Z201541986
OF-70772
zrušená
42137004
Centrum účelových zariadení
Rekreačná 13, Piešťany, 92101, SVK
Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent
Mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia
Tovar, Služba
2. Služby pozemnej dopravy, vrátane služieb pancierových automobilov a kuriérskych služieb okrem prepravy poštových zásielok
1. Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho, hydiny, mäsových výrobkov a vajec pre potreby stravovacích zariadení |
Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Prešovskom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji |
Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčová krkovička čerstvá bez kosti | kg | 190 | ||
Bravčové karé čerstvé bez kosti | kg | 470 | ||
Bravčové plece bez kosti čerstvé | kg | 410 | ||
Bravčová masť 100 % | kg | 55 | ||
Hovädzie stehno bez kosti z býka čerstvé | kg | 520 | ||
Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 % | kg | 4 | ||
Klobása ipeľská, podiel bravčového mäsa min 40 % | kg | 12 | ||
Klobása vianočná, podiel mäsa min 60 % | kg | 40 | ||
Oškvarky | kg | 30 | ||
Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 % | kg | 240 | ||
Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 % | kg | 235 | ||
Saláma inovecká, podiel bravčového mäsa min 83 % | kg | 120 | ||
Saláma jemná so syrom, podiel bravčového mäsa min 36 %, syru min 15 % | kg | 70 | ||
Saláma kalinka, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 84 % | kg | 20 | ||
Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 % | kg | 20 | ||
Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 % | kg | 60 | ||
Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 % | kg | 80 | ||
Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 % | kg | 45 | ||
Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 % | kg | 50 | ||
Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 % | kg | 420 | ||
Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min 55 % | kg | 90 | ||
Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 67 % | kg | 120 | ||
Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti 51 % | kg | 70 | ||
Šunka karlovarská, podiel bravčového stehna min 90 % | kg | 45 | ||
Šunka pražská, podiel bravčového mäsa min 75 % | kg | 45 | ||
Tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53 %, vareného bravčového srdca min 20 % | kg | 45 | ||
Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min 75 % | kg | 35 | ||
Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min 66 % | kg | 50 | ||
Údené koleno zadné s kosťou, podiel bravčového kolena min 90 % | kg | 20 | ||
Vajcia slepačie čerstvé, akostná trieda A, veľkosť L | ks | 24950 | ||
Bravč. Karé s kosťou čerstvé chladené | kg | 140 | ||
Bravčové bôčík čerstvý bez kostí | kg | 80 | ||
Brav. Stehno čerstvé chladené 100 % | kg | 590 | ||
Bravčová panenka chladená 100 % | kg | 50 | ||
Hov. Roštenka k.ú býk 100% chledená | kg | 270 | ||
Hov. Sviečkovica chledená 100 % k.ú | kg | 20 | ||
Hov.m predné býk krk chladené | kg | 355 | ||
Klobása údená 67 % | kg | 70 | ||
Debrecísnka pečienka 80 % bra. Mäso | kg | 20 | ||
Hov. Kosti spikové,harfy čerstvé | kg | 20 | ||
Bravčová pečeň čerstvá | kg | 81 | ||
Párky so syrom 50 % mäso | kg | 70 | ||
Gril klobása br.+ hov. Mäso 85 % | kg | 56 | ||
šunka v aspiku mor.šunka 39% mäso 53% | kg | 80 | ||
Bravčové stehno údené podiel mäsa 95% | kg | 90 | ||
Lahôdkové karé údené bez kostí 62% | kg | 170 | ||
Saláma polsuchá 84 % podiel mäsa vysočina | kg | 20 | ||
Saláma mäkká jemná | kg | 270 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | v prepravkách, čerstvé |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín |
Názov |
1. Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
2. Požaduje sa predložiť podrobnú cenovú ponuku do 3 dní od uzavretia zmluvy. Ceny uveďte za kus bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
3. Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 12 mesiacov s účinnosťou od 1.01.2016 - 31.12.2016. |
4. Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
5. Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúr, ktoré dodávateľ vyhotoví dekádne. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. |
6. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. |
7. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. |
8. Cena za dodanie tovaru je vrátane bezplatnej dopravy a vyskladnenia na mieste určenia podľa jednotlivých objednávok v zariadeniach obstarávateľa v príslušnom kraji. |
9. Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej objednávky. |
10. Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni /podľa potreby aj v sobotu/ vždy najneskôr do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. |
11. Plnenie zmluvy bude realizované priebežne na základe samostatných objednávok z jednotlivých odberných miest plnenia podľa potrieb objednávateľa. |
12. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. |
13. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. |
14. Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
15. Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
16. Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
17. Podľa Potravinového kódexu SR verejný obstarávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
18. V prípade omeškania dodávateľa s dodaním tovaru je verejný obstarávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,25 % z celkovej ceny zákazky za každú aj začatú hodinu omeškania s dodaním tovaru. Tým nie je dotknutý nárok verejného obstarávateľa na náhradu škody, k |
19. V prípade, že dodávateľ nedodá verejnému obstarávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má verejný obstarávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10 % z ceny nedodaného tovaru. |
Stredisko Kremenec č.150, Tatr. Lomnica, Tatranská Lomnica, Poprad, Prešovský, Slovenská republika
12
1,00 ks
20 784,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
31.12.2015 10:27
07.01.2016 08:10
07.01.2016 08:25
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium | |
---|---|---|---|---|
Na zákazku nebola predložená žiadna ponuka |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: