00157660
IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže
Karloveská 64, Bratislava, 84258, SVK
46896783
PRESS & BURG Development s.r.o.
Hrobákova 1633/1, Bratislava, 85102, SVK
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností
ubytovacie služby, stravovacie služby, konferenčné priestory
Služba
17. Hotelové a reštauračné služby
1. Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností
|
|
---|---|
Funkcia |
Poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a prenájmu konferenčných priestorov pre realizáciu vzdelávacej aktivity - školenia. |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Miesto dodania predmetu zákazky | Bratislava |
2. Predpokladaný termín dodania predmetu zákazky | |
A. Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite: | 23. 2. 2016(začiatok o 21,00 hod.) – 25. 2. 2016 (koniec o 16,00) |
B.Vzdelávacia aktivita: | 15. 3. 2016 (príchod 3 školitelov), 16.3.2016 (začiatok obedom) – 20. 3. (koniec po obede) 2016 |
3. Veľkosť cieľovej skupiny - predpokladaný celkový počet účastníkov vzdelávacej aktivity | |
A.Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite | 3 organizátori |
B.Vzdelávacia aktivita | 33 ľudí (30 účastníkov + 3 organizátori) |
4. Cieľová skupina | Vzdelávacia aktivita je určená pracovníkom s mládežou, sociálnych pracovníkov. |
5. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky | |
A. Prípravné stretnutie organizátorov ku vzdelávacej aktivite: | |
3 dni, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 21:00 hod., kedy prídu dvaja účastníci a predpokladaný koniec posledného dňa je o 16:00 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 2 noci pre 2 účastníkov a 1 noc pre 1 účastníka | |
B. Vzdelávacia aktivita | |
5 dní, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 13:00 hod. a predpokladaný koniec posledného dňa je o 14:30 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 4 noci. Školitelia a zástupcovia NA prídu o deň skôr t.j. 15. 3. o 12:00, čiže budú ubytovaní 5 nocí | |
6a. Rozsah ubytovacích služieb pre A. Prípravné stretnutie | |
• 2 osoby na 2 noci na samostatných izbách od 23.2.2016 do 25.2.2016 | |
• 1 osoba na 1 noc od 24.2.2016 - 25.2.2016 | |
6b. Rozsah ubytovacích služieb pre B. Vzdelávaciu aktivitu | |
• 3 školitelia a zástupcovia agentúry na 5 nocí na samostatných izbách (od 15.3. 2016) | |
• 30 účastníci na 4 noci, na dvojposteľových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou | |
Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu aj bezbariérovej izby v rámci ubytovacieho zariadenia. | |
K dispozícii bude uterák, hygienický set. | |
7a. Rozsah stravovacích služieb pre A. prípravné stretnutie | |
1. deň prípravného stretnutia (23.2.2016) začína príchodom 2 účastníkov, stravovanie začína 1 x večerou vrátane pitného režimu pre predpokladaný počet 2 účastníci | |
2. deň prípravného stretnutia (24.2.2016) požadujeme raňajky, obed, večeru vrátane pitného režimu a 2 x za deň občerstvenie pre predpokladaný počet 3 účastníkov | |
3. deň prípravného stretnutia (25.2.2016) požadujeme raňajky a obed vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 3 účastníkov | |
7b. Rozsah stravovacích služieb pre B. Vzdelávaciu aktivitu | |
0. deň vzdelávacej aktivity (15.3.2016) začína príchodom 3 účastníkov, stravovanie začína 1 x obedom a 1 x večerou vrátane pitného režimu pre predpokladaný počet 3 účastníci | |
1. deň vzdelávacej aktivity (16.3.) požadujeme 1 x raňajky a 1 x občerstvenie iba pre 3 osoby, a ďalej požadujeme 1 x obed, 1 x večera vrátane pitného režimu, 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 33 osôb | |
2.-4. deň vzdelávacej aktivity (17.3-19.3.2016) požadujeme raňajky, obed, večeru vrátane pitného režimu a 2 x za deň občerstvenie pre predpokladaný počet 33 účastníkov | |
5. deň vzdelávacej aktivity (20.3.2016) požadujeme raňajky pre predpokladaný počet 33 účastníkov a 1 x obed vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 3 osoby | |
- raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu. | |
- obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. | |
Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla. | |
- večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál). | |
Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov. | |
- pitný režim -- káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba | |
- minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň | |
- občerstvenie - doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. | |
- formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov) | |
Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine. | |
8. Konferenčné a seminárne miestnosti: | |
Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požadujú: | |
2 seminárne miestnosti; | |
Seminárne miestnosti musia byť uzamykateľné a musia mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých musí byť možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny. | |
Veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením: 35 ks stoličiek, 5 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku) | |
možnosť pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad. | |
1 x Menšia seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 15 ks stoličiek, 4 stolov, 1 flichartový stojan, 1 dataprojektor, tlačiareň. | |
9. Ďalšie požiadavky na predmet zákazky | |
a) Požadujeme zabezpečenie jednej tradičnej slovenskej večere | |
b) Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. | |
Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná: | |
- Obed, večera, vrátane pitného režimu – 6,30 € vrátane DPH | |
- raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu – 9,80 € vrátane DPH | |
- raňajky, vrátane pitného režimu – 4,20 € vrátane DPH | |
Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň – 3 € vrátane DPH | |
Ubytovacie zariadenie a konferenčné a seminárne miestnosti musia byť k dispozícii po celú dobu rezervácie vrátane času na prípravu priestorov. | |
Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel. | |
Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop. | |
K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta. | |
Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu). | |
Počet účastníkov vzdelávacej aktivity spresní verejný obstarávateľ v termíne do 27. 2. 2016 | |
Presný počet účastníkov vzdelávacej aktivity nahlási verejný obstarávateľ v termíne do 9. 3. 2016 |
Názov |
Požadujeme predložiť podrobný aktuálny opis zariadenia, v ktorom uchádzač poskytuje požadované služby, t. j. opis ubytovania vrátane jeho kvalitatívneho zatriedenia, spôsob stravovania, opis seminárnej miestnosti s vybavením |
Požadujeme uvedenie presnej identifikácie zariadenia, v ktorom bude uchádzač poskytovať požadované služby (názov zariadenia, adresa, zodpovedná osoba, kontakty na zodpovednú osobu – telefón, e-mail). |
Storno poplatok za nerealizované služby si dodávateľ nebude nárokovať. |
Fakturované budú len reálne dodané služby, nie však nad rámec vyššie popísaných služieb. |
Do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy predloží úspešný uchádzač jednotkové ceny ku každej z položiek z časti III. Technická špecifikácia predmetu zákazky tak, aby cena celkom spĺňala výslednú cenu víťazného uchádzača. |
Výsledkom kontraktačného postupu Trhoviska je Zmluva, ktorá má povahu Rámcovej dohody |
Objednávateľ neposkytne poskytovateľovi preddavky ani zálohy na realizáciu zákazky. |
Akosť poskytnutia služby: dodávateľ je povinný poskytnúť predmet zmluvy v množstve a v kvalite dohodnutých v objednávke a v opise predmetu zákazky - časť Technické vlastnosti |
Cena za predmet zákazky musí zahŕňať všetky náklady spojené s dodaním predmetu zákazky. |
Miesto plnenia predmetu zmluvy je dodávateľ povinný oznámiť objednávateľovi do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy. |
Karloveská 64, Bratislava - mestská časť Dúbravka, Bratislava IV, Bratislavský, Slovenská republika
12
2,00 podujatie
7 900,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
25.01.2016 08:06
28.01.2016 16:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
28.01.2016 15:53 - Vstupná ponuka | 7 900,00 | € | Cena bez DPH |
28.01.2016 15:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 6 120,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: