• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    15.01.2024 10:17
  •    Predkladanie ponúk
    25.01.2024 11:00
  •    Ukončenie zákazky
    25.01.2024 11:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    25.01.2024 11:50

Detail zákazky Z2024198

  •    Vyhlásenie zákazky
    15.01.2024 10:17
  •    Predkladanie ponúk
    25.01.2024 11:00
  •    Ukončenie zákazky
    25.01.2024 11:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    25.01.2024 11:50

Základné údaje

Z2024198

OF-283525

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=8863900

Objednávateľ

35542632

Základná škola

Janigova 2, Košice, 04023, SVK

Dodávateľ

36208027

Prvá cateringová spol. s r. o.

Holubyho 12, Košice, 04001, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Základné potraviny

trvanlivé potraviny, lekvár, kompót, oleje, cestoviny, ryža, cukor, čaj, vajcia, chuťové prísady

  • 15890000-3 - Rôzne potravinové výrobky a sušený tovar
  • 15330000-0 - Spracované ovocie a zelenina
  • 15332200-6 - Džemy a marmelády, ovocné želé; ovocné alebo orechové pyré a pasty/pretlaky
  • 15612000-1 - Obilná alebo rastlinná múka a príbuzné výrobky
  • 15411100-3 - Rastlinné oleje
  • 15831000-2 - Cukor
  • 03211300-6 - Ryža
  • 15870000-7 - Koreniny a chuťové prísady
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Základné potraviny
Funkcia
Dodávka základných potravín na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
1. Cícer, celý, 1. trieda kvality ,požadované množstvo , 5kg kg 80
2..  Fazuľa suchá, farebná celá, 1. trieda kvality, požadované množstvo, 5kg kg 90
4.  Hrach suchý, žltý lupaný, 1.trieda kvality,požadované množstvo , 5kg kg 45
4.  Hrozienka, sušené hrozienka, povrchovo ošetrené kokosovým olejom, 1. trieda kvality, požadované množstvo, 100g kg 2
5.  Mak mletý, mak modrý, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 1kg kg 30
6.  Olej na varenie slnečnicový, 100% slnečnicový s obsahom 92 g tuku liter 60
7.  Olej na varenie tekvicový, 100% tekvicový s obsahom 92 g tuku liter 1
8.  Olej za studena olivový, olivový, 100% kvalitný liter 18
9.  Sardinky, sardinky v slnečnicovom oleji, tuky33%,soľ 1g, energia1549kj/370kcal/100g, 125g kg 5
10.  Šošovica, 1. trieda kvality,požadované množstvo, 5kg kg 127
11.  Šošovica červená, 1. trieda kvality,požadované množstvo, 500g kg 9
12.  Tuniak, vo vlastnej šťave v slanom náleve-krájane, 195g kg 3
13. Bobkový list, celé listy, I.triedy, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 2
14. Bulgur, hrubý, tuky 1g, sacharidy 67g z toho cukry 1,7g, bielkoviny 12g, soľ 0,04g/100g výrobku, kvalita, požadované množstvo, pšeničný, 5kg kg 90
15. Bulgur,  hrubý, tuky 1g, sacharidy 67g z toho cukry 1,7g, bielkoviny 12g, soľ 0,04g/100g výrobku, kvalita, požadované množstvo, pšeničný, 1kg kg 5
16. Cereálne výrobky, kvalita, požadované množstvo, kukuričné, ryžové s príchuťou - čokoládové, škoricové, medové, 500g kg 42
17. Cestovina - farfalle, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 35
18. Cestovina - fusilli, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 35
19. Cestovina - lasagne, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 50
20. Cestovina - malé kolienka, vaječné, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 190
21. Cestovina - malé kolienka, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 1kg kg 5
22. Cestovina - veľké, široké fliačky, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 190
23. Cestovina - špagety, semolinové, I.trieda, kvalita, požadované množstvo, 1kg kg 10
24. Cestoviny semolinové, tvar hviezdičky, mušličky, malé, písmenká, I. trieda kvality, 5kg kg 40
25. Cestoviny špagety, semolinové, kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 138
26. Cestoviny vaječné, tenké rezance, niťovky, 5kg kg 25
27. Cukor kryštálový, biely, 1kg kg 400
28. Cukor práškový, biely s obsahom protihrudkujúcich látok, kukuričný škrob 3%, 1kg kg 195
29. Cukor vanilinový, kvalita 1. trieda, 1 kg kg 10
30. Čaj čierny, vrecúškovy, detský čierny čaj bez kofeinu, tzv.čajovníkove čaje bez kofeinu alebo zmesi čajovníkových čajov, ktoré obsahujú listy čajovníka bez pridaných syntetických aromatických látok a farbív, 1,5g kg 5
31. Čaj ovocný, vrecúškový - zo sušených plodov ovocia alebo zmesi sušených listov a plodov ovocia, ktoré tvoria najmenej 50% ovocnej zložky, 0,4g kg 10
32. Čokoládový krém, orieškovo čokoládovy krém, s nízkym obsahom tuku, kvalita, požadované množstvo, 4kg kg 15
33. Detská výživa, Ovocná desiata, rôzne druhy jahoda, marhuľa, jablko, 200g ks 700
34. Detské piškóty zo pšeničnej múky, 120g ks 3
35. Droždie čerstvé, kmeňova kultúra soccharomyces cerevisiaie 29,5% voda max.70,5%. Skladovanie 2-8 C, 42g kg 91
36. Droždie sušené, energetická hodnota 1239 kJ, 9g kg 1
37. Džemy jahodový, marhulový, čučoriedkový, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, s minimálnym podielom ovocia 50% so zníženým obsahom cukru, bez konzervantov, umelých sladidiel, syntetických farbív a syntetických aromatických látok, 340g kg 5
38. Džemy jahodový, marhuľový, čučoriedkový, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, s minimálnym podielom ovocia 50% so zníženým obsahom cukru, bez konzervantov, umelých sladidiel, syntetických farbív a syntetických aromatických látok, 4kg kg 110
39.. Horčica plnotučná, bez chemickej konzervácie, 1000g kg 36
40. Huby, hríby - dubáky, kvalita, požadované množstvo, bez chrobákov, nepolámane, 500g kg 4
41. Kakao Holandské, sypké, kvalitné, so zníženým obsahom tuku, obsah kakaového masla min.10%, 100g kg 17
42. Kečup Hellmans, paradajkový pretlak zahustený jednodruhový s zníženým podielom cukru a soli, bez zahusťovadiel, umelých sladidiel a pridaných látok s podielom min. 60% rajčiakového pyré, 5kg kg 150
43. Kečup Hellmans, paradajkový pretlak zahustený jednodruhový s zníženým podielom cukru a soli, bez zahusťovadiel, umelých sladidiel a pridaných látok s podielom min.60% rajčiakového pyré, 840g kg 10
44. Keksy, pšeničná vločky, pšenica špaldy 1%, celozrnné cereálie, ovsené vločky, kvalita, požadované množstvo, 50g ks 2760
45. Keksy, pšeničná múka, ovesná múka min.15%, fruktozo-glukozovy sirup, 36g ks 1380
46. Konzervovaná cvikla, sterilizovaná zelenina jednodruhová, červená repa sterilizovaná v korenenom sladkokyslom náleve s cukrom a sladidlom, I. trieda kvality, 3500g kg 140
47. Konzervovaná červená fazuľa, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I.trieda kvality, požadované množstvo, 2650 g kg 60
48. Konzervovaná fazuľka, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda, kvality, požadované množstvo, 2650 g kg 60
49. Konzervovaná kápia, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 670g kg 10
50. Konzervovaná kukurica, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 2650g kg 70
51. Konzervovaná mrkva, sterilizovaná zelenina jednodruhová, strúhana na rezance, v sladkokyslom náleve s cukrom a sladidlom, I. trieda kvality, 4kg kg 12
52. Konzervovaná mrkva s hráškom, sterilizovaná zelenina v sladkokyslom náleve s cukrom a sladidlom mrkva 60% a hrášok 40% obsahu, 640g kg 18
53. Konzervované huby, šampiňóny, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 2650g kg 28
54. Konzervované huby, šampiňóny, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 840g kg 5
55. Konzervované ovocie ananás, I. trieda kvality, požadované množstvo, očistený, krájaný na kocky, so zníženým obsahom cukru, 567g kg 70
56. Konzervované ovocie broskyne, I.trieda kvality,požadované množstvo, bez jadier a stopiek, polené, so zníženým obsahom cukru, 840g kg 325
57. Konzervované ovocie jahody, I. trieda kvality, požadované množstvo, I.trieda kvality, požadované množstvo, so zníženým obsahom cukru, 410g kg 15
58.Konzervované ovocie marhule, I. trieda kvality, požadované množstvo, bez jadier a stopiek, polené, so zníženým obsahom cukru, 700 g kg 12
59. Konzervované ovocie višne, I. trieda kvality, požadované množstvo, bezkôstkové, so zníženým obsahom cukru, 700g kg 180
60. Konzervované paradajky lúpané, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 2650g kg 63
61. Konzervované uhorky, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo 3500g kg 270
62. Konzervované uhorky, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 660g kg 15
63. Konzervovaný hrášok, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 2650g kg 91
64. Konzervovaný chren, sterilizovaná zelenina jednodruhová, červená repa sterilizovaná v korenenom sladkokyslom náleve s cukrom a sladidlom, 170g kg 8
65. Konzervovaný paradajkový pretlak, 100% obsahu paradajkového pyré bez pridania umelých sladidiel, farbív, konzervačných látok a zahusťovadiel, I. trieda kvality, požadované množstvo, 800g kg 250
66. Korenie čierne, čierne mleté, I. triedy kvalita, požadované množstvo, 20-40g kg 2
67. Korenie grilovacie, grilovacie, bez obsahu pikantnej papriky a korenia, I.triedy kvalita, požadované množstvo, 20g kg 3
68. Korenie na pizzu, na pizzu,I.tiedy kvalita,požadované množstvo, 20g ks 5
69. Korenie na ryby, rybacie korenie s obsahom soli,I.tiedy kvalita,požadované množstvo, 20g kg 1
70. Korenie nové, celé ,I.tiedy kvalita,požadované množstvo, 20g kg 1
71. Krupica, detská, s obsahom B-11,14g,S-76,90g,T-1,01g, 0,5kg kg 46
72. Ovocný nápoj, Ovocné nápoje alebo ovocno-zeleninové nápoje zo 100% koncentrátu natural obsahujú 100% podiel ovocia alebo ovocia a zeleniny,stabilizované šetrnou pasterizáciou bez pridaného cukru,iných sladidiel, konzervantov a syntetických aromatických látok,riediť s čistou pitnou vodou podľa pokynov výrobcu., 1l l 250
73. Kukuričný škrob, Jemný kukuričný škrob, I. triedy kvalita, požadované množstvo, bezgluténový, bezlepkový, 200g kg 19
74. Majorán, drvený, I. triedy kvalita, požadované množstvo, 10g kg 4
75. Med kvetový, prírodný koncentrát z nektáru z kvetín a rastlín, 950g kg 140
76. Med lesný, prírodný koncentrát z nektáru z kvetín a rastlín z hôr, 950g kg 5
77. Múka hladká, pšeničná, špeciál 00 extra, zloženie potravinárska pšenica, pitná voda, 1kg kg 850
78. Múka hrubá, pšeničná, zloženie potravinárska pšenica, pitná voda,1kg kg 150
79. Múka polohrubá, pšeničná, zloženie potravinárska pšenica, pitná voda, 1kg kg 600
80. Múka polohrubá, pšeničná, zloženie potravinárska pšenica, pitná voda, 1kg kg 1000
81. Múka špaldová, 100% špalda, 500 g kg 30
82. Muškátový orech, celý oriešok, kvalita I. triedy požadované množstvo, 20g ks 4
83. Aivar, sterilizovaná zelenina jednodruhová, I. trieda kvality, požadované množstvo, 600g kg 4
84. Ocot, kvasný liehový 8%, 1 liter liter 50
85. Olej na varenie repkový, 100% repkový s obsahom 92 g tuku liter 800
86. Olej na vyprážanie, olej na vyprážanie vysokotepelný min. 180C - repkový liter 160
87. Omáčka sójová, tekuté dochucovadlo, na dochutenie jedál a polievok, 170g liter 2
88. Omáčka Worchestrova, tekuté dochucovadlo, pitná voda, kvasný liehový ocot, cukor, glukozo-fruktózový sirup, jedlá soľ, 170g liter 2
89. Ovocné pyré, čerstvosť, bez konzervantov, kvalita, požadované množstvo rôzne príchute jahoda/ jablko/ marhuľa, 180g kg 2070
90. Ovocné sirupy, bez chemických prísad, glukozovo-fruktozový, prírodné farbivo, rôzne príchute, 50% ovocnej zložky, 700ml liter 18
91. Citrónová šťava, bez chemických prísad, I. trieda kvality, požadované množstvo, 1 liter liter 10
92. Prírodná ovocná 100% šťava, bez chemických prísad, vyrobené lisovaním ovocia alebo ovocia a zeleniny so 100% podielom ovocia alebo ovocia a zeleniny,pasterizované,bez pridaného cukru a iných sladidiel,riediťčistou vodou v pomere 1:1, balenie 200 ml ks 6900
93.. Ovsené krúpy, 1. trieda kvality, 7mm, požadované množstvo, 500g kg 5
94. Ovsené vločky, výberové, obsah B-13,14g,T-6,87g,S-68,09g.vláknina-7,23g, 0,4kg kg 35
95. Paprika červená sladká mletá, sýta červená farba, I. triedy kvalita, požadované množstvo, 1kg kg 30
96. Posyp orechový, 100% orechy, cukor, 1kg kg 18
97. Pudingový prášok, prášok na dukátové buchtičky, zloženie kukuričný škrob, aróma, farbivo (riboflavin, karoteny), tuky 1,4g, sacharidy 16g z toho cukry 11g, bielkoviny 2,9g, soľ 0,10g, 1. trieda kvality, požadované množstvo, 1kg kg 22
98. Pudingový prášok kakaový, 1. trieda kvality, požadované množstvo, 1kg kg 18
99. Pudingový prášok vanilkový, 1. trieda kvality, požadované množstvo, 1kg kg 5
100. Rasca mletá, mletá, I.triedy kvalita, požadované množstvo, 20g kg 10
101. Ryža lúpaná dlhozrnná, I. trieda kvality, 5kg kg 600
102. Ryža lúpaná guľatozrnná, I. trieda kvality, 5kg kg 1000
103. Slivkový lekvár, čerstvosť, kvalita, požadované množstvo, zloženie cukor, slivková dreň 34,7%, slivková pasta 14,9%, jablková dreň 4,9%, regulátor kyslosti, želírujúca látka, farbivo amoniak-sulfitový karamel, konzervačne látky, 5kg kg 173
104. Slovenská ryža, I.tiedy kvalita,požadované množstvo, 5kg kg 184
105. Soľ, sýpka, jodovaná, 1kg kg 330
106. Strúhanka, pšeničná stúhanka, jemne mletá, svetlá, pšeničných výrobkov, 500g kg 80
107. Škorica mletá, I.triedy kvalita, požadované množstvo, 40g kg 10
108. Tarhoňa, I.triedy kvalita, požadované množstvo, 5kg kg 180
109. Toping, tekutý, kvalita, požadované množstvo, čokoládový, ovocné: jahoda čučoriedka, malina, 1 liter liter 18
110. Tyčinka cereálna, vyživové údaje na 100g 1675kj/397kcal kvalita, požadované množstvo, 25g ks 2760
111. Zeleninová zmes, I.triedy kvalita, požadované množstvo, požadované množstvo, nízky obsah morskej soli, kurkuma, sušená zelenina, bez glutamanu sodného, 1kg kg 46
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Ryža I. trieda kvality
Cestoviny cestoviny z tvrdej alebo celozrnej pšenice, bez obsahu konzervačných látok, syntetických farbív a dochucovadiel
Cestoviny - sušené dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3
Cestoviny - čestvé dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej nadodanom tovare neuplynula viac ako 1/2
Mlynské výrobky bez obsahu konzervačných látok, syntetických farbív a dochucovadiel
Sirupy sirupy s minimálne s 50% podielom ovocnej zložky, bez prídavku syntetických farbív a aróm, bez konzervačných látok
Základné potraviny bez konzervačných látok, syntetických farbív a dochucovadiel
Základné potraviny dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
1. Zmluvné strany sa dohodli, že pri dodaní tovaru sa budú riadiť ustanoveniami Všeobecných zmluvných podmienok pre elektronické trhovisko (ďalej len „OPEP“) a nasledovnými osobitnými požiadavkami na plnenie uvedenými nižšie.
2. Osobitné požiadavky Objednávateľa je nutné chápať ako súvislý text, pričom číslovanie textov nemá vplyv na význam a uprednostnenie podmienok a požiadaviek vo vzťahu k poradiu v akom sú Objednávateľom zadané.
3. Vrátane dopravy na miesto plnenia a vyloženia tovaru v sídle objednávateľa na mieste, ktoré bližšie určí objednávateľ úspešnému uchádzačovi.
4. Tovar bude dodávaný na základe čiastkových objednávok, ktoré bude obsahovať špecifikáciu, množstvo, druh tovaru a lehotu plnenia s možnosťou elektronického objednávania tovaru prostredníctvom E-shopu.
5. Objednávateľ predloží objednávku dodávateľovi najneskôr deň pred termínom dodávky a to do 14.30 hod. Objednávateľ má právo objednávať presné množstvá (ks, kg) bez podmienky odberu minimálneho množstva. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar denne  do 7:00 hod.
6. Objednávateľ je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru z dôvodu nedodržania ceny, akosti, druhu, štruktúry alebo množstva tovaru. Ak objednávateľ zistí zjavné vady súvisiace s kvalitou alebo množstvom tovaru, má právo ho neprevziať. Dodávateľ je povinný zabezpečiť dodanie náhradného tovaru bez vád resp. v požadovanom množstve najneskôr do 2 hodín od odmietnutia prevzatia tovaru.
7. Dodávateľ zaručuje, že ním dodaný tovar bude mať požadovanú akosť po celú dobu minimálnej trvanlivosti platnej pre jednotlivé druhy tovarov, ktorá je dĺžkou záručnej doby poskytovanej výrobcom. Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch.
8. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar, ktorý v čase dodania nemá uplynutú viac ako jednu tretinu výrobcom stanovenej exspiračnej doby (vajcia nesmú byť staršie ako 4 dni) a počas stanovenej exspiračnej doby bude mať vlastnosti stanovené kvalitatívnymi parametrami.
9. Výrobky musia byť balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiadúcimi vonkajšími vplyvmi. Obaly musia byť označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z.z. o potravinách.
10. Kúpna cena je stanovená vrátane DPH, obalu, dopravy do miesta plnenia, cla, dovoznej prirážky a ďalších nákladov spojených s dodávkou.
11. Cenu tovaru je možné meniť písomnou dohodou zmluvných strán podľa Zákona č. 345/2015, § 18, ods. 3, písm. b.
12. Dodávateľ sa zaväzuje objednávateľovi znížiť jednotkové ceny kedykoľvek počas trvania zmluvy, a to v prípade zavedenia tzv. akciových alebo sezónnych cien tovaru na trhu, a to aj bez vyzvania objednávateľom, priamo znížením ceny vo faktúre vystavenej a doručenej objednávateľovi po dodaní tovaru, ktorého sa sezónne ceny týkajú.
13. Ak zistená aktuálna trhová cena za dodávku tovaru, ktorý má byť predmetom zamýšľanej objednávky bude nižšia, ako cena tovaru určená podľa tejto zmluvy, je objednávateľ oprávnený v objednávke na dodanie tovaru požadovať od dodávateľa dodanie predmetného tovaru za cenu zodpovedajúcu aktuálnej trhovej cene za dodávku tovaru, ktorá má byť predmetom objednávky.
14. Ak súťažné podklady odkazujú priamo alebo nepriamo na konkrétny druh alebo typ tovaru, je prípustné ponúknuť ekvivalentné riešenie. Uchádzač v takom prípade musí vo svojej ponuke preukázať, že ponúkaný ekvivalentný tovar korešponduje s nahrádzaným tovarom, a to najmä z pohľadu zloženia, kvality, určenia, spôsobu výroby, spracovania a úžitkovej hodnoty pre verejného obstarávateľa. Uchádzač toto preukáže najmä dokladom o zložení, výrobnom procese alebo opisom daného ekvivalentu.
15. Verejný obstarávateľ pripúšťa predloženie ekvivalentného tovaru, ktorý však musí spĺňať stanovené min. požiadavky. V prípade, ak uchádzač niektoré položky tovaru nahrádza ekvivalentom, doplní (inou farbou písma) špecifikáciu, resp. identifikáciu ekvivalentného tovaru do podrobného položkovitého rozpisu jednotkových cien predmetu zmluvy. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posúdiť splnenie minimálnych požiadaviek, ktoré vyplývajú z požiadaviek danej položky, alebo z referenčného tovaru (ak je uvedený) a neprijať ponuku v prípade, ak ekvivalentné riešenie nespĺňa minimálne požiadavky.
16. Kúpnu cenu za skutočne prevzatý tovar zaplatí objednávateľ dodávateľovi na základe faktúry s náležitosťami daňového dokladu na účet dodávateľa. Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia. Súčasťou faktúry musí byť aj dodací list podpísaný objednávateľom. V prípade, že faktúra nebude obsahovať náležitosti daňového dokladu, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť dodávateľovi. V takomto prípade sa preruší plynutie lehoty splatnosti. Doručením opravenej alebo doplnenej faktúry kupujúcemu začína plynúť nová 30 dňová lehota splatnosti.
17. Za nesplnenie záväzku dodávateľa dodať objednávateľovi tovar do miesta dodania v dohodnutom termíne plnenia, má objednávateľ voči dodávateľovi právo na zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % z kúpnej ceny nedodaného tovaru za každý deň omeškania, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú na predĺžení lehôt. Tým nie je dotknuté právo objednávateľa na náhradu škody voči dodávateľovi a táto náhrada škody patrí objednávateľovi v celej jeho výške bez ohľadu na výšku zaplatenej zmluvnej pokuty.
18. Zmluvné strany sa týmto v súlade s čl. 18.1 platných OPEP dohodli, že ktorákoľvek zo zmluvných strán môže vypovedať zmluvu aj bez uvedenia dôvodu. Výpovedná doba je dva mesiace od doručenia výpovede druhej zmluvnej strane.
19. Odstúpenie od zmluvy v prípade nedodržania podmienok kvality a nesplnenie akejkoľvek osobitnej požiadavky, sa bude posudzovať ako závažné porušenie podmienok, objednávateľ vystaví negatívnu referenciu.
20. Zmluva sa uzatvára na dobu určitú, t.j. na 12 mesiacov odo dňa jej uzatvorenia,resp. do doby naplnenia zmluvného finančného objemu podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr.
21. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rozsahu: meno priezvisko, e-mail, telef. kontakt.
22. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy doručiť objednávateľovi podpísaný podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy podpísaný uchádzačom alebo osobou konať za uchádzača, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. Podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy.
23. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopr. prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na mot. vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky.
24. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží platný doklad o správnej výrobnej praxi, správnej hygienickej praxi : HACCP Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov vo výrobe. Zo zákona o potravinách č. 152/1995 a jeho neskorších noviel, ako aj Potravinového kódexu SR vyplýva povinnosť pre všetkých výrobcov a osoby, ktoré manipulujú alebo uvádzajú potraviny do obehu, vypracovať a zaviesť do praxe Správnu výrobnú prax a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín HACCP.
27. Ponuky, návrhy a všetky doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku a môžu sa predkladať aj v českom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v inom ako štátnom jazyku alebo českom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka.
28. Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky resp. osobitnej požiadavky na plnenie zo strany Dodávateľa bude Objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok, Zmluvy.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Janigova 2, Košice - mestská časť Sídlisko KVP, Košice II, Košický, Slovenská republika

12

1,00 Celok

66 514,21

66 514,21

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

15.01.2024 10:17

25.01.2024 11:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

25.01.2024 11:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 262
 1
 1
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
21.01.2024 12:33 - Vstupná ponuka 66 514,14 € Cena s DPH
21.01.2024 12:33 - Najvýhodnejšia ponuka 66 514,14 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS