30845572
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Námestie generála Viesta 11694/2, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, 83247, SVK
43932576
MkB Test a.s.
Rosina 169, Rosina, 01322, SVK
Laboratórny, spotrebný, diagnostický materiál a diagnostické činidlá- hotové živné pôdy
Laboratórny, spotrebný, diagnostický materiál a diagnostické činidlá- hotové živné pôdy
Tovar, Služba
1. Sabouraud agar s chloramphenicolom
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Agar s glukózou používaný na izoláciu a kultiváciu patogénnych a nepatogénnych plesní, kvasiniek a čiastočne dermatofytov z klinického alebo neklnického materiálu. | 1bal/20ks/PM | 1 |
2. Desoxycholát-citrátový-.lakt. agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Selektívne médium na izoláciu a diferenciáciu gramnegatívnych enterobaktérií v klinickej mikrobiológii a v mikrobiológii potravín. Petriho miska 90 mm | 1bal/20ks/PM | 1 |
3. Columbia krvný agar
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Vysoko kvalitné kompletné kultivačné médium určené pre kultiváciu náročných mikroorganizmov s možnosťou použitia ako základu pre prípravu rôznych špeciálnych médií. Pridanie krvi umožňuje interpretáciu hemolytickej aktivity. Určené k selektívnej izolácii streptokokov z klinických vzoriek alebo z potravín. Zloženie pôdy v 1 000 ml vody: Peptón 23,0 g Škrob 1,0 g Chlorid sodný 5,0 g Agar 13,5 g pH 6,9 | 1bal/20ks/PM | 5 |
4. Tryptón-sójový bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Tryptón-sójový bujón, | 1bal/10ks/5 ml skúm. | 1 |
5. Laktóza TTC agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Laktózový TTC agar s Tergitolom -7, selektívne a diferenčné médium pre obnovu poškodených organizmov koliformných baktérií z chlórovanej vody metódou membránovej filtračné techniky. Médium spĺňa požiadavky normy ISO 9308-1 (2000) pre detekciu a stanovenie počtu E. coli a koliformných vo vode pomocou membránovej filtračnej metódy. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Proteózový pepton......5,0 Kvasničný extrakt…………………… 3,0 Laktóza………10,0 Tergitol (Heptadecylsulfát sodný)…. 0,1 Bromthymolova modrá………… 0,025 Agar………………………….. 15,0 Suplement: 1% TTC…………………………….. 3 ml | 1bal/20ks/PM | 5 |
6. Endo agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Kultivačné médium na mikrobiologickú diagnostiku koliformných baktérií a ďalších enterobaktérií Zloženie na 1000 ml pôdy Peptón 10,0 g Laktóza 10,0 g Siričitan sodný 2,5 g Hydrogenfosforečnan draselný 3,5 g Fuksín 0,4 g Agar 12,0 g pH 7,3 – 7,7 Petriho miska 90 mm | 1bal/20ks/PM | 1 |
7. Slanetz-Bartley agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Médium na detekciu fekálnych streptokokov, na stanovenie počtu enterokokov v potravinách, vhodný aj pre použitie metodiky membránovej filtrácie vody. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Typtóza……..………………….. 20,0 Kvasničný extrakt………………… 5,0 Glukóza……/……………………… 2,0 Hydrogenfosforečnan draselný……….. 4,0 Azid sodný…………………………... 0,4 Trifenyltetrazoliumchlorid………… 0,1 Agar………………………… 15,0 Konečné pH = 7,2 ± 0,2 pri 25ºC Petriho miska 90 mm | 1bal/20ks/PM | 5 |
8. Glukózový bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Médium na kultiváciu veľkého množstva mikroorganizmov, vrátane náročnejších druhov a poškodených foriem Balenie: skúmavka 5 ml | 1bal/10ks/skúmavka 5 ml | 2 |
9. MacConkey agar s kryšt. viol.,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Selenitová pôda určená na selektívne pomnožovanie a izoláciu črevných patogénnych mikroorganizmov rodu Salmonella ( vrátane S.typhosa) zo stolice, moču, vody, potravín a ďalšieho materiálu: Zloženie pôdy v 1000 ml vody Peptón 5,0 g Seleničitan sodný 4,0 g Laktóza 4,0 g Hydrogenfosforečnan sodný 10,0 g pH 6,9 - 7,3 | 1bal/20ks/PM | 3 |
10. Thioglykolát bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Médium pre kontrolu sterility farmakologických a potravinárskych výrobkov. Umožňuje súčasnú detekciu aeróbnych aj anaeróbnych mikróbov. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Tryptický hydrolyzát kazeínu…………..… 15,0 Kvasničný extrakt………………………… 5,0 Thioglykolát sodný………………………. 0,5 NaCl………………………………………. 2,5 L-cystín…………………………………… 0,5 Glukóza…………………………………… 5,5 Resazurín………………………………….. 0,001 Agar……………………………………….. 0,5 Konečné pH = 7,1 ± 0,2 pri 25ºC 10 ml skúmavka | 1bal/10ks/skúmavka 10 ml | 4 |
11. Simmons – citrát ,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Simmons – citrát , | 1bal/10ks/skúmavka 1 ml | 2 |
12. Motility-indol-urea,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Médium určené na identifikáciu enterobaktérií na základe pohyblivosti, tvorby indolu a štiepenia močoviny 2 ml skúmavka | 1bal/10ks/skúmavka 2 ml | 6 |
13. Agar podľa Hajna (Triple sugar iron agar),
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obs. enzymatický hydrolyzát mäsa ako základnú rastovú zložku média. Štiepenie prítomných sacharidov, ako energetickej zložky, je indikované fenolovou červeňou. Tvorba plynu pri skvasovaní sa zistí zhodnotením kompaktnosti agarovej vrstvy. Sírovodík tvoriace mikroorganizmy sú indikované tvorbou čiernej zrazeniny sírnika železnatého. Zloženie: Zloženie pôdy v 1000 ml vody Peptón 20,0 g Mäsový extrakt 3,0 g Kvasničný extrakt 3,0 g Laktóza 10,0 g Sacharóza 10,0 g Glukóza 1,0 g Chlorid sodný 5,0 g Červeň fenolová 0,024 g Citrónan železito-amónny 0,3 g Tiosíran sodný 0,3 g Agar 12,0 g pH 7,0 - 7,5 | 1bal/10ks/skúmavka á 7 ml | 5 |
14. Chromocult coliform agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Diagnostický agar na identifikáciu mikroorganizmov na základe zmeny farby Rozsah: Candida spp Listeria spp Salmonell spp Staphylococcus spp Streptococcus spp Escherichia Coli + koliform Peseudomonas spp. Vibrio spp Petriho miska 55-60 mm, 18 ml pôdy | 1bal/20ks/PM 55-60 mm | 3 |
15. Baird Parker agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Médium pre kontrolu sterility farmakologických a potravinárskych výrobkov. Umožňuje súčasnú detekciu aeróbnych aj anaeróbnych mikróbov. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Tryptický hydrolyzát kazeínu…………..… 15,0 Kvasničný extrakt………………………… 5,0 Thioglykolát sodný………………………. 0,5 NaCl………………………………………. 2,5 L-cystín…………………………………… 0,5 Glukóza…………………………………… 5,5 Resazurín………………………………….. 0,001 Agar……………………………………….. 0,5 Konečné pH = 7,1 ± 0,2 pri 25ºC 10 ml skúmavka | 1bal/20ks/PM 55-60 mm | 2 |
16. Pseudomonas agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Gelatin peptone 16.0 Casein hydrolysate 10.0 Potassium sulphate 10.0 Magnesium chloride 1.4 Agar 11.0 pH 7.1 ± 0.2 @ 25°C | 1bal / 20ks /PM | 1 |
17. Živný bujón č. 2,
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Neselektívne médium určené na všeobecnú, kultiváciu a pomnoženie organizmov Zloženie: kazeín peptón, 4.3 g / l mäso peptón, 4.3 g / l chlorid sodný, 6.4 g / l konečné pH 7,5 ± 0,2 (25 ° C), 10 ml skúmavka | 1bal/10ks/skúmavka 10 ml | 4 |
18. Žlč eskulin
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Enterococcus faecalisEscherichia coliManual Biorad/ŠPP č.1/Bpríloha č.37/" | 1bal/20ks/skúmavka 2 ml | 1 |
19. Manit
|
|
---|---|
Funkcia |
Živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Staphylococcus aureusStaphylococcus epidermidisEscherichia coli | 1bal/20ks/skúmavka 2 ml | 1 |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Požaduje sa aby bol tovar nový, nepoužitý, nepoškodený, s dobou použiteľnosti minimálne 70% výrobcom stanovenej doby exspirácie od dodania na miesto plnenia. |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 7 dní od uzavretia zmluvy |
Dodávateľ môže dodávať tovar v lehote plnenia zmluvy postupným čiastkovým plnením. |
Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa vystavenia faktúry. |
Na účely povolenia vjazdu vozidla a vstupu osôb do areálu miesta dodania plnenia, sa Dodávateľ zaväzuje oznámiť Objednávateľovi EČV každého vozidla, ktorým bude zabezpečené dodanie plnenia, typ vozidla, meno, priezvisko, a to najneskôr 3 pracovné dni pred dodaním plnenia v súlade s touto zmluvou. |
Požaduje sa, aby dodávateľ vyrozumel o termíne dodania tovaru kontaktnú osobu objednávateľa v mieste plnenia najmenej tri pracovné dni pred jeho dodaním. |
Dodávateľ sa zaväzuje strpieť a/alebo zaviazať každú osobu, prostredníctvom ktorej bude dodanie plnenia zabezpečované, aby strpela bezpečnostné kontroly svojej osoby a vozidla pri vjazde a výjazde do/z areálu miesta dodania plnenia. |
Dodávateľ berie na vedomie, že Objednávateľ je oprávnený neumožniť vstup osobám do areálu miesta dodania plnenia v prípade, ak Dodávateľ nesplní povinnosti, ktorých splnenie je potrebné na účely povolenia vjazdu vozidla a vstupu osôb do areálu miesta dodania plnenia. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa, uvedenej v opisnom formulári, sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Kutuzovova 8, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, Bratislava III, Bratislavský, Slovenská republika
29.11.2021 08:00 — 15.12.2021 14:00
1,00 súbor položiek zákazky
493,31
493,31
Požadujeme dodanie tovaru v uvedenom termíne
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
15.11.2021 08:22
19.11.2021 08:30
19.11.2021 08:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
19.11.2021 07:01 - Vstupná ponuka | 370,00 | € | Cena bez DPH |
19.11.2021 07:01 - Najvýhodnejšia ponuka | 370,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: