmet zákazky zahŕňa organizačné, cateringové, dopravné a eventové služby súvisiace so zabezpečením oboch podujatí. |
Predpokladaný počet účastníkov: 40 účastníkov v termíne (1.) (14.9.2016 – 16.9.2016) a 70 účastníkov v termíne (2.) (28.9.2016 – 30.9.2016) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
(1.) Neformálne zasadnutie v dňoch (14. – 16.9.2016). | podujatie | 1 | ||
(1.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 35-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 14.9.2016 popoludní/večer na prevoz delegátov spolu s batožinou autobusom z letiska Schwechat do centra Bratislavy na miesto ich ubytovania; vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | autobus | 1 | ||
(1.) Zabezpečenie bufetovej večere v hoteli, kde sú delegáti ubytovaní, dňa 14.9.2016 v rozsahu studený bufet, šalátový bufet, bufet hlavných jedál, prílohy k hlavným jedlám, dezerty, nasledovne: - Studený bufet: hydinová mozaika so zeleninou. | porcia | 10 | 12 | |
- Studený bufet: bravčové baby roládky plnené fazuľkou. | porcia | 10 | 12 | |
- Studený bufet: zeleninové tortičky s bylinkovou omáčkou. | porcia | 10 | 12 | |
- Studený bufet: teľacia paštéta. | porcia | 10 | 12 | |
- Studený bufet: výber syrov. | porcia | 10 | 12 | |
- Šalátový bufet: listový šalát. | porcia | 13 | 15 | |
- Šalátový bufet: uhorkovo-paradajkový šalát. | porcia | 13 | 15 | |
- Šalátový bufet: mrkvový šalát s ananásom. | porcia | 13 | 15 | |
- Šalátový bufet: bylinkový dresing. | porcia | 19 | 22 | |
- Šalátový bufet: horčicovo-smotanový dresing. | porcia | 19 | 22 | |
- Šalátový bufet: chlieb a pečivo. | kus | 70 | 80 | |
- Šalátový bufet: maslo (10g). | kus | 70 | 80 | |
- Bufet z hlavných jedál: hovädzí závitok plnený grilovanou zeleninou. | porcia | 13 | 15 | |
- Bufet hlavných jedál: bravčové karé v tymiánovom kabátiku s pancettou. | porcia | 13 | 15 | |
- Bufet hlavných jedál: filety z maslovej ryby v parmezáne s olivou. | porcia | 13 | 15 | |
- Prílohy k hlavným jedlám: jarná zelenina na masle. | porcia | 10 | 12 | |
- Prílohy k hlavným jedlám: pečené zemiaky s cesnakom a rozmarínom. | porcia | 10 | 12 | |
- Prílohy k hlavným jedlám: cestovina. | porcia | 10 | 12 | |
- Prílohy k hlavným jedlám: zeleninová paila. | porcia | 10 | 12 | |
- Dezerty: trhanec so slivkovým ragú. | porcia | 13 | 15 | |
- Dezerty: výber štrúdiel. | porcia | 13 | 15 | |
- Dezerty: šalát z čerstvého sezónneho ovocia. | porcia | 13 | 15 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: uvítací nápoj. | 0,1 l | 35 | 40 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: minerálna voda (voľba z možností sýtená/nesýtená). | 0,33 l | 35 | 40 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: nealkoholický nápoj. | 0,33 l | 35 | 40 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: pohár bieleho alebo červeného vína. | 0,33 l | 35 | 40 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: pivo. | 0,33 l | 35 | 40 | |
- Nápojový balík pre každého účastníka: káva alebo čaj. | šálka | 35 | 40 | |
(1.) Zabezpečenie prehliadky galérie Nedbalka s odborným výkladom v anglickom jazyku dňa 15.9.2016 popoludní. | osoba | 35 | 40 | |
(1.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 49-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 15.9.2016 na prevoz delegátov spolu s batožinou z hotela, kde sú delegáti ubytovaní, na miesto konania gala večere a späť (predpokladaný čas odchodu z hotela o 18:45 hod.; predpokladaný čas odchodu z miesta konania gala večere o 23:15 hod.). | autobus | 1 | ||
(1.) Zabezpečenie gala večere spojenej s ochutnávkou vín v Bratislave I. v reštaurácii, ktorej súčasťou je aj historická vínna pivnica (reštaurácia Matyšák alebo ekvivalent), v rozsahu: - Ochutnávka vín v priestore vínnej pivnice: aspoň tri vzorky bieleho a tri vzorky červeného vína, nárez syrov, chlieb, odborný výklad v anglickom jazyku. | osoba | 40 | ||
- Nealkoholické nápoje pre každého účastníka: minerálna voda (voľba z možností sýtená/nesýtená) v sklenenej fľaši. | fľaša 0,33 l | 40 | ||
- Teplé nealkoholické nápoje pre každého účastníka: káva espresso (7g) alebo čaj (porciovaný). | porcia | 40 | ||
- Aperitív: sekt Morio Matyšák, suché, alebo ekvivalent | 0,1 l | 40 | ||
- Studené predjedlo: bažantí šalát s prepeličím vajíčkom (70 g); alternatíva pre vegetariánov: bryndza v popole s chlebovým krémom a cibuľkovým pyré. | porcia | 40 | ||
- Teplé predjedlo: kačacie jazýčky na kari so zeleninou a rezancami (70 g); alternatíva pre vegetariánov: pečená hliva na rasci so zemiakovým krémom a mladou cibuľkou. | porcia | 40 | ||
- Hlavné jedlo: kačacie prsia s lokšou plnenou pistáciovým krémom, jablkovým pyré a vínovou redukciou (220 g); alternatíva pre vegetariánov: vyprážaná cukina v tempure s tekvicovým pyré a gréckym jogurtom | porcia | 40 | ||
- Dezert: hroznovo-maková štrúdľa (150 g). | porcia | 40 | ||
(1.) Zabezpečenie vhodného vína k studenému predjedlu v rámci gala večere, napr. Chardonnay – Savignon Prestige 14, neskorý zber, suché alebo ekvivalent. | fľaša 0,75 l | 5 | 6 | |
(1.) Zabezpečenie vhodného vína k teplému predjedlu v rámci gala večere, napr. Rulandské biele Prestige 14, výber z hrozna, suché alebo ekvivalent. | fľaša 0,75 l | 5 | 6 | |
(1.) Zabezpečenie vhodného vína k hlavnému jedlu v rámci gala večere, napr. Modrý Portugal Prestige 13, neskorý zber, suché alebo ekvivalent. | fľaša 0,75 l | 5 | 6 | |
(1.) Zabezpečenie pitnej vody v džbánoch počas gala večere. | džbán 1 l | 10 | 12 | |
(1.) Zabezpečenie vhodnej hudobnej produkcie počas gala večere (hudobníci s vlastnými hudobnými nástrojmi a ozvučením; repertoár aj zahraničných autorov a interpretov), alternatívne zabezpečenie klaviristu. | jednotka výkonu | 1 | ||
(1.) Zabezpečenie prehliadky Primaciálneho paláca v Bratislave s odborným výkladom v anglickom jazyku dňa 16.9.2016 ráno - cca od 9:30 hod. | osoba | 35 | 40 | |
(1.) Po prehliadke Primaciálneho paláca zabezpečenie prehliadky mestskej časti Bratislavy Staré Mesto s odborným výkladom v anglickom jazyku dňa 16.9.2016 dopoludnia s ukončením prehliadky v blízkosti Bratislavského hradu (veľký kombinovaný okruh vláčikom „Prešporáčik“ alebo ekvivalent). | osoba | 35 | 40 | |
(1.) Zabezpečenie miestnosti s kapacitou minimálne 40 osôb pre uzavretú spoločnosť na pracovný obed dňa 16.9.2016 vo vzdialenosti do 200 metrov od Bratislavského hradu s výhľadom na Staré Mesto (Reštaurácia Hrad, Námestie A. Dubčeka 1, 850 01 Bratislava alebo ekvivalent). | miestnosť | 1 | ||
(1.) Zabezpečenie menu počas pracovného obeda v rozsahu: - Prípitok: Hubert originál brut alebo ekvivalent. | 0,1 l | 35 | 40 | |
- Predjedlo: terina z kačacej foie gras, brusnicové chutnay, želé z portského vína (80 g); alternatíva pre vegetariánov: domáce ravioli plnené špenátom a ricottou, podávané so šalviovým maslom a parmezánom (100 g). | porcia | 35 | 40 | |
- Polievka: vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami (0,33 l); alternatíva pre vegetariánov: zemiaková krémová (0,33 l). | porcia | 35 | 40 | |
- Hlavné jedlo: bravčová panenka obalená v slaninke, omáčka z lesných hríbov, pečené baby zemiaky (200 g); alternatíva pre vegetariánov 1: losos pečený v ryžovom papieri s baby špenátom, varené zemiaky s kôprom, limetková omáčka (200 g); alternatíva pre vegetariánov 2: parmezánové rizoto so sezónnymi hubami, brokolicou a pečenou zeleninou. | porcia | 35 | 40 | |
-Dezert: čokoládový fondant s čerstvým ovocím a sorbetom. | porcia | 35 | 40 | |
-Digestív: Karpatské brandy špeciál alebo ekvivalent. | 0,04 l | 35 | 40 | |
-Teplé nealkoholické nápoje: káva espresso (7g) alebo čaj (porciovaný). | porcia | 35 | 40 | |
- Zabezpečenie minerálnych vôd (podávané v priesvitných sklenených fľašiach, pôvod SR) počas pracovného obeda dňa 16.9.2016 - výber z ponuky sýtená, nesýtená. | fľaša 0,75 l | 20 | 25 | |
- Zabezpečenie nealkoholických nápojov podľa aktuálnej ponuky reštaurácie. | fľaša 0,33 l | 5 | 15 | |
- Zabezpečenie bieleho (napr. rulandské šedé, výber z hrozna, suché, 2013, Pavelka a syn alebo ekvivalent) a červeného vína (napr. rulandské modré, výber z hrozna, suché, 2012, Pavelka a syn alebo ekvivalent). | fľaša 0,75 l | 8 | 12 | |
(1.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 35-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 16.9.2016 popoludní na prevoz delegátov spolu s batožinou autobusom z miesta ubytovania v centre Bratislavy na letisko Schwechat; vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | autobus | 1 | ||
(2.) Výjazdové zasadnutie v dňoch (28. – 30.9.2016). | podujatie | 1 | ||
(2.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (8-miestne mikrobusy, plne klimatizované, nie staršie ako 10 rokov) dňa 28.9.2016 popoludní na prevoz delegátov spolu s batožinou z letiska Schwechat do centra Bratislavy na miesto ich ubytovania; vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | mikrobus | 7 | 8 | |
(2.) Zabezpečenie vhodnej miestnosti s kapacitou aspoň 70 osôb na podávanie bufet – recepcie dňa 28.9.2016 v hoteli, kde sú delegáti ubytovaní. | miestnosť | 1 | ||
(2.) Zabezpečenie bufet – recepcie v hoteli, kde sú delegáti ubytovaní, dňa 28.9.2016; výber z ponuky jedál „finger food“: - bezmäsité jedlá (aspoň 100g/osoba). | kus | 100 | 140 | |
- Mäsité jedlá (aspoň 100 g/osoba). | kus | 100 | 140 | |
- Dezerty (aspoň 40 g/osoba). | kus | 50 | 70 | |
- Výber z aktuálnej ponuky nealkoholických nápojov. | fľaša 0,33 l | 20 | 50 | |
- Pitná voda v džbánoch počas bufet – recepcie. | džbán 1 l | 5 | 10 | |
- Biele a červené víno počas bufet - recepcie (napr. „Cuvée white“ limitovaná edícia, Weingut Temer, Rakúsko, suché a „Cuvée red“ limitovaná edícia, Weingut Temer, Rakúsko, suché alebo ekvivalent). | fľaša 0,75 l | 30 | 50 | |
(2.) Po skončení rokovania v historickej budove NR SR na Župnom námestí v Bratislave dňa 29.9.2016 popoludní zabezpečenie tzv. „family foto“ a jej vytlačenie pre každého delegáta. | fotografia | 50 | 70 | |
(2.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 49-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 29.9.2016 popoludní na prevoz delegátov spolu s batožinou autobusom z miesta ich ubytovania v centre Bratislavy na hrad Červený kameň a späť; vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | autubus | 2 | ||
(2.) Zabezpečenie prehliadky hradu Červený kameň s odborným výkladom v anglickom jazyku dňa 29.9.2016 popoludní. | osoba | 50 | 70 | |
(2.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 49-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 29.9.2016 na prevoz delegátov spolu s batožinou z hotela, kde sú delegáti ubytovaní na miesto konania gala večere a späť (predpokladaný čas odchodu z hotela o 19:30 hod.; predpokladaný čas odchodu z miesta konania gala večere o 23:15 hod.); vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | autobus | 2 | ||
(2.) Zabezpečenie miestnosti s kapacitou aspoň 70 osôb na gala večeru dňa 29.9.2016 vo vzdialenosti do 200 m od Bratislavského hradu s výhľadom na Staré Mesto (Reštaurácia Hrad, Námestie A. Dubčeka 1, 850 01 Bratislava alebo ekvivalent). | miestnosť | 1 | ||
(2.) Zabezpečenie slávnostného menu počas gala večere dňa 29.9.2016 v rozsahu:- Hubert originál brut (0,1 l) alebo ekvivalent. | 0,1 l | 50 | 70 | |
- Predjedlo: terina z kačacej foie gras, brusnicové chutnay, želé z portského vína (80 g); alternatíva pre vegetariánov: domáce ravioli plnené špenátom a ricottou, podávané so šalviovým maslom a parmezánom (100 g). | porcia | 50 | 70 | |
- Polievka: vývar z hovädzieho chvosta so zeleninou a rezancami (0,33 l); alternatíva pre vegetariánov: zemiaková krémová (0,33 l). | osoba | 50 | 70 | |
- Hlavné jedlo: bravčová panenka obalená v slaninke, omáčka z lesných hríbov, pečené baby zemiaky (200 g); alternatíva pre vegetariánov 1: losos pečený v ryžovom papieri s baby špenátom, varené zemiaky s kôprom, limetková omáčka (200 g); alternatíva pre vegetariánov 2: parmezánové rizoto so sezónnymi hubami, brokolicou a pečenou zeleninou. | osoba | 50 | 70 | |
- Dezert: čokoládový fondant s čerstvým ovocím a sorbetom. | osoba | 50 | 70 | |
- Teplé nealkoholické nápoje: káva espresso (7g) alebo čaj (porciovaný) | osoba | 50 | 70 | |
- Minerálna voda (podávaná v priesvitných sklenených fľašiach, pôvod SR) počas gala večere - výber z ponuky sýtená /nesýtená. | fľaša 0,75 l | 30 | 50 | |
- Pitná voda v džbánoch počas gala večere. | džbán 1 l | 10 | 14 | |
- Biele víno na gala večeru - výber z hrozna/akostné/neskorý zber, suché/polosuché, D.S.C. (0,75 litra, pôvod SR) | fľaša 0,75 l | 40 | 45 | |
- Červené víno na gala večeru – výber z hrozna/akostné/neskorý zber, suché/polosuché, D.S.C. (0,75 litra, pôvod SR) | fľaša 0,75 l | 20 | 25 | |
- Zabezpečenie a dovoz vínových fliaš podľa požiadaviek verejného obstarávateľa do reštaurácie vrátane súvisiacich poplatkov (tzv. „korkovné“) | fľaša | 60 | 70 | |
(2.) Zabezpečenie vhodnej hudobnej produkcie počas gala večere dňa 29.9.2016 (reprodukovaná hudba) | jednotka výkonu | 1 | ||
(2.) Zabezpečenie sprievodcovských služieb v anglickom jazyku (minimálne na úrovni B2 – stredne pokročilý Spoločného európskeho referenčného rámca) dňa 30.9.2016 doobeda (cca o 9:30 hod.) počas pešej prehliadky centra mesta Bratislava (trvanie max. do 180 minút, odchod na pešiu prehliadku spred hotela v Bratislave, kde sú delegáti ubytovaní, odhadovaný počet účastníkov 70) | sprievodca | 2 | 3 | |
(2.) Zabezpečenie obeda formou bufetového menu po prehliadke centra mesta dňa 30.9.2016 v centre Bratislavy v pešej vzdialenosti do 10 min. od hotela, kde sú delegáti ubytovaní: rezervácia vhodnej reštaurácie s kapacitou aspoň 70 osôb vo vyhradenom priestore. | reštauračné zariadenie | 1 | ||
(2.) Zabezpečenie bufetového menu dňa 30.9.2016 v horeuvedenej reštaurácii nasledovne: - výber z min. troch dodávateľom odporučených mäsitých a bezmäsitých studených jedál (min 150g/osoba). | porcia | 50 | 70 | |
- Výber z min. troch dodávateľom odporučených mäsitých a bezmäsitých hlavných jedál s prílohou (min. 200g/osoba). | porcia | 50 | 70 | |
- Výber z min. troch dodávateľom odporučených dezertov (min. 80g/osoba). | porcia | 50 | 70 | |
- Zabezpečenie sýtených a nesýtených minerálnych vôd v sklenených fľašiach. | 0,33 l | 50 | 70 | |
- Zabezpečenie bieleho a červeného vína (výber z hrozna/akostné/neskorý zber, suché/polosuché, pôvod SR). | 0,2 l | 50 | 70 | |
(2.) Zabezpečenie autobusovej prepravy (min. 49-miestny, plne klimatizovaný autobus, nie starší ako 10 rokov) dňa 30.9.2016 popoludní na prevoz delegátov spolu s batožinou autobusom z miesta ubytovania v centre Bratislavy na letisko Schwechat; vrátane súvisiacich poplatkov (napr. parkovné). | autobus | 2 |
Názov |
01. Fakturovaná suma bude vychádzať z celkových skutočne a preukázateľne vynaložených nákladov za riadne poskytnuté služby. |
02. Rezerváciu ubytovania pre delegátov (1.) neformálneho zasadnutia (14. – 16.9.2016) v Austria Trend hoteli v Bratislave a pre delegátov (2.) výjazdového zasadnutia (28. – 30.9.2016) v hoteli Crowne Plaza v Bratislave zabezpečí verejný obstarávateľ/obstarávateľ a nie je predmetom tejto zákazky. |
03. Registráciu a akreditáciu účastníkov podujatí zabezpečí verejný obstarávateľ/obstarávateľ a nie je predmetom tejto zákazky. |
04. V reštaurácii požadujeme počas gala večerí uzavretú spoločnosť pre účastníkov konferencie, zabezpečenie čašníkov s príjemným vystupovaním, v primeranom oblečení a so znalosťou anglického jazyka (aspoň úroveň B1 – mierne pokročilý Spoločného európskeho referenčného rámca), stoly prestreté pre 8 až 10 osôb a čalúnené stoličky s návlekmi. |
05. Autobusová doprava bude zabezpečovaná renomovanými prepravcami, ktorí majú platné poistenie prepravovaných osôb a batožiny a majú k dispozícii vodičov s primeraným reprezentatívnym vystupovaním so znalosťou anglického jazyka (minimálne na úrovni B1 – mierne pokročilý podľa Spoločného európskeho referenčného rámca), v reprezentatívnom oblečení. |
06. V prípade, ak verejný obstarávateľ zistí, že prepravu nezabezpečil dodávateľ na primeranej úrovni, má právo požadovať okamžitú nápravu a nahradenie nevhodného dopravného prostriedku resp. vodiča zodpovedajúcim dopravným prostriedkom, resp. vodičom. Ak dodávateľ nezabezpečí náhradu v termíne stanovenom verejným obstarávateľom, má verejný obstarávateľ právo zabezpečiť primeranú dopravu na náklady dodávateľa. |
07. Dodávateľ zabezpečí menu v tlačenej podobe v anglickom jazyku pre potreby gala večere dňa 15.9.2016, pracovného obeda dňa 16.9.2016 a gala večere dňa 29.9.2016 podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Vyhotovenie menu podlieha schváleniu vzorky verejným objednávateľom. |
08. Program podujatí verejný obstarávateľ doručí víťazovi súťaže do 5 dní po uzatvorení zmluvy. |
09. Pod pojmom ekvivalent sa na účely tejto zákazky považuje plnenie s porovnateľnými, respektíve kvalitatívne vyššími parametrami. |
10. Úspešný uchádzač sa zaväzuje do 5 pracovných dní doručiť verejnému obstarávateľovi/obstarávateľovi kompletný položkový rozpočet podujatia. |
11. Zmluvné strany si do 5 pracovných dní vzájomne oznámia mená a kontaktné údaje poverených osôb, oprávnených operatívne konať v organizačno-technických veciach, ktorými sú napr. oznámenie presného časového harmonogramu jednotlivých aktivít, presného počtu delegátov, ktorí sa zúčastnia konkrétnej aktivity, a pod. |
Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 balík služieb
25 950,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
05.05.2016 08:09
12.05.2016 15:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
10.05.2016 10:41 - Vstupná ponuka | 25 950,00 | € | Cena s DPH |
12.05.2016 14:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 21 412,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: