• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    15.01.2021 10:38
  •    Predkladanie ponúk
    20.01.2021 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    20.01.2021 10:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    20.01.2021 10:50

Detail zákazky Z2021224

  •    Vyhlásenie zákazky
    15.01.2021 10:38
  •    Predkladanie ponúk
    20.01.2021 10:00
  •    Ukončenie zákazky
    20.01.2021 10:38
  •    Zazmluvnenie zákazky
    20.01.2021 10:50

Základné údaje

Z2021224

OF-201431

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=5432783

Objednávateľ

00738271

Ústav na výkon trestu odňatia slobody a Ústav na výkon väzby Leopoldov

Gucmanova 670/19, Leopoldov, 92041, SVK

Dodávateľ

47403136

NaturePharm s.r.o.

ulica Slobody 352/148, Dobrá Niva, 96261, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Pekárenské zmesi

Kvasný koncentrát, zmes obilnín, pekárenské zmesi

  • 15612420-1 - Pekárske zmesi
  • 15612400-5 - Zmesi na prípravu pekárskych výrobkov
  • 15898000-9 - Droždie

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Pekárenské zmesi
Funkcia
Na výrobu chleba do pekárne
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý, prípravok na výrobu pšenično-ražného chleba,Výrobok slúži k príprave chlebového cesta a k jeho okysleniu. Nejedná sa o finálny produkt určený pre maloobchodnú sieť- Balenie max 25 kg,Povolená záporná hmotnostná odchýlka je max 1%. Predpokladané množstvo kg 3320
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba s obsahom zemiakovej múky.Balenie-max.25 kg vo vreciach.Povolená záporná hmotnostná odchýlka 1%. Predpokladané množstvo kg 9000
Položka č.3- Pekárske instantné droždie (pekárske instantné droždie vákuovo balené 0,5 kg) kg 900
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-zloženie výrobku múka, regulátor kyslosti Pitná voda, ražná: kyselina octová E260 a kyselina mliečna E270
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-zloženie výrobku Kukuričná zmes,sladová pšeničná múka, kypriaca látka: pyrofosforečnan disodný E450
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-zloženie výrobku Zahusťovadlo: múka guarová E412.
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Výrobok neobsahuje geneticky modifikované organizmy a pri jeho výrobe neboli použité žiadne látky pochádzajúce z geneticky modifikovaných organizmov. Výrobok spĺňa požiadavky určené Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách, Potravinového kódexu a legisl
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-obsahy kovov-Cd max. 0,10 mg/kg
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-obsahy kovov-Cd max 0,20 mg/kg
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-titrační kyslosť 205 – 215 mmol/kg
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Organoleptické vlastnosti Konzistencia: tekutá.Farba: okrovo hnedá.Chuť: silne kyslá.Vôňa štipľavá, po octe
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Mikrobiologické vlastnosti- Stafylokokové enterotoxiny neprítomné v 25 g
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Mikrobiologické vlastnosti- Listeria monocytogenes 100 KTJ/g
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Mikrobiologické vlastnosti- Salmonella neprítomné v 25 g
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Mikrobiologické vlastnosti- Enterobacteriaceae 10 KTJ/g
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Nutričné hodnoty (na 100 g výrobku): Energetická hodnota 476 kJ / 113 kcal
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Nutričné hodnoty (na 100 g výrobku): Tuky 0,4 g,z toho nasýtené mastné kyseliny 0,008 g,Sacharidy 23,9 g,z toho cukry 0,02 g
Položka č.1-kvasný koncentrát svetlý-Nutričné hodnoty (na 100 g výrobku): Bielkoviny 3,2 g, Soľ 0,4 g
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba. Jedná sa o koncentrovaný sypký produkt, ktorý slúži k výrobe chleba.Používa sa na prípravu cesta zmiešaním s múkou a vodou podľa doporučenej receptúry.
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Zaradenie výrobku: Druh – Mlynský obilný výrobok,Skupina zmes z obilnín,Podskupina sypká zmes,Účel: Surovina do pekárne
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Zloženie výrobku: Zemiaková kaša 85,7 %, múka pšeničná, emulgátor: lecitin sójový E322
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Zloženie výrobku: enzýmy , zahusťovadlo: múka guarová E412, látka zlepšujúca múku: kyselina askorbová E300.
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Výrobok neobsahuje geneticky modifikované organizmy a pri jeho výrobe neboli použité žiadne látky pochádzajúce z geneticky modifikovaných organizmov. Výrobok spĺňa požiadavky určené Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách, Potravinového kódexu a legisl
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Organoleptické vlastnosti: Konzistencia - sypká, nerovnorodé častice.Farba - svetlá.Chuť -slaná, múčna, kyslá.Vôňa-múčna, kyslá
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Fyzikálne a chemické vlastnosti: vlhkosť max. 14 % ,Obsah kovov - Cd max. 0,10 mg/kg, Pb max. 0,20 mg/kg
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -zemiakový chlieb -Mikrobiologické vlastnosti: Stafylokokové enterotoxiny neprítomné v 25 g,Listeria monocytogenes 100 KTJ/g.
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -Mikrobiologické vlastnosti: Salmonella neprítomná v 25 g,Enterobacteriaceae 10 KTJ/g.
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -nutričné hodnoty (na 100 g výrobku): Energetická hodnota 1 442 kJ / 343 kcal,Tuky - 1,2 g,z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g.
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -nutričné hodnoty (na 100 g výrobku): Sacharidy 73,3 g,z toho cukry 8,8 g,Bielkoviny 8,9 g,Soľ 8,0 g
Položka č.2-Pekárska zmes na výrobu pšenično ražného 1,5 kg chleba -zemiakový chlieb -trvanlivosť Minimálna trvanlivosť je šesť mesiacov od dátumu výroby.
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy na miesto plnenia
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 7 dní od uzavretia zmluvy
Pri Rámcovej dohode - lehota plnenia pre Dodávateľa od doručenia Čiastkovej výzvy/objednávky na plnenie od Objednávateľa - do 2 pracovných dní
Pri Rámcovej dohode - periodicita zasielania Čiastkových/objednávok výziev na plnenie Objednávateľom počas platnosti Rámcovej dohody - najviac 2x mesačne
Pri Rámcovej dohode - zasielanie čiastkových výziev/ objednávok sa bude realizovať elektronickou poštou.
Označenie jednotlivých druhov v jednotlivých dodávkach tovaru budú zreteľne vyznačené na dodacom liste, prípadne faktúre ak nie je spolu s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list, prípadne inom doklade dodávanom spolu s tovarom, vrátane nižšie uvedených informácii, čím dodávateľ bude deklarovať nasledovné:a) názov, pod ktorým sa potravina predáva;b) označenie v slovenskom jazyku;c) dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby, ktorý pri dodaní predmetu obstarávania nesmie byť kratší ako 6 mesiacov do uplynutia stanoveného dátumu
Dodávky tovaru musia spĺňať jednotlivé znenia podľa Zákona o potravinách č. 152/1995 Z. z., a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 10. augusta 2009 č. 1342/2009- 100, ktorým sa mení výnos Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR zo 6. apríla 2005 č. 2089/2005-100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca pochutiny.
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..
Úhradu vykoná po dodaní tovaru objednávateľ bankovým prevodom na základe obdržanej faktúry a dodacieho listu do 20 kalendárnych dní odo dňa ich doručenia, najneskôr však 30 dní od doručenia potraviny.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Gucmanova 670/19, Leopoldov, Hlohovec, Trnavský, Slovenská republika

12

1,00 celok

33 775,68

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

15.01.2021 10:38

20.01.2021 10:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

20.01.2021 10:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 133
 2
 2
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
18.01.2021 17:47 - Vstupná ponuka 33 775,68 € Cena s DPH
19.01.2021 22:13 - Najvýhodnejšia ponuka 33 774,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS