35542659
Materská škola
Trebišovská 11, Košice, 04011, SVK
36019208
INMEDIA, spol. s r.o.
Námestie SNP 11, Zvolen, 96001, SVK
Mrazené potraviny
mrazená zelenina, mrazené ryby
Tovar, Služba
1. Mrazené potraviny
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka mrazených potravín na prípravu jedál do školskej kuchyne. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1. Hrášok, hlbokozmrazený hrášok zelený cukrový – zrno, balenie 2,5 kg | kg | 25 | ||
2. Fazuľové struky, hlbokozmrazené fazuľové struky zelené – rezané, balenie 2,5 kg | kg | 15 | ||
3. Tekvica mrazená strúhaná neochutená, nerozvarená, hlbokozmrazená, farba prirodzená, balenie 2,5 kg | kg | 60 | ||
4. Špenát, špenátový pretlak hlbokozmrazený, balenie 2,5 kg | kg | 15 | ||
5. Špenát, špenátový pretlak hlbokozmrazený, balenie 0,40 kg | kg | 60 | ||
6. Karotka baby, hlbokozmrazená, balenie 2,5 kg | kg | 20 | ||
7. Hrášok, hlbokozmrazený hrášok zelený cukrový - zrno, balenie 0,35 kg | kg | 20 | ||
8. Kel ružičkový, hlbokozmrazený, balenie 2,5 kg | kg | 35 | ||
9. Kukurica, hlbokozmrazená, balenie 2,5 kg | kg | 5 | ||
10. Šampiňóny mrazené krájané plátky, hlbokozmrazené, odtiene hnedé, typické pre daný druh šampiňónov | kg | 5 | ||
11. Jarná zmes, hlbokozmrazená zeleninová zmes - 6 mix (mrkva, zeler, petržlen, karfiol, fazuľka, pór), balenie 2,5 kg | kg | 25 | ||
12. Zeleninová zmes Kráľovská (karfiol, brokolica, mladá mrkva), balenie 2,5 kg | kg | 20 | ||
13. Zeleninová zmes s kukuricou (mrkva kocky, hrášok, kukurica), balenie 2,5 kg | kg | 10 | ||
14. Hranolky vhodné do rúry, 1.trieda kvality, šírka cca 8-10mm, podiel zemiakov min 93% | kg | 80 | ||
15. Šúľance plnené makom zo zemiakového cesta vytvarované do malých šulčekov, hlbokozmrazené, balenie 1 - 2 kg | kg | 60 | ||
16. Šúľance bez náplne, zo zemiakového cesta a vytvarované do malých šulčekov, hlbokozmrazené, balenie 1 - 2 kg | kg | 60 | ||
17. Pizza hlbokomrazená, šunková, 600 g | kg | 95 | ||
18. Rybie filé 100 g, 120 g, 150 g , kvalita A, biele, bez zápachu a kostí, bez pridanej vody a aditív - tvorené z 1 časti ryby (nie z viacerých) | kg | 20 | ||
19. Aljašská treska - svalovina, filé porcie z celých filet bez kostí a kože, hlbokozmrazená, I. trieda kvality, s max. nástrekom do 10%, vyrobené z čerstvých rýb alebo ich kúskov | kg | 40 | ||
20. Mahi - mahi, bez pridanej vody a aditív, max. 5 % glazúry | kg | 80 | ||
21. Losos filet bez kože hlbokozmrazený 1kg (porcie 140 - 160 g) | kg | 30 | ||
22. Losos atlantický, LOINS filet, bez kože, hlbokozmrazený | kg | 100 | ||
23. Hoki s kožou, bez pridanej vody a aditív, max. glazúra do 5% | kg | 90 | ||
24. Hoki sviečková, chrbtové filety, bez pridanej vody a aditív, max. glazúra do 5% | kg | 40 | ||
25. Tilapia filety, bez kostí, bez zápachu, bez aditív, max. ochranná glazúra max do 5 % | kg | 40 | ||
26. Treska tmavá filety, chrbtové filety z tresky tmavej (alebo treska sviečková - bez koncov filiet), 140 - 160 g, bez kostí | kg | 20 | ||
27. Kuracie prsia, mrazené, tácka, balenie 1 kg | kg | 35 | ||
28. Kuracie stehná bez kože a kosti, mrazené, balenie 1 kg | kg | 50 | ||
29. Morčacie stehná bez kože a kosti, mrazené, balenie 1 kg | kg | 50 | ||
30. Sumček africký filet, mrazené filety, bez kože, hlbokomrazené, glazúra max 10%, balenie 300 - 500 g | kg | 30 | ||
31. Mrazené palacinky, porcia 62,5 g, balenie 5 kg | kg | 30 | ||
32. Kurča mrazené, 1,2 kg, kalibrované bez drobkov | kg | 30 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Mrazené mäso | bez glazúry, mäso nezamieňať za mäsové prípravky (bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, do ktorých sú pridávané ďalšie ingrediencie) |
Mrazené ryby | percentuálny podiel glazúry v tolerancii najviac do 5 %, 100 % rybacie mäso bez pridanej vody a aditívnych látok |
Mrazené výrobky | I. akostná trieda, tovar musí mať pred sebou minimálne 3/4 záručnej doby |
Názov |
1. Zmluvné strany sa dohodli, že pri dodaní tovaru sa budú riadiť ustanoveniami Všeobecných zmluvných podmienok pre elektronické trhovisko (ďalej len „OPEP“) a nasledovnými osobitnými požiadavkami na plnenie uvedenými nižšie. |
2. Osobitné požiadavky Objednávateľa je nutné chápať ako súvislý text, pričom číslovanie textov nemá vplyv na význam a uprednostnenie podmienok a požiadaviek vo vzťahu k poradiu v akom sú Objednávateľom zadané. |
3. Vrátane dopravy na miesto plnenia a vyloženia tovaru v sídle objednávateľa na mieste, ktoré bližšie určí objednávateľ úspešnému uchádzačovi v súlade s platným certifikátom ATP. |
4. Tovar bude dodávaný na základe čiastkových objednávok, ktoré bude obsahovať špecifikáciu, množstvo, druh tovaru a lehotu plnenia s možnosťou elektronického objednávania tovaru prostredníctvom E-shopu. |
5. Objednávateľ predloží objednávku dodávateľovi najneskôr deň pred termínom dodávky a to do 11.00 hod. Objednávateľ má právo objednávať presné množstvá (kg, ks) bez podmienky odberu minimálneho množstva. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar denne do 7:00 hod. |
6. Objednávateľ je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru z dôvodu nedodržania ceny, akosti, druhu, štruktúry alebo množstva tovaru. Ak objednávateľ zistí zjavné vady súvisiace s kvalitou alebo množstvom tovaru, má právo ho neprevziať. Dodávateľ je povinný zabezpečiť dodanie náhradného tovaru bez vád resp. v požadovanom množstve najneskôr do 2 hodín od odmietnutia prevzatia tovaru. |
7. Dodávateľ zaručuje, že ním dodaný tovar bude mať požadovanú akosť po celú dobu minimálnej trvanlivosti platnej pre jednotlivé druhy tovarov, ktorá je dĺžkou záručnej doby poskytovanej výrobcom. Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch. |
8. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar, ktorý v čase dodania nemá uplynutú viac ako jednu tretinu výrobcom stanovenej exspiračnej doby a počas stanovenej exspiračnej doby bude mať vlastnosti stanovené kvalitatívnymi parametrami. |
9. Výrobky musia byť balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiadúcimi vonkajšími vplyvmi. Obaly musia byť označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z.z. o potravinách. |
10. Kúpna cena je stanovená vrátane DPH, obalu, dopravy do miesta plnenia, cla, dovoznej prirážky a ďalších nákladov spojených s dodávkou. |
11. Cenu tovaru je možné meniť písomnou dohodou zmluvných strán podľa Zákona č. 345/2015, § 18, ods. 3, písm. b. |
12. Dodávateľ sa zaväzuje objednávateľovi znížiť jednotkové ceny kedykoľvek počas trvania zmluvy, a to v prípade zavedenia tzv. akciových alebo sezónnych cien tovaru na trhu, a to aj bez vyzvania objednávateľom, priamo znížením ceny vo faktúre vystavenej a doručenej objednávateľovi po dodaní tovaru, ktorého sa sezónne ceny týkajú. |
13. Ak zistená aktuálna trhová cena za dodávku tovaru, ktorý má byť predmetom zamýšľanej objednávky bude nižšia, ako cena tovaru určená podľa tejto zmluvy, je objednávateľ oprávnený v objednávke na dodanie tovaru požadovať od dodávateľa dodanie predmetného tovaru za cenu zodpovedajúcu aktuálnej trhovej cene za dodávku tovaru, ktorá má byť predmetom objednávky. |
14. Kúpnu cenu za skutočne prevzatý tovar zaplatí objednávateľ dodávateľovi na základe faktúry s náležitosťami daňového dokladu na účet dodávateľa. Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia. Súčasťou faktúry musí byť aj dodací list podpísaný objednávateľom. V prípade, že faktúra nebude obsahovať náležitosti daňového dokladu, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť dodávateľovi. V takomto prípade sa preruší plynutie lehoty splatnosti. Doručením opravenej alebo doplnenej faktúry kupujúcemu začína plynúť nová 30 dňová lehota splatnosti. |
15. Za nesplnenie záväzku dodávateľa dodať objednávateľovi tovar do miesta dodania v dohodnutom termíne plnenia, má objednávateľ voči dodávateľovi právo na zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % z kúpnej ceny nedodaného tovaru za každý deň omeškania, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú na predĺžení lehôt. Tým nie je dotknuté právo objednávateľa na náhradu škody voči dodávateľovi a táto náhrada škody patrí objednávateľovi v celej jeho výške bez ohľadu na výšku zaplatenej zmluvnej pokuty. |
16. Zmluvné strany sa týmto v súlade s čl. 18.1 platných OPEP dohodli, že ktorákoľvek zo zmluvných strán môže vypovedať zmluvu aj bez uvedenia dôvodu. Výpovedná doba je dva mesiace od doručenia výpovede druhej zmluvnej strane. |
17. Odstúpenie od zmluvy v prípade nedodržania podmienok kvality a nesplnenie akejkoľvek osobitnej požiadavky, sa bude posudzovať ako závažné porušenie podmienok, objednávateľ vystaví negatívnu referenciu. |
18. Zmluva sa uzatvára na dobu určitú, t.j. na 12 mesiacov odo dňa jej uzatvorenia,resp. do doby naplnenia zmluvného finančného objemu podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. |
19. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rozsahu: meno priezvisko, e-mail, telef. kontakt. |
20. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. Podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy. |
21. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu. |
22. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží platný doklad o správnej výrobnej praxi, správnej hygienickej praxi : HACCP Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov vo výrobe. Zo zákona o potravinách č. 152/1995 a jeho neskorších noviel, ako aj Potravinového kódexu SR vyplýva povinnosť pre všetkých výrobcov a osoby, ktoré manipulujú alebo uvádzajú potraviny do obehu, vypracovať a zaviesť do praxe Správnu výrobnú prax a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín HACCP. |
23. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží rozhodnutie o schválení prevádzkarne uchádzača vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR (prípadne uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétne prevádzkareň nachádza na stránke ŠVPS ako schválená potravinárska prevádzkareň). |
24. Ponuky, návrhy a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku a môžu sa predkladať aj v českom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v inom ako štátnom jazyku alebo českom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka. |
25. Ak súťažné podklady odkazujú priamo alebo nepriamo na konkrétny druh alebo typ tovaru, je prípustné ponúknuť ekvivalentné riešenie. Uchádzač v takom prípade musí vo svojej ponuke preukázať, že ponúkaný ekvivalentný tovar korešponduje s nahrádzaným tovarom, a to najmä z pohľadu zloženia, kvality, určenia, spôsobu výroby, spracovania a úžitkovej hodnoty pre verejného obstarávateľa. Uchádzač toto preukáže najmä dokladom o zložení, výrobnom procese alebo opisom daného ekvivalentu. |
26. Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky resp. osobitnej požiadavky na plnenie zo strany Dodávateľa bude Objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok, Zmluvy. |
Trebišovská 11, Košice - mestská časť Západ, Košice II, Košický, Slovenská republika
12
1,00 celok
10 189,50
10 189,50
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
08.08.2024 09:14
30.08.2024 09:00
30.08.2024 09:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
20.08.2024 11:43 - Vstupná ponuka | 10 189,50 | € | Cena s DPH |
23.08.2024 17:44 - Najvýhodnejšia ponuka | 10 189,20 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: