• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    09.09.2022 11:25
  •    Predkladanie ponúk
    19.09.2022 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    19.09.2022 10:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    19.09.2022 10:50

Detail zákazky Z20229848

  •    Vyhlásenie zákazky
    09.09.2022 11:25
  •    Predkladanie ponúk
    19.09.2022 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    19.09.2022 10:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    19.09.2022 10:50

Základné údaje

Z20229848

OF-259769

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=6889286

Objednávateľ

00610721

Nemocnica s poliklinikou Myjava

Staromyjavská 59, Myjava, 90701, SVK

Dodávateľ

50909142

POZANA MEAT s.r.o

Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Mäso a mäsové výrobky-potraviny čerstvé a trvanlivé

mäso, mäsové výrobky

  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15130000-8 - Mäsové výrobky
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Mäso
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Hovädzie: - plece bez kosti kg 850
- stehno bez kosti kg 400
Bravčové: - bôčik kg 100
- stehno bez kosti kg 1500
- plece bez kosti kg 1500
- krkovička bez kosti kg 350
- karé bez kosti kg 1200
- pečeň kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
- vzhľad a farba typická pre druh mäsa,   mäso uvedené v jednotlivých položkách musí byť čerstvé, chladené do 4°C, nebalené a nie mrazené,   kuchynská úprava- hovädzie mäso iba z býka- požadujeme
- riadne opracované jednotlivé druhy mäsa, nesmú byť znečistené alebo zmyslovo narušené, mäso nesmie obsahovať zvyšky zrazenej krvi, kostnú triešť, úlomky kostí a výstelky- zárezy, vpichy, krvné podliatiny, otlaky, odreniny alebo inak znehodnotenú svalovinu nie je možné akceptovať požadujeme
- mäso nesmie vykazovať známky dehydratácie a žltnutia tuku - mäso nesmie vykazovať známky zmrazenia a následného rozmrazenia-stekanie veľkého množstva vody a tým veľké straty pri tepelnej úprave - absencia chyby PSE a DPD - pri všetkých položkách krajina pôvodu EU požadujeme
 2. Mäsové výrobky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, krájaná vákuovo balené 50 g ks 2000
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, krájaná, vákuovo balené 100 g ks 1000
- Šunka bravčová, min. podiel mäsa 84 % - krájaná, vákuovo balená 50 g ks 1800
- Šunka bravčová, min. podiel mäsa 84 % - krájaná, vákuovo balená 100 g ks 2500
- Liptovská saláma - krájaná, vákuovo balená 50 g ks 1000
- Liptovská saláma kg 260
- Šunka bravčová - min. 84 % bravč. mäsa kg 50
- Údené mäso - krkovica bez kosti kg 50
- Údená slanina bez kože kg 100
- Domáca klobása - mäkký mäsový výrobok kg 200
- Jaternica 150 g kg 30
- Pečeňový syr kg 50
- Oravská slanina kg 15
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Mäsové výrobky musia spĺňať tieto organoleptické požiadavky: požadujeme
* povrchový vzhľad a farba – mäsové výrobky nesmú byť povrchovo znečistené, technologický obal nesmie byť porušený, okrem porcovania, tvar nesmie byť deformovaný, ak taký tvar nesúvisí priamo s technológiou výroby
* povrchový vzhľad a farba – údené mäsové výrobky musia mať povrch rovnomerne zaúdený bez veľkých dotykových škvŕn a bez znečistenia údiarenskou čerňou
* vzhľad a farba nákroja musí zodpovedať použitej surovinovej skladbe a technológii, nesmie obsahovať chrupavkovité a nespracovateľné časti,
* vzhľad a farba nákroja ak ide o výrobky s vložkou, nesmie sa táto samovoľne oddeľovať od spojky, pri nakrojení výrobkov nesmie dochádzať k uvoľneniu vody a tuku
* konzistencia musí byť charakteristická podľa skupín mäsových výrobkov, krájateľná alebo roztierateľná,
- vôňa – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích pachov,
- chuť – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích príchutí
- vákuovo balené výrobky (šunka a salámy 50 g a 100 g) musia byť krájané na tenké plátky požadujeme
- mäsové výrobky určené na konzumáciu v teplom stave sa posudzujú v studenom stave aj teplom stave; chuť týchto výrobkov sa posudzuje len v teplom stave požadujeme
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Uchádzač musí predložiť do 3 pracovných dní nasledovné potvrdenia na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti:
• rozhodnutie o povolení činností vydané príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (len pre nízko kapacitné prevádzky), resp. rozhodnutie o schválení    činností (len pre priemyselné prevádzky) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava • oznámenie o pridelení úradného veterinárneho kontrolného čísla vydaného Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava
• platné osvedčenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu• v prípade zmeny užívateľa/majiteľa povolenej resp. schválenej prevádzkarne potvrdenie od príslušného orgánu veterinárnej správy (RVPS resp. ŠVPS SR), že dané     rozhodnutie o povolení resp. schválení činností platí pre nového užívateľa/majiteľa.
Ako dodávateľ surovín, ak je zároveň ich výrobcom, respektíve manipuluje a uvádza potraviny do obehu, má vypracovaný systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP) zaisťujúci zdravotnú nezávadnosť potravín v súlade so Zákonom o potravinách, potravinovým kódexom SR a smernicou 93/43/EEC. Požadovanú technickú spôsobilosť uchádzača preukáže čestným prehlásením.
- objednávky: deň pred dodávkou tovaru - dodávky: pracovné dni najneskôr do 07:30 hod. - dodávateľ doloží doklady o dodržovaní zásad správnej hygienickej a výrobnej praxe - riadne dodržiavanie chladiarenského reťazca - pri preprave chladeného mäsa sa nesmie teplota na povrchu mäsa zvýšiť o viac ako 2°C - dodávky tovaru v dopravných prostriedkoch na to určených, to znamená vybavené chladiacim zariadením
V cene musia byť zahrnuté všetky náklady spojené s dodaním tovaru, vrátane dopravy a vyloženia na miesto plnenia-kuchyňa.
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 5 dní  od uzavretia zmluvy.
Ako poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v zmysle Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. § 340 b) ods. 5, požadujeme lehotu splatnosti faktúr 60 dní odo dňa doručenia.
Faktúra musí obsahovať číslo rámcovej zmluvy, názov tovaru, cenu za jednotlivé položky a celkovú cenu bez DPH, výšku DPH, cenu s DPH.
Uvedené množstvo je len predpokladané. Celkové množstvo odobratého tovaru určí kupujúci priebežne podľa skutočnej spotreby na základe objednávok počas 12 mesiacov.
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke.
Nesplnenie ktorejkoľvek požiadavky na plnenie bude objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Preddavok sa neposkytuje. Predmet zmluvy bude uhrádzaný bezhotovostným prevodom na základe faktúry a potvrdeného dodacieho listu. Prílohou faktúry bude dodací list.
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke.
Dodávateľ nie je oprávnený postúpiť pohľadávky zo Zmluvy v zmysle § 524 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len „Občiansky zákonník“) bez predchádzajúceho súhlasu objednávateľa. Právny úkon, ktorým budú postúpené pohľadávky dodávateľa v rozpore s dohodou objednávateľa podľa predchádzajúcej vety, bude v zmysle § 39 Občianskeho zákonníka neplatný. Súhlas objednávateľa je zároveň platný len za podmienky, že bol na takýto úkon udelený predchádzajúci písomný súhlas štatutárneho orgánu objednávateľa.
V prípade, ak sa dodávateľ stane počas realizácie zákazky platcom DPH, celkovú fakturáciu bude povinný upraviť tak, aby bola v súlade so zmluvnou cenou, t.j. znížiť základ dane tak, aby hodnota spolu s DPH zodpovedala cene, ktorá sa vysúťažila.
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Staromyjavská 59, Myjava, Myjava, Trenčiansky, Slovenská republika

12

1,00 celok

35 426,85

35 426,85

Nedokonanie zákazky s jedným dodávateľom

Požadujeme splniť kvalitatívne a osobitné požiadavky.

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena bez DPH € Menšia 100

09.09.2022 11:25

19.09.2022 10:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

19.09.2022 10:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 136
 8
 2
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
14.09.2022 08:41 - Vstupná ponuka 35 425,50 € Cena bez DPH
14.09.2022 10:47 - Najvýhodnejšia ponuka 35 005,50 € Cena bez DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS