• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    19.11.2020 15:08
  •    Predkladanie ponúk
    24.11.2020 15:30
  •    Ukončenie zákazky
    24.11.2020 16:08
  •    Zazmluvnenie zákazky
    24.11.2020 16:20

Detail zákazky Z202030588

  •    Vyhlásenie zákazky
    19.11.2020 15:08
  •    Predkladanie ponúk
    24.11.2020 15:30
  •    Ukončenie zákazky
    24.11.2020 16:08
  •    Zazmluvnenie zákazky
    24.11.2020 16:20

Základné údaje

Z202030588

OF-227013

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=5098033

Objednávateľ

00603287

GAUDEAMUS - zariadenie komunitnej rehabilitácie

Mokrohájska 3, Bratislava, 84512, SVK

Dodávateľ

31428819

MABONEX SLOVAKIA spol. s r.o.

Krajinská cesta 3, Piešťany, 92101, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Mliečne výrobky

Jogurt, smotana, syr,tvaroh, maslo, mlieko, tofu, bryndza

  • 15551300-8 - Jogurt
  • 15512000-0 - Smotana
  • 15550000-8 - Mliečne výrobky rôznych druhov
  • 15551000-5 - Jogurt a ostatné fermentované mliečne výrobky
  • 15540000-5 - Syrárske výrobky
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)
  • 15530000-2 - Maslo
  • 15511210-8 - Ultravysoko zohriate mlieko

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Mliečne výrobky
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Syr Eidam (prírodný, polotvrdý, nezrejúci, plnotučný syr, vhodný na vyprážanie, tuk v sušine min. 30%, sušina najmenej 50% hmotnosti.) kg 150
Syr Eidam (prírodný, polotvrdý, nezrejúci, plnotučný syr, vhodný na vyprážanie, tuk v sušine min. 45%, sušina najmenej 56% hmotnosti.), kg 50
Syr tavený trojuholničkový (min. 4 druhy príchutí, 1 bal. s obsahom 140g /8*17,5g/balenie= 8ks/bal./, obsah sušiny najmenej 34%, tuk v sušine najmenej 45%) bal/krabicka 80
Syr s modrou plesňou (Niva alebo ekvivalent, obsah min. 50% sušiny, balenie: 100g až 3000g) kg 5
Syr Bambíno alebo ekvivalent bez prichute ( bal.: 100g) ks 250
Tvaroh (hrudkovitý, konzumný, tučný mliečny výrobok so sušinou min. 28%, tuk v sušine min. 23%, bielej farby, kyslo-mliečnej chuti, čerstvý -nevyzretý syr, vyrobený z tepelne ošetreného kravského mlieka, dodávaný v  250-1000g baleniach kg 200
Jogurt biely (balenie: 150g, nízkotučný) ks 250
Acidofilné mlieko neochutené (nízkotučné, objem 250g, tuk v hmotn. min. 1 %, obsah:mlieko a mliečne výrobky, smotanová kultúra LACTOBACHILLUS ACIDOPHILUS, trvanlivosť cca. do 30dní) ks 500
Smotana kyslá (objem/ balenie: 200g, 15% obsah tuku) ks 900
Maslo 250g, minimálny obsah mliečnych tukov na 100g = 82%, vody na 100g = 16%, čerstvosť masla uvedená v dňoch od dátumu výroby je 1-5 dní, maslo nebolo mrazené, nemá príchuť, bez umelého pridania vitamínov, bez farbenia, nepripúšťame ekvivalent ks 1000
Mlieko trvanlivé polotučné 1,5% 1l, ošetrené UHT ohrevom, homogenizované, balené v kartónoch, minimálna trvanlivosť 3 mesiace ks 2500
Mlieko trvanlivé plnotučné 3,5%, 1l, tuk najmenej 3,5%, ošetrené UHT ohrevom, homogenizované, balené v kartónoch, minimálna trvalnivosť 3 mesiace ks 100
Maslo porciované 20g rastlinné, margarín so zníženým obsahom tuku 60%, minimálna trvanlivosť 1 mesiac ks 120
Maslo nátierkové, 200g, obsah tuku-31% hm, obsah sušiny-42% hm, Zloženie: smotana 91%, sušené mlieko, syrovátka, zemiakový škrob, sol, smotanová kultúra, minimálna spotreba 1 mesiac ks 70
Jogurt ovocný 150g, minimálna doba spotreby 1 mesiac ks 1500
Smotana na šľahanie 1l, 31% tuku, tekutý krém na šľahanie cmaru a rastlinných olejov, zloženie: obnovený cmar 68%hm, raslinné oleje/kokosový, palmový/ 12,2% hm, kukuričný škrob a sušený cmar 0,3%, minimálna trvanlivosť 4 mesiace ks 70
Acidofilné mlieko ochutené 250g, obsah:mlieko, ochucujúca zložka 16%, mliečne bielkoviny, smotanová kultúra, kultúra LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, obsah tuku 2,9% ks 150
Maslo rastlinného pôvodu, maslová príchuť, margarín so zníženým obsahom tuku 60%, zloženie: rastlinné oleje a tuky (repkový, palmový), voda, sušený cmar, emulgátory(mono- a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín), jedlá soľ 0,2%, konzervačná látka (sorban draselný), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, vitamíny(A,D,E), minimálna trvanlivosť 3 mesiace, napr.RAMA, 500g kg 230
TOFU 180-200g biele: bez konzervačných látok, bezgluténový sójový produkt, vakuovo balený, bez lepku ks 30
TOFU 180-200g údené: bez konzervačných látok, bezgluténový sójový produkt, vakuovo bal., bez lepku, GMO-free, vysoký obsah bielk.TOFU 180-200g údené, ks 10
TOFU 1kg biele:bez konzervačných látok, bezgluténový sójový produkt, vakuovo balený, bez lepku ks 5
Jogurtové mlieko s vitamínmi B6 a D, 100g:bal: 4*100g, obsahuje L.casei, vitamin B6 a D, jahodové pyré 42%, cukor, prírodné aromy, najmenej 1,6% tvs ks 76
Jogurtové mlieko s vitamínmi B6 a D, 100g:bal: 4*100g, obsahuje mliečne minerály, jogurtové kultúry L.casei, vitamin B6 a D, cukor, najmenej 1,6% tvs, ks 76
Piškótový múčnik s krémovou náplňou, čokoládou a lieskovými orieškami, 29g: obsahuje pšeničnú múku, mliečnu bielkovinu, kokos.tuk, syrovátkový výrobok, polot.mlieko, odtučnený kakaový prášok, čokoládu a liesk.oriešky ks 300
Termizovaný tvarohový dezert - rôzne príchute 90g: zloženie: tvaroh 51%, voda, smotana, modifikovaný kukur,.škrob, jedlá želatína, vanilková a rumová aróma, farbivá betakarotén, neobsahuje glutén ks 800
Bryndza 100g kg 20
Jogurt biely 100g ( 91g jogurtu a 9g guľôčok): mlieko, smotana, jogurtové kultúry, čokoguličky mliečna tmava a biela čokoláda 9%,pšeničné otruby, sójový lecitín, jačmenný slad ks 300
Jogurt 1,5kg 3,5% tvs: jogurt biely s kultúrou BiFi, zlož. Mlieko a mliečna kultúra ks 40
Tvaroh nízkotučný 250g-1000g kg 15
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby v čase dodávky jednotlivých tovarov nesmie byť kratší ako 14 dní, v pripade polozky c.1,2 eidam, pol.č.11 mlieko polotučné dátum spotreby v čase dodávky jednotlivých tovarov nesmie byť kratší ako 90 dní
upresnenie ciastkovej dodavky telefonicky alebo podľa dohody
fakturacia po ciastkovom dodani
splatnost faktur 14 dni
skladovanie masla od 0°C do 2°C, krátkodobo do 4°C
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy a vykládky tovaru v mieste plnenia predmetu zmluvy.
Predmet zmluvy je obstarávaný na obdobie od 1.1.2021-31.12.2021.
Predmet zmluvy bude dodávaný na základe čiastkových objednávok v časovom intervale 3 - 4 krát za týždeň, telefonicky alebo do 2 pracovných dní od dátumu doručenia alebo prevzatia telefonickej objednávky.
Objednávateľ v jednotlivých čiastkových objednávkach uvedie konkrétne množstvá predmetu zákazky podľa požiadavky objednávateľa.
Cena za obstarávaný tovar alebo službu súvisiacu s predmetom zákazky musí byť stanovená podľa zákona NR SR č.18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, vyhlášky MF SR č.87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.18/1996 Z. z. o cenách.
Dodávateľ je oprávnený vystaviť faktúru po prebratí a potvrdení dokladu o prevzatí predmetu zákazky ( dodacieho listu) objednávateľom na základe skutočne dodaného množstva predmetu zákazky. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi.  Faktúra musí mať čitateľne vyplnené všetky časti predpísaného tlačiva, napr.: číslo faktúry, dodacieho listu, dátum vystavenia, splatnosti, množstvo, cena za mernú jednotku, DPH, pečiatku a podpis zodpovedného pracovníka.
Dodávky predmetu zákazky musia spĺňať tieto kritériá: Označenie jednotlivých druhov tovaru na tovare, dodacom liste, príp. faktúre ak nie je s dodávkou dodaný a faktúra slúži ako dodací list; názov potraviny, dátum min. trvanlivosti/ dátum spotreby.
Dodávky tovaru musia spĺňať znenia Zákona o potravinách č. 152/1995 Z. z., a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR zo 14. augusta 2006 č. 2143/2006-100
Dodávky tovaru musia byť dodávané v dopravných prostriedkoch určených na prepravu chladených a mrazených potravín.
Objednávateľ si vyhradzuje právo na to, aby požadovaný tovar bol dodávaný aj kusovo. Objednávateľ si vyhradzuje odstúpiť od zmluvy za nedodržanie podmienky kusového odberu.
Objednávateľ má právo tovar vrátiť pokiaľ dodávateľ nedodrží vyšpecifikované produkty, ich zloženie, gramáž, dátum spotreby(trvanlivosti).
Dodávka tovaru musí uskutočnená najneskôr do 9.00 hodiny ráno.
Dodávateľ priloží kópiu platného certifikátu bezpečnosti potravín alebo Značku kvality.
Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit.
Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru bližšie špecifikuje v závislosti od počtu stravníkov v jednotlivých objednávkach.
Odstúpenie od zmluvy je možné v prípade podstatného porušenia tejto zmluvy. Za podstatné porušenie sa považuje nedodržanie záväzku splniť predmet zmluvy v rozsahu, čase a v kvalite stanovenej objednávateľom.
Uznané reklamované kvalitatívne vady predávajúci odstráni bezplatnou výmenou vadného tovaru do 1 pracovného dňa, kvantitatívne vady do dvoch pracovných dní od uznania reklamácie.
Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. cena je maximálna vrátane všetkých nákladov spojených s dodaním tovaru na miesto plnenia.
Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodaný obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch.
Cena zákazky je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru na miesto plnenia. K zmene ceny môže dôjsť v prípade zmeny sadzby DPH alebo iných administratívnych opatrení štátu, alebo v prípade zmeny ceny smerom nadol.
V prípade, že dodávateľ nedodá obstarávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu  s dodacím listom, má obstarávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10% z ceny nedodaného tovaru.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Mokrohájska cesta 3, Bratislava - mestská časť Karlova Ves, Bratislava IV, Bratislavský, Slovenská republika

01.01.2021 08:00 — 31.12.2021 15:04

9 797,00 ks,kg

12 300,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

19.11.2020 15:08

24.11.2020 15:30

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

24.11.2020 15:45

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 128
 2
 1
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
20.11.2020 15:09 - Vstupná ponuka 12 300,00 € Cena s DPH
20.11.2020 15:09 - Najvýhodnejšia ponuka 12 300,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS