00151866
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Pribinova 2, Bratislava, 81272, SVK
36447820
TANKBAR, s.r.o.
B.Němcovej 3455/44, Poprad, 05801, SVK
Zabezpečenie rokovacích priestorov a služieb v jednom objekte
hotel, ubytovanie, reštauračné služby, ubytovacie služby
Služba
17. Hotelové a reštauračné služby
1. Zabezpečenie rokovacích priestorov a služieb v jednom objekte
|
|
---|---|
Funkcia |
Rokovania budú prebiehať počas dvoch dní a sú požadované nasledovné oblasti služieb: |
A) Prenájom rokovacích priestorov |
B) Poskytnutie ubytovacích služieb |
C) Poskytnutie reštauračných služieb |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Zabezpečenie priestorov a služieb v hoteli s min. * (v historickej budove) v termíne 23.03.2016 - 24.03.2016 pre 25 osôb | počet dní | 2 | ||
A) Zabezpečenie prenájmu rokovacích priestorov v hoteli s min. * (v historickej budove) s kapacitou pre 25 osôb na deň 23.03.2016 | počet miestností | 1 | ||
A) Zabezpečenie prenájmu rokovacích priestorov v hoteli s min. * (v historickej budove) s kapacitou pre 15 osôb na deň 24.03.2016 | počet miestností | 1 | ||
B) Zabezpečenie ubytovania vrátane raňajok pre 15 účastníkov na jednu noc z 23.03.2016 na 24.03.2016 (samostatná izba pre každého účastníka) | počet izieb | 15 | ||
C) Obed dňa 23.03.2016 | počet | 25 | ||
C) Večera dňa 23.03.2016 | počet | 25 | ||
C) Raňajky dňa 24.03.2016 | počet | 15 | ||
C) Coffee break dňa 24.03.2016 dopoludnia | počet | 15 | ||
C) Obed dňa 24.03.2016 | počet | 15 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
A) Časový rozsah rokovaní je nasledovný: | |
A) Dňa 23.03.2016 | od 12:00 hod. do 16:00 hod |
A) Dňa 24.03.2016 | od 09:00 hod. do 13:00 hod |
C) Zabezpečenie formy a obsahu občerstvenia pre účastníkov rokovaní: | |
C) Raňajky: | v hotelovom štandarde (na osobu) |
C) Coffee break: formou bufetu | 2x obložený chlebík, minerálna voda minimálne v objeme 2,5dcl a káva v objeme 1,5-2dcl (na osobu) |
C) Obed: formou servírovania | polievka, 90% mäsité jedlo min. 2 druhy, 10% bezmäsité jedlo, zeleninový šalát/obloha, nealko nápoj (na osobu) |
C) Večera: formou servírovania | slávnostná trojchodová v rozsahu: aperitív, predjedlo, hlavné jedlo 90% mäsité jedlo min. 2 druhy, 10% bezmäsité jedlo, zeleninový šalát/obloha, zákusok, nealko nápoj, káva (na osobu) |
Názov |
Cena musí zahŕňať všetky náklady súvisiace s poskytnutím požadovaných služieb |
Zabezpečenie rokovacích a ubytovacích priestorov a stravovacích služieb je požadované v jednom objekte na úrovni min. jednohviezdičkového hotela v historickej budove |
Zlaté Moravce, Nitriansky, Slovenská republika
23.03.2016 12:00 — 24.03.2016 13:00
1,00 súbor definovaných požiadaviek
2 400,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
02.03.2016 15:09
07.03.2016 12:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
07.03.2016 11:59 - Vstupná ponuka | 2 399,52 | € | Cena s DPH |
07.03.2016 11:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 1 462,80 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: