00632503
Centrum sociálnych služieb Žarec
M. R. Štefánika 2533/13, Čadca, 02201, SVK
36411019
SK-03, s.r.o.
A. Hlinku 916, Čadca, 02201, SVK
Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
Mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
Tovar, Služba
2. Služby pozemnej dopravy, vrátane služieb pancierových automobilov a kuriérskych služieb okrem prepravy poštových zásielok
1. Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Potravinové komodity k zabezpečeniu dennej prípravy stravy pre klientov a ostatných straníkov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčové stehno bez kosti, kuchynská úprava | kg | 736 | ||
Bravčová pečeň, kuchynská úprava | kg | 145 | ||
Bravčové plece bez kosti, kuchynská úprava | kg | 2510 | ||
Bravčové karé s kosťou, kuchynská úprava | kg | 230 | ||
Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava | kg | 226 | ||
Bravčový bôčik s kosťou, kuchynská úprava | kg | 190 | ||
Bravčový bôčik bez kosti, kuchynská úprava | kg | 205 | ||
Bravčová krkovička s kosťou, kuchynská úprava | kg | 40 | ||
Bravčová krokvička bez kosti, kuchynská úprava | kg | 89 | ||
Bravčové kosti, kuchynská úprava | kg | 30 | ||
Bravčové srdce, kuchynská úprava | kg | 105 | ||
Bravčové koleno zadné, kuchynská úprava | kg | 15 | ||
Bravčové koleno predné, kuchynská úprava | kg | 15 | ||
Bravčové pľúca (ľahké), kuchynská úprava | kg | 25 | ||
Hovädzie predné z býka bez kosti, kuchynská úprava | kg | 245 | ||
Hovädzie zadné z býka bez kosti, kuchynská úprava | kg | 1322 | ||
Hovädzia kližka bez kosti, kuchynská úprava | kg | 55 | ||
Hovädzí krk bez kosti, kuchynská úprava | kg | 87 | ||
Hovädzia slabina bez kosti, kuchynská úprava | kg | 595 | ||
Hovädzie kosti (špikové, kĺbové), kuchynská úprava | kg | 2129 | ||
Hovädzie držky predvarené, kuchynská úprava | kg | 85 | ||
Hovädzie srdce/ jazyk, kuchynská úprava | kg | 25 | ||
Šunková saláma minimálne 45% bravčového mäsa | kg | 230 | ||
Šunka bravčová minimálne 55% bravčového mäsa | kg | 123 | ||
Šunka dusená strojová 65% bravčového mäsa | kg | 55 | ||
Pražská šunka 77% mäsa | kg | 15 | ||
Šunka hydinová 52% mäsa | kg | 335 | ||
Šunka nárez (napr. Pizza), 44% mäsa | kg | 15 | ||
Debrecínska bravčová pečienka 84% bravčového karé | kg | 46 | ||
Morčacia šunka s medom 90% mäsa | kg | 7 | ||
Kuracia šunka zaúdená 90% mäsa | kg | 15 | ||
Beskydská chudá saláma 55,5% bravčového mäsa | kg | 15 | ||
Saláma jemná (napr.Liptovská), min. obsah 51% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa | kg | 62 | ||
Saláma jemná (napr Junior), 30% bravčového, 28% hovädzieho mäsa a 14% slanina | kg | 310 | ||
Saláma jemná kuracia 35 % mäsa, 350 gr./ks | ks | 10 | ||
Cesnaková saláma, 57% bravčového mäsa | kg | 9 | ||
Saláma (napr. Gothajská), 16% hovädzieho, 30% bravčového mäsa a 10% slaniny | kg | 12 | ||
Hydinový nárez 63% mäsa | kg | 20 | ||
Saláma (napr. Vysočina), 78% bravčového a 17% hovädzieho mäsa | kg | 107 | ||
Saláma (napr. Poličan, Nitran), 69% bravčového a 27% hovädzieho mäsa | kg | 28 | ||
Saláma (napr. Turistická), 57% bravčového a 29% hovädzieho mäsa | kg | 56 | ||
Saláma (napr. Herkules, Malokarpatská), 66% bravčového a 30% hovädzieho mäsa | kg | 33 | ||
Saláma (napr. Stražovská), 63% bravčového a 19% hovädzieho mäsa | kg | 8 | ||
Obyčajná suchá saláma 20% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 9 | ||
Klobása (napr. Domáca) 20% hovädzieho a 49% bravčového mäsa | kg | 88 | ||
Šunková klobása, 65% bravčového mäsa | kg | 136 | ||
Klobása (napr. Ipeľská) 55,5% bravčového a 14,5% hovädzieho mäsa | kg | 8 | ||
Klobása ( napr.Eidam), 55% bravčového mäsa | kg | 8 | ||
Točený kabanos, 3% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 97 | ||
Špekáčky, 3% hovädzieho a 20% bravčového mäsa | kg | 14 | ||
Párky hydinové, min. 55% mäsa | kg | 21 | ||
Párky (napr. Lahôdkové), min. 5% hovädzieho a 30% bravčového mäsa | kg | 574 | ||
Párky (napr. Spišské), min. 35% bravčového + hovädzieho mäsa | kg | 24 | ||
Párky (napr. Viedenské), min. 42% bravčového + hovädzieho mäsa | kg | 14 | ||
Párky lúpacie, min. 8% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 14 | ||
Párky (napr. Obyčajné), min. 3% hovädzieho a 30% bravčového mäsa | kg | 276 | ||
Párky (napr. Syrové) so syrom, min. 38% mäsa | kg | 89 | ||
Párky jelenie, min. 80% mäsa | kg | 13 | ||
Detské párky, min. 80% mäsa | kg | 55 | ||
Údené bravčové kosti | kg | 10 | ||
Údené mäso z pliecka | kg | 11 | ||
Údené pliecko rolované, min. 80% mäsa | kg | 28 | ||
Údená krkovička bez kosti, min. 63% mäsa | kg | 62 | ||
Údený bravčový bôčik, min. 96% mäsa | kg | 18 | ||
Údené stehno, min. 86% mäsa | kg | 39 | ||
Slanina (napr. Oravská), bravčový bok min. 85,5 % | kg | 9 | ||
Slanina údená bez kože, min. 95% mäsa | kg | 114 | ||
Jaternica tmavá (krvavnička), 40% mäsa z bravčových hláv | kg | 121 | ||
Jaternica biela, 40% mäsa z bravčových hláv | kg | 22 | ||
Tlačenka bravčová, min. 40% bravčového mäsa | kg | 96 | ||
Tlačenka kuracia, min. 50% kuracieho mäsa | kg | 4 | ||
Sekaná pečená, 37% bravčového mäsa | kg | 56 | ||
Pečeňový syr, 43% bravčová pečeň, 10% slanina a 12% bravčové mäso | kg | 36 | ||
Pečeňovky 100 gr/ks, 32% bravčového mäsa a 25% bravčovej pečene | ks | 210 | ||
Mäsová nátierka (napr. Kubko) v črievku, 35% údeného bravčového boku | ks | 210 | ||
Šunková pena (napr. Maťko) v črievku, 19% bravčového stehna | ks | 165 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie mäsa a mäsových výrobkov | v prepravkách, čerstvé |
hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie mäso, bravčové mäso | musí spĺňať vyhlášku č. 423/2012 časť A bod 3 a Časť C bod 3, Z.z |
hovädzie mäso, bravčové mäso | musí byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a vyhl. MPaRV č.423/2012 |
mäsové výrobky | musia byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a Potravinovým kódexom SR |
mäsové výrobky | musia spĺňať požiadavku na maximálny objem soli v potravinách podľa Výnosu MZSR -SO8975-OL-2014 |
mäsové výrobky | musia byť označené na obale v súlade s §9 zákona č.152/1995 Z.z. v z.n.p. o Potravinách. |
hovädzie mäso | dod.list musí obsahovať Referenčné číslo,krajina kde bolo zviera narodené,chované, zabité a delené |
bravčové mäso | dod.list musí obsahovať Kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité |
Názov |
Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach ( Čiastkových výzvach) písomne. |
Cena zahŕňa dopravu na miesto plnenia. |
Predmet obstrávania nebude dodaný jednorázovo. |
Dodaný tovar musí byť označený podľa vyhlášky MPaRV SR č.243/2015 o označovaní potravín v znení neskorších predpisov (v z.n.p). |
Dodávateľ sa zaväzuje do 2 prac.dní po uzavretí zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rosahu: meno, priezvisko, e-mail, telef. kontakt |
Dodávateľ sa zaväzuje do 2 prac.dní po uzavretí zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. |
Podrobný položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy |
Doba trvania Rámcovej dohody je od 22.02.2016 do 21.02.2017. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúry, ktorú dodávateľ vyhotoví 2x mesačne. Splatnosť faktúry je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite a v opakovaných dodávkach. Na dodacích listoch musí byť uvedená jednotková cena bez DPH, DPH% a celková cena s DPH. |
Na účely zisťovania cien v zmysle bodu 16.1.8 VZP OPET verzia 2.1 si zmluvné strany dojednali nasledovný postup: |
-ktorákoľvek zo zmluvných strán tejto dohody je oprávnená druhej zmluvnej strane predložiť tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary, ktoré musia obsahovať označenie výrobcu tovarov, jeho sídlo, IČO a cenu za ktorú tovar ponúka, |
-pokiaľ všetky tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary sú nižšie ako ceny tovaru dojednané touto dohodou je dodávateľ povinný znížiť kúpnu cenu tovaru a dorovnať ju s cenovou úrovňou rovnajúcou sa priemeru medzi tromi najnižšími cenami zistenými na trhu, |
-zisťovanie cien podľa tejto dohody bude vykonávať objednávateľ v rozsahu najmenej 1-krát za 6 mesiacov počas platnosti tejto dohody. |
Objednávateľ na základe zisťovania cien tovaru oznámi dodávateľovi skutočnosti preukazujúce opodstatnenosť zníženia kúpnej ceny za tovar. |
Dodávateľ je v takomto prípade povinný pri najbližšej opakujúcej sa dodávke tovaru od doručenia predmetného písomného oznámenia znížiť cenu tovaru na objednávateľom požadovanú cenovú úroveň a aktualizovať Prílohu tejto rámcovej dohody. |
V prípade, že dodávateľ nezníži cenu za tovar, objednávateľ si vyhradzuje právo objednať a odoberať tovar od iného dodávateľa a takéto konanie objednávateľa sa nepovažuje za porušenie tejto rámcovej dohody. |
V prípade, že dodávateľ nie je schopný dodať, alebo nedodá plnenie za cenu určenú na základe zisťovania cien, objednávateľ je oprávnený vypovedať podľa čl. XVI bodu 16.1.10 VZP v lehote troch mesiacov od doručenia výpovede. |
Písomná objednávka vystavená objednávateľom sa považuje za Čiastkovú výzvu v zmysle platných OPET. |
Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej objednávky. |
Dodávateľ potvrdí doručenie objednávky odoslaním potvrdzujúceho e-mailu objednávateľovi najneskôr do 13.00 hod v dni ktorom bola objednávka odoslaná objednávateľom. |
Dodávateľ sa zaväzuje, že v prípade že nie je schopný splniť dodávku objednaného množstva a druhu v termíne oboznámi o tom objednávateľa telefonicky aj e-mailom do 11.00hod.v deň prijatia objednávky (čiastkovej výzvy) . |
Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni od 6.00 hod do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke (čiastkovej výzve) vyslovene uvedené inak. |
Ak dodávateľ nebude schopný z dôvodu závažných okolností na jeho strane dodať tovar podľa čiastkovej výzvy, objednávateľ si vyhraduje právo zabezpečiť tovar od iného dodávatela |
Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je dodávateľ povinný tovar bezodplatne vymeniť za rovnaký druh a množstvo do 24 hod. od výzvy. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel. |
Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
M. R. Štefánika 2533, Čadca, Čadca, Žilinský, Slovenská republika
12
1,00 ks
44 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
08.02.2016 11:12
11.02.2016 13:00
11.02.2016 13:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
08.02.2016 14:29 - Vstupná ponuka | 43 999,20 | € | Cena s DPH |
11.02.2016 12:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 40 700,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: