00603287
GAUDEAMUS - zariadenie komunitnej rehabilitácie
Mokrohájska 3, Bratislava, 84512, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Čerstvé mäso a mäsové výrobky
Chladené: bravčové mäso, hovädzie mäso, mäsové výrobky, hydinové mäso
Tovar, Služba
1. Čerstvé mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvého chladeného mäsa bravčového, hovädzieho, kuracieho a mäsových výrobkov pre potreby stravovacích zariadení. |
Dodávka čerstvého chladeného mäsa a mäsových výrobkov do zariadenia GAUDEAMUS-ZKR. |
príprava obedov, jedál |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčové stehno (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 500 | ||
Bravčové karé (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 900 | ||
Bravčové plece (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 350 | ||
Hovädzie zadné (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 850 | ||
Bravčové údené karé (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 50 | ||
Klobása domáca (Bravčové mäso min. 81%, hovädzie mäso min. 15%, prísady, prírodné koreniny, extrakty korenín, nepikantná) | kg | 75 | ||
Oškvarky bravčové | kg | 10 | ||
Oravská slanina údená | kg | 50 | ||
Šunková saláma (zloženie bravčové mäso, hovädzie mäso min. 65%, množstvo tuku max.20%) v celku | kg | 35 | ||
Šunka bravčová dusená výberová, podiel mäsa min. 90%, nekrájaná, v celku, bez alergénov | kg | 105 | ||
Párky viedenské polodiétne, trvanlivosť do 7 dní, základné suroviny bravčové a hovädzie mäso, povrch hladký, farba svetlohnedá, konzistencia pevná, pružná, po ohriatí krehká, vôňa - jemná po čerstvej údenine, množstvo mäsa majmenej 65% v hmotnosti | kg | 110 | ||
Trvanlivá saláma (malokarpatská, nitran - ekvivalent), trvanlivosť 90-120 dní, zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku najmenej 70%, nekrájaná, v celku | kg | 15 | ||
Trvanlivá saláma inovecká | kg | 30 | ||
Mäkká saláma (jemná - ekvivalent), trvanlivosť 14-21 dní, zloženie bravčové, hovädzie mäso, množstvo mäsa vo výrobku min.50%, množstvo tuku najviac 35%, v celku | kg | 70 | ||
Hovädzia sviečková falošná zadná (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 300 | ||
Kuracia šunka výberová dusená, podiel mäsa minimálne 70%, nekrájaná v celku, bez alergénov | kg | 25 | ||
Párky obyčajné - hrubšie, váha 1ks: 100-130g, kuracie a bravčové mäso 52%, trvanlivosť min. 7 dní, svetlohnedá, konzistencia pevná pružná po ohriatí, vôňa jemná po čerstvej údenine | kg | 130 | ||
Kuracie prsia chladené čerstvé, trieda A, skladovanie -2 do 2°C | kg | 200 | ||
Morčacia šunka výberová dusená (jemná chuť po hydinovom mäse, primerane slaná, trvanlivosť minimálne 60 dní od dátumu výroby, skladovanie od 0 do 4°C bez alergénov, podiel mäsa minimálne 70%, nekarájaná) | kg | 20 | ||
Teľacie stehno (bez kosti, v kuchynskej úprave) - čerstvé | kg | 60 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | v preprávkach, čerstvé |
hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení |
hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové, hydinové mäso, výrobky z mäsa | bez krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín |
úprava | kuchynská úprava |
Mäso, mäsové výrobky a ostatný tovar | preferujeme krajinu pôvodu SR a značku kvality SR |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Výrobky musia byť balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiadúcimi vonkajšími vplyvmi. Obaly musia byť označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z.z. o potravinách. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 MPRV SR. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce vyhl. č. 83/2016 Z.z. o mäsových výrobkoch. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, kvalite triedy A v opakovaných dodávakch. |
Dodávateľ do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu zodpovednú za plnenie predmetu zákazky |
Objednávateľ je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru z dôvodu nedodržania ceny, akosti, druhu, štruktúry alebo množstva tovaru. Ak objednávateľ zistí zjavné vady súvisiace s kvalitou alebo množstvom tovaru, má právo ho neprevziať. Dodávateľ je povinný zabezpečiť dodanie náhradného tovaru bez vád resp. v požadovanom množstve najneskôr do 2 hodín od odmietnutia prevzatia tovaru. |
Odstúpenie od zmluvy je možné v prípade podstatného porušenia tejto zmluvy. Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nedodržanie záväzku splniť predmet zmluvy v rozsahu, čase a v kvalite stanovenej objednávateľom. Objednávateľ kladie veľký dôraz na dodávanie na dennej báze a to každý pracovný deň. |
Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. Podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy |
Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúr, ktoré dodávateľ vyhotoví po dodaní tovaru. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. Faktúra a dodací list musia mať čitateľne vyplnené všetky časti predpísaného tlačiva, napr. číslo faktúry, dodacieho listu, dátum vystavenia, dátum splatnosti, množstvo a akosť tovaru, cenu za mernú jednotku, predpis DPH, pečiatku a podpis zodpovedného pracovníka. |
Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. |
Cena za dodanie tovaru je vrátane bezplatnej dopravy a vyskladnenia na adresu obstarávateľa. |
Objednávateľ predloží objednávku dodávateľovi najneskôr deň pred termínom dodávky a to do 11.00 hod. Objednávateľ má právo objednávať presné množstvá (kg) bez podmienky odberu minimálneho množstva. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar denne do 8:00 hod. |
Tovar bude dodávaný na základe čiastkových objednávok, ktoré bude obsahovať špecifikáciu, množstvo, druh tovaru a lehotu plnenia. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006 - 100 PK SR. |
Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izoternické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len záručná doba) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
Podľa Potravinárskeho kódexu SR verejný obstarávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie od 1.1.2024 do 31.12.2024. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. K zmene ceny môže dôjsť v prípade zmeny sadzby DPH alebo iných administratívnych opatrení štátu, alebo v prípade zmeny ceny smerom nadol. |
Dodávateľ priloží kópiu udeleného platného certifikátu bezpečnosti potravín alebo Značky kvality alebo podobnej značky, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. |
Dodávateľ sa zaväzuje priložiť informácie o pôvode mäsa (chované, zabité, pôvod) |
Zmluvné strany sa týmto v súlade s čl. 18.1 platných OPEP dohodli, že ktorákoľvek zo zmluvných strán môže vypovedať zmluvu aj bez uvedenia dôvodu. Výpovedná doba je dva mesiace od doručenia výpovede druhej zmluvnej strane. |
Odstúpenie od zmluvy v prípade nedodržania podmienok kvality a nesplnenie akejkoľvek osobitnej požiadavky, sa bude posudzovať ako závažné porušenie podmienok, objednávateľ vystaví negatívnu referenciu. |
Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu. |
Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží úradne overené rozhodnutie o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR. Pokiaľ výrobca nedisponuje vlastným bitúnkom je potrebné dodať úradne overené rozhodnutie o schválení prevádzkarne na výrobu mäsových výrobkov vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR spolu s úradne overeným rozhodnutím o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR od dodávateľa suroviny. |
Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží platný doklad o správnej výrobnej praxi, správnej hygienickej praxi : HACCP Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov vo výrobe. Zo zákona o potravinách č. 152/1995 a jeho neskorších noviel, ako aj Potravinového kódexu SR vyplýva povinnosť pre všetkých výrobcov a osoby, ktoré manipulujú alebo uvádzajú potraviny do obehu, vypracovať a zaviesť do praxe Správnu výrobnú prax a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín HACCP. |
Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten uchádzač, ktorý v zmysle § 32 ods. 1 písm. b, c Zákona o verejnom obstarávaní nemá evidované nedoplatky na poistnom na sociálne poistenie, zdravotná poisťovňa neeviduje voči nemu pohľadávky po splatnosti, nemá evidované daňové nedoplatky voči daňovému úradu a colnému úradu podľa osobitných predpisov v Slovenskej republike alebo v štáte sídla. |
Mokrohájska cesta 3, Bratislava - mestská časť Karlova Ves, Bratislava IV, Bratislavský, Slovenská republika
01.01.2024 06:00 — 31.12.2024 12:00
3 885,00 kg
43 000,00
43 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
11.12.2023 10:33
14.12.2023 12:00
14.12.2023 12:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
11.12.2023 11:22 - Vstupná ponuka | 43 000,00 | € | Cena s DPH |
14.12.2023 11:52 - Najvýhodnejšia ponuka | 42 900,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: