44518684
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o.
Južné nábrežie 13, Košice, 04219, SVK
36212644
TWO WINGS s.r.o.
Letisko Košice, Košice IV, 04175, SVK
Stravovanie zamestnancov v priestoroch objednávateľa
Výroba, dodávka, výdaj a rozvoz stravy
Služba
17. Hotelové a reštauračné služby
1. Stravovanie zamestnancov v priestoroch objednávateľa
|
|
---|---|
Funkcia |
1) Predmetom zákazky je výroba, dodávka a výdaj hotového jedla - obedov a rozvoz hygienicky balenej stravy v rámci mesta Košice |
2) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov z ponuky minimálne 4 druhov hlavných jedál (z toho dve jedlá mäsité, jedno jedlo bezmäsité a jedno jedlo odľahčené)+ 2 druhy polievky+nápoj |
3) Predmet zákazky pozostáva z výroby, dodávky, výdaja a rozvozu obedov cca 130 obedov/deň, 5 dní v týžni počas 24 mesiacov ( t.j. 500 pracovných dní ) Z toho 60% teplá strava - výdaj a 40% balená strava vrátane PET obalu. |
4) Okrem prípravy a podávania jedál je dodávateľ povinný zabezpečiť aj čistotu v priestoroch výdajne . |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1) Čas vydávania obedov v jedálni objednávateľa | hod. | 11:30 | 13:30 | |
2) Dodávka hygienicky balenej stravy v uzavretých PET obaloch, ktoré budú zatavené fóliou na určené odberné miesta v Košiciach. | hod. | 11:00 | 11:30 | |
3) Vzorový jedálny lístok | číslo | 1 | ||
4) Po/P1 Zeleninový boršč | ml | 330 | ||
5) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
6) Po/M1 Kuracie prsia plnené brokolicou, nivová omáčka, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
7) Po/M2 Bravčové karé na hubách, slovenská ryža, kyslá uhorka | g | 120/200/100 | ||
8) Po/M3 Vyprážané bravčové fašírky, zemiaky na kyslo, chlieb | g | 150/250/2ks | ||
9) Po/M4 Tvarohové knedlíčky s nugátovou náplňou, toping | g | 350 | ||
10) Ut/P1 Hrášková polievka s mätou | ml | 330 | ||
11) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
12) Ut/M1 Guláš z daniela, špenátové halušky | g | 120/200 | ||
13) Ut/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža | g | 120/200 | ||
14) Ut/M3 Bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka | g | 350/100 | ||
15) Ut/M4 Žemľovka s tvarohom a jablkami | g | 350 | ||
16) St/P1 Richtárska polievka | ml | 330 | ||
17) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
18) St/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
19) St/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát | g | 120/200/100 | ||
20) ST/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky | g | 120/200 | ||
21) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast | g | 350 | ||
22) Št/P1 Hŕstková polievka | ml | 330 | ||
23) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
24) Št/M1 Zapekaný kurací plátok s restovanou pečeňou a syrom, hranolky a dusená ryža, cviklový šalát | g | 120/100/100 | ||
25) Št/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát | g | 120/200/100 | ||
26) Št/M3 Kurací stroganov, dusená ryža | g | 120/200 | ||
27) Št/M4 Vyprážaná brokolica, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 200/200/30 | ||
28) Pi/P1 Oravská kapustová polievka s klobásou | ml | 330 | ||
29) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
30) Pi/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót | g | 120/200/100 | ||
31) Pi/M2 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom | g | 120/200 | ||
32) Pi/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom | g | 350 | ||
33) Pi/M4 Pečené domáce buchty plnené slivkovým lekvárom | g | 350 | ||
34) Vzorový jedálny lístok | čislo | 2 | ||
35) Po/P1 Paradajková polievka s fazuľovými luskami | ml | 330 | ||
36) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
37) Po/M1 Kuracie Cordon bleu, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
38) Po/M2 Bravčová roláda so sušenou slivkou, zeleninová ryža, šalát | g | 120/200/100 | ||
39) Po/M3 Hrachová kaša s údeným mäsom, chlieb | g | 300/120/2ks | ||
40) Po/M4 Caesar šalát s kuracím mäsom, krutóny | g | 350 | ||
41) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém | ml | 330 | ||
42) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
43) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát | g | 120/200/100 | ||
44) UT/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa | g | 120/150/160 | ||
45) Ut/M3 Gratinované zemiaky | g | 350 | ||
46) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom | g | 350 | ||
47) St/P1 Francúzska cibuľačka so syrovou bagetkou | ml | 330 | ||
48) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
49) ST/M1 Sviečková na smotane, domáca parená knedľa | g | 120/160 | ||
50) St/M2 Grilovaný losos s holandskou omáčkou, hranolky a dusená ryža, obloha | g | 120/100/100 | ||
51) St/M3 Zemiakové lokše plnené kačacou pečeňou, šalát | g | 150/2ks/100 | ||
52) St/M4 Zemiakové guľôčky s nugátovou plnkou, maková posýpka s maslom | g | 350 | ||
53) Št/P1 Zeleninová polievka s cestovinou | ml | 330 | ||
54) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
55) Št/M1 Grilovaný kurací steak so špargľovo-smotanovou omáčkou, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
56) Št/M2 Bravčové pikantné soté s hráškom v zemiakovej placke so syrom, šalát | g | 120/1ks/100 | ||
57) Št/M3 Špagety Carbonara | g | 350 | ||
58) Št/M4 Vyprážaná mozzarella, hranolky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
59) Pi/P1 Brokolicová polievka s opraženou mrkvou | ml | 330 | ||
60) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
61) Pi/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený bryndzou a slaninkou, zemiaková kaša, šalát | g | 120/200/100 | ||
62) Pi/M2 Pečená bravčová krkovička, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa | g | 120/150/160 | ||
63) PI/M3 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, čalamáda | g | 120/200/100 | ||
64) Pi/M4 Palacinky s džemom, čokoládový toping a šľahačka | g | 350 | ||
65) Vzorový jedálny lístok | číslo | 3 | ||
66) Po/P1 Fazuľková mliečna polievka | ml | 330 | ||
67) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
68) Po/M1 Kurací steak s gorgonzolovou omáčkou, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
69) Po/M2 Bravčový perkelt, maslové halušky | g | 120/200 | ||
70) Po/M3 Pečená klobása, šošovicový prívarok, chlieb | g | 150/300/2ks | ||
71) Po/M4 Vyprážaný syrový špíz so šunkou v pivnom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
72) Ut/P1 Šošovicová polievka s klobásou, chlieb | ml | 330 | ||
73) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
74) Ut/M1 Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, zemiaková kaša, kompót | g | 180/200/100 | ||
75) Ut/M2 Hovädzí španielsky vtáčik, tarhoňa, uhorkový šalát | g | 120/200/100 | ||
76) Ut/M3 Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky | g | 120/200 | ||
77) Ut/M4 Karfiolový mozoček, cviklový šalát | g | 320/100 | ||
78) St/P1 Špenátová polievka s krutónmi | ml | 330 | ||
79) ST/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
80) St/M1 Bravčový steak s pfeffer omáčkou, opekané zemiaky, šalát | g | 120/200/100 | ||
81) St/M2 Zapekané kuracie prsia so slaninkou a údeným syrom, dusená ryža, šalát | g | 120/200/100 | ||
82) St/M3 Segedínsky guláš, domáca parená knedľa | g | 120/200 | ||
83) St/M4 Farfalle s lososom a špenátovou omáčkou | g | 350 | ||
84) Št/P1 Gulášová falošná polievka so zeleninou | ml | 330 | ||
85) Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
86) Št/M1 Vyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša, uhorkový šalát | g | 120/200/100 | ||
87) Št/M2 Pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, zemiakové lokše | g | 150/150/2ks | ||
88) Št/M3 Kuracie prsia na čínsky spôsob, dusená ryža | g | 120/200 | ||
89) Št/M4 Zemiakové šúľance plnené slivkovým lekvárom s opraženou strúhankou a maslom | g | 350 | ||
90) Pi/P1 Zeleninový krém | ml | 330 | ||
91) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
92) Pi/M1 Vyprážaná kuracia kapsa plnené slaninkou a syrom, varené zemiaky, kapustový šalát | g | 120/200/100 | ||
93) Pi/M2 Gazdovská plnená kapusta s pochúťkovou kyslou smotanou, chlieb | g | 350/2ks | ||
94) Pi/M3 Perkelt z hlivy ustricovej, maslové halušky | g | 120/200 | ||
95) Pi/M4 Kurací gyros s ratatouille zeleninou | g | 120/200 | ||
96) Vzorový jedálny lístok | čislo | 4 | ||
97) Po/P1 Fazuľová polievka so zeleninou | ml | 330 | ||
98) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
99) Po/M1 Zapekaná kuracia rolka plnená sušenými slivkami, obalená slaninkou, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
100) Po/M2 Strapačky s kyslou kapustou, pečená bravčová krkovička | g | 300/120 | ||
101) Po/M3 Vyprážaný Hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
102) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom | g | 350 | ||
103) Ut/P1 Hrášková polievka so zeleninou | ml | 330 | ||
104) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
105) Ut/M1 Vyprážaný bravčový rezeň plnený restovanými šampiňónmi s cibuľkou, zemiaková kaša, uhorkový šalát | g | 120/200/100 | ||
106) Ut/M2 Grilované kuracie prsia s dijonskou omáčkou, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
107) Ut/M3 Kuracie chilli con carne, dusená ryža | g | 120/200 | ||
108) Ut/M4 Granatiersky pochod, kyslá uhorka | g | 350/100 | ||
109) St/P1 Cícerová polievka so zeleninou | ml | 330 | ||
110) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
111) St/M1 Maďarský guláš, domáca parená knedľa | g | 120/160 | ||
112) St/M2 Holandský bravčový rezeň so syrom, opekané zemiaky, kapustový šalát | g | 120/200/100 | ||
113) St/M3 Grilovaný kurací steak, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža | g | 120/200 | ||
114) St/M4 Slivkové pirohy s opraženou strúhankou a maslom | g | 350 | ||
115) Št/P1 Hrachová polievka s párkom | ml | 330 | ||
116) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
117) Št/M1 Bravčový čiernohorský rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
118) Št/M2 Zapekaná kuracia rolka obalená oravskou slaninkou, syrovo-cesnakový dressing, hranolky a dusená ryža, miešaný šalát | g | 120/100/100/100 | ||
119) Št/M3 Špagety Bolognese | g | 350 | ||
120) Št/M4 Francúzske zemiaky, kyslá uhorka | g | 350/100 | ||
121) Pi/P1 Kulajda | ml | 330 | ||
122) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
123) Pi/M1 Vyprážaná tilapia, zemiaková kaša, šalát z červenej kapusty s kyslou smotanou | g | 120/200/100 | ||
124) Pi/M2 Kurací gyros s tzatziki omáčkou, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
125) Pi/M3 Poľský bravčový bigos, chlieb | g | 350/2ks | ||
126) Pi/M4 Bryndzové pirohy so slaninkou a smotanou | g | 350 | ||
127) Vzorový jedálny lístok | číslo | 5 | ||
128) Po/P1 Paradajková polievka so syrom | ml | 330 | ||
129) Po/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
130) Po/M1 Grilovaný kurací steak, omáčka cafe de paris, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
131) Po/M2 Gazdovský bravčový plátok s volským okom a slaninkou, opekané zemiaky, kapustový šalát | g | 120/200/100 | ||
132) Po/M3 Špenátové halušky so syrovou omáčkou | g | 350 | ||
133) Po/M4 Zemiakové guľôčky plnené lesnou plnkou s opraženou strúhankou s maslom | g | 350 | ||
134) Ut/P1 Hrášková polievka s mrveničkou | ml | 330 | ||
135) Ut/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
136) Ut/M1 Prírodný kurací závitok plnený syrom a slaninkou, hubovo smotanová omáčka, zeleninová ryža | g | 120/200 | ||
137) Ut/M2 Plzenský hovädzí guláš, petržlenové halušky | g | 120/200 | ||
138) Ut/M3 Losos na pare s bylinkami, anglická zelenina na masle | g | 120/200 | ||
139) Ut/M4 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
140) St/P1 Kelová polievka so zemiakmi | ml | 330 | ||
141) St/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
142) St/M1 Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát | g | 120/200/100 | ||
143) St/M2 Prírodný kurací závitok plnený šunkou, syrom a špargľou, smotanová omáčka, dusená ryža | g | 120/200 | ||
144) St/M3 Rizoto s kuracím mäsom a syrom, kyslá uhorka | g | 350/100 | ||
145) St/M4 Palacinky s tvarohovou plnkou | g | 350 | ||
146) Št/P1 Frankfurtská polievka s párkom | ml | 330 | ||
147)Št/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
148) Št/M1 Zapekaný kurací prírodný rezeň s mozzarellou a paradajkou, dusená ryža, miešaný šalát | g | 120/200/100 | ||
149) Št/M2 Dusené bravčové fašírky s restovaným hráškom a fazuľovými luskami na masle, varené zemiaky | g | 120/200 | ||
150) Št/M3 Koložvárska kapusta, chlieb | g | 350/2ks | ||
151) Št/M4 Vyprážaný tofu syr v cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
152) Pi/P1 Zemiaková polievka na kyslo | ml | 330 | ||
153) Pi/P2 Kurací vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
154) Pi/M1 Tatranská kuracia pochúťka v zemiakovej placke so strúhaným syrom | g | 120/1 | ||
155) Pi/M2 Srbské bravčové ražniči, tarhoňa, cviklový šalát | g | 120/200/100 | ||
156) Pi/M3 Kurací stroganov, hranolky a dusená ryža | g | 120/100/100 | ||
157) Pi/M4 Špenátové lasagne | g | 350 | ||
158) Vzorový jedálny lístok | číslo | 6 | ||
159) Po/P1 Šampiňónový krém | ml | 330 | ||
160) Po/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
161) Po/M1 Grilovaný kurací a bravčový plátok, restovaná baby mrkva s fazuľovými luskami na masle, dusená ryža | g | 60/60/200 | ||
162) Po/M2 Pečená bravčová krkovička so slaninkou a argentínskou omáčkou, opekané zemiaky, šalát | g | 120/200/100 | ||
163) Po/M3 Špagety s mäsovými guľkami v paradajkovej omáčke s bazalkou a parmezánom | g | 350 | ||
164) Po/M4 Gratinovaná brokolica | g | 350 | ||
165) Ut/P1 Zemiakovo mrkvový krém | ml | 330 | ||
166) Ut/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
167) Ut/M1 Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou, opekané zemiaky, šalát | g | 120/200/100 | ||
168) Ut/M2 Bravčový vrabec, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa | g | 120/150/160 | ||
169) Ut/M3 Gratinované zemiaky | g | 350 | ||
170) Ut/M4 Špenátové palacinky na slano, plnené restovanou šunkou a taveným syrom | g | 350 | ||
171) St/P1 Šošovicová polievka na kyslo | ml | 330 | ||
172) St/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
173) St/M1 Chrumkavé Corn Flakes kuracie prsia, opekané zemiaky, diabolská omáčka | g | 120/200/30 | ||
174) St/M2 Bravčové soté s hráškom a slaninkou, tarhoňa, šalát ( | g | 120/200/100 | ||
175) St/M3 Penne s kuracím mäsom, šampiňónmi, kukuricou a syrom | g | 350 | ||
176) St/M4 Miešaný listový šalát, vyprážané kuracie nugetky s dressingom, toast | g | 350 | ||
177) Št/P1 Pórová polievka so zemiakmi | ml | 330 | ||
178) Št/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
179) Št/M1 Grilovaný gazdovský kurací špíz, opekané zemiaky, šalát | g | 120/200/100 | ||
180) Št/M2 Bravčové karé plnené praženicou, kukuricová ryža, šalát | g | 120/200/100 | ||
181) Št/M3 Kuracie knedlíčky so špenátom a omáčkou quatro fotmaggi | g | 350 | ||
182) Št/M4 Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka | g | 200/200/30 | ||
183) Pi/P1 Hŕstková polievka | ml | 330 | ||
184) Pi/P2 Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami | ml | 330 | ||
185) Pi/M1 Kurací čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka | g | 120/200/30 | ||
186) Pi/M2 Grilovaný kurací steak s medovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža | g | 120/200 | ||
187) Pi/M3 Grilovaný Hermelín s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky | g | 120/200 | ||
188) Pi/M4 Šišky s džemom | g | 350 | ||
189) Ku hlavnému jedlu bude podávaný nápoj ( v zime teplý, v lete chladený) | ml | 250 | ||
190)Jedálny lístok - Dodávateľ môže ponúknuť aj iné druhy jedál rovnakej kvality, gramáže ako sú uvedené vo vzorovom jedálnom lístku a podávať ich po odsúhlasení objednávateľom. | číslo | 7 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
191) Pri polievke inej ako mäsový vývar Objednávateľ požaduje prílohu: | jeden krajec chleba alebo jeden rožok |
192) Pri poskytovaní služby musia byť dodržané aj ďalšie platné a účinné všeobecne záväzné právne predpisy najmä zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákon č. 152/1995 Z.z. o potravinách. | Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
193) Varenie, skladovanie a podávanie jedál musí byť v súlade s platným a účinným Potravinovým kódex a s platnou a účinnou vyhláškou MZ SR č. 533/2007. Z.z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania. | Takéto porušenie je podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
194) Dodávateľ je povinný mať na danú prevádzku vypracovaný HACCP systém a prevádzkový poriadok, ktoré predloží verejnému obstarávateľovi najneskôr 1 pracovný deň pred začatím poskytovania služieb. | Nepredloženie alebo nedodržiavanie HACCP sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
195) Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní od vyzvania predloží verejnému obstarávateľovi schválený prevádzkový poriadok príslušným regionálnym orgánom verejného zdravotníctva. | Nepredloženie prevádzkového poriadku sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Názov |
1) Objednávateľ môže odstúpiť od zmluvy z dôvodu nespokojnosti zamestnancov s kvalitou dodávanej stravy v jednomesačnej výpovednej lehote, ktorá začína plynúť dňom doručenia výpovede dodávateľovi. |
2) Nespokojnosť s kvalitou sa považuje za splnenú, ak sa dva po sebe nasledujúce týždne uskutoční anketa zamestnancov o kvalite stravy ( minimálne 2 ankety) a nespokojnosť vysloví aspoň 40 % zamestnancov objednávateľa, ktorým mohla byť v deň konania ankety poskytnutá strava. |
3) O termíne ankety musí byť upovedomený zástupca dodávateľa, ktorý má právo sa na ankete zúčastniť. |
4) Objednávanie bude zabezpečené prostredníctvom softvéru "STRAVOVACÍ SYSTÉM" od dodávateľa INFOSYS s.r.o., ktorý na tento účel Objednávateľ bezplatne zapožičia dodávateľovi po dobu platnosti zmluvy. |
5) "STRAVOVACÍ SYSTÉM" od dodávateľa INFOSYS s.r.o., Objednávateľ bezplatne zapožičia dodávateľovi po dobu platnosti zmluvy a vykoná zaškolenie zamestnancov dodávateľa. |
6) Dodávateľ bude fakturovať verejnému obstarávateľovi odmenu za poskytovanie služby v súlade s touto zmluvou mesačne, na základe podkladov zo systému "STRAVOVACÍ SYSTÉM". |
7) Lehota splatnosti faktúry je 60 dní odo dňa jej riadneho doručenia verejnému obstarávateľovi. Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
8) Počas doby platnosti zmluvy za aktualizáciu softvéru aj jeho údržbu zodpovedá Objednávateľ. |
9) Dodávateľ zverejní týždenný jedálny lístok do štvrtka predošlého týždňa do 14:00 hod. |
10) Objednávanie jedál z jedálneho lístka bude možné objednať do 08:00 v daný deň. |
11) Zariadenia výdajne stravy: Umývací stroj elektrický 1ks, Výdajný ohrievací pult 1ks, Výdajný ohrievací vozík 1ks, Vozík na príbory 1ks, Dráha na tácky 1ks, PZ iN regál 1ks, Pracovný stôl 1ks, Umývací stôl 1ks, Umývací drez 1ks, Pracovný stôl 1ks, Skrinka nást. 1ks, Termoport GN 1/1 3ks |
12) Maska s nást. 1ks, Digestor komínový Whirpool 1ks, Bojler 50l- Tatramat 1ks, Snímač RFID 2ks, Luna dav. na mydlo 1ks, Nádoba na odpad 1ks, Termostatické nádoby GND 1/1 150 2ks, Termostatické nádoby GND 1/2 150 2ks, Termostatické nádoby GND 1/3 150 2ks, |
13) Veko na nádobu GND 1/1 2ks, Veko na nádobu GND ½ 2ks, Veko na nádobu GND 1/3 2ks, Veko na nádobu GND 2/3 2ks, Termostatické nádoby GND 2/3 150 2ks, Luna dávkovač papier. uter. 1ks, Termoport COP 1/1 200 1ks, Kuchynská váha – Zelmer 1ks. |
14) Dodávateľ je povinný sa o tieto zariadenia starať s odbornou starostlivosťou, dbať o ich čistotu a funkčnosť tak, aby po skončení platnosti zmluvy ich vrátili verejnému obstarávateľovi funkčné a použiteľné s prihliadnutím na obvyklé opotrebovanie. Súčasťou starostlivosti o tieto zariadenia je aj ich údržba - servisovanie. V prípade poruchy objednávateľ nie je povinný zabezpečiť opravu zariadení alebo zabezpečiť nové. |
15) Dodávateľ sa zaväzuje, že na vlastné náklady zabezpečí: |
16) a.) Výmenu filtra v digestore najmenej raz za kalendárny rok |
17) b.) Pravidelné dopĺňanie čistiacich prostriedkov do umývačky riadu. |
18) c.) Údržbu a čistenie umývačky riadu najmenej dva krát za kalendárny rok. |
19) d.) Opravu umývačky riadu v prípade jej poruchy. |
20) Objednávateľ netrvá na prenajatí týchto zariadení.Ostatné potrebné zariadenia si musí dodávateľ zabezpečiť sám ( ako taniere, príbory, poháre, tácky, naberačky a pod.). |
21) Objednávateľ na účely zabezpečenia stravovania poskytuje do nájmu priestory výdajne stravy ( 12,33 m2) so zariadením. Cena za prenájom bez DPH je 7 €/m2/rok t.j. 86,31 € bez DPH/rok, pričom prenájom bude hradený na základe ¼ ročnej fakturácie. Pôdorys priestorov je v prílohe OF. |
22) Objednávateľ zabezpečí napojenie prenajatých priestorov na médiá – voda, elektrina; pričom paušálne poplatky spojené s čerpaním médií je dodávateľ povinný uhradiť Objednávateľovi na základe ¼ ročnej fakturácie. Výška paušálnych poplatkov za média je 2,92 € bez DPH mesačne, t.j. 35,04 ročne. |
23) Dodávateľ je povinný uzatvoriť s Objednávateľom zmluvu o nájme priestorov výdajne stravy. Plocha nájmu, cena za prenájom a výška paušálnych poplatkov za média je uvedená v predchádzajúcich bodoch ( 23 a 24 ). |
24) Objednávateľ bude k cene za prenájom a k cene za média účtovať aj aktuálne platnú DPH. |
25) Ak dodávateľ bude tepelne pripravovať stravu v budovách iných ako sú budovy výdajne, je povinný na prepravu použiť auto, ktoré spĺňa Slovenskou republikou požadované hygienické štandardy a zároveň pri prevoze stravy musí dodržať hygienické požiadavky na prevoz stravy uvedené v Potravinovom kódexe. |
26) Čistenie priestorov výdajne zabezpečí dodávateľ a bude pozostávať z každodenného umytia dlážky, z pravidelného čistenia výdajných zariadení tak, aby boli zabezpečené hygienické štandardy. |
27) Dodávateľ zodpovedá za čistotu a poriadok v čase výdaja obeda ( čistotu stolov, odstránenie znečistenia pri náhodných situáciách a pod.. V ostatnom čase poriadok a čistotu v jedálni zabezpečuje objednávateľ. |
28) Súčasťou čistenia je aj pranie obrusov (min. 1 pranie do týždňa), pričom používané obrusy musia byť textilné (nie fóliové) a nesmú byť roztrhané, fľakaté a špinavé (prischnuté pozostatky jedál a pod.). Dodávateľ je povinný pri umývaní použiť dezinfekčné prostriedky. |
29) Akékoľvek porušenie ustanovenie uvedených v tejto časti zmluvy sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. Podstatné porušenie zmluvných podmienok môže byť dôvodom na odstúpenie od zmluvy zo starny Objednávateľa. |
30) Ďalšie Osobitné požiadavky na plnenie: |
31) Údaje o kvalifikácii pracovníkov, ktorí budú prichádzať do styku s potravinami. Dodávateľ preukáže zoznamom týchto pracovníkov a predloží zároveň kópie platných zdravotných preukazov a osvedčení o epidemiologickej spôsobilosti. Dodávateľ k uvedeným dokladom predloží čestné vyhlásenia týchto pracovníkov, že budú k dispozícii Poskytovateľovi na plnenie zmluvy v prípade jeho úspešnosti :1.a) čestné vyhlásenie musí byť podpísané pracovníkom uvedenom v zozname, 1.b) originál alebo overená kópia dokladu. |
32) Doklad preukazujúci, že Dodávateľ má oprávnenie pripravovať a prepravovať stravu. Dodávateľ predloží príslušné rozhodnutia Regionálneho úradu zdravotníctva na prípravu a prepravu stravy, resp. iným ekvivalentným dokladom v súlade s platnou legislatívou v zmysle zákona 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov a Vyhlášky MZ SR č. 533/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania. Dodávateľ predloží doklad ako originál alebo overenú kópiu. |
33) Doklad preukazujúci, že Dodávateľ má zavedený a prevádzkovaný systém HACCP v zmysle Smernice európskej komisie č. 93/43/EEC o hygiene výroby požívatín. Dodávateľ predloží doklad ako originál alebo overenú kópiu. |
34) Platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR, že uchádzač má motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu stravy. V prípade, ak prepravu stravy bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, overenú kópiu tejto zmluvy a potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o spôsobilosti týchto vozidiel na prepravu stravy. |
35) Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy teda ešte pred samotnou dodávkou predmetu zákazky požadujeme predložiť od Dodávateľa platný doklad o tom, že motorové vozidlo, ktoré bude používané na rozvoz stravy vyhovuje hygienickým predpisom a to v origináli alebo overenej fotokópií. |
Dodávateľ berie na vedomie, že počet obedov spolu cca 130/deň je len predpokladaný a skutočne odobrané množstvo závisí od objednávok zamestnancov objednávateľa. Zmluva zanikne uplynutím času, pričom na jej trvanie nemá vplyv odobrané, resp. neodobrané množstvo obedov.V prípade, že budú odobrané nižšie množstvá ako sú predpokladané množstvá, nevzniká uchádzačovi automaticky nárok na dodanie kompletného predpokladaného rozsahu predmetu zákazky. |
36) Podstatné porušenie zmluvných podmienok zo strany Dodávateľa oprávňuje Objednávateľa od Zmluvy odstúpiť. |
Názov | Upresnenie |
Do 5 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy teda ešte pred samotnou dodávkou predmetu zákazky požadujeme predložiť nasledujúce doklady: | Podľa bodov 31, 32, 33, 34 a 35 Osobitných požiadaviek na plnenie.Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Názov | Veľkosť (bajtov) | Dátum vytvorenia |
---|
Južné nábrežie 13, Košice - mestská časť Vyšné Opátske, Košice IV, Košický, Slovenská republika
12.04.2016 00:01 — 11.04.2018 23:59
65 000,00 Obed
167 700,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
23.03.2016 08:47
31.03.2016 10:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
24.03.2016 12:50 - Vstupná ponuka | 167 698,00 | € | Cena bez DPH |
24.03.2016 12:50 - Najvýhodnejšia ponuka | 167 698,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: