00738271
Ústav na výkon trestu odňatia slobody a Ústav na výkon väzby Leopoldov
Gucmanova 670/19, Leopoldov, 92041, SVK
30048761
František Lukáčik Mäso údeniny-potraviny
Bernolákova 123, Leopoldov, 92041, SVK
Hlboko mrazené výrobky
bravčové mäso, hovädzie mäso, hydinové mäso, mrazené vnútornosti, mrazené ryby
Tovar, Služba
1. Hlboko mrazené výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je dodávka hlboko mrazených výrobkov vrátane služieb spojených s ich dodávkou na zabezpečenie stravovania. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Položka č. 1 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky | kg | 500 | ||
Položka č. 2 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou - plátky (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 500 | ||
Položka č. 3 -Bravčové stehno bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky) | kg | 5300 | ||
Položka č. 4 - Bravčové stehno - rezance (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, rezance cca. 5-10cm dlhé, šírka cca. 8*8mm – ako na soté, dodávané v cca. 1000g baleniach podľa množstva objednávky) | kg | 3000 | ||
Položka č. 5- Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať) | kg | 1500 | ||
Položka č. 6 - Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou - rezne (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 1400 | ||
Položka č. 7 - Bravčová krkovička b.k. (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať) | kg | 380 | ||
Položka č. 8 - Bravčová krkovička bez kosti - rezne (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 370 | ||
Položka č. 9 - Bravčové koleno čerstvé-bez kosti s kožou, váha cca. 0,7kg/ ks | kg | 370 | ||
Položka č. 10 - Hydinové droby (žalúdky, pečienky, srdcia)- mrazené (zmes drobkov dodávané v dodávke v pomere 1/3 žalúdky, 1/3 pečienky, 1/3 srdcia v mrazenom stave v cca 1kg baleniach) | kg | 2700 | ||
Položka č. 11 - Kuracie prsia- mrazené (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 1200 | ||
Položka č. 12 - Kuracie prsia- mrazené - rezance (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach, nakrájané na rezance v rozmere cca. 1*5cm) | kg | 2800 | ||
Položka č. 13 - Kuracie stehná kalibrované- mrazené (kuracie stehná kalibrované 250-280g s kosťou, nesolené, mrazené) | kg | 2250 | ||
Položka č. 14 - Kuracie štvrte zadné- mrazené (270-300 g, kuracie ¼ zadné s kosťou, nesolené, mrazené) | kg | 2600 | ||
Položka č. 15 - Sliepka I. trieda- mrazená (sliepka I. trieda kvality, nesolená, mrazená, bez drobkov, ťažká polená) | kg | 650 | ||
Položka č. 16 Morčacie prsia (morčacie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 240 | ||
Položka č. 17 - Kačacie stehno kalibrované (kačacie stehno kalibrované 180–200g, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 150 | ||
Položka č. 18 - Kuracie krídla (kuracie krídla, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg/ gastrobaleniach) | kg | 330 | ||
Položka č. 19 - Hydinový separát (hydinové mleté mäso dodávané v gastrobaleniach cca. 5-10kg blokoch v mrazenom stave) | kg | 2800 | ||
Položka č. 20 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa. | kg | 1750 | ||
Položka č. 21 - Hovädzie mäso predné mrazené – (nožina, krk) hovädzie mäso predné bez kosti z býka, mrazené. Hovädzie mäso predné – výsekové bez kosti a hovädzí krk bez kosti s kuchynskou úpravou. Dodávka tovaru bude obsahovať kombináciu uvedených častí hovädzieho predného mäsa v zamrznutom stave, spĺňajúce podmienky uvedené vyššie. | kg | 3000 | ||
Položka č. 22 - Hovädzie držky mrazené (držky umyté, predvarené, nakrájané, balené a dodávané v zamrznutom stave v jednotlivých baleniach) | kg | 800 | ||
Položka č. 23 - Mrazená hovädzia pečeň (vnútornosť) | kg | 2500 | ||
Položka č. 24 - Rybie filé (hlbokomrazené rezané rybacie filé formované v tvare (obdĺžnik/ štvorec), neobaľované, s hmotnosťou 100g / 150g, vyrobené z treskovitých rýb, bez pridanej vody, bez polyfosfátov) | kg | 430 | ||
Položka č. 25 - Piliny z morských rýb (mrazené, dodávka: 1kg/ prípadne gastrobalenie) | kg | 620 | ||
Položka č. 26 - Pstruh dúhový (vákuovo balený, pitvaný, mrazený, hmotnosť: cca. 350g-400g/ porcia, dovoz: nutné dodržať jednotnosť hmotnosti jednotlivých pstruhov /kalibrácie/ v jednej dodávke) | kg | 160 | ||
Položka č. 27 - Hovädzie líčka mrazené, z býka, hlbokomrazené , odblanené, kuch. úprava | kg | 1000 | ||
Položka č. 28 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené- rezance - (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa. | kg | 600 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Položka č. 20 - 21 - Hovädzie mäso. Musí byť označené : referenčným číslom alebo kódom, ktorý identifikuje mäso a zviera alebo skupinu zvierat, z ktorých bolo získané; týmto číslom môže byť identifikačné číslo jednotlivého zvieraťa, z ktorého bolo mäso získané alebo identifikačné číslo, ktoré sa vzťahuje na skupinu zvierat; ak ide o delené telá zvierat na polovice alebo štvrte sa skupinou rozumie počet rozdelených tiel spolu, ktoré predstavujú jednu výrobnú dávku v príslušnej rozrábkarni; tento počet nesmie byť väčší ako výroba v jednom dni |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 7 dní od uzavretia zmluvy |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Pri Rámcovej dohode - lehota plnenia pre Dodávateľa od doručenia Čiastkovej výzvy ( elektronicky prostredníctvom emailu, alebo telefonicky) na plnenie od Objednávateľa - do 7 dní. |
Pri Rámcovej dohode - periodicita zasielania Čiastkových výziev na plnenie Objednávateľom počas platnosti Rámcovej dohody - najviac 4x mesačne |
Dodávané mäso bude v zamrznutom stave. Označenie jednotlivých druhov a častí bravčového mäsa v jednotlivých dodávkach tovaru budú zreteľne vyznačené na dodacom liste, prípadne faktúre ak nie je spolu s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list, vrátane nižšie uvedených informácii, čím dodávateľ bude deklarovať nasledovné:a) Názov pod ktorým sa potravina predáva, b) označenie v slovenskom jazyku, c) druh resp. časť dodaného bravčového mäsa, d) označenie krajiny pôvodu, e) potvrdenie o šokovom zmrazovaní, f) dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby |
Jednotlivé dodávky mäsa budú dodávané nasledovným spôsobom:a) Každá jednotlivá časť dodaného mäsa pri dodávke bude jednotlivo balená v takých obaloch, ktoré možno používať len ako obalové materiály, ktoré zodpovedajú požiadavkám na predmety a materiály prichádzajúce do priameho styku s potravinami.b) Dodávané v prepravkách na potraviny určené na prepravu mäsa, s cieľom ich efektívneho uskladnenia takým spôsobom, aby mäso nijakým spôsobom nepresahovalo veľkosť prepravky.c) vrátane označenia druhu resp. časti bravčového mäsad) ostatné požadované údaje budú deklarované tak, ako je uvedené vyššie |
Dodávky tovaru musia spĺňať jednotlivé znenia podľa Zákona o potravinách č. 152/1995 Z. z., a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 25. augusta 2008 č. 1903/2008- 100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca produkty rybolovu a výrobky z nich. |
Dodávky predmetu zákazky musia spĺňať tieto kritériá: Označenie jednotlivých druhov tovaru priamo na tovare, dodacom liste, príp. na faktúre ak nie je s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list; názov potraviny, dátum min. trvanlivosti/ dátum spotreby. |
Gucmanova 670/19, Leopoldov, Hlohovec, Trnavský, Slovenská republika
12
1,00 celok
157 278,16
131 065,13
Objednávateľ požaduje dodržanie technických požiadaviek na predmet zákazky.
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
17.12.2021 11:53
29.12.2021 10:00
29.12.2021 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
20.12.2021 15:42 - Vstupná ponuka | 157 017,00 | € | Cena s DPH |
23.12.2021 22:23 - Najvýhodnejšia ponuka | 156 900,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: