00738328
Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Sládkovičova 80, Banská Bystrica, 97405, SVK
36326615
Jakub Ilavský, s. r. o.
Záblatská 471, Trenčín, 911 06, SVK
Mäsové výrobky
Mäsové výrobky, výrobky z bravčového mäsa, tepelne opracované výrobky z bravčového a hovädzieho mäsa
Tovar, Služba
1. Slanina údená
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Slanina údená | kg | 1270 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Slanina údená | opracovaná slanina bez kože, konzervovaná údením,minimálna hrúbka 2,5 cm |
2. Údené rolované pliecko
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Údené rolované pliecko | kg | 390 | ||
podiel bravčového pleca bez kosti | % | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Údené rolované pliecko | solené, tepelne opracované bravčové pliecko bez kosti a kože, zabalené v sieťke |
3. Klobása
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Klobása | kg | 270 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Klobása | trvanlivý výrobok z bravčového mäsa, konzervovaný údením, obal - bravčové črevo. 100 g výrobku musí byť vyrobený min. zo 100 g mäsa. |
4. Suchá saláma trvanlivá - vákuovo balená
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Suchá saláma trvanlivá | ks | 9050 | ||
podiel bravčového a hovädzieho mäsa | % | 80 | ||
podiel slaniny | % | 10 | ||
balenie vákuové | g | 75 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Saláma trvanlivá | trvanlivý mäsový výrobok, porciovaný, vákuovo balený v ochrannej atmosfére |
5. Suchá saláma trvanlivá - štangla
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Suchá saláma trvanlivá | kg | 70 | ||
podiel bravčového a hovädzieho mäsa | % | 80 | ||
podiel slaniny | % | 10 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Saláma trvanlivá | trvanlivý mäsový výrobok, vkuse - štangľa |
6. Šunková pena
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Šunková pena | ks | 8400 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 19 | ||
balenie - črievko | g | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Šunková pena | varený mäkký mäsový výrobok, nátierka z bravčového mäsa, slaniny |
7. Párky
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Párky | kg | 4030 | ||
Bravčové a hovädzie mäso | % | 52 | ||
Slanina | % | 10 | ||
Skladovanie | ° C | 0 | 4 | |
Hmotnosť 1 ks výrobku | g | 50/100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Párky | ochucovadlá - zmes prírodných korenín a soľ, gastrobalenie vákuové cca 1500-2000 g, mäkký mäsový výrobok |
8. Spišské párky
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Spišské párky | kg | 60 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 50 | ||
podiel hovädzieho mäsa | % | 20 | ||
slanina | % | 10 | ||
hmotnosť 1 ks výrobku | g | 45 | 55 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Spišské párky | párky plnené v baraňom čreve, ochucovadlá - zmes prírodných korenín a soľ, gastrobalenie vákuové cca 1500-2000 g, mäkký mäsový výrobok |
9. Jaternica
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Jaternica. Varený mäsový výrobok- varené bravčové mäso /min. 50%/, varené bravčové vnútornosti, varené jačmenné krúpy, alebo ryža min. 30 % | kg | 60 |
Názov |
Ochucovadlá použité vo všetkých výrobkoch : zmes prírodných korenín, soľ |
Dodanie : postupné poskytnutie plnenia - opakované dodania |
Fakturácia : po každom čiastkovom dodaní, splatnosť faktúry 30 dní. |
Dátum minimálnej trvanlivosti pri dodaní : 14 dní, pri trvanlivých výrobkoch min. 21 dní. |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Cena zahŕňa dodanie predmetu v požadovanom množstve, v I. triede kvality, s dodaním na miesto dodania |
Dodávateľ do 48 hodín od zaslania informácie o uzatvorení kúpnej zmluvy predloží kupujúcemu štrukturovaný položkovitý cenový rozpočet predmetu zmluvy |
Dodávateľ do 48 hodín od uzavretia zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na zasielanie konkrétnych objednávok |
Výrobky musia spĺňať požiadavky Potravinového kódexu SR upravujúceho požiadavky na mäsové výrobky |
Doprava na miesto určenia musí byť zabezpečená chladiarenským vozidlom spĺňajúcim požiadavky Potravinového kódexu na prepravu chladených výrobkov |
„Zmluvné strany sa dohodli, že na účely vyhotovovania referencií podľa § 12 ods. 3 písm. a) zák. č. 343/2015 Z. z. sa funkčným celkom rozumie celé trvanie rámcovej dohody tzn. 6 mesiacov." |
Rámcová dohoda je uzatvorená na 6 mesiacov, nie je podstatné či bol predmet zmluvy vyčerpaný resp. prečerpaný. Predmet zmluvy bude dodávaný v súlade s podmienkami určenými v tejto rámcovej dohode a platnými obchodnými podmienkami ET a za jednotkové ceny určené v položkovitom rozpočte predloženom dodávateľom po uzatvorení rámcovej dohody. Množstvá skutočne dodaného tovaru sa môžu odlišovať od množstiev uvedených v technickej špecifikácii a sú závislé od počtu stravníkov objednávateľa. |
Predmet zmluvy bude dodávaný na 2 odberné miesta vzdialené od seba maximálne 15 kilometrov. Jedno odberné miesto je uvedené v rámcovej dohode ako miesto plnenia zmluvy a druhé bude oznámené dodávateľovi po uzatvorení zmluvy. Každé odberné miesto bude zadávať samostatné objednávky a fakturácia bude samostatná pre každé odberné miesto. |
V prípade nezrovnalostí pri dodávke je dodávateľ povinný do 24 hodín odstrániť nedostatky. Dodávané výrobky musia spĺňať všetky požiadavky určené v technickej špecifikácii a v celej rámcovej dohode. V opačnom prípade sa to bude považovať za podstatné porušenie povinností dodávateľa, čo bude mať za následok ukončenie rámcovej dohody a vystavenie negatívnej referencie. |
Periodicita čiastkových dodávok - spravidla raz týždenne. Každé odberné miesto samostatne. |
Objednávky zadávané telefonicky prípadne mailom min. 2 pracovné dní pred požadovaným dodaním. |
V prípade pochybností o kvalite dodaného tovaru je objednávateľ oprávnený dať urobiť laboratórny rozbor dodaných potravín. V prípade preukázania nedostatkov bude dodávateľ znášať náklady na laboratórny rozbor. Dodávateľ bude požadovať náhradu vzniknutej škody a bude sa to považovať za hrubé porušenie zmluvných podmienok. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Rámcová dohoda končí uplynutím doby na ktorú bola uzavretá, alebo vyčerpaním celkového finančného objemu. Koniec rámcovej dohody je podľa toho, ktorá okolnosť nastane skôr. |
Jednotkové ceny tovarov s DPH musia byť po prepočte ceny bez DPH uvedené na 2 desatinné miesta bez zaokrúhľovania ! |
Predmet plnenia bude realizovaný od 1.10.2022 do 31.3.2023 - 6 mesiecov. |
Sládkovičova 80, Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický, Slovenská republika
6
1,00 kg/ks - viď. technická špecifikácia vyššie
40 056,00
33 380,00
Uviesť rozpis a špecifikáciu ponúkaného tovaru.
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
21.09.2022 13:25
28.09.2022 10:00
28.09.2022 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
23.09.2022 09:39 - Vstupná ponuka | 40 048,20 | € | Cena s DPH |
28.09.2022 09:31 - Najvýhodnejšia ponuka | 39 631,20 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: