45731942
Memoria, nezisková organizácia
Staničná 1030/13, Snina, 06901, SVK
48164704
lapua, s.r.o.
T. H. Ševčenka 7/17, Svidník, 08901, SVK
Výroba a dodávka hotového jedla
Výroba a dodávka hotového jedla, donáška stravy
Služba
17. Hotelové a reštauračné služby
1. Výroba a dodávka hotového jedla
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla. |
Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky desiaty, obeda a olovrantu |
Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky cca 35 obedov/deň, 5 krát v týždni, okrem sviatkov a dni pracovného pokoja. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Stravná jednotka (desiata + obed + olovrant) | ks | 15 | 35 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Špecifikácia jedál: | 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca 3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna |
Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu. | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna |
4. Racionálna strava- Obedy: | |
- polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát | |
- polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškove s trhanou mozzarellou | |
- polievka krúpkova, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko | |
- polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát | |
- polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka | |
- frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka | |
- polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát | |
Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú k zadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnej dutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom. | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca |
3. Diéta neslaná šetriaca- Obedy: | |
- polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla | |
- polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkach, zemiaky s bazalkou | |
- polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky | |
- dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót | |
- dusené karbonátky, kôprová omáčka, žemľová knedľa | |
Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviaceho systému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene, dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu). | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca |
Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín a technologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter. | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca |
2. Diéta - S - diabetická šetriaca - Obedy: | |
- zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajce celozrnnéhotoastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso), jablko | |
- grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús | |
- maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninový šalát | |
- dusené kura na marhuliach, hnedá ryža, Vi pohára dusenej špargle, Vi pohára manga | |
- vegetariánsky burger, ľadový šalát, uhorka | |
- varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót | |
Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a s obmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovín a sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas. | Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku |
1. Diéta s obmedzením tuku - Obedy: | |
- netučný vývar s rezancami, zapečená kuracie prsia so syrom v alobale, zemiaková kaša, kompót | |
- vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát | |
- polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka (bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom | |
- netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka, cestoviny | |
- polievka žemlová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok | |
Príklady jedál: | |
- Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša | |
- Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny | |
- Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha | |
- Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót | |
- Polievka tekvicová z pečenej tekvice, tekvicový olej; Sojové kúsky so zelenou fazuľkou, šampiňónmi paradajkou, bazalkou | |
- Polievka kelová s mäsom a zemiakmi; Moravský kurací závitok (saláma, slanina, vajcia) tarhoňa, čalamáda | |
- Brokolicová polievka s krutonmi; Penne s rukolovýmpestom, grilovanou cuketou a kuracím mäsom, dressing | |
- Slovenská kapustnica; Bravčový steak s volským okom, hranolky, zeleninová obloha | |
- Šampiňónová so zemiakmi; Cestoviny s dubákovo-smotanovou omáčkou | |
- Frankfurtská polievka; Zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka | |
- Polievka írska; Hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát | |
- Polievka špenátová; Aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka | |
- Polievka Pohánková; Chudé hovädzie,pohanka,zeleninová obloha | |
- Polievka mrkvová; Segedínsky guláš, parená knedľa | |
- Polievka karfiolová; Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku,kompot | |
- Polievka so zeleným hráškom a závarkou; Vyprážané tofu, zemiakový šalát | |
- Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hiráškove s trhanou mozzarellou | |
- Polievka krúpkova; Hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko | |
- Polievka cibuľová s opekaným chlebom; Kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát | |
Rozsah predmetu zákazky: | |
Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickou kultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúca zložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g s primeraným striedaním počas týždňa | |
Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosť výberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, | |
Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty, šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov, neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), | |
Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa | |
Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou (acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeraným striedaním počas týždňa | |
Požadujeme naporciovanie jedla do jednorazových hygienických obalov. | |
Požadujeme predloženie jedálneho lístka stravníkom do stredy predchádzajúceho týždňa | |
Požadujeme dopravu stravy na miesto určenia (desiatu do 9:00, obed a olovrant do 11:30). | |
Pri príprave jedál je potrebné postupovať podľa receptúr na prípravu teplých pokrmov – jedál súvisiacich s normou HACCP, CodexAlimentarius (európska legislatíva) CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003. |
Názov |
Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti ramcovej dohody rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v zmysle vymedzenia predmetu zákazky teda výroba a dovoz stravy |
Dodávateľ preukáže do 5 dní odo dňa účinnosti ramcovej dohody, že má k dispozícii auto prispôsobené na prevoz stravy z príslušným potvrdením RUVZ a taktiež nádoby na prevoz stravy. |
Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti ramcovej dohody doklady, ktorými preukáže obrat v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka. |
Požaduje sa obrat za predchádzajúce tri hospodárske roky (2012 až 2014) za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti vo výške min. v predpokladanej hodnote zákazky. |
Donášku stravy do denného stacionára zabezpečí dodávateľ vlastným motorovým vozidlom určeným na tento účel, na vlastné náklady, vo svojich varných nádobách. |
Výdaj stravy zabezpečí objednávateľ. |
Udržiavanie teploty stravy si dodávateľ zabezpečí ohrevnými zariadeniami, nie prostredníctvom mikrovlnnej rúry. |
Ak dodané jedla nebudú v požadovanom množstve, kvalite a gramáži dodávateľ okamžite zjedná nápravu tak, aby dodávka jedla zodpovedala objednanému množstvu, kvalite a gramáži. |
Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov verejného obstarávateľa - objednávateľa. |
Platba sa uskutoční po poskytnutí služby, na základe vystavených faktúr 1x mesačne za presný počet dodaných stravných jednotiek za kalendárny mesiac. |
Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej riadneho doručenia objednávateľovi. |
Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
Vrátane dopravy na miesto plnenia. |
Miesto plnenia je obec Pichne, okres Snina, SR. |
Pichne č. 27, Pichne, Snina, Prešovský, Slovenská republika
12
9 384,00 počet stravných jednotiek /ks/
33 782,40
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
04.01.2016 08:08
08.01.2016 09:10
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
08.01.2016 08:39 - Vstupná ponuka | 33 780,00 | € | Cena s DPH |
08.01.2016 08:39 - Najvýhodnejšia ponuka | 33 780,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: