• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    02.03.2023 11:56
  •    Predkladanie ponúk
    07.03.2023 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    07.03.2023 11:04
  •    Zazmluvnenie zákazky
    07.03.2023 11:15

Detail zákazky Z20231481

  •    Vyhlásenie zákazky
    02.03.2023 11:56
  •    Predkladanie ponúk
    07.03.2023 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    07.03.2023 11:04
  •    Zazmluvnenie zákazky
    07.03.2023 11:15

Základné údaje

Z20231481

OF-268871

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=7593056

Objednávateľ

35540559

Základná škola Belehradská 21, Košice

Belehradská 21, Košice, 04013, SVK

Dodávateľ

36177083

ERIK, s.r.o.

Pri Krásnej 3, Košice, 04012, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Mäso a mäsové výrobky

bravčové mäso, hovädzie mäso, hydina, mäsové výrobky

  • 15100000-9 - Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky
  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15112000-6 - Hydina
  • 15130000-8 - Mäsové výrobky
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Mäso a mäsové výrobky
Funkcia
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
1. Bravčové karé b.k. KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné kg 500
2. Bravčová sviečková -panenka chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné kg 300
3. Bravčové pliecko KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bledoružovej farby, voľné kg 600
4. Bravčové pliecko bez kosti chladené bez kosti,, bez kože, bledoružovej farby voľné kg 250
5. Bravčové stehno bez kosti chladené bez kosti,bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné kg 300
6. Bravčové stehno KÚ chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné kg 600
7. Hovädzie zadné -byk bez kosti chladené bez kosti bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 300
8. Hovädzie zadné -byk KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 400
9. Hovädzie predné plece - byk KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 250
10. Hovädzie predné plece - bez kosti chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 250
11. Hovädzie nepravá sviečková - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 200
12. Hovädzie pravá sviečková - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 100
13. Hovädzie krk - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné kg 100
14. Hovädzí roštenec - byk býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené voľné kg 300
15. Teľacie stehno - spodný šál teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené voľné kg 250
16. Teľacie stehno KÚ orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné kg 250
17. Teľacie kare bez kosti KÚ chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné kg 250
18. Teľacia sviečková nepravá teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené kg 100
19. Daniel - stehno orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné kg 100
20. Daniel - chrbát bez kosti karé , chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné kg 200
21. Králik - chrbát bez kosti chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné kg 150
22. Králik - zadné stehná b.k. chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné kg 100
23. Párková klobása čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné kg 80
24. Párky bratislavské čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné kg 100
25. Párky spišácke čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné kg 50
26. Hydinové párky čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné kg 50
27. Šunková saláma čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné kg 150
28. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné kg 100
29. Pražská šunka čerstvá, podiel mäsa min. 90% voľné kg 50
30. Slanina bravčová údená bravčová, údená, bez kože, voľná voľné kg 50
31. Gazdovská slanina bravčová, údená, voľná voľné kg 50
32. Oravská slanina bravčová, údená, voľná voľné kg 50
33. Údené plece čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal voľné kg 50
34. Údené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad kg 50
35. Údené karé čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné kg 50
36. Údene delené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné kg 50
37. Údená krkovička čerstvá, vákuový obal voľné kg 50
38. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku voľné kg 100
39. Bravčová pečeň chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby voľné kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Mäso voľné čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené
Mäso kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavé časti cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny
Mäso a mäsové výrobky dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3
Mäso hovädzie pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie refernčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Mäso bravčové, kuracie a morčacie pôvod mäsa - pri dodávke môsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
1. Zmluvné strany sa dohodli, že pri dodaní tovaru sa budú riadiť ustanoveniami Všeobecných zmluvných podmienok pre elektronické trhovisko (ďalej len „OPEP") a nasledovnými osobitnými požiadavkami na plnenie uvedenými nižšie.
2. Osobitné požiadavky Objednávateľa je nutné chápať ako súvislý text, pričom číslovanie textov nemá vplyv na význam a uprednostnenie podmienok a požiadaviek vo vzťahu k poradiu v akom sú Objednávateľom zadané.
3. Vrátane dopravy na miesto plnenia a vyloženia tovaru v sídle objednávateľa na mieste, ktoré bližšie určí objednávateľ úspešnému uchádzačovi v súlade s platným certifikátom ATP.
4. Tovar bude dodávaný na základe čiastkových objednávok, ktoré bude obsahovať špecifikáciu, množstvo, druh tovaru a lehotu plnenia s možnosťou elektronického objednávania tovaru prostredníctvom E-shopu.
5. Objednávateľ predloží písomnú objednávku dodávateľovi najneskôr deň pred termínom dodávky a to do 14.00 hod. Objednávateľ má právo objednávať presné množstvá (ks, kg) aj minimálne množstvo 1 kg, bez podmienky odberu minimálneho množstva. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar denne do 7:00 hod. Objednávateľ má moožnosť zmeniť množstvo dodaného a objednaného tovaru, podľa skutočných stravníkov na ten daný deň. (To znamená dodať tovar alebo vziať späť do hodiny)
6. Objednávateľ je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru z dôvodu nedodržania ceny, akosti, druhu, štruktúry alebo množstva tovaru. Ak objednávateľ zistí zjavné vady súvisiace s kvalitou alebo množstvom tovaru, má právo ho neprevziať. Dodávateľ je povinný zabezpečiť dodanie náhradného tovaru bez vád resp. v požadovanom množstve najneskôr do 1 hodiny od odmietnutia prevzatia tovaru.
7. Dodávateľ zaručuje, že ním dodaný tovar bude mať požadovanú akosť po celú dobu minimálnej trvanlivosti platnej pre jednotlivé druhy tovarov, ktorá je dĺžkou záručnej doby poskytovanej výrobcom. Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch.
8. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar, ktorý v čase dodania nemá uplynutú viac ako jednu tretinu výrobcom stanovenej exspiračnej doby a počas stanovenej exspiračnej doby bude mať vlastnosti stanovené kvalitatívnymi parametrami.
9. Výrobky musia byť balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiadúcimi vonkajšími vplyvmi. Obaly musia byť označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z.z. o potravinách.
10. Kúpna cena je stanovená vrátane DPH, obalu, dopravy do miesta plnenia, cla, dovoznej prirážky a ďalších nákladov spojených s dodávkou.
11. Cenu tovaru je možné meniť písomnou dohodou zmluvných strán podľa Zákona č. 345/2015, § 18, ods. 3, písm. b.
12. Dodávateľ sa zaväzuje objednávateľovi znížiť jednotkové ceny kedykoľvek počas trvania zmluvy, a to v prípade zavedenia tzv. akciových alebo sezónnych cien tovaru na trhu, a to aj bez vyzvania objednávateľom, priamo znížením ceny vo faktúre vystavenej a doručenej objednávateľovi po dodaní tovaru, ktorého sa sezónne ceny týkajú.
13. Ak zistená aktuálna trhová cena za dodávku tovaru, ktorý má byť predmetom zamýšľanej objednávky bude nižšia, ako cena tovaru určená podľa tejto zmluvy, je objednávateľ oprávnený v objednávke na dodanie tovaru požadovať od dodávateľa dodanie predmetného tovaru za cenu zodpovedajúcu aktuálnej trhovej cene za dodávku tovaru, ktorá má byť predmetom objednávky.
14. Kúpnu cenu za skutočne prevzatý tovar zaplatí objednávateľ dodávateľovi na základe faktúry s náležitosťami daňového dokladu na účet dodávateľa. Lehota splatnosti faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia. Súčasťou faktúry musí byť aj dodací list podpísaný objednávateľom. V prípade, že faktúra nebude obsahovať náležitosti daňového dokladu, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť dodávateľovi. V takomto prípade sa preruší plynutie lehoty splatnosti. Doručením opravenej alebo doplnenej faktúry kupujúcemu začína plynúť nová 30 dňová lehota splatnosti.
15. Za nesplnenie záväzku dodávateľa dodať objednávateľovi tovar do miesta dodania v dohodnutom termíne plnenia, má objednávateľ voči dodávateľovi právo na zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % z kúpnej ceny nedodaného tovaru za každý deň omeškania, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú na predĺžení lehôt. Tým nie je dotknuté právo objednávateľa na náhradu škody voči dodávateľovi a táto náhrada škody patrí objednávateľovi v celej jeho výške bez ohľadu na výšku zaplatenej zmluvnej pokuty.
16. Zmluvné strany sa týmto v súlade s čl. 18.1 platných OPEP dohodli, že ktorákoľvek zo zmluvných strán môže vypovedať zmluvu aj bez uvedenia dôvodu. Výpovedná doba je dva mesiace od doručenia výpovede druhej zmluvnej strane.
17. Odstúpenie od zmluvy v prípade nedodržania podmienok kvality a nesplnenie akejkoľvek osobitnej požiadavky, sa bude posudzovať ako závažné porušenie podmienok, objednávateľ vystaví negatívnu referenciu.
18. Zmluva sa uzatvára na dobu určitú, t.j. na 9 mesiacov odo dňa jej uzatvorenia, resp. do doby naplnenia zmluvného finančného objemu podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr.
19. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rozsahu: meno priezvisko, e-mail, telef. kontakt.
20. Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy podpísaný uchádzačom alebo osobou konať za uchádzača, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. Podrobný položkovitý rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy.
21. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopr. prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na mot. vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky.
22.  Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží úradne overené rozhodnutie o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR. Pokiaľ výrobca nedisponuje vlastným bitúnkom je potrebné dodať úradne overené rozhodnutie o schválení prevádzkarne na výrobu mäsových výrobkov vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR spolu s úradne overeným rozhodnutím o schválení prevádzkarne ako bitúnok vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR od dodávateľa suroviny.
23. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží platný certifikát systému manažérstva bezpečnosti potravín v oblasti skladovania a distribúcie potravinárskych výrobkov (ISO 22000) alebo Značky kvality  alebo podobnej značky, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou.
24. Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy dodávateľ predloží platný doklad o správnej výrobnej praxi, správnej hygienickej praxi : HACCP Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov vo výrobe. Zo zákona o potravinách č. 152/1995 a jeho neskorších noviel, ako aj Potravinového kódexu SR vyplýva povinnosť pre všetkých výrobcov a osoby, ktoré manipulujú alebo uvádzajú potraviny do obehu, vypracovať a zaviesť do praxe Správnu výrobnú prax a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín HACCP.
25. Ponuky, návrhy a všetky doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku a môžu sa predkladať aj v českom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v inom ako štátnom jazyku alebo českom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka.
24. Dodávateľ ako aj všetky zúčastnené osoby na strane dodávateľa sú povinní byť v momente uzatvorenia zmluvy zapísaní v registri partnerov verejného sektora v prípade, že im táto povinnosť vyplýva zo zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov
25. Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky resp. osobitnej požiadavky na plnenie zo strany Dodávateľa bude Objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok, Zmluvy.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Belehradská 21, Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce, Košice I, Košický, Slovenská republika

9

1,00 Celok

85 278,00

85 278,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

02.03.2023 11:56

07.03.2023 10:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

07.03.2023 10:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 151
 90
 3
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
04.03.2023 13:42 - Vstupná ponuka 84 767,20 € Cena s DPH
07.03.2023 09:27 - Najvýhodnejšia ponuka 80 179,50 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS