• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    17.01.2022 08:00
  •    Predkladanie ponúk
    24.01.2022 13:00
  •    Ukončenie zákazky
    24.01.2022 14:30
  •    Zazmluvnenie zákazky
    24.01.2022 14:45

Detail zákazky Z2022228

  •    Vyhlásenie zákazky
    17.01.2022 08:00
  •    Predkladanie ponúk
    24.01.2022 13:00
  •    Ukončenie zákazky
    24.01.2022 14:30
  •    Zazmluvnenie zákazky
    24.01.2022 14:45

Základné údaje

Z2022228

OF-248982

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=6167328

Objednávateľ

738298

Ústav na výkon trestu odňatia slobody Želiezovce

Veľký Dvor 12, Želiezovce, 93701, SVK

Dodávateľ

50909142

POZANA MEAT s.r.o

Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Mäsové výrobky, salámy, klobásy, párky, jaternice, slanina

Klobása, Kabanos, Párky, Údená slanina, Oravská slanina, Tlačenka, Jaternice, Rolované plece, Špekačky, Jemná saláma, Šunková saláma

  • 15131130-5 - Klobásy/párky/saláma/jaternice
  • 15131120-2 - Klobásové výrobky
  • 15131230-6 - Saláma
  • 15131220-3 - Slanina
  • 15131210-0 - Údená šunka/slanina
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Pikantné párky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 1 500
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 70 % mäsa, baranie črevo
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 2. Obyčajné párky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 40
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 42% mäsa
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 3. Hydinové párky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 80
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 65 % mäsa
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 4. Kabanos
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 2 030
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 60 % mäsa
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 5. Klobása na pečenie
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 200
balenie g 100 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 85 % mäsa, bravčové črevo
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 6. Klobása na pečenie jemne pikantná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 50
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 85 % mäsa, bravčové črevo
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 7. Údené plece rolované
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 570
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 70 % mäsa
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 8. Jemná saláma štangle
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 870
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 70 % mäsa a 20 % bravčová slanina
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 9. Údené bravčové rebierka z boku
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 80
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
trvanlivosť min. 8 dní od dodania tovaru
 10. Údené bravčové kolienko zadné bez kosti
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 230
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 11. Jaternica zabíjačková
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 30
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok
trvanlivosť min. 10 dní od dodania tovaru
 12. Špekačky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 860
balenie kg 2,5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie obsah bravčového mäsa min. 44%, obsah bravčovej slaniny min. 24%, obsah hovädzieho mäsa min. 10 %
trvanlivosť min. 10 dní od dodania tovaru
 13. Tlačenka bravčová
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok
trvanlivosť min. 10 dní od dodania tovaru
 14. Šunková pena
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 540
balenie g 75 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, obal - črievko
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 15. Oravská slanina
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 840
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, nelisovaná
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 16. Údená slanina bez kože
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 520
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, údená studeným dymom
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 17. Bravčová šunka - štangle s vyšším podielom mäsa 92%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 92 % bravčové stehno
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 18. Kuracia šunka - štangle
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 30
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 90 % kuracieho mäsa
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 19. Morčacia šunka - štangle
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 90 % kuracieho mäsa
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 20. Bravčová šunka - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce, Santovka a Rimavská Sobota/: kg 1 680
balenie g 100 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 71 % mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 21. Morčacia šunka - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 30
balenie g 100 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 65 % morčacieho mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 22. Kuracia šunka - vákuovo balená, naplátkovaná
Funkcia
Čistý hydinový výrobok.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Želiezovce a Santovka/: kg 1 230
balenie g 100 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 65 % kuracieho mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 23. Jemná saláma - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Santovka a Rimavská Sobota/: kg 160
balenie g 100 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 70 % mäsa a 20 % bravčová slanina, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 14 dní od dodania tovaru
 24. Suchá saláma - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 1 000
balenie g 75 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 80 % mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 25. Nitran saláma - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 15
balenie g 75 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 95 % mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 26. Malokarpatská saláma - vákuovo balená, naplátkovaná
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu /pre miesto plnenia Santovka a Rimavská Sobota/: kg 65
balenie g 75 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 93 % mäsa, vákuovo balená, naplátkovaná
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 27. Nitran saláma - štangle
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 95 % mäsa
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 28. Malokarpatská saláma - štangle
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Santovka: kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, min. 93 % mäsa
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 29. Údené kuracie stehná kalibrované
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 200
balenie g 240 260
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, údené studeným dymom
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 30. Údené kuracie prsia
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, údené studeným dymom
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
 31. Údená krkovička bez kosti
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce: kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
zloženie bezlepkový výrobok, údené studeným dymom
trvanlivosť min. 21 dní od dodania tovaru
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Počty jednotlivých položiek sú predpokladané závisia od počtu stravníkov, ktoré sa menia nezávisle od odberateľa. Môžu byť v závislosti od skutočných potrieb upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej ceny plnenia podľa rámcovej dohody.
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorazovo.
Vrátane dopravy na jednotlivé miesta plnenia v rámci SR (3 miesta plnenia: 1x Želiezovce, 1x Santovka, 1x Rimavská Sobota), ktoré budú bližšie špecifikované po uzavretí Zmluvy.
!!! Požaduje sa fakturácia skutočne dodaného množstva tovaru na základe "Čiastkovej výzvy"/objednávky/ a dodacieho listu (Objednávateľ považuje faktúru zároveň za dodací list, ak je na faktúre uvedené, že faktúra je zároveň aj dodacím listom), pre každé miesto plnenia samostatne !!!
V rámci jednej dodávky tovaru požaduje objednávateľ dodať položky, pri ktorých je uvádzané balenie min. 100 g - max. 150 g, v jednotnej gramáži - odôvodnenie: predmetné položky sú vydávané na kusy.
V rámci jednej dodávky tovaru požaduje objednávateľ dodať položky, pri ktorých je uvádzané balenie min. 75 g - max. 100 g, v jednotnej gramáži - odôvodnenie: predmetné položky sú vydávané na kusy.
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach.
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky.
Objednávateľ požaduje do 2 pracovných dní od zverejnenia zmluvy predložiť návrh predmetu zmluvy min. v rozsahu: jednotková cena s DPH, výška DPH a celková suma s DPH.
Podrobný aktualizovaný rozpočet môže dodávateľ predložiť aj prepočítaný na kusy /napr. položka Šunková pena - požadovaných 540 kg = 5 400 kusov 100 gramových balení/.
Požaduje sa dodanie tovaru do 2 pracovných dní po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej "Čiastkovej výzvy" /objednávky/.
Dodávaný tovar vrátane jeho prepravy musí spĺňať jednotlivé ustanovenia zákona NR SR č. 152/1995 Z.z o potravinách.
Dodávku predmetu obstarávania realizovať počas pracovných dní v čase od 7:30 do 14:30 hod..
Výrobky označené podľa §§ 11 až 13 zákona č. 250/2007 Z.z. v znení neskroších predpisov, najmä: hmotnosť, názov tovaru, spotreba, názov výrobcu, zloženie.
Úhrada plnenia bude uskutočnená bankovým prevodom po riadnom dodaní tovaru na základe doručenej faktúry so splatnosťou 30 dní a s uvedením celkovej ceny s DPH a jednotkových cien s DPH zaokrúhlených max. na dve desatinné miesta.
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo v prípade opakovaného neodôvodneného porušenia požadovaných dodacích lehôt postupovať v zmysle VZP Čl. XVIII bod 18.2 a) alebo b).
Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami.
Za porušenie zmluvy podstatným spôsobom verejný obstarávateľ bude považovať:
- ponúkaný tovar nebude s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami ako požadoval,
- pri súťaži bude hodnota zákazky neprimerane znížená a dodávateľ nedokáže plniť svoje záväzky,
- dodávateľ nebude akceptovať maximálnu cenu plnenia vrátane DPH /dodávateľ pri súťaži zadá DPH 0,00/.
V súlade s vyššie uvedenými skutočnosťami bude dodávateľovi udelená negatívna referencia v prostredí EKS.
Ak je dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento dodávateľ nebude pri plnení zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej ponuke však MUSÍ UVIESŤ PRÍSLUŠNÚ SADZBU A VÝŠKU DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou, v tomto prípade je registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a DPH odvedie v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.
Dodávateľ výslovne súhlasí so sprístupnením rozpisu jednotkových cien, ak bude objednávateľovi doručená žiadosť o sprístupnenie informácií podľa zákona č. 211/2000 Z. z.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Veľký Dvor č. 12, 937 01 Želiezovce , Želiezovce, Levice, Nitriansky, Slovenská republika

6

1,00 v zmysle bodu II. objednávkového formuláru

76 657,08

63 880,90

Objednávateľ požaduje už pri predložení ponuky predložiť vlastný návrh plnenia zákazky, a to ako vlastný návrh plnenia podľa položiek predmetu zákazky. Dodávateľ je povinný predložiť podrobnú cenovú kalkuláciu po obdržaní akceptácie od objednávateľa k vlastnému návrhu plnenia zákazky najneskôr do 3 pracovných dní, v ktorej pre daný predmet zákazky uvedie: jednotkovú cenu bez DPH, jednotkovú cenu s DPH, cenu celkom bez DPH, cenu celkom s DPH a v prípade ak dodávateľ ponúka ekvivalentný výrobok, uvedie aj typ/označenie tovaru (obchodné označenie, značku / výrobcu). Celková cena za predmet zákazky/zmluvy v cenovej kalkulácii musí byť v súlade s celkovou cenou predmetu zmluvy, uvedenej v Zmluve.

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

17.01.2022 08:00

24.01.2022 13:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

24.01.2022 13:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 134
 102
 3
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
17.01.2022 08:06 - Vstupná ponuka 76 657,08 € Cena s DPH
24.01.2022 12:56 - Najvýhodnejšia ponuka 71 914,86 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS