• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    22.07.2021 13:49
  •    Predkladanie ponúk
    28.07.2021 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    28.07.2021 10:40
  •    Zazmluvnenie zákazky
    28.07.2021 10:50

Detail zákazky Z202116097

  •    Vyhlásenie zákazky
    22.07.2021 13:49
  •    Predkladanie ponúk
    28.07.2021 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    28.07.2021 10:40
  •    Zazmluvnenie zákazky
    28.07.2021 10:50

Základné údaje

Z202116097

OF-239011

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=5865017

Objednávateľ

00610721

Nemocnica s poliklinikou Myjava

Staromyjavská 59, Myjava, 90701, SVK

Dodávateľ

50909142

POZANA MEAT s.r.o

Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Mäso a mäsové výrobky-potraviny čerstvé a trvanlivé

mäso, mäsové výrobky

  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15130000-8 - Mäsové výrobky
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Mäso
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Hovädzie: - plece bez kosti kg 700
- stehno bez kosti kg 150
Bravčové: - bôčik kg 100
- stehno bez kosti kg 2500
- plece bez kosti kg 1200
- krkovička bez kosti kg 350
- karé bez kosti kg 1300
- pečeň kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
- vzhľad a farba typická pre druh mäsa,   mäso uvedené v jednotlivých položkách musí byť čerstvé, chladené do 4°C, nebalené a nie mrazené,   kuchynská úprava- hovädzie mäso iba z býka- riadne opracované jednotlivé druhy mäsa, nesmú byť znečistené alebo zmyslovo narušené,  mäso nesmie obsahovať zvyšky zrazenej krvi, kostnú triešť, úlomky kostí a výstelky- zárezy, vpichy, krvné podliatiny, otlaky, odreniny alebo inak znehodnotenú svalovinu nie je možné akceptovať požadujeme
- mäso nesmie vykazovať známky dehydratácie a žltnutia tuku - mäso nesmie vykazovať známky zmrazenia a následného rozmrazenia-stekanie veľkého množstva vody a tým veľké straty pri tepelnej úprave - absencia chyby PSE a DPD - pri všetkých položkách krajina pôvodu EU požadujeme
 2. Mäsové výrobky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 50 g ks 1500
- Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina, Malokarpatská, vákuovo balené 100 g ks 850
- Liptovská saláma vákuovo balená 50 g ks 450
- Liptovská saláma kg 260
- Šunka bravčová - min. 84 % bravč. mäsa kg 70
- Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 50 g ks 2000
- Šunka bravčová - min. podiel mäsa 84 %, vákuovo balená 100 g ks 2000
- Údené mäso - krkovica bez kosti kg 80
- Údená slanina bez kože kg 65
- Domáca klobása - mäkký mäsový výrobok kg 100
- Jaternica 150 g kg 30
- Pečeňový syr kg 20
- Oravská slanina kg 5
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
• kvalitatívne podmienky:- mäsové výrobky musia spĺňať tieto organoleptické požiadavky:o povrchový vzhľad a farba – mäsové výrobky nesmú byť povrchovo znečistené, technologický obal nesmie byť porušený, okrem porcovania, tvar nesmie byť deformovaný, ak taký tvar nesúvisí priamo s technológiou výroby, údené mäsové výrobky musia mať povrch rovnomerne zaúdený bez veľkých dotykových škvŕn a bez znečistenia udiarenskou čerňou, požadujeme
- vzhľad a farba nákroja - musí zodpovedať použitej surovinovej skladbe a technológii, nesmie obsahovať chrupavkovité  a nespracovateľné časti, ak ide o výrobky s vložkou, nesmie sa táto samovoľne oddeľovať od spojky, pri nakrojení výrobkov nesmie dochádzať k uvoľneniu vody a tuku, konzistencia- musí byť charakteristická podľa skupín mäsových výrobkov, krájateľná alebo roztierateľná, požadujeme
- vôňa – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích pachov, - chuť – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích príchutí - mäsové výrobky určené na konzumáciu v teplom stave sa posudzujú v studenom stave aj teplom stave; chuť týchto výrobkov sa posudzuje len v teplom stave požadujeme
- vákuovo balené výrobky (šunka a salámy 50 g a 100 g) musia byť krájané na tenké plátky požadujeme
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Uchádzač musí predložiť do 3 pracovných dní nasledovné potvrdenia na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti:
• rozhodnutie o povolení činností vydané príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (len pre nízko kapacitné prevádzky), resp. rozhodnutie o schválení    činností (len pre priemyselné prevádzky) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava • oznámenie o pridelení úradného veterinárneho kontrolného čísla vydaného Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava
• platné osvedčenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu• v prípade zmeny užívateľa/majiteľa povolenej resp. schválenej prevádzkarne potvrdenie od príslušného orgánu veterinárnej správy (RVPS resp. ŠVPS SR), že dané     rozhodnutie o povolení resp. schválení činností platí pre nového užívateľa/majiteľa.
Ako dodávateľ surovín, ak je zároveň ich výrobcom, respektíve manipuluje a uvádza potraviny do obehu, má vypracovaný systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP) zaisťujúci zdravotnú nezávadnosť potravín v súlade so Zákonom o potravinách, potravinovým kódexom SR a smernicou 93/43/EEC. Požadovanú technickú spôsobilosť uchádzača preukáže čestným prehlásením.
- objednávky: deň pred dodávkou tovaru - dodávky: pracovné dni najneskôr do 07:30 hod. - dodávateľ doloží doklady o dodržovaní zásad správnej hygienickej a výrobnej praxe - riadne dodržiavanie chladiarenského reťazca - pri preprave chladeného mäsa sa nesmie teplota na povrchu mäsa zvýšiť o viac ako 2°C - dodávky tovaru v dopravných prostriedkoch na to určených, to znamená vybavené chladiacim zariadením
V cene musia byť zahrnuté všetky náklady spojené s dodaním tovaru, vrátane dopravy na miesto plnenia-kuchyňa.
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 5 dní  od uzavretia zmluvy.
Ako poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v zmysle Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. § 340 b) ods. 5, požadujeme lehotu splatnosti faktúr 60 dní odo dňa doručenia.
Faktúra musí obsahovať číslo rámcovej zmluvy, názov tovaru, cenu za jednotlivé položky a celkovú cenu bez DPH, výšku DPH, cenu s DPH.
Uvedené množstvo je len predpokladané. Celkové množstvo odobratého tovaru určí kupujúci priebežne podľa skutočnej spotreby na základe objednávok počas 12 mesiacov.
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke.
Nesplnenie ktorejkoľvek požiadavky na plnenie bude objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Preddavok sa neposkytuje. Predmet zmluvy bude uhrádzaný bezhotovostným prevodom na základe faktúry a potvrdeného dodacieho listu. Prílohou faktúry bude dodací list.
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať a nezaplatiť za tovar, ktorý nezodpovedá požadovanej kvalite a kvantite uvedenej v objednávke.
Zmluvné strany vyhlasujú, že pohľadávky, ktoré vznikli na základe tejto zmluvy, nie je možné postúpiť na tretiu osobu bez predchádzajúceho písomného súhlasu druhej zmluvnej strany.
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Staromyjavská 59, Myjava, Myjava, Trenčiansky, Slovenská republika

12

1,00 celok

28 902,00

Nedokonanie zákazky s jedným dodávateľom

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena bez DPH € Menšia 100

22.07.2021 13:49

28.07.2021 10:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

28.07.2021 10:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 135
 11
 2
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
23.07.2021 11:39 - Vstupná ponuka 28 902,00 € Cena bez DPH
27.07.2021 09:12 - Najvýhodnejšia ponuka 28 900,00 € Cena bez DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS