42137004
Centrum účelových zariadení
Rekreačná 13, Piešťany, 92101, SVK
31645704
CBA VEREX, a.s.
Priemyselná 4606, Liptovský MIkuláš, 03101, SVK
Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny al. ekvivalent
Dodávka potravín pre stravovacie zariadenie, cestoviny, koreniny, nápoje, pochutiny, sterilizované potraviny, kompóty, šaláty
Tovar, Služba
2. Služby pozemnej dopravy, vrátane služieb pancierových automobilov a kuriérskych služieb okrem prepravy poštových zásielok
1. Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny al. ekvivalent
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie dodávky základných a dlhodobo skladovateľných potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa, vrátane dopravy a vyloženia na miesto dodania. |
Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Banskobystrickom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji |
Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1.1. múka hladká 1 kg ( hladká špeciál extra) | kg | 2000 | ||
1.2. múka polohrubá 1 kg ( pšeničná, polohrubá výberová) | kg | 2260 | ||
1.3. múka hrubá 1 kg | kg | 580 | ||
1.4. krupica detská 500 g ( pšeničná krupica jemná dehydrovaná) | ks | 150 | ||
1.5. hrstková zmes 500g | ks | 25 | ||
1.6. krúpky jačmenné (stredné) 500g | ks | 100 | ||
pol.č.2 ryža lúpaná 1 kg ( guľatozrnná) | kg | 900 | ||
2.2 ryža lúpaná 5 kg ( guľatozrnná) | ks | 4400 | ||
pol.č.3 cestoviny bezvaječné sušené pšeničné | ks | 0 | ||
3.1. abeceda, bezvaječná cestovina, 400g | ks | 10 | ||
3.2. rezance široké, bezvaječná cestovina, 400g | ks | 200 | ||
3.3. bezvaječné cestoviny 5kg rôzne | ks | 950 | ||
3.4. fliačky bezvaječné, 400g | ks | 200 | ||
3.5. kolienka bezvaječné 400g | ks | 180 | ||
3.6. mrvenička (8-vaječné cestoviny), 250g | ks | 780 | ||
3.7. mušličky 400g | ks | 480 | ||
3.8. špagety bezvaječné, 400g | ks | 360 | ||
3.9. tarhoňa, bezvaječné, 400g | ks | 150 | ||
3.10. niťovky, dvojvaječné, 250g | ks | 220 | ||
3.11. vretená, bezvaječné, 400g | ks | 100 | ||
3.12. Dobšinské cestoviny od babičky polievkové tenké, široké | ks | 109 | ||
4.1. cukor kryštálový jemný, 1 kg | ks | 1780 | ||
4.2. cukor práškový, 1 kg | ks | 80 | ||
4.4. cukor škoricový 20g | ks | 50 | ||
4.3. cukor vanilínový, 20g | ks | 400 | ||
4.5. cukor porcovaný, balenie po 5 gramov | ks | 4150 | ||
4.6. cukor vanilínový, 5kg | ks | 7 | ||
pol.č. 5. kompóty | ks | 0 | ||
5.1. ananásový, kúsky v mierne sladkom náleve, 565g | ks | 120 | ||
5.2. višne odkôstkované 3700g | ks | 42 | ||
5.3. broskyňový, lúpané, polené , v mierne sladkom náleve, 820g | ks | 370 | ||
5.4. jahodový, kúsky v mierne sladkom náleve, 410g | ks | 20 | ||
5.5. mandarinkový, kúsky v mierne sladkom náleve, 312g | ks | 300 | ||
5.6. kompót slivkový odkôstkovaný 3600g | ks | 125 | ||
5.7. marhuľový kompót 3720g | ks | 158 | ||
5.8. jablkový delený lúpaný kompót 3100g | ks | 150 | ||
5.9. kompót brusnicový 200g | ks | 187 | ||
5.10. mandarinkový kompót 2650g | ks | 42 | ||
5.11. ananásový kompót 850g | ks | 292 | ||
5.12. ananásový kompót 3100g | ks | 167 | ||
5.13. jahodový kompót 850g | ks | 292 | ||
5.14. broskyňový kompót 3600g | ks | 133 | ||
5.15. kompót marhuľový 820g | ks | 33 | ||
5.16. kompót jablkový 3700g | ks | 25 | ||
5.17. kompót čerešňový, višňový 720ml | ks | 83 | ||
5.18. kompót brusnicový 180g | ks | 167 | ||
6.1. jahodový džem ,(podiel zložky ovocia 55g/100g) 340g | ks | 130 | ||
6.2 slivkový lekvár ( sladený slivkový lekvár s jablkami), 450g | ks | 25 | ||
6.3. džem šípkový 340g | ks | 42 | ||
6.4. jahodový džem 4kg | ks | 120 | ||
6.5 slivkový lekvár 4kg | ks | 120 | ||
6.6. džem porcovaný rôzny 20g | ks | 3833 | ||
pol.č. 7. pašteka ( ľahôdkový bravčový krém, hliníkový obal) 75g | ks | 2490 | ||
pol.č. 8. rybie konzervy | ks | 0 | ||
8.1. sardinky v olivovom oleji,( pevná zložka min. 90g),125g | ks | 760 | ||
8.2. treštia pečeň, vo vlastnom oleji, 115g | ks | 200 | ||
8.3. tuniakový šalát mexico 185g | ks | 150 | ||
8.4. calvo tuniak v oliv. oleji 80g | ks | 150 | ||
8.5. tuniak kúsky v oliv. oleji 185g | ks | 180 | ||
8.6. tuniak v oliv. oleji 185g | ks | 208 | ||
pol.č. 9. oleje a tuky | ks | 0 | ||
9.1. olej slnečnicový, rafinovaný, 1 L | ks | 250 | ||
9.2. olej olivový (z olivových výliskov) 1 L | ks | 28 | ||
9.3. olej slnečnicový, rafinovaný 5 L balenie | ks | 500 | ||
9.4. palmarín 250g | ks | 42 | ||
9.5. Hera maslová 250g | ks | 667 | ||
9.6. repkový olej 2l | ks | 100 | ||
9.7. fritovací olej 10l | ks | 417 | ||
pol.č. 10. konzervovaná zelenina | ks | 0 | ||
10.1. kápia červená, 720g | ks | 75 | ||
10.2. hrášok, 840g | ks | 125 | ||
10.3. kôpor sterilizovaný, v sladkokyslom náleve, 280ml | ks | 10 | ||
10.4. kukurica sterilizovaná, ľahôdková, v sladkoslanom náleve, 340g | ks | 290 | ||
10.5. lečo sterilizované zeleninové, 670g | ks | 970 | ||
10.6. olivy zelené, čierne bezkôstkové 200g | ks | 108 | ||
10.7. pretlak paradajkový, sterilizovaný, podiel paradajok 95%, 700g | ks | 450 | ||
10.8. šampiňóny, krajané, v slanom náleve, 425g | ks | 190 | ||
10.9. chren sterilizovaný, v sladkokyslom náleve, 710g | ks | 55 | ||
10.10. fazuľové struky, žlté, krájané, v slanom náleve, 660g | ks | 80 | ||
10.11. hrach sterilizovaný, mladý hrášok v slanom náleve, 400g | ks | 90 | ||
10.12. uhorky, v sladkokyslom náleve, 6-9 cm, 670g | ks | 290 | ||
10.13. Ulanský šalát 3300g | ks | 250 | ||
10.14. chren sterilizovaný 670g | ks | 29 | ||
10.15. lečo sterilizované zeleninové, 3400g | ks | 50 | ||
10.16. červená repa 580g | ks | 13 | ||
10.17. červená repa 3720g | ks | 417 | ||
10.18. kapusta kvasená 620g | ks | 25 | ||
10.19. kapusta kvasená 3300g | ks | 500 | ||
10.20. baranie rohy 620g | ks | 42 | ||
10.21. feferóny guľaté 610g | ks | 42 | ||
10.22. čalamáda pikantná 720g | ks | 33 | ||
10.23. čalamáda pikantná 3720g | ks | 417 | ||
10.24. uhorky sterilizované 9-12 3600g | ks | 417 | ||
10.25. kukurica lahôdková 2650g | ks | 20 | ||
10.26. Bonduelle kukurica lahôdková 425g | ks | 50 | ||
10.27. Bonduelle hrášok 425g | ks | 60 | ||
10.28. Bonduelle hrášok 2650g | ks | 100 | ||
10.29. paradajkový pretlak 3600g | ks | 417 | ||
10.30. sterilizovaná špargľa 580g | ks | 42 | ||
10.31. sterilizovaná repa červená 660g | ks | 25 | ||
10.32. sterilizovaná mrkva s hráškom 640g | ks | 25 | ||
10.33. sterilizovaná kukurička 425g | ks | 25 | ||
10.34. sterilizované feferónky 680g | ks | 8 | ||
10.35. sterilizované fazuľkové struky 680g | ks | 75 | ||
10.36. sterilizovaná fazuľa červená 425g | ks | 17 | ||
10.37. sterilizované baranie rohy 720g | ks | 17 | ||
10.38. olivy rôzne 935g | ks | 25 | ||
10.39. kapusta kvasená sterilizovaná 3400g | ks | 167 | ||
pol.č. 11. rôzne | ks | 0 | ||
11.1. zlatý klas 40g | ks | 32 | ||
11.2. kakao, ( kakaový prášok so zníženým obsahom tuku) 100g | ks | 120 | ||
11.3. kakao Granko alebo ekvivalent ( rozpustná zmes) 250g | ks | 80 | ||
11.4. kyselina citrónová ( potravinárska), 30g | ks | 150 | ||
11.5. solamyl 200g | ks | 82 | ||
11.6. kypriaci prášok do pečiva, 10g | ks | 160 | ||
11.7. puding ( v prášku, rôzne druhy) 42g | ks | 80 | ||
11.8. sézamové semienka 180g | ks | 23 | ||
11.9. med ( včelý med kvetový) 950g | ks | 4 | ||
11.10. kukuričný škrob 1kg | ks | 13 | ||
11.11. maková, orechová náplň 1kg | ks | 333 | ||
11.12. med ( rôzny) 500g | ks | 45 | ||
11.13. puding vanilkový 1kg | ks | 21 | ||
11.14. kakao 1kg | ks | 10 | ||
11.15. zmes pekárska 1x4kg bal. | ks | 120 | ||
11.16. citrónka 1000ml | ks | 83 | ||
11.17. mak modrý 250g | ks | 17 | ||
11.18. med včelí porcovaný 20g | ks | 4833 | ||
11.19. zlatý klas 40g | ks | 42 | ||
11.20. musli rôzne 500g | ks | 83 | ||
11.21. vločky rôzne cini minis, čoko, 750g | ks | 83 | ||
11.22. šlahačka prášková 46g | ks | 83 | ||
11.23. sézam 150g | ks | 33 | ||
11.24. sézamaová obaľovacia zmes 3kg | ks | 10 | ||
11.25. mlieko sušené 400g | ks | 33 | ||
pol.č. 12. sušená zelenina/ovocie | ks | 0 | ||
12.1. šošovica veľkozrnná, 5kg | ks | 167 | ||
12.2. fazuľa biela, 500g | ks | 92 | ||
12.3. hrach suchý, polený, 500g | ks | 108 | ||
12.4. hríby sušené, zmes lesných húb, 20g | ks | 108 | ||
12.5. hrozienka sušené, 100g | ks | 42 | ||
12.6. šošovica veľkozrnná, 500g | ks | 38 | ||
12.7. hrozienka sušené, 1kg | ks | 13 | ||
12.8. Judášové ucho - hríby sušené 100g | ks | 4 | ||
12.9. hrach suchý, polený, 5kg | ks | 167 | ||
12.10. Lagris fazuľa biela, farebná veľká 5kg | ks | 334 | ||
12.11. sušené paradajky 212g | ks | 25 | ||
12.12. sušené paradajky 1600ml | ks | 4 | ||
12.13. sušené slivky 200g | ks | 33 | ||
pol.č. 13. bujóny | ks | 0 | ||
13.1. slepačí, hovädzí, zeleninový | kg | 50 | ||
13.2. hubový, cesnakový, údený | kg | 4 | ||
pol.č. 14. koreniny a chuťové prísady | ks | 0 | ||
14.1. horčica plnotučná 1 kg | ks | 175 | ||
14.2. korenie celé, 20g | ks | 112 | ||
14.3. korenie gulášové, 700g | ks | 28 | ||
14.4. korenie mleté, 20g | ks | 250 | ||
14.5. korenie nové, 15g | ks | 208 | ||
14.6. majoránka drvená, 7g | ks | 275 | ||
14.7. bobkový list 250g | ks | 15 | ||
14.8. paprika mletá, sladká, 20g | ks | 792 | ||
14.9. rasca mletá, 750g | ks | 23 | ||
14.10. rasca celá, 30g | ks | 125 | ||
14.11. škorica mletá, 20g | ks | 133 | ||
14.12. soľ jodovaná, jedlá, 1kg | kg | 525 | ||
14.13. Vegeta alebo ekvivalent ( sypké ochucovadlo bez glutamanu sodného), 500g | ks | 133 | ||
14.14. grilovacie korenie 500g | ks | 40 | ||
14.15. korenie na ryby 500g | ks | 20 | ||
14.16. kečup jemný 1 kg | ks | 58 | ||
14.17. kečup jemný 5 kg | ks | 83 | ||
14.20. korenie na americké zemiaky 900g | ks | 60 | ||
14.18. ocot , kvasný, liehový 8%, 1l | ks | 342 | ||
14.19. kari korenie 700g | ks | 20 | ||
14.21. bazalka 230g | ks | 20 | ||
14.22. worchester. omáčka 1l | ks | 20 | ||
14.23. sójová omáčka 1l | ks | 20 | ||
14.24. balsamicový vinný ocot 250ml | ks | 16 | ||
14.25. provensálske bylinky 180g | ks | 80 | ||
14.26. kôpor drvený 60g | ks | 4 | ||
14.27. pizza korenie 500g | ks | 10 | ||
14.28. sušená petrželová vňať 1300g | ks | 20 | ||
14.29. Podravka 5kg | ks | 10 | ||
14.30. Podravka 10kg | ks | 20 | ||
14.31. Príchuť do jedál 5kg | ks | 10 | ||
14.32. Príchuť do jedál 1kg | ks | 200 | ||
14.33. kečup Helmann ostrý 310g | ks | 42 | ||
14.34. kečup Helmann jemný 450g | ks | 42 | ||
14.35. bobkový list 10g | ks | 33 | ||
14.36. muškátový kvet 15g | ks | 17 | ||
14.37. oregáno 10g | ks | 17 | ||
14.38. worchester. omáčka 170g | ks | 17 | ||
14.39. klasik 1l | ks | 42 | ||
14.40. sójová omáčka 170g | ks | 42 | ||
14.41. cesnaková pasta 800g | ks | 17 | ||
15.1. sójové kocky | kg | 30 | ||
15.2. sójové plátky | kg | 3 | ||
pol.č. 16. droždie pekárenské čerstvé, vážené, 0,5kg | kg | 125 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
všetky produkty | spĺňajú kvalitatívne požiadavky 1. triedy kvality podľa Potravinového kódexu a platných noriem |
trvanlivosť všetkých produktov | nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby |
trvanlivosť všetkých produktov | všetky produkty musia mať uvedený dátum výroby a najneskoršej spotreby |
obaly všetkých produktov | čisté, nepoškodené, zdraviu nezávadné |
Názov |
1. Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
2. Požaduje sa predložiť podrobnú cenovú ponuku do 3 dní od uzavretia zmluvy. Ceny uveďte za kus bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
3. Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 12 mesiacov s účinnosťou od 1.01.2016 - 31.12.2016. |
4. Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
5. Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúr, ktoré dodávateľ vyhotoví dekádne. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. |
6. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. |
7. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. |
8. Cena za dodanie tovaru je vrátane bezplatnej dopravy a vyskladnenia na mieste určenia podľa jednotlivých objednávok v zariadeniach obstarávateľa v príslušnom kraji. |
9. Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej objednávky. |
10. Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni /podľa potreby aj v sobotu/ vždy najneskôr do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. |
11. Plnenie zmluvy bude realizované priebežne na základe samostatných objednávok z jednotlivých odberných miest plnenia podľa potrieb objednávateľa. |
12. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. |
13. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. |
14. Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
15. Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
16. Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
17. Podľa Potravinového kódexu SR verejný obstarávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
18. V prípade omeškania dodávateľa s dodaním tovaru je verejný obstarávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,25 % z celkovej ceny zákazky za každú aj začatú hodinu omeškania s dodaním tovaru. Tým nie je dotknutý nárok verejného obstarávateľa na náhradu škody, k |
19. V prípade, že dodávateľ nedodá verejnému obstarávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má verejný obstarávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10 % z ceny nedodaného tovaru. |
Názov | Upresnenie |
Do 7 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Potvrdenie Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na skladovanie uvedených potravín a surovín. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 7 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Potvrdenie Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti presne uvedených motorových vozidiel na prepravu uvádzaných tovarov alebo záznam z kontroly vykonanej na motorových vozidlách uchádzača. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Stredisko CÚZ Smrekovec č. 100, Donovaly, Banská Bystrica, Banskobystrický, Slovenská republika
12
1,00 ks
48 950,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
04.01.2016 11:32
08.01.2016 12:30
08.01.2016 12:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
07.01.2016 10:29 - Vstupná ponuka | 48 950,00 | € | Cena bez DPH |
08.01.2016 12:07 - Najvýhodnejšia ponuka | 48 945,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: