• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    03.03.2020 14:34
  •    Predkladanie ponúk
    09.03.2020 08:00
  •    Ukončenie zákazky
    09.03.2020 09:45
  •    Zazmluvnenie zákazky
    09.03.2020 10:00

Detail zákazky Z20204512

  •    Vyhlásenie zákazky
    03.03.2020 14:34
  •    Predkladanie ponúk
    09.03.2020 08:00
  •    Ukončenie zákazky
    09.03.2020 09:45
  •    Zazmluvnenie zákazky
    09.03.2020 10:00

Základné údaje

Z20204512

OF-210524

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=4486364

Objednávateľ

738298

Ústav na výkon trestu odňatia slobody Želiezovce

Veľký Dvor 12, Želiezovce, 93701, SVK

Dodávateľ

34152199

Bidfood Slovakia s. r. o.

Piešťanská 2321/71, Nové Mesto nad Váhom, 91501, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Hlboko zmrazené výrobky

Bravčové mäso mrazené, Hovädzie mäso mrazené, Kuracie mäso mrazené, Morčacie mäso mrazené, Kačacie mäso mrazené, Rybie filé mrazené, Hovädzie držky mrazené, Bravčová pečeň mrazená, Kuracia pečeň mrazená

  • 15896000-5 - Hlboko zmrazené výrobky
  • 15111100-0 - Hovädzie mäso
  • 15112000-6 - Hydina
  • 15211000-0 - Rybie filé
  • 15112300-9 - Pečene hydiny
  • 15113000-3 - Bravčové mäso
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Tovar, Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Bravčové karé bez kosti mrazené /bez retiazky, kuchynská úprava, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 860
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 600
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 260
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 2. Bravčové stehno bez kosti mrazené /4D úprava, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
4D úprava: bravčové stehno bez kosti. Tukové krytie: max. 3 mm
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 960
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 700
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 260
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 3. Bravčové plece bez kosti mrazené /4D úprava, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
4D úprava: bravčové plece bez kosti, bez tukového krytia (tukové krytie max. 3mm)
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 2 160
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 1 900
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 260
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 4. Bravčová pečeň mrazená
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 820
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 800
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 20
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 5. Bravčová krkovička mrazená /bez kosti, kuchynská úprava/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 6. Hovädzia roštenka bez kosti mrazená /nízky roštenec, kuchynská úprava/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 300
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 7. Hovädzie zadné bez kosti mrazené /orech, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 2 680
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 2 300
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 80
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 8. Hovädzie kosti mrazené
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
- určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 250
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 200
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 9. Hovädzie držky mrazené
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 800
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 600
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
balenie min. 1 kg - max. 3 kg
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 10. Kuracie prsia mrazené /bez kosti a bez kože, mrazené bez soli a prídavných látok, nie masírované/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 2 500
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 2 000
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 300
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 11. Kuracie štvrte mrazené
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 280
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 200
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 80
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 12. Kuracie stehná mrazené /kalibrované/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 900
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 450
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 250
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kalibrované min. 240 g - max. 270 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 13. Kuracie stehná mrazené /kalibrované/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 1 000
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kalibrované min. 160 g - max. 180 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 14. Kuracie vykostené stehno mrazené /bez kože/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 300
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 15. Kuracia pečeň mrazená
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
- určená na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 460
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 200
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 60
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 16. Kačacie stehná mrazené /kalibrované/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 250
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kalibrované min. 300 g - max. 350 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 17. Morčacie stehno horné mrazené /bez kosti a bez kože/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 18. Morčacie prsia mrazené /bez kosti a bez kože, mrazené bez soli a prídavných látok, nie masírované/
Funkcia
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 550
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 200
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 250
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 100
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 19. Rybie filé mrazené
Funkcia
filé porcie neobaľované, z celých filiet bez aditív a pridanej vody.
obsah vody max.10%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 1 630
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 1 300
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 30
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 300
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kus min. 120 g - max. 150 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Bez chémie a bez pridanej vody.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 20. Tilapia filety mrazené /bez kostí/
Funkcia
glazúra max.10%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 150
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 100
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kus min. 80 g - max. 150 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 21. Hejk mrazený (Štikozubec obecný) pitvaný, bez hlavy a chvosta
Funkcia
glazúra max.10%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kus min. 200 g - max. 300 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 22. Hoki filety s kožou mrazené
Funkcia
IQF (individuálne rýchlozmrazené), glazúra max.10%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kus min. 80 g - max. 150 g
balenie min. 400 g - max. 1 000 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 23. Pstruh mrazený pitvaný
Funkcia
glazúra max.10%
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
kus min. 200 g - max. 250 g
balenie min. 400 g - max. 1 000 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 24. Diviak plece mrazené /bez kosti, kuchynská úprava, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 120
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 70
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 25. Jelenie stehno mrazené /bez kosti, kuchynská úprava, vákuovo balené/
Funkcia
- v akosti a kvalite I. triedy.
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy.
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 150
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 26. Kuracia polievková zmes mrazená /trieda kvality A/
Funkcia
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo spolu: kg 100
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce kg 50
- z toho pre miesto plnenia Santovka kg 50
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
 27. Kurča mrazené
Funkcia
Mäso určené na ďalšie spracovanie.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota kg 200
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
gramáž min. 1 500 g - max. 2 000 g
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia.
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace.
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy na jednotlivé miesta plnenia v rámci SR (3 miesta plnenia: 1x Želiezovce, 1x Santovka, 1x Rimavská Sobota), ktoré budú bližšie špecifikované po uzavretí Zmluvy.
!!! Požaduje sa fakturácia skutočne dodaného množstva tovaru na základe "Čiastkovej výzvy"/objednávky/ a dodacieho listu (Objednávateľ považuje faktúru zároveň za dodací list, ak je na faktúre uvedené, že faktúra je zároveň aj dodacím listom), pre každé miesto plnenia samostatne !!!
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach.
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorazovo.
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky.
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy doručí objednávateľovi jednotkové ceny s DPH predmetu obstarávania.
Požaduje sa dodanie tovaru do 2 dní po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej "Čiastkovej výzvy" /objednávky/.
Predmet plnenia (tovar) musí spĺňať všetky technické vlastnosti uvedené v tejto špecifikácii. V prípade dodania nevhodného tovaru (resp. tovaru, ktorý nespĺňa vyššie uvedené kritériá) po jeho prekontrolovaní bude mať objednávateľ možnosť tovar vrátiť dodávateľovi alebo vymeniť za požadovaný tovar na náklady dodávateľa.
Dodávaný tovar vrátane jeho prepravy musí spĺňať jednotlivé ustanovenia zákona NR SR č. 152/1995 Z.z o potravinách.
Dodávku predmetu obstarávania realizovať počas pracovných dní v čase od 7:30 do 14.30 hod..
Výrobky označené podľa §§ 11 až 13 zákona č. 250/2007 Z.z. v znení neskorších predpisov, najmä: hmotnosť, názov tovaru, spotreba, názov výrobcu, zloženie.
Úhrada plnenia bude uskutočnená bankovým prevodom po riadnom dodaní tovaru na základe doručenej faktúry so splatnosťou 30 dní a s uvedením celkovej ceny s DPH a jednotkových cien s DPH zaokrúhlených max. na dve desatinné miesta.
Ak je dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento dodávateľ nebude pri plnení zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej ponuke však MUSÍ UVIESŤ PRÍSLUŠNÚ SADZBU A VÝŠKU DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou, v tomto prípade je registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a DPH odvedie v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo v prípade opakovaného neodôvodneného porušenia požadovaných dodacích lehôt postupovať v zmysle VZP Čl. XVIII bod 18.2 a) alebo b).
Verejný obstarávateľ v prípade zmarenia súťaže úspešným uchádzačom bude postupovať v zmysle OPET a odstúpi od predmetnej zmluvy v súlade s Čl. XVIII bod. 18.2 a) /porušenie zmluvy podstatným spôsobom/. - ponúkaný tovar nebude s požadovanými respektíve lepšími parametrami ako požadoval, - pri súťaži bude hodnota zákazky neprimerane znížená a dodávateľ nedokáže plniť svoje záväzky, - dodávateľ nebude akceptovať maximálnu cenu plnenia vrátane DPH /dodávateľ pri súťaži zadá DPH 0,00/.
V súlade s vyššie uvedenými skutočnosťami bude dodávateľovi udelená negatívna referencia v prostredí EKS.

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Veľký Dvor č. 12, 937 01 Želiezovce; Kúpeľná č. 3, 935 87 Santovka; Otvorené oddelenie Sabová, 979 01 Rimavská Sobota , Želiezovce, Levice, Nitriansky, Slovenská republika

6

1,00 v zmysle bodu II. objednávkového formulára

82 800,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

03.03.2020 14:34

09.03.2020 08:00

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

09.03.2020 08:15

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 152
 131
 4
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
04.03.2020 10:23 - Vstupná ponuka 82 800,00 € Cena s DPH
06.03.2020 09:45 - Najvýhodnejšia ponuka 82 784,28 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS