00610721
Nemocnica s poliklinikou Myjava
Staromyjavská 59, Myjava, 90701, SVK
50909142
POZANA MEAT s.r.o
Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK
Mäso a mäsové výrobky-potraviny čerstvé a trvanlivé
mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Hovädzie: - plece bez kosti | kg | 700 | ||
- stehno bez kosti | kg | 150 | ||
Bravčové: - bôčik | kg | 100 | ||
- stehno bez kosti | kg | 2500 | ||
- plece bez kosti | kg | 1200 | ||
- krkovička bez kosti | kg | 350 | ||
- karé bez kosti | kg | 1300 | ||
- pečeň | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- vzhľad a farba typická pre druh mäsa, mäso uvedené v jednotlivých položkách musí byť čerstvé, chladené do 4°C, nebalené a nie mrazené, kuchynská úprava- hovädzie mäso iba z býka- riadne opracované jednotlivé druhy mäsa, nesmú byť znečistené alebo zmyslovo narušené, mäso nesmie obsahovať zvyšky zrazenej krvi, kostnú triešť, úlomky kostí a výstelky- zárezy, vpichy, krvné podliatiny, otlaky, odreniny alebo inak znehodnotenú svalovinu nie je možné akceptovať | požadujeme |
- mäso nesmie vykazovať známky dehydratácie a žltnutia tuku - mäso nesmie vykazovať známky zmrazenia a následného rozmrazenia-stekanie veľkého množstva vody a tým veľké straty pri tepelnej úprave - absencia chyby PSE a DPD - pri všetkých položkách krajina pôvodu EU | požadujeme |
2. Mäsové výrobky
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 50 g | ks | 1500 | ||
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 100 g | ks | 850 | ||
- Liptovská saláma vákuovo balená 50 g | ks | 450 | ||
- Liptovská saláma | kg | 260 | ||
- Šunka bravčová - min. 84 % bravč. mäsa | kg | 70 | ||
- Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 50 g | ks | 2000 | ||
- Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 100 g | ks | 2000 | ||
- Údené mäso - krkovica bez kosti | kg | 80 | ||
- Údená slanina bez kože | kg | 65 | ||
- Domáca klobása - mäkký mäsový výrobok | kg | 100 | ||
- Jaternica 150 g | kg | 30 | ||
- Pečeňový syr | kg | 20 | ||
- Oravská slanina | kg | 5 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
• kvalitatívne podmienky:- mäsové výrobky musia spĺňať tieto organoleptické požiadavky:o povrchový vzhľad a farba – mäsové výrobky nesmú byť povrchovo znečistené, technologický obal nesmie byť porušený, okrem porcovania, tvar nesmie byť deformovaný, ak taký tvar nesúvisí priamo s technológiou výroby, údené mäsové výrobky musia mať povrch rovnomerne zaúdený bez veľkých dotykových škvŕn a bez znečistenia udiarenskou čerňou, | požadujeme |
- vzhľad a farba nákroja - musí zodpovedať použitej surovinovej skladbe a technológii, nesmie obsahovať chrupavkovité a nespracovateľné časti, ak ide o výrobky s vložkou, nesmie sa táto samovoľne oddeľovať od spojky, pri nakrojení výrobkov nesmie dochádzať k uvoľneniu vody a tuku, konzistencia- musí byť charakteristická podľa skupín mäsových výrobkov, krájateľná alebo roztierateľná, | požadujeme |
- vôňa – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích pachov, - chuť – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích príchutí - mäsové výrobky určené na konzumáciu v teplom stave sa posudzujú v studenom stave aj teplom stave; chuť týchto výrobkov sa posudzuje len v teplom stave | požadujeme |
- vákuovo balené výrobky (šunka a salámy 50 g a 100 g) musia byť krájané na tenké plátky | požadujeme |
Názov |
Uchádzač musí predložiť do 3 pracovných dní nasledovné potvrdenia na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: |
• rozhodnutie o povolení činností vydané príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (len pre nízko kapacitné prevádzky), resp. rozhodnutie o schválení činností (len pre priemyselné prevádzky) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava • oznámenie o pridelení úradného veterinárneho kontrolného čísla vydaného Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava |
• platné osvedčenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu• v prípade zmeny užívateľa/majiteľa povolenej resp. schválenej prevádzkarne potvrdenie od príslušného orgánu veterinárnej správy (RVPS resp. ŠVPS SR), že dané rozhodnutie o povolení resp. schválení činností platí pre nového užívateľa/majiteľa. |
Ako dodávateľ surovín, ak je zároveň ich výrobcom, respektíve manipuluje a uvádza potraviny do obehu, má vypracovaný systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP) zaisťujúci zdravotnú nezávadnosť potravín v súlade so Zákonom o potravinách, potravinovým kódexom SR a smernicou 93/43/EEC. Požadovanú technickú spôsobilosť uchádzača preukáže čestným prehlásením. |
- objednávky: deň pred dodávkou tovaru - dodávky: pracovné dni najneskôr do 07:30 hod. - dodávateľ doloží doklady o dodržovaní zásad správnej hygienickej a výrobnej praxe - riadne dodržiavanie chladiarenského reťazca - pri preprave chladeného mäsa sa nesmie teplota na povrchu mäsa zvýšiť o viac ako 2°C - dodávky tovaru v dopravných prostriedkoch na to určených, to znamená vybavené chladiacim zariadením |
V cene musia byť zahrnuté všetky náklady spojené s dodaním tovaru, vrátane dopravy na miesto plnenia-kuchyňa. |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 5 dní od uzavretia zmluvy. |
Ako poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v zmysle Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. § 340 b) ods. 5, požadujeme lehotu splatnosti faktúr 60 dní odo dňa doručenia. |
Faktúra musí obsahovať číslo rámcovej zmluvy, názov tovaru, cenu za jednotlivé položky a celkovú cenu bez DPH, výšku DPH, cenu s DPH. |
Uvedené množstvo je len predpokladané. Celkové množstvo odobratého tovaru určí kupujúci priebežne podľa skutočnej spotreby na základe objednávok počas 12 mesiacov. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke. |
Nesplnenie ktorejkoľvek požiadavky na plnenie bude objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Preddavok sa neposkytuje. Predmet zmluvy bude uhrádzaný bezhotovostným prevodom na základe faktúry a potvrdeného dodacieho listu. Prílohou faktúry bude dodací list. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke. |
Zmluvné strany vyhlasujú, že pohľadávky, ktoré vznikli na základe tejto zmluvy, nie je možné postúpiť na tretiu osobu bez predchádzajúceho písomného súhlasu druhej zmluvnej strany. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Staromyjavská 59, Myjava, Myjava, Trenčiansky, Slovenská republika
12
1,00 celok
28 902,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
22.07.2021 13:49
28.07.2021 10:00
28.07.2021 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
23.07.2021 11:39 - Vstupná ponuka | 28 902,00 | € | Cena bez DPH |
27.07.2021 09:12 - Najvýhodnejšia ponuka | 28 900,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: