• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    11.05.2020 11:45
  •    Predkladanie ponúk
    15.05.2020 09:00
  •    Ukončenie zákazky
    15.05.2020 10:06
  •    Zazmluvnenie zákazky
    15.05.2020 10:20

Detail zákazky Z20209599

  •    Vyhlásenie zákazky
    11.05.2020 11:45
  •    Predkladanie ponúk
    15.05.2020 09:00
  •    Ukončenie zákazky
    15.05.2020 10:06
  •    Zazmluvnenie zákazky
    15.05.2020 10:20

Základné údaje

Z20209599

OF-191523

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=4664138

Objednávateľ

00738271

Ústav na výkon trestu odňatia slobody a Ústav na výkon väzby Leopoldov

Gucmanova 670/19, Leopoldov, 92041, SVK

Dodávateľ

30048761

František Lukáčik Mäso údeniny-potraviny

Bernolákova 123, Leopoldov, 92041, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Hlboko mrazené výrobky

bravčové mäso, hovädzie mäso, hydinové mäso, mrazené vnútornosti, mrazené ryby

  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 15112300-9 - Pečene hydiny
  • 15112130-6 - Kurčatá
  • 15112120-3 - Morky
  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15221000-3 - Mrazené ryby
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)
  • 15896000-5 - Hlboko zmrazené výrobky
  • 15220000-6 - Mrazené ryby, rybie filé a ostatné rybie mäso

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Hlboko mrazené výrobky
Funkcia
Predmetom zákazky je dodávka hlboko mrazených výrobkov vrátane služieb spojených s ich dodávkou na zabezpečenie stravovania.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Položka č. 1 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky kg 300
Položka č. 2 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou - plátky (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) kg 300
Položka č. 3 -Bravčové stehno bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky) kg 2700
Položka č. 4 -  Bravčové stehno - rezance (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, rezance cca. 5-10cm dlhé, šírka cca. 8*8mm – ako na soté, dodávané v cca. 1000g baleniach podľa množstva objednávky) kg 1000
Položka č. 5-  Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať) kg 1400
Položka č. 6 - Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou - rezne (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) kg 400
Položka č. 7 -  Bravčová krkovička b.k. (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať) kg 450
Položka č. 8 - Bravčová krkovička bez kosti - rezne (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) kg 300
Položka č. 9 - Bravčové koleno čerstvé-bez kosti s kožou, váha cca. 0,7kg/ ks kg 350
Položka č. 10 - Hydinové droby (žalúdky, pečienky, srdcia)- mrazené (zmes drobkov dodávané v dodávke v pomere 1/3 žalúdky, 1/3 pečienky, 1/3 srdcia v mrazenom stave v cca 1kg baleniach) kg 1600
Položka č. 11 - Kuracie prsia- mrazené (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) kg 2800
Položka č. 12 - Kuracie prsia- mrazené - rezance (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach, nakrájané na rezance v rozmere cca. 1*5cm) kg 700
Položka č. 13 -  Kuracie stehná kalibrované- mrazené (kuracie stehná kalibrované 250-280g s kosťou, nesolené, mrazené) kg 450
Položka č. 14 - Kuracie štvrte zadné- mrazené (kuracie ¼ zadné s kosťou, nesolené, mrazené) kg 4400
Položka č. 15 -  Sliepka I. trieda- mrazená (sliepka I. trieda kvality, nesolená, mrazená, bez drobkov, ťažká polená) kg 700
Položka č. 16 Morčacie prsia (morčacie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) kg 240
Položka č. 17 -  Kačacie stehno kalibrované (kačacie stehno kalibrované 180–200g, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) kg 160
Položka č. 18 -  Kuracie krídla (kuracie krídla, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg/ gastrobaleniach) kg 500
Položka č. 19 -  Hydinový separát (hydinové mleté mäso dodávané v gastrobaleniach cca. 5-10kg blokoch v mrazenom stave) kg 4500
Položka č. 20 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa. kg 1800
Položka č. 21 -  Hovädzie mäso predné mrazené – (nožina, krk) hovädzie mäso predné bez kosti z býka, mrazené. Hovädzie mäso predné – výsekové bez kosti a hovädzí krk bez kosti s kuchynskou úpravou. Dodávka tovaru bude obsahovať kombináciu uvedených častí hovädzieho predného mäsa v zamrznutom stave, spĺňajúce podmienky uvedené vyššie. kg 2100
Položka č. 22 -  Hovädzie držky mrazené (držky umyté, predvarené, nakrájané, balené a dodávané v zamrznutom stave v jednotlivých baleniach) kg 850
Položka č. 23 - Mrazená hovädzia pečeň (vnútornosť) kg 2550
Položka č. 24 - Rybie filé (hlbokomrazené rezané rybacie filé formované v tvare (obdĺžnik/ štvorec), neobaľované, s hmotnosťou 100g / 150g, vyrobené z treskovitých rýb, bez pridanej vody, bez polyfosfátov) kg 1300
Položka č. 25 -  Piliny z morských rýb (mrazené, dodávka: 1kg/ prípadne gastrobalenie) kg 550
Položka č. 26 -  Pstruh dúhový (vákuovo balený, pitvaný, mrazený, hmotnosť: cca. 350g-400g/ porcia, dovoz: nutné dodržať jednotnosť hmotnosti jednotlivých pstruhov /kalibrácie/ v jednej dodávke) kg 250
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Položka č. 20 - 21 - Hovädzie mäso. Musí byť označené : referenčným číslom alebo kódom, ktorý identifikuje mäso a zviera alebo skupinu zvierat, z ktorých bolo získané; týmto číslom môže byť identifikačné číslo jednotlivého zvieraťa, z ktorého bolo mäso získané alebo identifikačné číslo, ktoré sa vzťahuje na skupinu zvierat; ak ide o delené telá zvierat na polovice alebo štvrte sa skupinou rozumie počet rozdelených tiel spolu, ktoré predstavujú jednu výrobnú dávku v príslušnej rozrábkarni; tento počet nesmie byť väčší ako výroba v jednom dni
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy na miesto plnenia
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 7 dní od uzavretia zmluvy
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..
Pri Rámcovej dohode - lehota plnenia pre Dodávateľa od doručenia Čiastkovej výzvy ( elektronicky prostredníctvom emailu, alebo telefonicky) na plnenie od Objednávateľa - do 7 dní.
Pri Rámcovej dohode - periodicita zasielania Čiastkových výziev na plnenie Objednávateľom počas platnosti Rámcovej dohody - najviac 4x mesačne
Dodávané mäso bude v zamrznutom stave. Označenie jednotlivých druhov a častí bravčového mäsa v jednotlivých dodávkach tovaru budú zreteľne vyznačené na dodacom liste, prípadne faktúre ak nie je spolu s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list, vrátane nižšie uvedených informácii, čím dodávateľ bude deklarovať nasledovné:a) Názov pod ktorým sa potravina predáva,  b) označenie v slovenskom jazyku,  c) druh resp. časť dodaného bravčového mäsa,  d) označenie krajiny pôvodu,  e) potvrdenie o šokovom zmrazovaní,  f) dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby
Jednotlivé dodávky mäsa budú dodávané nasledovným spôsobom:a) Každá jednotlivá časť dodaného mäsa pri dodávke bude jednotlivo balená v takých obaloch, ktoré možno používať len ako obalové materiály, ktoré zodpovedajú požiadavkám na predmety a materiály prichádzajúce do priameho styku s potravinami.b) Dodávané v prepravkách na potraviny určené na prepravu mäsa, s cieľom ich efektívneho uskladnenia takým spôsobom, aby mäso nijakým spôsobom nepresahovalo veľkosť prepravky.c) vrátane označenia druhu resp. časti bravčového mäsad) ostatné požadované údaje budú deklarované tak, ako je uvedené vyššie
Dodávky tovaru musia spĺňať jednotlivé znenia podľa Zákona o potravinách č. 152/1995 Z. z., a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 25. augusta 2008 č. 1903/2008- 100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca produkty rybolovu a výrobky z nich.
Dodávky predmetu zákazky musia spĺňať tieto kritériá: Označenie jednotlivých druhov tovaru priamo na tovare, dodacom liste, príp. na faktúre ak nie je s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list; názov potraviny, dátum min. trvanlivosti/ dátum spotreby.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Gucmanova 19/670, Leopoldov, Hlohovec, Trnavský, Slovenská republika

12

32 650,00 kg

125 007,70

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

11.05.2020 11:45

15.05.2020 09:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

15.05.2020 09:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 150
 49
 2
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
14.05.2020 12:53 - Vstupná ponuka 124 800,00 € Cena s DPH
14.05.2020 15:00 - Najvýhodnejšia ponuka 123 600,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS