30845572
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Námestie generála Viesta 11694/2, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, 83247, SVK
43932576
MkB Test a.s.
Rosina 169, Rosina, 01322, SVK
Laboratórny, spotrebný, materiál –živné pôdy
Laboratórny, spotrebný, materiál – živné pôdy
Tovar, Služba
1. Sabouraud agar s chloramphenicolom
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Sabouraud agar s chloramphenicolom | 1bal/20ks/PM | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Agar s glukózou používaný na izoláciu a kultiváciu patogénnych a nepatogénnych plesní, kvasiniek a čiastočne dermatofytov z klinického alebo neklnického materiálu. | áno |
2. Desoxycholát-citrátový-.lakt. agar
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Desoxycholát-citrátový-.lakt. agar | 1bal/20ks/PM | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Selektívne médium na izoláciu a diferenciáciu gramnegatívnych enterobaktérií v klinickej mikrobiológii a v mikrobiológii potravín. Petriho miska 90 mm | áno |
3. Columbia krvný agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Columbia krvný agar, | 1bal/20ks/PM | 5 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kompletné kultivačné médium určené pre kultiváciu náročných mikroorganizmov s možnosťou použitia ako základu pre prípravu rôznych špeciálnych médií. Pridanie krvi umožňuje interpretáciu hemolytickej aktivity. Určené k selektívnej izolácii streptokokov z klinických vzoriek alebo z potravín. Zloženie pôdy v 1 000 ml vody: Peptón 23,0 g Škrob 1,0 g Chlorid sodný 5,0 g Agar 13,5 g pH 6,9 | áno |
4. Tryptón-sójový bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Tryptón-sójový bujón, | 1bal/10ks/2 ml skúm. | 5 |
5. Laktóza TTC agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Laktóza TTC agar, | 1bal/20ks/PM | 5 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Laktózový TTC agar s Tergitolom -7, selektívne a diferenčné médium pre obnovu poškodených organizmov koliformných baktérií z chlórovanej vody metódou membránovej filtračné techniky. Médium spĺňa požiadavky normy ISO 9308-1 (2000) pre detekciu a stanovenie počtu E. coli a koliformných vo vode pomocou membránovej filtračnej metódy. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Proteózový pepto…..… 5,0 Kvasničný extrakt………… 3,0 Laktóza……. 10,0 Tergitol (Heptadecylsulfát sodný)…. 0,1 Bromthymolova modrá………… 0,025 Agar…………….. 15,0 Suplement: 1% TTC…………………………….. 3 ml | áno |
6. Endo agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Endo agar, | 1bal/20ks/PM | 2 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Kultivačné médium na mikrobiologickú diagnostiku koliformných baktérií a ďalších enterobaktérií Zloženie na 1000 ml pôdy Peptón 10,0 g Laktóza 10,0 g Siričitan sodný 2,5 g Hydrogenfosforečnan draselný 3,5 g Fuksín 0,4 g Agar 12,0 g pH 7,3 – 7,7 Petriho miska 90 mm | áno |
7. Slanetz-Bartley agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Slanetz-Bartley agar, | 1bal/20ks/PM | 4 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium na detekciu fekálnych streptokokov, na stanovenie počtu enterokokov v potravinách, vhodný aj pre použitie metodiky membránovej filtrácie vody. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Typtóza……..………………….. 20,0 Kvasničný extrakt………………… 5,0 Glukóza……/……………………… 2,0 Hydrogenfosforečnan draselný……….. 4,0 Azid sodný…………………………... 0,4 Trifenyltetrazoliumchlorid………… 0,1 Agar………………………… 15,0 Konečné pH = 7,2 ± 0,2 pri 25ºC Petriho miska 90 mm | áno |
8. Glukózový bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Glukózový bujón, | 1bal/10ks/skúmavka 5 ml | 3 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium na kultiváciu veľkého množstva mikroorganizmov, vrátane náročnejších druhov a poškodených foriem Balenie: skúmavka 5 ml | áno |
9. MacConkey agar s kryšt. viol.,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
MacConkey agar s kryšt. viol., | 1bal/20ks/PM | 4 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Selenitová pôda určená na selektívne pomnožovanie a izoláciu črevných patogénnych mikroorganizmov rodu Salmonella ( vrátane S.typhosa) zo stolice, moču, vody, potravín a ďalšieho materiálu: Zloženie pôdy v 1000 ml vody Peptón 5,0 g Seleničitan sodný 4,0 g Laktóza 4,0 g Hydrogenfosforečnan sodný 10,0 g pH 6,9 - 7,3 | áno |
10. Thioglykolát bujón,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Thioglykolát bujón, | 1bal/10ks/skúmavka 10 ml | 6 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium pre kontrolu sterility farmakologických a potravinárskych výrobkov. Umožňuje súčasnú detekciu aeróbnych aj anaeróbnych mikróbov. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Tryptický hydrolyzát kazeínu…………..… 15,0 Kvasničný extrakt………………………… 5,0 Thioglykolát sodný………………………. 0,5 NaCl………………………………………. 2,5 L-cystín…………………………………… 0,5 Glukóza…………………………………… 5,5 Resazurín………………………………….. 0,001 Agar……………………………………….. 0,5 Konečné pH = 7,1 ± 0,2 pri 25ºC 10 ml skúmavka | áno |
11. Simmons – citrát ,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Simmons – citrát , | 1bal/10ks/skúmavka 1 ml | 2 |
12. Legionella GVPC agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Legionella GVPC agar, | 1bal/20ks/PM | 2 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
BCZE agar pre legionely na izoláciu a kultiváciu Legionella druhov vo vode a ďalších vzorkách, Petriho miska 90 mm | áno |
13. Legionella BCYE agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Legionella BCYE agar, | 1bal/20ks/PM | 3 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
BCZE agar pre legionely na izoláciu a kultiváciu Legionella druhov vo vode a ďalších vzorkách, Petriho miska 90 mm | áno |
14. Motility-indol-urea,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Motility-indol-urea, | 1bal/20ks/skúmavka 2 ml | 3 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium určené na identifikáciu enterobaktérií na základe pohyblivosti, tvorby indolu a štiepenia močoviny 2 ml skúmavka | áno |
15. Agar podľa Hajna (Triple sugar iron agar),
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Agar podľa Hajna (Triple sugar iron agar), | 1bal/10ks/skúmavka á 7 ml | 5 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium určené na zisťovanie základných biochemických vlastností a predbežnú identifikáciu gramnegatívnych enterobaktérií. Obsahuje enzymatický hydrolyzát mäsa ako základnú rastovú zložku média. Štiepenie prítomných sacharidov, ako energetickej zložky, je indikované fenolovou červeňou. Tvorba plynu pri skvasovaní sa zistí zhodnotením kompaktnosti agarovej vrstvy. Sírovodík tvoriace mikroorganizmy sú indikované tvorbou čiernej zrazeniny sírnika železnatého. | áno |
Zloženie: Zloženie pôdy v 1000 ml vody Peptón 20,0 g Mäsový extrakt 3,0 g Kvasničný extrakt 3,0 g Laktóza 10,0 g Sacharóza 10,0 g Glukóza 1,0 g Chlorid sodný 5,0 g Červeň fenolová 0,024 g Citrónan železito-amónny 0,3 g Tiosíran sodný 0,3 g Agar 12,0 g pH 7,0 - 7,5 | áno |
16. Chromocult coliform agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Chromocult coliform agar, | 1bal/20ks/PM 55-60 mm | 3 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Diagnostický agar na identifikáciu mikroorganizmov na základe zmeny farby Rozsah: Candida spp Listeria spp Salmonell spp Staphylococcus spp Streptococcus spp Escherichia Coli + koliform Peseudomonas spp. Vibrio spp Petriho miska 55-60 mm, 18 ml pôdy | áno |
17. Baird Parker agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Baird Parker agar, | 1bal/20ks/PM 55-60 mm | 2 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Médium pre kontrolu sterility farmakologických a potravinárskych výrobkov. Umožňuje súčasnú detekciu aeróbnych aj anaeróbnych mikróbov. Zloženie (v gramoch na liter destilovanej vody) Tryptický hydrolyzát kazeínu…………..… 15,0 Kvasničný extrakt………………………… 5,0 Thioglykolát sodný………………………. 0,5 NaCl………………………………………. 2,5 L-cystín…………………………………… 0,5 Glukóza…………………………………… 5,5 Resazurín………………………………….. 0,001 Agar……………………………………….. 0,5 Konečné pH = 7,1 ± 0,2 pri 25ºC 10 ml skúmavka | áno |
18. Pseudomonas agar,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Pseudomonas agar, | 1bal / 20ks /PM | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Gelatin peptone 16.0 , Casein hydrolysate 10.0 , Potassium sulphate 10.0, Magnesium chloride 1,4 , Agar 11.0 pH 7.1 ± 0.2 @ 25°C | áno |
19. Živný bujón č. 2,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Živný bujón č. 2, | 1bal/10ks/skúmavka 10 ml | 3 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Neselektívne médium určené na všeobecnú, kultiváciu a pomnoženie organizmov Zloženie: kazeín peptón, 4.3 g / l mäso peptón, 4.3 g / l chlorid sodný, 6.4 g / l konečné pH 7,5 ± 0,2 (25 ° C), 10 ml skúmavka | áno |
20. Žlč aeskulin
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Žlč aeskulin | 1bal/20ks/skúmavka 2 ml | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
"Enterococcus faecalis, Escherichia coli, Manual Biorad, /ŠPP č.1/B príloha č.37/" | áno |
21. Manit,
|
|
---|---|
Funkcia |
Laboratórny materiál - živné pôdy |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Manit, | 1bal/20ks/skúmavka 2 ml | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
"Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli" | áno |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Požaduje sa aby bol tovar nový, nepoužitý, nepoškodený, s dobou použiteľnosti minimálne 70% výrobcom stanovenej doby exspirácie od dodania na miesto plnenia. |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 7 dní od uzavretia zmluvy |
Dodávateľ môže dodávať tovar v lehote plnenia zmluvy postupným čiastkovým plnením. |
Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa prijatia faktúry. |
Na účely povolenia vjazdu vozidla a vstupu osôb do areálu miesta dodania plnenia, sa Dodávateľ zaväzuje oznámiť Objednávateľovi EČV každého vozidla, ktorým bude zabezpečené dodanie plnenia, typ vozidla, meno, priezvisko, a to najneskôr 3 pracovné dni pred dodaním plnenia v súlade s touto zmluvou. |
Požaduje sa, aby dodávateľ vyrozumel o termíne dodania tovaru kontaktnú osobu objednávateľa v mieste plnenia najmenej tri pracovné dni pred jeho dodaním. |
Dodávateľ sa zaväzuje strpieť a/alebo zaviazať každú osobu, prostredníctvom ktorej bude dodanie plnenia zabezpečované, aby strpela bezpečnostné kontroly svojej osoby a vozidla pri vjazde a výjazde do/z areálu miesta dodania plnenia. |
Dodávateľ berie na vedomie, že Objednávateľ je oprávnený neumožniť vstup osobám do areálu miesta dodania plnenia v prípade, ak Dodávateľ nesplní povinnosti, ktorých splnenie je potrebné na účely povolenia vjazdu vozidla a vstupu osôb do areálu miesta dodania plnenia. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa, uvedenej v opisnom formulári, sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok |
Kutuzovova 8, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, Bratislava III, Bratislavský, Slovenská republika
07.12.2020 08:00 — 11.12.2020 12:00
1,00 súbor položiek
557,78
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
13.11.2020 15:56
19.11.2020 10:00
19.11.2020 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
16.11.2020 09:27 - Vstupná ponuka | 557,00 | € | Cena bez DPH |
19.11.2020 09:44 - Najvýhodnejšia ponuka | 475,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: