00157660
IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže
Karloveská 64, Bratislava, 84258, SVK
46819118
PROFILINE Group, s.r.o.
Zohorská 152/44, Lozorno, 90055, SVK
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností v Žilinskom alebo Trenčianskom kraji
ubytovacie služby, stravovacie služby, konferenčné priestory
Služba
17. Hotelové a reštauračné služby
1. Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností v Žilinskom alebo Trenčianskom kraji
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností pre päťdňové vzdelávaciu aktivitu „Školenie školiteľov“. |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Predpokladaný termín konania je od 10.2. 2015 do 14.2.2015 | |
MIESTO DODANIA PREDMETU ZÁKAZKY | |
Zariadenie sa nachádza v Trenčianskom, Žilinskom kraji | |
Zariadenie sa nachádza maximálne 500m od vlakovej alebo autobusovej zástavky | |
POŽIADAVKY NA UBYTOVANIE | |
Ubytovanie požadujeme pre predpokladaný počet 40 účastníkov, z toho pre 5 školiteľov a organizátorov na predpokladaný počet 4 noci. | |
Školiteľom a organizátorom bude poskytnuté ubytovanie v samostatných izbách | |
Pre predpokladaný počet 35 účastníkov na predpokladaný počet 4 noci požadujeme ubytovanie v dvojposteľových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou | |
Potreba zabezpečenia aj bezbariérového prístupu v rámci ubytovacieho zariadenia K dispozícii bude uterák, hygienický set | |
Počet účastníkov upresní verejný obstarávateľ v termíne do 30.1.2016 | |
Presný počet účastníkov nahlási verejný obstarávateľ v termíne do 5.2.2016 | |
POŽIADAVKY NA STRAVOVACIE SLUŽBY | |
Zabezpečenie stravy pre predpokladaný počet 40 účastníkov, t.j. raňajky, obed, večera a občerstvenie vrátane pitného režimu | |
- raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu. | |
- obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. | |
- Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla. | |
- večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál). Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov. | |
- pitný režim :- káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba | |
- minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom- min. 1l /1 osoba/ 1 deň | |
- občerstvenie:- doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. | |
- formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdly, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov) | |
Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/pomenované v angličtine. | |
POŽIADAVKY NA SEMINÁRNE MIESTNOSTI | |
• zariadenie musí disponovať 2 seminárnymi/konferenčnými miestnosťami, ktoré budú počas realizácie vzdelávacích aktivít non-stop k dispozícii | |
• Všetky konferenčné/seminárne miestnosti budú uzamykateľné a budú mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých bude možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny. | |
- 1 veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením – 40 ks stoličiek, 8 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), | |
možnosť pripojenia na Wi-fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad | |
1 malá seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 15 ks stoličiek, 3 stoly, 1 flichartový stojan. | |
ĎAĽŠIE POŽIADAVKY OBJEDNÁVATEĽA | |
- prípadná možnosť využívať ďalšie priestory hotela | |
- Zariadenie disponuje parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel | |
- Personál na recepcii - Non-stop recepcia. | |
- K dispozícii pohľadnica a mapa miesta | |
- Hotel v súlade s eko-normami (separácia odpadu). | |
- Počas realizácie vzdelávacích aktivít bude k dispozícii :- trávnatá plocha s min. rozmerom 15 x 30 m alebo plocha so spevneným povrchom s min. rozmerom 15 x 30 m | |
Do 2 pracovných dní požadujeme predložiť podrobný aktuálny opis zariadenia, v ktorom uchádzač poskytuje požadované služby, t. j. opis ubytovania vrátane jeho kvalitatívneho zatriedenia, spôsob stravovania, opis seminárnej miestnosti s vybavením. | |
Požadujeme uvedenie presnej identifikácie zariadenia, v ktorom bude uchádzač poskytovať požadované služby (názov zariadenia, adresa, zodpovedná osoba, kontakty na zodpovednú osobu – telefón, e-mail). | |
Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. | |
Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná: | |
- večera, vrátane pitného režimu – 4,20 € vrátane DPH | |
- raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu – 9,80 € vrátane DPH | |
- raňajky, obed, vrátane pitného režimu – 6,30 € vrátane DPH | |
Požadujeme, aby sa celá vzdelávacia aktivita (ubytovanie, strava aj konferenčné miestnosti) konala v jednom ubytovacom zariadení. | |
ROZSAH VZDELÁVACEJ AKTIVITY | |
0. deň vzdelávacej aktivity : Deň pred začatím vzdelávacej akcie sa ubytuje predpokladaný počet 40 osôb v čase medzi 17:00 - 20:00 hodinou. Bude im poskytnutá večera v predpokladanom počte 40 porcií. | |
1. -3. deň vzdelávacej aktivity: ( 8:30 - 21:00) budú poskytnuté raňajky, obed, večera a občerstvenie 2 x denne pre predpokladaný počet 40 osôb. | |
4. deň vzdelávacej aktivity: (8:30-12:00) budú poskytnuté raňajky a obed pre predpokladaný počet 40 osôb a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 40 osôb |
Názov |
Fakturované budú len reálne dodané služby, nie však nad rámec vyššie popísaných služieb. |
Storno poplatok za nerealizované služby si dodávateľ nebude nárokovať. |
Do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy predloží úspešný uchádzač jednotkové ceny ku každej z položiek z časti III. Technická špecifikácia predmetu zákazky tak, aby cena celkom spĺňala výslednú cenu víťazného uchádzača. |
Výsledkom kontraktačného postupu Trhoviska je Zmluva, ktorá má povahu Rámcovej dohody |
Objednávateľ neposkytne poskytovateľovi preddavky ani zálohy na realizáciu zákazky. |
Akosť poskytnutia služby: dodávateľ je povinný poskytnúť predmet zmluvy v množstve a v kvalite dohodnutých v objednávke a v opise predmetu zákazky - časť Technické vlastnosti |
Cena za predmet zákazky musí zahŕňať všetky náklady spojené s dodaním predmetu zákazky. |
Miesto plnenia predmetu zmluvy je dodávateľ povinný oznámiť objednávateľovi do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy. |
Karloveská 64, Bratislava - mestská časť Dúbravka, Bratislava IV, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 počet podujatí
8 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
18.01.2016 08:23
22.01.2016 12:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
18.01.2016 23:30 - Vstupná ponuka | 7 680,00 | € | Cena bez DPH |
22.01.2016 11:59 - Najvýhodnejšia ponuka | 6 890,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: