00226840
Domov dôchodcov
Pažítková 2, Bratislava, 82101, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Mäso a mäsové výrobky
potraviny, bravčové mäso, hovädzie mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
|
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
|---|---|
| Funkcia |
| zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania |
| dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania |
| Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
| bravčová krkovička čerstvá bez kosti vákuovo nebal. | kg | 588 | ||
| bravčové karé čestvé bez kosti vákuovo nebal. | kg | 826 | ||
| bravčové kosti údené | kg | 266 | ||
| bravčové plece bez kosti kú.čerstvé, nebal. vákuovo | kg | 1400 | ||
| bravčové stehno bez kosti kú.čerstvé nebal. vákuovo | kg | 1610 | ||
| hovädzie zadné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené | kg | 840 | ||
| hovädzie predné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené | kg | 140 | ||
| Kuracie stehná bez kosti a kože chladené | kg | 1680 | ||
| Kuracie rezne chladené | kg | 756 | ||
| Morčacie prsia chladené | kg | 322 | ||
| Sliepka na polievku | kg | 168 | ||
| Kuracie trupy chladené | kg | 140 | ||
| jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25% | kg | 84 | ||
| klobása ipeľská,podiel bravčového mäsa min 40% | kg | 280 | ||
| klobása na pečenie, podiel bravčového mäsa min 75 - 90% | kg | 84 | ||
| klobása vianočná,podiel mäsa min. 60% | kg | 21 | ||
| čerstvé kuracie pečeňe | kg | 350 | ||
| oškvarky | kg | 49 | ||
| párky bratislavské,podiel bravčového mäsa min 60%,hov.mäsa min 21% | kg | 168 | ||
| pečeňový syr,podiel bravčovej pečene min.38%,bravč,mäso min 34% | kg | 77 | ||
| saláma inovecká,podiel bravčového mäsa min 83% | kg | 49 | ||
| saláma vysočina,podiel bravčového mäsa min 66%,hovädzie mäso 13% | kg | 63 | ||
| saláma jemná - mäkká | kg | 196 | ||
| Párky obyčajné | kg | 196 | ||
| saláma šunková podiel bravčového mäsa min 50% | kg | 168 | ||
| šunka výberová | kg | 77 | ||
| šunka plátky | kg | 224 | ||
| slanina oravská - Bravčový bok bez kosti 90 % | kg | 91 | ||
| slanina údená bez kože | kg | 91 | ||
| špekačky,podiel bravčového mäsa min 54% hovädzie mäso min 26% | kg | 147 | ||
| šunka debrecínska,podiel bravčového karé min.55% | kg | 84 | ||
| tlačenka,podiel vareného mäsa z bravč.hláv min 53%,vareného bravčového srdca min 20% | kg | 63 | ||
| údená krkovička bez kosti podiel min. 75% brav. mäasa - nebalená vákuovo | kg | 168 | ||
| Bravčové koleno | kg | 77 | ||
| Bravčové paprčky | kg | 77 | ||
| Držky krájané, predvarené | kg | 210 | ||
| Moravské údené mäso | kg | 49 |
| Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
| dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby | Akosť 1. trida |
| Množstvá tovarov sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. | Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné. |
| Pri položkách sa pripúšťa ekvivalent v názve výrobku pri dodržaní požadovaného zloženia. | |
| Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave. | Na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
| Názov |
| vrátane dopravy na miesto plnenia v pracovných dňoch od 6,00 - do 8,00 hod., dopravu na miesto plnenia zabezpečí predávajúci v súlade s platnými hygienickými predpismi |
| Splatnosť faktúry od doručenia je 30 dní, faktúra musí obsahovať číslo objednávky, súčasťou faktúry je dodací list, podpísaný zástupcami oboch zmluvných strán. V prípade, že faktúra nespĺňa požadované náležitosti, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť bez zaplatenia v lehote splatnosti. Dňom doručenia opravenej faktúry začína plynúť nová lehota splatnosti v zmysle dohodnutých platobných podmienok. Dodávateľ požaduje 1x faktúru v listinnej podobe |
| Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé a schválené s náležitými dokladmi RVaPS na prepravu predmetu zákazky. |
| Obaly , označenie a preprava tovaru bude v súlade s ustanoveniami zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v platnom znení vrátane vykonávacích predpisov k tomuto zákonu, platných právnych predpisov k tomu zákonu, hygienických noriem a Potravinového kódexu SR, bez viditeľných známok poškodenia a kontaminácie. |
| Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávok kupujúceho a potvrdeného dodacieho listu. Pri každej dodávke čerstvého mäsa žiadame priložiť doklad o pôvode mäsa (chov), zabití a delení. |
| Dodávka a fakturácia predmetu zákazky sa bude uskutočňovať priebežne počas doby plnenia zmluvy, na základe objednávok zadaných telefonicky alebo mailom podľa potrieb objednávateľa. |
| Objednávateľ je oprávnený neodobrať tovar, ktorý nebude v požadovanej kvalite podľa špecifikácie predmetu zmluvy. |
| Dodávateľ je povinný do 3 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy doručiť nacenenie predmetu zákazky v ktorom dodávateľ uvedie jednotkové ceny všetkých tovarových položiek. |
| Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Vrátane dopravy na miesto plnenia |
| Zmluva sa uzatvára na dobu určitú, t.j. na 12 mesiacov odo dňa jej uzatvorenia,resp. do doby naplnenia zmluvného finančného objemu podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. |
| Názov | Upresnenie |
| Do 3 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na prevádzkovanie. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti presne uvedených motorových vozidiel na prepravu uvádzaných tovarov alebo záznam z kontroly vykonanej na motorových vozidlách uchádzača. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy pred samotným plnením zmluvy predložiť doklad o oprávnení dodávať tovar. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Certifikát bezpečnosti potravín ISO 22000:2005 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín alebo Značky kvality SK alebo HACCP alebo podobnej kvality, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: doložiť doklad opravidelnosti veterinárneho dohľadu za posledných 5 mesiacov | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Pažítková 814/2, Bratislava - mestská časť Ružinov, Bratislava II, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 ks; kg
77 232,22
71 534,19
| Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
|---|---|---|---|
| Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
01.07.2025 10:55
07.07.2025 10:00
07.07.2025 10:15
20 min.
2 min.
| Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
|---|---|---|---|
| 01.07.2025 11:25 - Vstupná ponuka | 77 232,22 | € | Cena s DPH |
| 07.07.2025 08:26 - Najvýhodnejšia ponuka | 70 000,00 | € | Cena s DPH |
Elektronizácia verejného obstarávaniaVážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: