• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    12.07.2023 11:02
  •    Predkladanie ponúk
    17.07.2023 10:58
  •    Ukončenie zákazky
    17.07.2023 11:36
  •    Zazmluvnenie zákazky
    17.07.2023 11:50

Detail zákazky Z20237163

  •    Vyhlásenie zákazky
    12.07.2023 11:02
  •    Predkladanie ponúk
    17.07.2023 10:58
  •    Ukončenie zákazky
    17.07.2023 11:36
  •    Zazmluvnenie zákazky
    17.07.2023 11:50

Základné údaje

Z20237163

OF-275624

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=8105629

Objednávateľ

30845572

Ministerstvo obrany Slovenskej republiky

Námestie generála Viesta 11694/2, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, 83247, SVK

Dodávateľ

53141814

Gastro Academy s. r. o.

Kúpeľná 1107/2, Stupava, 90031, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Rekvalifikačný kurz kuchárov

rekvalifikačný kurz, kuchár

  • 79632000-3 - Školenia a výcvik personálu

Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Rekvalifikačný kurz kuchárov a pekárov
Funkcia
Kurz kuchár alebo pekár. Rekvalifikačné vzdelávanie v akreditovanom vzdelávacom programe, ktorý vedie k získaniu čiastočnej kvalifikácie - odbornej spôsobilosti pre jednu pracovnú činnosť kuchár alebo pekár v inom povolaní ako v tom, pre ktoré fyzická osoba získala kvalifikáciu prostredníctvom školského vzdelávania.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Rekvalifikačný kurz kuchárov osoba 7
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Akreditácia áno
Odborná spôsobilosť pre pracovnú činnosť kuchár áno
Požadovaný rozsah vedomostí a zručností Spracovanie surovín využívaných v kuchárskej technológii.
Požadovaný rozsah vedomostí a zručností Príprava jedál, polievok, šalátov, dresingu, príloh a príprava oblohy k jedlám podľa zásad racionálnej výživy.
Požadovaný rozsah vedomostí a zručností Získať vedomosti, ktoré tvoria sústavu činností v súlade so zásadami BOZP a hygieny práce podľa platných právnych predpisov, vrátane skúšok a zabezpečenia vydania osvedčenia.
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Požaduje sa do 7 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy v EKS predložiť platnú akreditáciu vydanú príslušným orgánom pre uvedený druh vzdelávania v zmysle platnej legislatívy. Nedodržanie tejto požiadavky objednávateľa sa považuje za podstatné porušenie zmluvy.
Miestom plnenia kurzu je miesto stanovené dodávateľom: teoretická príprava v meste Martin v priestoroch objednávateľa, praktická príprava/výcvik v mestách; Martin, Prešov, Trenčín, Topoľčany, alternatívne Slovenská republika
Požaduje sa aby dodávateľ v cene kurzu zabezpečil (príp. zapožičal, prenajal) priestory a potrebný školiaci materiál pre účastníkov kurzu.
Požaduje sa aby počas celej doby trvania kurzu dodávateľ dbal na bezpečnosť a ochranu zdravia účastníkov kurzu a v zodpovedajúcom rozsahu ich aj v tomto smere poučil.
Požaduje sa aby dodávateľ vystavil faktúru do 7 dní po ukončení kurzu a zaslal ju na adresu stanovenú objednávateľom.
Dodávateľ bude fakturovať za skutočný počet účastníkov kurzu. Dodávateľ spolu s faktúrou predloží vyhodnotenie priebehu kurzu, zoznam účastníkov školenia/kurzu a rozpis počtu absolvovaných hodín v jednotlivých oblastiach.
Požaduje sa splatnosť faktúry do 30 dní odo dňa doručenia faktúry objednávateľovi.
Objednávateľ požaduje po ukončení kurzu/školenia (vykonaní záverečných skúšok u dodávateľa) úspešným absolventom vystaviť a doručiť platný certifikát/osvedčenie/ na adresu, ktorá bude upresnená po telefonickom dohovore s objednávateľom.
Certifikát/osvedčenie bude oprávňovať úspešných absolventov vykonávať práce v danom odbore; kuchár.
Dodávateľ nemá právny nárok na zadávanie objednávok na vykonanie školenia. Zadávanie objednávok na konkrétne školenie počas platnosti a účinnosti zmluvy bude závisieť od aktuálnych potrieb objednávateľa. Dodávateľovi nevzniká žiadny finančný nárok v dôsledku nezadania objednávok na vykonanie školenia v predpokladanom množstve, resp. akomkoľvek množstve.
Umožniť objednávateľovi vykonanie hospitácií a kontroly dodržiavania podmienok zmluvy počas doby jej platnosti.
Počet účastníkov školenia a termíny školenia od doby uzatvorenia zmluvy v EKS bude spresňovaný objednávateľom, podľa jeho aktuálnych potrieb a to písomnou objednávkou spresnenou e-mailom s dodávateľom.
Kurz/Školenie vykonať a zároveň vystaviť faktúru/y maximálne do 22. 12. 2023

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Slovenská republika

11.09.2023 11:00 — 22.12.2023 11:00

1,00 osoba

7 000,00

5 530,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena bez DPH € Menšia 100

12.07.2023 11:02

17.07.2023 10:58

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

17.07.2023 11:13

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 154
 1
 1
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
12.07.2023 13:04 - Vstupná ponuka 7 000,00 € Cena bez DPH
12.07.2023 13:04 - Najvýhodnejšia ponuka 7 000,00 € Cena bez DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS