00647781
LIKAVA - centrum sociálnych služieb
Likavka 9, Likavka, 03495, SVK
50909142
POZANA MEAT s.r.o
Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK
Mäso a mäsové výrobky
mäso, hovädzie mäso, bravčové mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka čerstvého chladeného, hovädzieho a bravčového mäsa a mäsových výrobkov na zabezpečenie stravovania klientov a zamestnancov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1. Hovädzie mäso-roštenka nízka z býka (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 104 | ||
Hovädzie mäso-roštenka vysoká z býka (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 83 | ||
Hov. orech veľký-zadná, býk (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 417 | ||
Hov. orech malý-zadná, býk (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 833 | ||
6. Hov. zadná-ostatné mäso zo zadnej, býk (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 1042 | ||
7. Hov. pliecko - býk (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 1094 | ||
8. Hov. predná- býk (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 833 | ||
9. Hov. Harfy kosti (čerstvé, chladené)(DPH10%) | kg | 833 | ||
10. Hov. pečeň, 1 kg (čerstvé, chladené)(DPH20%) | kg | 99 | ||
11. Držky, bal. 2,5-5 kg, prané, predvarené, krájané, vákuovo balené, bielené (DPH20%) | kg | 208 | ||
12. Bravčové pliecko bez kosti (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 2083 | ||
13. Bravčové stehno (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 833 | ||
14. Bravčové karé s kosťou (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 417 | ||
15. Bravčové karé bez kosti (čerstvé, chladené, k.ú.)(DPH10%) | kg | 260 | ||
16. Bravčová krkovička bez kosti (čerstvé, chladené, k.ú.) (DPH10%) | kg | 104 | ||
17. Bravčová krkovička s kosťou (čerstvé, chladené, k.ú.) (DPH10%) | kg | 52 | ||
18. Bravčový bôčik bez kosti (čerstvé, chladené, k.ú.) (DPH10%) | kg | 156 | ||
19. Bravčový bôčik s kosťou (čerstvé, chladené, k.ú.) (DPH10%) | kg | 104 | ||
20. Bravčová pečeň, 1 kg (čerstvá, chladená) (DPH20%) | kg | 208 | ||
21. Údený bôčik s kožou - bravč. bôčik 94 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
22. Gazdovská slanina - bravč. bôčik 87 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
23. Kolienkový nárez - bravčové koleno 70 % (DPH20%) | kg | 208 | ||
24. Vianočná (domáca) klobása - bravč. mäso 76 %, hov.mäso 14 % ks - 150g (DPH20%) | kg | 313 | ||
25. Párky jemné - bravč.mäso 55 % ks - 50g (DPH20%) | kg | 260 | ||
26. Saláma šunková, so soľou, brav.stehno 55 %, množstvo tuku najviac 20 % (DPH20%) | kg | 417 | ||
27. Saláma šunková, bez soli, brav.stehno 55%, množstvo tuku najviac 20% (DPH20%) | kg | 156 | ||
28. Brav.tlačenka - bravčové mäso z hláv 26 %, br.srdce a jazyk 20 %, bravč. kože 20 % (DPH20%) | kg | 104 | ||
29. Klobása gazdovská - bravč. mäso 88 %, hov. mäso 9 % (DPH20%) | kg | 104 | ||
30. Klobása dietna - bez papriky,korenia, cesnaku a bez soli, bravč. mäso 60 % (DPH20%) | kg | 260 | ||
31. Klobása dietna - bez papriky,korenia, cesnaku, so soľou, brav.mäso 60 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
33. Slanina anglická - brav. bôčik bez kosti 83 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
35. Ipeľská klobása - brav.mäso 81 %, hov.mäso 15 % ks - 100 g (DPH20%) | kg | 156 | ||
Šunka Baron al. ekvivalent - brav.stehno 67 % (DPH20%) | kg | 313 | ||
Šunka Baron al. ekvivalent-nárez 100g brav.stehno 67 % (DPH20%) | ks | 3125 | ||
37. Pečeňovky, 150g - brav.mäso 60 %, bravč.pečeň 20%, hov. pečeň 10 % (DPH20%) | ks | 625 | ||
38. Špekačky - brav.mäso 34 %, hov. mäso 19%, slanina 19% ks - 100 g (DPH20%) | kg | 156 | ||
39. Oravská slanina - brav.bok 88% (DPH20%) | kg | 208 | ||
40. Párky obyčajné - brav.mäso 43%, hov.mäso 25%, slanina 10% ks - 100 g(DPH20%) | kg | 417 | ||
41. Sekaná neúdená - hov.mäso 17%, brav. kože, brav.slanina (DPH20%) | kg | 156 | ||
42. Škvarky (DPH20%) | kg | 156 | ||
43. Udená krkovička s kosťou - bravč.mäso 93% (DPH20%) | kg | 104 | ||
44. Údená krkovička bez kosti - bravč. mäso 63% (DPH20%) | kg | 208 | ||
45. Slanina údená bez kože - bravč. slanina 100 % (DPH20%) | kg | 260 | ||
46. Turistická saláma - bravč.mäso 66%, hov. mäso 26% (DPH20%) | kg | 104 | ||
47. Saláma Liptov - brav. mäso 40%, hov. mäso 10%, brav.kože (DPH20%) | kg | 625 | ||
48. Bratislavské párky - bravč. mäso 40%, hov. mäso 26% ks - 50 g(DPH20%) | kg | 313 | ||
49. Spišské párky - brav.mäso 71% ks - 50 g (DPH20%) | kg | 417 | ||
50. Viedenské párky - bravč. mäso 37%, Hov. mäso 20%, slanina ks - 50 g (DPH20%) | kg | 208 | ||
51. Moravské údené mäso-bravč.mäso 80% (DPH20%) | kg | 104 | ||
52. Pizza nárez-bravč. mäso 55 % (DPH20%) | kg | 104 | ||
53. Inovecká saláma-bravč. mäso 70 %, hov. mäso 13 % (DPH20%) | kg | 104 | ||
54. Debrecínska šunka-bravč. stehno 66 % (DPH20%) | kg | 208 | ||
55. Plesnivec saláma-bravč. mäso 40 %, hov. mäso 26 %, slanina (DPH20%) | kg | 104 | ||
56. Vysočina saláma-bravč. mäso 66 %, hov. mäso 27 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
Údené moravské mäso- bravč. mäso 70%č (DPH20%) | kg | 156 | ||
57. Malokarpatská saláma-bravč. mäso + hov. mäso 93 %, slanina (DPH20%) | kg | 156 | ||
Malokarpatská saláma-nárez75g-bravč. mäso + hov. mäso 93 %, slanina (DPH20%) | ks | 1042 | ||
58. Nitran saláma-bravč. mäso + hov. mäso 95 %, slanina (DPH20%) | kg | 156 | ||
Nitran saláma-nárez 75g-bravč. mäso + hov. mäso 95 %, slanina (DPH20%) | ks | 313 | ||
59. Jaternica ryžová-brav. mäso 39 %, brav. srdce a jazyk 19 %, 18 % kože ks - 120 g (DPH20%) | kg | 208 | ||
60. Pražská šunka-bravč. stehno 75 % (DPH20%) | kg | 313 | ||
61. Klobása domáca-bravč. mäso 46 %, hov. mäso 4 %, bravč. kože 40 % (DPH20%) | kg | 156 | ||
62. Jaternice (krvavničky)-krv, rožky ks - 120 g (DPH20%) | kg | 104 | ||
Debrecínska šunka-bravč. stehno 66 % (DPH20%), 100g | ks | 521 | ||
Saláma šunková, bez soli, brav.stehno 55%, množstvo tuku najviac 20% (DPH20%), 100g | ks | 521 | ||
Pražská šunka-bravč. stehno 75 % (DPH20%), 100g | ks | 521 | ||
Turistická saláma - bravč.mäso 66%, hov. mäso 26% (DPH20%), 100g | ks | 521 | ||
Bravčová masť, 1 kg | ks | 25 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Špecifikácia | k.ú. - kuchynská úprava |
hovädzie, bravčové mäso, mäsové výrobky | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení |
hovädzie, bravčové mäso, mäsové výrobky | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové mäso, mäsové výrobky | bez krvných podliatin, bez výskytu viditeľných zlomenín |
Názov |
Cena zahŕňa dopravu na miesto plnenia. |
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorázovo. |
Dodávateľ sa na základe zákona 152/1995 Z.z. o potravinách v znení neskorších predpisov zaväzuje dodať doklad - platné potvrdenie o schválení prevádzkarne alebo oznámenie o pridelení schvaľovacieho čísla na prevádzkareň alebo potvrdenie o registrácii prevádzkarne potravinárskeho podniku pre potraviny živočíšneho pôvodu na činnosti týkajúce sa predmetu zákazky alebo doklady vydané regionálnym úradom verejného zdravotníctva: potvrdením o registrácii skladu, distribútora a prepravcu potravín živočíšneho pôvodu do 1 prac.dňa od uzavretia zmluvy. |
Dodávateľ sa zaväzuje do 1 pracovného dňa odo dňa uzavretia Zmluvy doručiť objednávateľovi položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. Položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude obsahovať nasledovné položky : množstvo, jednotková cena s DPH, celková cena s DPH (pre dané množstvo) a celková cena zákazky s DPH. Tento rozpis bude tvoriť neoddeliteľnú Prílohu č. 1 uzatvorenej zmluvy/umožňuje sa poslať emailom/. Vyššie uvedené ceny musia byť uzatvorené na 2 pevne platné desatinné miesta. |
Dodávateľ zodpovedá za to, že tovar bude dodaný za podmienok stanovených v tejto zmluve pri splnení normy EHK, v najlepšej kvalite dodaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č.152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Potravinovým kódexom, vyhl. č. 83/2016 Z.z. o mäsových výrobkoch a s ostatnými platnými právnymi predpismi. |
Dodávateľ sa zaväzuje, že bude objednávateľovi dodávať tovar hygienicky neškodný, čerstvý, podľa aktuálnej potreby objednávateľa. |
Dodaný tovar musí byť označený podľa Vyhlášky MPaRV SR č. 243/2015 Z.z. o potravinách a o označovaní potravín v znení neskorších predpisov. |
Vozidlo dodávajúce tovar musí byť izotermické a strojovo mrazené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Dodávateľ sa zaväzuje do 1 prac. dňa po uzavretí zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rozsahu: meno, priezvisko, funkcia, e-mail, telefónne číslo. |
Dodávateľ je povinný dodať tovar objednávateľovi na základe zaslanej objednávky prostredníctvom emailu, ktorá bude obsahovať: špecifikáciu množstva tovaru, druh tovaru, požadované miesto a lehotu plnenia, cenu tovaru |
Objednávateľ odošle dodávateľovi objednávku e-mailom najneskôr do 8.00 hod. v posledný pracovný deň v týždni. Dodávateľ potvrdí doručenie elektronickej pošty s objednávkou odoslaním potvrdzujúceho emailu odosielajúcej zmluvnej strane najneskôr do 13.00 hod. v deň, kedy mu bola objednávka doručená. |
Dodávateľ sa zaväzuje dodať tovar – kuchynskú úpravu hovädzieho a bravčového mäsa, mäsové výrobky v termíne a množstve uvedenom v objednávke, v predpokladaných termínoch dodávok v každý pracovný deň (pon. až pia.) a to v čase od 5.45 hod do 6.15 hod. |
Objednávky objednávateľa nebudú limitované minimálnym množstvom objednávaného tovaru, ani minimálnou cenou objednávaného tovaru za objednávaný tovar v jednej objednávke. |
Objednávateľ je oprávnený v prípade nutnosti zmeny množstva tovaru uvedeného v odoslanej objednávke upraviť toto množstvo podľa potreby, najneskôr v deň predchádzajúci dňu dodania tovaru a to do 13.30 hod. |
Dodávateľ sa zaväzuje, že v prípade, že nie je schopný splniť dodávku objednaného množstva a druhu tovaru v termíne, oboznámi o tom objednávateľa e-mailom min. do 12.30 hod. v deň, kedy mu bola objednávka doručená. |
Ak dodávateľ nebude schopný z dôvodu závažných okolností na jeho strane dodať tovar podľa objednávky, objednávateľ si vyhradzuje právo zabezpečiť tovar zodpovedajúcej kvality a v požadovanom množstve nevyhnutnom na pokrytie časovej tiesne od iného dodávateľa. |
Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je dodávateľ povinný tovar vymeniť, čo bude vykonané bezodplatne najneskôr do 2 hodín od reklamovania závady objednávateľom. |
Objednávateľ je povinný pri prevzatí každej dodávky tovaru zistiť je kompletnosť, kvalitu a skladbu. Za chyby zrejmé už pri odbere sa považujú aj tie chyby, ktoré od začiatku robia tovar neupotrebiteľným. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať nekvalitné alebo nekompletné dodávky. |
Pri zrejmých chybách, ktoré robia tovar neupotrebiteľným je objednávateľ oprávnený dodávku odmietnuť a reklamovať a dodávateľ je povinný na vlastné náklady v najkratšom možnom termíne, najneskôr do 2 hodín dodať bezchybný tovar. |
Dodávateľ odovzdá objednaný tovar zodpovednej osobe objednávateľa, ktorá ho na základe dodacieho listu prevezme. |
Dodávateľ vystaví za každý kalendárny mesiac faktúru s pripojenými dodacími listami a doručí ju objednávateľovi do 10. dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bol tovar objednávateľovi dodaný. Faktúra je splatná do 30 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. |
Sadzba DPH môže byť po uzavretí zmluvy zmenená v zmysle zákona č. 222/2004 Z. z. v znení neskorších predpisov. |
Fakturovaná cena s DPH sa musí vypočítať nasledujúcim spôsobom : počet ks x jednotková cena s DPH. Táto suma musí korešpondovať so sumou uvedenou v položkovitom rozpise cien. |
- ktorákoľvek zo zmluvných strán tejto dohody je oprávnená druhej zmluvnej strane predložiť tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary, ktoré musia obsahovať označenie výrobcu (príp. dodávateľa) tovarov, jeho sídlo, identifikačné číslo a cenu, za ktorú tovar ponúka, |
- pokiaľ všetky tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary sú nižšie ako ceny tovaru dojednané touto dohodou, je Dodávateľ povinný znížiť kúpnu cenu tovaru a vyrovnať ju s cenovou úrovňou rovnajúcou sa priemeru medzi uvedenými tromi najnižšími cenami zistenými na trhu, |
- zisťovanie cien bude vykonávať Objednávateľ v rozsahu najmenej 1-krát za 6 mesiacov počas platnosti tejto zmluvy. |
Objednávateľ na základe zisťovania cien tovaru oznámi predávajúcemu skutočnosti preukazujúce opodstatnenosť zníženia kúpnej ceny za tovar. Dodávateľ je v takom prípade povinný pri najbližšej opakujúcej sa dodávke tovaru od doručenia predmetného písomného oznámenia znížiť cenu tovaru na Objednávateľom požadovanú cenovú úroveň a aktualizovať Prílohu tejto rámcovej dohody. |
V prípade, ak Dodávateľ nezníži cenu za tovar, Objednávateľ si vyhradzuje právo objednávať a odoberať tovar od iného dodávateľa a takéto konanie Objednávateľa sa nepovažuje za porušenie tejto rámcovej dohody. V prípade, že Dodávateľ nie je schopný dodať alebo nedodá plnenie za cenu určenú na základe zisťovania cien, Objednávateľ je oprávnený túto dohodu vypovedať v lehote šiestich mesiacov od doručenia výpovede. |
Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami či zložením. |
Nedodržanie ktorejkoľvek požadovanej technickej vlastnosti a osobitnej požiadavky objednávateľa na plnenie, uvedenej v opisnom formulári, sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok a ukladá objednávateľovi právo odstúpiť od tejto rámcovej dohody. Výpovedná lehota je šesť mesiacov od doručenia výpovede. |
Táto zmluva sa uzatvára na dobu určitú do 1.4.2021 do 31.8.2021 alebo do dňa, kedy nadobudne účinnosť rámcová zmluva uzatvorená v procese centrálneho verejného obstarávania upravujúca položkovo rovnaký predmet plnenia ako táto zmluva, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. |
Likavka 9, Likavka, Ružomberok, Žilinský, Slovenská republika
5
1,00 kompletná technická špecifikácia predmetu zákazky
68 806,47
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
22.03.2021 10:40
29.03.2021 12:00
29.03.2021 12:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
22.03.2021 10:46 - Vstupná ponuka | 68 800,00 | € | Cena bez DPH |
26.03.2021 13:25 - Najvýhodnejšia ponuka | 68 000,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: