42137004
Centrum účelových zariadení
Rekreačná 13, Piešťany, 92101, SVK
36411019
SK-03, s.r.o.
A. Hlinku 916, Čadca, 02201, SVK
Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent
Mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia
Tovar, Služba
2. Služby pozemnej dopravy, vrátane služieb pancierových automobilov a kuriérskych služieb okrem prepravy poštových zásielok
1. Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, hydina, mäsové výrobky a vajcia al. ekvivalent
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvého mäsa bravčového, hovädzieho, hydiny, mäsových výrobkov a vajec pre potreby stravovacích zariadení |
Dodanie tovaru do všetkých zariadení obstarávateľa v Banskobystrickom kraji, konkrétne miesta plnenia budú špecifikované po uzatvorení zmluvy, pričom vždy pôjde o strediská nachádzajúce sa v príslušnom kraji |
Objednávateľ si vyhradzuje právo doplniť nové odberné miesta - strediska, ktoré vzniknú v príslušnom kraji počas trvania uzatvorenej zmluvy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčová krkovička čerstvá bez kosti | kg | 860 | ||
Bravčové karé čerstvé bez kosti | kg | 1420 | ||
Bravčové kosti čerstvé | kg | 20 | ||
Bravčové plece bez kosti čerstvé | kg | 1770 | ||
Bravčová masť 100 % | kg | 150 | ||
Hovädzie plece bez kosti z býka čerstvé | kg | 210 | ||
Hovädzie stehno bez kosti z býka čerstvé kuch. uprava | kg | 570 | ||
Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 % | kg | 10 | ||
Klobása ipeľská, podiel bravčového mäsa min 40 % | kg | 90 | ||
Klobása vianočná, podiel mäsa min 60 % | kg | 120 | ||
Oškvarky | kg | 90 | ||
Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 % | kg | 140 | ||
Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 % | kg | 315 | ||
Pečeňový syr, podiel bravčovej pečene min 38 %, bravčového mäsa min 34 % | kg | 12 | ||
Saláma inovecká, podiel bravčového mäsa min 83 % | kg | 20 | ||
Saláma kalinka, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 84 % | kg | 45 | ||
Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 % | kg | 120 | ||
Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 % | kg | 120 | ||
Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 % | kg | 80 | ||
Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 % | kg | 155 | ||
Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 % | kg | 130 | ||
Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 % | kg | 140 | ||
Šunka debrecínska, podiel bravčového karé min 55 % | kg | 30 | ||
Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 67 % | kg | 320 | ||
Šunka chlebíčková, podiel bravčového stehna bez kosti 51 % | kg | 70 | ||
Šunka pražská, podiel bravčového mäsa min 75 % | kg | 70 | ||
Údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min 75 % | kg | 185 | ||
Údené moravské mäso, podiel bravčového stehna min 66 % | kg | 55 | ||
Vajcia slepačie čerstvé, akostná trieda A, veľkosť L | ks | 19450 | ||
Kuracie stehná 220g, slovenská produkcia | kg | 95 | ||
Kuracie prsia/rezne bez kože, slovenská produkcia, čerstvé kuracie mäso bez obsahu vody, minimálna trvanlivosť 3 dni | kg | 1600 | ||
Kurča celé bez drobkov , trieda A, kalibrované 1 300 g, minimálny obsah vody | kg | 70 | ||
Bravčové stehno k.ú | kg | 370 | ||
Bravčové koleno s kosťou | kg | 20 | ||
Hov.roštenec býk k.ú. | kg | 220 | ||
Úd. Prešovský kabanos | kg | 90 | ||
Úd. viedenské párky | kg | 40 | ||
Úd. Bratislavská klobása | kg | 5 | ||
Úd. bravčové kosti | kg | 25 | ||
Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. 62%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, stabilizátor, dextróza, antioxidant, aróma, živ. bielkovina | kg | 140 | ||
Anglická slanina - br. Bok b.k.,60 % voda a soľ do3,3%, škrob, stabilizátor,zahusťovadlo,cukry,antioxidanty, aroma,konzer. | kg | 25 | ||
Bravčová šunka dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabilizátor, maltodextrín, živočíšna bielkovina, | kg | 75 | ||
Párky so syrom - bravčové mäso (40%), eidam syr (16%), hovädzie mäso (8%), bravčová koža,voda, soľ, stabilizátory, koreniny, dextróza, konzervačná látka,antioxidant | kg | 70 | ||
Maďarská klobása - br. mäso, koreniny, tuk, soľ, extrakty, dextróza, stimulátor, antioxidant, cesnak, stabilizátor, konzervant na 100 g hotového výrobku použitie 108 g mäsa | kg | 70 | ||
Čabajská klobása - br. mäso 75%, hov. mäso 21%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza,antioxidant | kg | 90 | ||
Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90 | kg | 20 | ||
Grilovacie párky so syrom a anglickou slaninou - bravčové mäso min. 70 %, bravčová slanina, voda, syr min. 10 %, zemiakový škrob, soľ, dextroza,korenie, stabilizátory, obsah tuku do 40 %, anglická slanina (bravčový bok min. 78 %), jedlá soľ max. 3 %, obsah tuku do 45 %, | kg | 25 | ||
Slovenská točená klobása - bravčové mäso min. 51 %, bravčová slanina, voda, soľ, škrob, zmes korenia, sójová bielkovina, stabilizátor, dextróza, antioxidanty, farbivá | kg | 95 | ||
Originál domáca klobása - bravčové mäso 83 %, soľ, konzervačná látka, stabilizátor, antioxidant, prírodné koreniny, cesnak. | kg | 95 | ||
Dargovská klobása - bravčové mäso 38 %, hydinové mechanicky separované mäso 23 %, hov. mäso 9 %, bravčová slanina 9 %, bravčové kože, voda, soľ, cesnak, zemiakový škrob, živočíšna bielkovina, koreniny, extrakty korenín, dextróza, glukozový sirup, sušená zelenina, konzervačná látka, stabilizátory, an | kg | 90 | ||
Mangalica klobása pikantná - bravčové mäso (mangalica) 85 %, hovädzie mäso 28 %, soľ, konzervačná látka E250, cesnak, prírodné koreniny, extrakty korenín, dextróza, antioxidant | kg | 40 | ||
Bratislavská klobása - bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, zmes prír. korenia, dextróza, farbivo, antioxidant, živočíšna bielkovina bravčová, extrakt korenín, aróma, farbivo, štartovacia kultúra, konzervačná látka | kg | 70 | ||
Wellness šunka špeciál - bravčové mäso 89 %, pitná voda, jedlá soľ, maltodextrín, dextróza, zmes korenín, sabilizátory, extrakt z korenín, antioxidant, konzervačná látka, obsah tuku max. 2 %. | kg | 20 | ||
Bravčová šunka výberová - bravčové mäso zo šunky 87 %,pitná voda, jedlá soľ, glukóza, stabilizátory, antioxidant, konzervačná látka | kg | 70 | ||
Dusená šunka okrúhla - bravčové mäso min. 65 %, pitná voda, jedlá soľ, modifikovaný škrob, stabilizátory, zahusťovadlo, antioxidant , koreniny | kg | 70 | ||
Detská šunka výberová - bravčové mäso zo stehna 77 %, pitná voda, jedlá soľ, zahusťovadlo, stabilizátor, cukor, antioxidant, obsah tuku max. 5 %, min. obsah čistej svalovej bielkoviny 13 %, | kg | 46 | ||
Bravčová šunka hranatá - bravčové mäso 46 %, voda, zemiakový škrob, sojová bielkovina, soľ, stabilizátory, zahusťovadlo, zvýrazňovače chuti, gluk. cukor, maltodextrín, antioxidant, arómy, koreniny a extrakty korenín, drožďový extrakt, konzervačná látka | kg | 70 | ||
Karlovarská šunka špeciál - bravčové stehno 90 %, jódovaná jedlá soľ, dextróza, stabilizátory, zahusťovadlá, antioxidant, maltodextrín, konzervačná látka | kg | 45 | ||
Kuracia šunka výberová - kuracie prsia 82 %, pitná voda 15 %, jedlá soľ, konzervačná látka, zahusťovadlo, konzervačná látka, jedlá soľ, sladidlo, dextróza, stabilizátory, želirujúce činidlo, antioxidanty | kg | 71 | ||
Kúpeľná šunka - bravčové mäso 65 %, voda, jedlá soľ jodovaná, zemiakový škrob, bravčová bielkovina cukor, konzervačná látka, stabilizátory, zahusťovadlá, antioxidanty, dýmová aróma, zvýrazňovač chuti, obsah jedlej soli max. 5 %, obsah gluténu max. 20 mg/kg, obsah čistých svalových bielkovín min. 10% | kg | 73 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | v prepravkách, čerstvé |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové mäso, hydina, výrobky z mäsa | bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín |
Názov |
1. Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
2. Požaduje sa predložiť podrobnú cenovú ponuku do 3 dní od uzavretia zmluvy. Ceny uveďte za kus bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
3. Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 12 mesiacov s účinnosťou od 1.01.2016 - 31.12.2016. |
4. Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
5. Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúr, ktoré dodávateľ vyhotoví dekádne. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. |
6. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. |
7. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. |
8. Cena za dodanie tovaru je vrátane bezplatnej dopravy a vyskladnenia na mieste určenia podľa jednotlivých objednávok v zariadeniach obstarávateľa v príslušnom kraji. |
9. Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej objednávky. |
10. Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni /podľa potreby aj v sobotu/ vždy najneskôr do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. |
11. Plnenie zmluvy bude realizované priebežne na základe samostatných objednávok z jednotlivých odberných miest plnenia podľa potrieb objednávateľa. |
12. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. |
13. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. |
14. Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
15. Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
16. Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
17. Podľa Potravinového kódexu SR verejný obstarávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
18. V prípade omeškania dodávateľa s dodaním tovaru je verejný obstarávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,25 % z celkovej ceny zákazky za každú aj začatú hodinu omeškania s dodaním tovaru. Tým nie je dotknutý nárok verejného obstarávateľa na náhradu škody, k |
19. V prípade, že dodávateľ nedodá verejnému obstarávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má verejný obstarávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10 % z ceny nedodaného tovaru. |
Stredisko Smrekovec č.100, Donovaly, Donovaly, Banská Bystrica, Banskobystrický, Slovenská republika
12
1,00 ks
39 207,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
31.12.2015 10:20
07.01.2016 08:10
07.01.2016 08:25
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
05.01.2016 09:58 - Vstupná ponuka | 38 467,04 | € | Cena bez DPH |
07.01.2016 08:09 - Najvýhodnejšia ponuka | 38 400,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: