• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    17.03.2022 11:04
  •    Predkladanie ponúk
    23.03.2022 11:30
  •    Ukončenie zákazky
    23.03.2022 12:08
  •    Zazmluvnenie zákazky
    23.03.2022 12:20

Detail zákazky Z20222274

  •    Vyhlásenie zákazky
    17.03.2022 11:04
  •    Predkladanie ponúk
    23.03.2022 11:30
  •    Ukončenie zákazky
    23.03.2022 12:08
  •    Zazmluvnenie zákazky
    23.03.2022 12:20

Základné údaje

Z20222274

OF-250850

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=6286379

Objednávateľ

738298

Ústav na výkon trestu odňatia slobody Želiezovce

Veľký Dvor 12, Želiezovce, 93701, SVK

Dodávateľ

53426975

DUOZ SK s.r.o.

Piaristická 1, Nitra, 94901, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Čerstvá zelenina a ovocie

Zelenina, ovocie, zemiaky, paprika, paradajky, cibuľa, cesnak, uhorky šalátové, mrkva, petržlen, zeler, kel, kaleráb, cvikla, kapusta, jablká, citróny, mandarínky, broskyne, nektarinky, kivi, hrozno, banány, hrušky

  • 03221000-6 - Zelenina
  • 03222000-3 - Ovocie a orechy
  • 03212000-0 - Zemiaky a sušená zelenina
  • 15331130-7 - Fazuľa, hrach, paprika, paradajky a iná zelenina
  • 03221400-0 - Kapustovitá zelenina
  • 15331140-0 - Listová a hlávková zelenina
  • 03222300-6 - Netropické ovocie
  • 03222110-7 - Tropické ovocie
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Zemiaky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 46 000
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 2. Cibuľa žltá
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 6 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 3. Cibuľa červená
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 4. Cibuľa šalotka
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 20
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 5. Paprika
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 2 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 6. Rajčiaky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 10 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 7. Uhorky šalátové
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 8. Petržlen
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 5 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 9. Zeler
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 5 060
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 10. Mrkva
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 7 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 11. Kapusta hlávková biela
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 7 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 12. Kapusta hlávková červená
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 13. Pór
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 120
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 14. Kel
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 15. Kaleráb
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 560
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 16. Reďkovka biela
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 30
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 17. Šalát ľadový
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: ks 600
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 18. Čínska kapusta
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 370
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 19. Cherry paradajky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 120
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
balenie min. 250 g - max. 500 g
čerstvosť, kvalita I. trieda
 20. Rukola
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 13
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
balenie min. 250 g - max. 500 g
čerstvosť, kvalita I. trieda
 21. Kučeravý šalát
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: ks 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 22. Cvikla
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 550
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 23. Jablká
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 15 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
veľkosť min. 140 - max. 180 g/ks - odôvodnenie: predmetná položka je vydávaná na kusy
 24. Citróny
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 570
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 25. Mandarínky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 550
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 26. Banány
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 500
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 27. Hrušky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 28. Pomaranč
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 550
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 29. Zmes lesných húb - sušené
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 8
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kvalita I. trieda
 30. Kapusta kvasená (balenie 1 kg)
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 570
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kvalita I. trieda
 31. Cesnak čerstvý
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 40
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 32. Cuketa
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 33. Tekvica na varenie
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 130
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 34. Petržlenová vňať
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 35. Čerstvá bazalka
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 2
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 36. Čerstvá mäta
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 4
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 37. Kiwi
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 110
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 38. Hrozno biele
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 70
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 39. Hokkaido tekvica
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 40. Paprika trojfarebná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 41. Čerstvý rozmarín
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 2
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 42. Čerstvý tymian
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 2
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 43. Čerstvá pažítka
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 3
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 44. Poľníček čerstvý
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 7
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 45. Čerstvé šampiňóny
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 46. Nektarinky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 47. Broskyne
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 48. Hliva ustricová
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 10
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 49. Melón červený
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 80
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
 50. Melón žltý
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 30
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
čerstvosť, kvalita I. trieda
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Kvalita dodávanej zeleniny a ovocia spĺňa požiadavky na kvalitu podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 9.6. 2005 č.2608/2005-100-Potravinového kódexu SR upravujúca ovocie, zeleninu.
Trieda kvality: 1. trieda (plody celé, čerstvé, zdravé, nepoškodené, bez známok hniloby, bez škodcov, bez nadmernej povrchovej vlhkosti, bez cudzieho pachu alebo chuti, bez akýchkoľvek cudzích látok). Nedodržanie kvalitatívnych požiadaviek je dôvodom na vrátenie tovaru a jeho náhradu na náklady dodávateľa.
Počty jednotlivých položiek sú predpokladané závisia od počtu stravníkov, ktoré sa menia nezávisle od odberateľa. Môžu byť v závislosti od skutočných potrieb upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej ceny plnenia podľa rámcovej dohody.
Dodávateľ sa zaväzuje tovar dodávať zabalený spôsobom potrebným na ochranu tovaru a uchovanie jeho akosti v obaloch obvyklých pre jednotlivé druhy tovaru.
Vrátane dopravy na jednotlivé miesta plnenia v rámci SR (2 miesta plnenia: 1x Želiezovce, 1x Santovka), ktoré budú bližšie špecifikované po uzavretí Zmluvy.
!!! Požaduje sa fakturácia skutočne dodaného množstva tovaru na základe "Čiastkovej výzvy"/objednávky/ a dodacieho listu (Objednávateľ považuje faktúru zároveň za dodací list, ak je na faktúre uvedené, že faktúra je zároveň aj dodacím listom), pre každé miesto plnenia samostatne !!!
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach.
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorazovo.
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky.
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet na celý predmet zákazky do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy.
Požaduje sa dodanie tovaru do 2 pracovných dní po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej "Čiastkovej výzvy" /objednávky/.
Dodávaný tovar vrátane jeho prepravy musí spĺňať jednotlivé ustanovenia zákona NR SR č. 152/1995 Z.z o potravinách.
Dodávku predmetu obstarávania realizovať v čase od 7:30 do 14:30 hod..
Úhrada plnenia bude uskutočnená bankovým prevodom po riadnom dodaní tovaru na základe doručenej faktúry so splatnosťou 30 kalendárnych dní a s uvedením celkovej ceny s DPH a jednotkových cien s DPH zaokrúhlených max. na dve desatinné miesta.
Ak je dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento dodávateľ nebude pri plnení zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej ponuke však MUSÍ UVIESŤ PRÍSLUŠNÚ SADZBU A VÝŠKU DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou, v tomto prípade je registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a DPH odvedie v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.
Zmeny cien tovaru je možné meniť len na základe zmien DPH, daňových odvodov, takto zmenená kúpna cena sa upravuje prvým dňom účinnosti zmien DPH, daňových odvodov.
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo v prípade opakovaného neodôvodneného porušenia požadovaných dodacích lehôt postupovať v zmysle VZP Čl. XVIII bod 18.2 a) alebo b).
Za porušenie zmluvy podstatným spôsobom verejný obstarávateľ bude považovať:
- ponúkaný tovar nebude s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami ako požadoval,
- pri súťaži bude hodnota zákazky neprimerane znížená a dodávateľ nedokáže plniť svoje záväzky,
- dodávateľ nebude akceptovať maximálnu cenu plnenia vrátane DPH /dodávateľ pri súťaži zadá DPH 0,00/.
V súlade s vyššie uvedenými skutočnosťami bude dodávateľovi udelená negatívna referencia v prostredí EKS.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Veľký Dvor č. 12, 937 01 Želiezovce, Kúpeľná č. 3, 935 87 Santovka, Želiezovce, Levice, Nitriansky, Slovenská republika

6

1,00 v zmysle bodu II. objednávkového formuláru

84 371,30

74 997,00

Objednávateľ požaduje už pri predložení ponuky predložiť vlastný návrh plnenia zákazky a to ako vlastný návrh plnenia podľa položiek predmetu zákazky. Dodávateľ je povinný predložiť podrobnú cenovú kalkuláciu po obdržaní akceptácie od objednávateľa k vlastnému návrhu plnenia zákazky najneskôr do 3 pracovných dní, v ktorej pre daný predmet zákazky uvedie: jednotkovú cenu bez DPH, jednotkovú cenu s DPH, cenu celkom bez DPH, cenu celkom s DPH a v prípade ak dodávateľ ponúka ekvivalentný výrobok, uvedie aj typ/označenie tovaru (obchodné označenie, značku/výrobcu). Celková cena za predmet zákazky/zmluvy v cenovej kalkulácii musí byť v súlade s celkovou cenou predmetu zmluvy, uvedenej v Zmluve.

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

17.03.2022 11:04

23.03.2022 11:30

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

23.03.2022 11:45

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 242
 7
 6
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
17.03.2022 12:31 - Vstupná ponuka 84 316,15 € Cena s DPH
21.03.2022 13:30 - Najvýhodnejšia ponuka 60 001,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS