00226840
Domov dôchodcov
Pažítková 2, Bratislava, 82101, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Mäso a mäsové výrobky
potraviny, bravčové mäso, hovädzie mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania |
dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre kuchyňu spoločného stravovania |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
bravčová krkovička čerstvá bez kosti vákuovo nebal. | kg | 390 | 420 | |
bravčové karé čestvé bez kosti vákuovo nebal. | kg | 550 | 590 | |
bravčové kosti údené | kg | 150 | 190 | |
bravčové plece bez kosti kú.čerstvé, nebal. vákuovo | kg | 800 | 1000 | |
bravčové stehno bez kosti kú.čerstvé nebal. vákuovo | kg | 900 | 1150 | |
hovädzie zadné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené | kg | 450 | 600 | |
hovädzie predné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené | kg | 90 | 100 | |
Kuracie stehná bez kosti a kože chladené | kg | 800 | 1200 | |
Kuracie rezne chladené | kg | 500 | 540 | |
Morčacie prsia chladené | kg | 200 | 230 | |
Sliepka na polievku | kg | 100 | 120 | |
Kuracie trupy chladené | kg | 50 | 100 | |
jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25% | kg | 50 | 60 | |
klobása ipeľská,podiel bravčového mäsa min 40% | kg | 180 | 200 | |
klobása na pečenie, podiel bravčového mäsa min 75 - 90% | kg | 50 | 60 | |
klobása vianočná,podiel mäsa min. 60% | kg | 10 | 15 | |
čerstvé kuracie pečeňe | kg | 220 | 250 | |
oškvarky | kg | 25 | 35 | |
párky bratislavské,podiel bravčového mäsa min 60%,hov.mäsa min 21% | kg | 96 | 120 | |
pečeňový syr,podiel bravčovej pečene min.38%,bravč,mäso min 34% | kg | 40 | 55 | |
saláma inovecká,podiel bravčového mäsa min 83% | kg | 30 | 35 | |
saláma vysočina,podiel bravčového mäsa min 66%,hovädzie mäso 13% | kg | 40 | 45 | |
saláma jemná - mäkká | kg | 120 | 140 | |
Párky obyčajné | kg | 120 | 140 | |
saláma šunková podiel bravčového mäsa min 50% | kg | 100 | 120 | |
šunka výberová | kg | 48 | 55 | |
šunka plátky | kg | 144 | 160 | |
slanina oravská - Bravčový bok bez kosti 90 % | kg | 60 | 65 | |
slanina údená bez kože | kg | 60 | 65 | |
špekačky,podiel bravčového mäsa min 54% hovädzie mäso min 26% | kg | 96 | 105 | |
šunka debrecínska,podiel bravčového karé min.55% | kg | 50 | 60 | |
tlačenka,podiel vareného mäsa z bravč.hláv min 53%,vareného bravčového srdca min 20% | kg | 40 | 45 | |
údená krkovička bez kosti podiel min. 75% brav. mäasa - nebalená vákuovo | kg | 100 | 120 | |
Bravčové koleno | kg | 50 | 55 | |
Bravčové paprčky | kg | 50 | 55 | |
Držky krájané, predvarené | kg | 100 | 150 | |
Moravské údené mäso | kg | 30 | 35 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby | Akosť 1. trida |
Množstvá tovarov sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. | Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné. |
Pri položkách sa pripúšťa ekvivalent v názve výrobku pri dodržaní požadovaného zloženia. | |
Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave. | Na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
Názov |
vrátane dopravy na miesto plnenia v pracovných dňoch od 7,00 - do 14,00 hod., dopravu na miesto plnenia zabezpečí predávajúci v súlade s platnými hygienickými predpismi |
Splatnosť faktúry od doručenia je 30 dní, faktúra musí obsahovať číslo objednávky, súčasťou faktúry je dodací list, podpísaný zástupcami oboch zmluvných strán. V prípade, že faktúra nespĺňa požadované náležitosti, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť bez zaplatenia v lehote splatnosti. Dňom doručenia opravenej faktúry začína plynúť nová lehota splatnosti v zmysle dohodnutých platobných podmienok. Dodávateľ požaduje 1x faktúru v listinnej podobe |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé a schválené s náležitými dokladmi RVaPS na prepravu predmetu zákazky. |
Obaly , označenie a preprava tovaru bude v súlade s ustanoveniami zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v platnom znení vrátane vykonávacích predpisov k tomuto zákonu, platných právnych predpisov k tomu zákonu, hygienických noriem a Potravinového kódexu SR, bez viditeľných známok poškodenia a kontaminácie. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávok kupujúceho a potvrdeného dodacieho listu. Pri každej dodávke čerstvého mäsa žiadame priložiť doklad o pôvode mäsa (chov), zabití a delení. |
Dodávka a fakturácia predmetu zákazky sa bude uskutočňovať priebežne počas doby plnenia zmluvy, na základe objednávok zadaných telefonicky alebo mailom podľa potrieb objednávateľa. |
Objednávateľ je oprávnený neodobrať tovar, ktorý nebude v požadovanej kvalite podľa špecifikácie predmetu zmluvy. |
Dodávateľ je povinný do 3 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy doručiť nacenenie predmetu zákazky v ktorom dodávateľ uvedie jednotkové ceny všetkých tovarových položiek. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Názov | Upresnenie |
Do 3 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na prevádzkovanie. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti presne uvedených motorových vozidiel na prepravu uvádzaných tovarov alebo záznam z kontroly vykonanej na motorových vozidlách uchádzača. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy pred samotným plnením zmluvy predložiť doklad o oprávnení dodávať tovar. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Certifikát bezpečnosti potravín ISO 22000:2005 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín alebo Značky kvality SK alebo HACCP alebo podobnej kvality, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: doložiť doklad opravidelnosti veterinárneho dohľadu za posledných 5 mesiacov | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Pažítkova 2, Bratislava, Bratislava - mestská časť Ružinov, Bratislava II, Bratislavský, Slovenská republika
12
9 000,00 kg
40 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
26.07.2021 12:58
05.08.2021 12:51
05.08.2021 13:06
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
26.07.2021 13:59 - Vstupná ponuka | 40 000,00 | € | Cena s DPH |
04.08.2021 08:58 - Najvýhodnejšia ponuka | 39 000,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: