00596299
Domov dôchodcov a domov sociálnych služieb pre dospelých
Kátovská 21, Holíč, 90851, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Mäso a mäsové výrobky
potraviny, bravčové mäso, hovädzie mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
|
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
|---|---|
| Funkcia |
| zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania |
| Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
| bravčové karé čerstvé bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 220 | ||
| bravčové stehno čerstvé bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 320 | ||
| bravčové plece čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 700 | ||
| bravčový bôčik čerstvý | kg | 40 | ||
| hovädzie predné čerstvé, plece, bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 600 | ||
| hovädzie zadné - roštenka, čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 150 | ||
| hovädzie zadné - stehno, čerstvé, bez kosti, vákuovo nebalené | kg | 250 | ||
| saláma šunková bravčová, podiel bravčového mäsa minimálne 50% | kg | 50 | ||
| saláma šunková hydinová, podiel kuracieho mäsa minimálne 50% | kg | 15 | ||
| šunka bravčová, podiel bravčového mäsa minimálne 65% | kg | 50 | ||
| šunka kuracia, podiel kuracieho mäsa minimálne 65% | kg | 5 | ||
| saláma Inovecká alebo ekvivalent, podiel bravčového mäsa minimálne 83% | kg | 100 | ||
| saláma diétna Liptov alebo ekvivalent (minimálny obsah bravčového mäsa 42,3%, hovädzieho mäsa 25,8%, bravčovej slaniny 23,4%) | kg | 200 | ||
| párky polodiétne Bratislavské alebo ekvivalent, minimálny obsah bravčového mäsa 52%, hovädzie 10% | kg | 300 | ||
| párky viedenské alebo ekvivalent, minimálny obsah mäsa 55%, maximálny obsah tuku 40% | kg | 150 | ||
| jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25% | kg | 60 | ||
| klobása (minimálny obsah mäsa 85%) | kg | 50 | ||
| slanina údená | kg | 35 | ||
| slanina oravská - Bravčový bok bez kosti 90 % | kg | 35 | ||
| špekáčiky, podiel mäsa minimálne 70% | kg | 25 | ||
| pečeňový syr,podiel bravčovej pečene minimálne 38%, bravčové mäso minimálne 34% | kg | 80 | ||
| údená krkovička bez kosti podiel minimálne 75% brav. mäsa - nebalená vákuovo | kg | 30 | ||
| údené bravčové karé bez kosti, podiel bravčového mäsa minimálne 74%, nebalené vákuovo | kg | 50 | ||
| bravčová masť | kg | 400 | ||
| tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53%, vareného bravčového srdca min 20% | kg | 20 | ||
| škvarky bravčové | kg | 30 | ||
| kosti pílené | kg | 1000 |
| Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
| dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby | Akosť 1. trida |
| Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
| mäso a mäsové výrobky | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku |
| mäsové výrobky | obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/100 g výrobku. |
| mäso | čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok |
| Názov |
| vrátane dopravy na miesto plnenia v pracovných dňoch od 07:00 - do 10:00 hod., dopravu na miesto plnenia zabezpečí dodávateľ v súlade s platnými hygienickými predpismi |
| Splatnosť faktúry od doručenia je 30 dní, faktúra musí obsahovať číslo objednávky, súčasťou faktúry je dodací list, podpísaný zástupcami oboch zmluvných strán. V prípade, že faktúra nespĺňa požadované náležitosti, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť bez zaplatenia v lehote splatnosti. Dňom doručenia opravenej faktúry začína plynúť nová lehota splatnosti v zmysle dohodnutých platobných podmienok. Objednávateľ požaduje 1x faktúru v listinnej podobe. |
| Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé a schválené s náležitými dokladmi RVaPS na prepravu predmetu zákazky. |
| Obaly , označenie a preprava tovaru bude v súlade s ustanoveniami zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v platnom znení vrátane vykonávacích predpisov k tomuto zákonu, platných právnych predpisov k tomu zákonu, hygienických noriem a Potravinového kódexu SR, bez viditeľných známok poškodenia a kontaminácie. |
| Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru, ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávok objednávateľa a potvrdeného dodacieho listu. Pri každej dodávke čerstvého mäsa žiadame priložiť doklad o pôvode mäsa (chov), zabití a delení. |
| Dodávka a fakturácia predmetu zákazky sa bude uskutočňovať priebežne počas doby plnenia zmluvy, na základe objednávok zadaných telefonicky alebo mailom podľa potrieb objednávateľa. |
| Objednávateľ je oprávnený neodobrať tovar, ktorý nebude v požadovanej kvalite podľa špecifikácie predmetu zmluvy. |
| Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, značku, obchodný názov, umožňuje sa dodávateľovi predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s minimálne uvádzaným zložením, respektíve lepším zložením. |
| Ceny jednotlivých položiek predmetu obstarávania platia po celé zmluvné obdobie, cena je vrátane všetkých nákladov dodávateľa spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. |
| Táto zmluva sa uzatvára na dobu určitú, obdobie 6 mesiacov, od 01. 07. 2022 do 31. 12. 2022. |
| Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet s jednotkovými cenami bez DPH a s DPH do 5 dní od uzavretia zmluvy. Jednotkovú cenu s DPH požadujeme zaokrúhliť maximálne na dve desatinné miesta. |
| Objednávateľ je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru z dôvodu nedodržania ceny, akosti, druhu, štruktúry alebo množstva tovaru. Ak objednávateľ zistí zjavné vady súvisiace s kvalitou alebo množstvom tovaru, má právo ho neprevziať. dodávateľ je povinný zabezpečiť dodanie náhradného tovaru bez vád, resp. v požadovanom množstve najneskôr do 2 hodín od odmietnutia prevzatia tovaru. |
| Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar, ktorý v čase dodania nemá uplynutú viac ako jednu tretinu výrobcom stanovenej minimálnej doby trvanlivosti/dátumu spotreby, a počas doby trvanlivosti/spotreby bude mať vlastnosti stanovené kvalitatívnymi parametrami. |
| Výrobky musia byť balené len v tovaroch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Obaly musia byť označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z.z. o potravinách. |
| Dodávateľ sa zaväzuje do 5 dní od uzavretia zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rozsahu: meno, priezvisko, e-mail, telefonický kontakt. |
| Dodávateľ sa zaväzuje tovar dovážať tri krát do týždňa - pondelok, streda, piatok. |
| Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky, resp. osobitnej požiadavky na plnenie zo strany Dodávateľa bude Objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok, Zmluvy. |
| Názov | Upresnenie |
| Do 5 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na prevádzkovanie. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti presne uvedených motorových vozidiel na prepravu uvádzaných tovarov alebo záznam z kontroly vykonanej na motorových vozidlách uchádzača. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy pred samotným plnením zmluvy predložiť doklad o oprávnení dodávať tovar. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Certifikát bezpečnosti potravín ISO 22000:2005 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín alebo Značky kvality SK alebo HACCP alebo podobnej kvality, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
| Do 5 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: doložiť doklad o pravidelnosti veterinárneho dohľadu za posledných 5 mesiacov | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Holíč, Skalica, Trnavský, Slovenská republika
6
1,00 ks
18 920,00
16 630,00
Vyžaduje sa predloženie návrhu vlastného plnenia v súlade s opisom predmetu zákazky.
| Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
|---|---|---|---|
| Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
26.05.2022 13:44
01.06.2022 13:50
01.06.2022 14:05
20 min.
2 min.
| Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
|---|---|---|---|
| 30.05.2022 08:31 - Vstupná ponuka | 18 920,00 | € | Cena s DPH |
| 30.05.2022 08:31 - Najvýhodnejšia ponuka | 18 920,00 | € | Cena s DPH |
Elektronizácia verejného obstarávaniaVážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: