• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    27.05.2020 10:53
  •    Predkladanie ponúk
    15.06.2020 14:00
  •    Ukončenie zákazky
    15.06.2020 15:06
  •    Zazmluvnenie zákazky
    15.06.2020 15:20

Detail zákazky Z202011008

  •    Vyhlásenie zákazky
    27.05.2020 10:53
  •    Predkladanie ponúk
    15.06.2020 14:00
  •    Ukončenie zákazky
    15.06.2020 15:06
  •    Zazmluvnenie zákazky
    15.06.2020 15:20

Základné údaje

Z202011008

OF-207067

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=4792213

Objednávateľ

00738336

Ústav na výkon trestu odňatia slobody

Dukelská štvrť 941/10, Dubnica nad Váhom, 01841, SVK

Dodávateľ

52124860

Mäsovýroba SKURČÁK, s. r. o.

1043, Oravská Polhora, 02947, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Bravčové a hovädzie mäso chladené

bravčové mäso, hovädzie mäso

  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Bravčové stehno
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 2 550
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, kuchynská úprava, chladené
 2. Bravčové plece
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 3870
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, chladené
 3. Bravčové karé
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, chladené
 4. Bravčový bôčik
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, chladený
 5. Bravčová krkovička
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, chladená
 6. Bravčové karé s kosťou
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 75
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
s kosťou, chladené
 7. Bravčový bôčik s kosťou
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
s kosťou, chladené
 8. Bravčová krkovička s kosťou
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
s kosťou, chladená
 9. Bravčový výrez
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 75
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
obsah min. 80% mäsa, zvyšný % podiel - mastné
 10. Bravčová polovica
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 500
 11. Bravčová pečeň
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 450
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
chladená
 12. Hovädzie zadné
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 726
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, býk
 13. Hovädzia roštenka
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, býk
 14. Hovädzie predné
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
bez kosti, býk
 15. Hovädzí výrez
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 1 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
obsah min. 80% mäsa, zvyšný % podiel - mastné
 16. Hovädzie držky
Funkcia
na varenie, tepelnú úpravu
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
množstvo kg 450
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
v surovom stave, nie predvarené
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy na miesto plnenia. Dodávaný predmet plnenia požadujeme chladený, nie mrazený.
Doba trvania Rámcovej dohody je na obdobie 6 mesiacov alebo do vyčerpania zamluvnenej ceny, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. Plnenie Rámcovej dohody bude prebiehať na základe Čiastkových výziev (ďalej len "objednávok") vystavených Objednávateľom v periodicite minimálne 1 krát za týždeň. Všetky náklady dodávateľa s opakovaným dodaním predmetu do miesta plnenia sú zahrnuté v cene za predmet plnenia. Dodávateľ do 2 pracovných dní oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky.
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..
Objednávateľ si vyhradzuje právo v prípade potreby objednať tovar, ktorý z dôvodu neočakávaných okolností nie je presne špecifikovaný v rámcovej dohode - a to maximálne do výšky 10% z celkovej hodnoty zazmluvnenej v rámcovej dohode. Cena za tovar podľa predchádzajúcej vety bude stanovená podľa platného cenníka dodávateľa a hospodárnosť bude overená stručným prieskumom cien na trhu.
Počty jednotlivých položiek môžu byť v závislosti od skutočných potrieb objednávateľa upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej zazmluvnenej ceny. Objednávateľ si vyhradzuje nevyčerpať uvedené množstvá. Množstvá tovaru sú predpokladané, závisia od počtu stravníkov, nakoľko sa ich počet počas zazmluvneného vzťahu bude meniť nezávisle od objednávateľa.
Dodanie tovaru požadujeme počas pracovných dní od 7:00 hod do 10:00 hod. do 24 hodín po akceptácii objednávky (objednávky budú vystavované písomne, telefonicky alebo e-mailom). Osoba zodpovedná za plnenie predmetu je povinná prijatie Čiastkovej výzvy (objednávky) potvrdiť obratom telefonicky alebo e-mailom.
Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na potraviny v zmysle platnej legislatívy o potravinách a aktuálne platného Potravinového kódexu Slovenskej republiky.
Súčasťou dodania nebalených výrobkov uložených voľne, požadujeme doklad, ktorý bude obsahovať údaje v súlade s platnou legislatívou a Potravinovým kódexom.
Požadujeme rozpis jednotlivých položiek vo forme: cena bez DPH, sadzba DPH, cena s DPH, ktorý ako údaj v zmluve chýba, najmä v prípade plnení zahŕňajúce rôzne sadzby DPH. Rozpis je nutné zaslať do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy vrátane jednotkových cien. Dodávateľ výslovne súhlasí so sprístupnením rozpisu jednotkových cien, ak bude objednávateľovi doručená žiadosť o sprístupnenie informácií podľa zákona č. 211/2000 Z. z..
Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa doručenia objednávateľovi. Požadujeme vystavovať faktúry na základe čiastkovej objednávky.
Zmluvné strany sa dohodli, že na účely vyhotovenia referencií podľa §12 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, sa funkčným celkom rozumie celý predmet Rámcovej dohody.
Dodávateľ musí zabezpečiť dodanie tovaru v dopravných prostriedkoch vyhovujúcich všetkým hygienickým a potravinovým zákonom, normám a predpisom SR.
Objednávateľ požaduje dodať tovar vo veľkosti balení, ktoré sú definované v špecifikácii. V  prípade dodania iného balenia je nutný súhlas objednávateľa.
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať poškodený tovar.
Za porušenie Rámcovej dohody podstatným spôsobom bude objednávateľ považovať porušenie špecifikácie a podmienok určených v osobitných požiadavkách na plnenie Rámcovej dohody. V prípade podstatného porušenia Rámcovej dohody je objednávateľ oprávnený postupovať v zmysle OPET VZP Čl. XII. odsek 12.5.
Dodávateľ musí spĺňať podmienky podľa §117 ods. 5 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Dukelská štvrť 941/10, Dubnica nad Váhom, Ilava, Trenčiansky, Slovenská republika

6

1,00 zákazka

49 796,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

27.05.2020 10:53

15.06.2020 14:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

15.06.2020 14:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 136
 70
 5
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
27.05.2020 11:02 - Vstupná ponuka 49 790,00 € Cena s DPH
15.06.2020 08:05 - Najvýhodnejšia ponuka 49 299,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS