738298
Ústav na výkon trestu odňatia slobody Želiezovce
Veľký Dvor 12, Želiezovce, 93701, SVK
34152199
Bidfood Slovakia s. r. o.
Piešťanská 2321/71, Nové Mesto nad Váhom, 91501, SVK
Hlboko zmrazené výrobky
Bravčové mäso mrazené, Hovädzie mäso mrazené, Kuracie mäso mrazené, Morčacie mäso mrazené, Kačacie mäso mrazené, Rybie filé mrazené, Hovädzie držky mrazené, Bravčová pečeň mrazená, Kuracia pečeň mrazená
Tovar, Služba
1. Bravčové karé bez kosti mrazené /bez retiazky, kuchynská úprava, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 860 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 600 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 260 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
2. Bravčové stehno bez kosti mrazené /4D úprava, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
4D úprava: bravčové stehno bez kosti. Tukové krytie: max. 3 mm |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 960 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 700 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 260 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
3. Bravčové plece bez kosti mrazené /4D úprava, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
4D úprava: bravčové plece bez kosti, bez tukového krytia (tukové krytie max. 3mm) |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 2 160 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 1 900 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 260 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
4. Bravčová pečeň mrazená
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 820 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 800 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 20 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
5. Bravčová krkovička mrazená /bez kosti, kuchynská úprava/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
6. Hovädzia roštenka bez kosti mrazená /nízky roštenec, kuchynská úprava/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 300 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 150 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
7. Hovädzie zadné bez kosti mrazené /orech, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 2 680 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 2 300 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 80 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 300 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
8. Hovädzie kosti mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
- určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 250 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 200 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
9. Hovädzie držky mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 800 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 600 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie | min. 1 kg - max. 3 kg |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
10. Kuracie prsia mrazené /bez kosti a bez kože, mrazené bez soli a prídavných látok, nie masírované/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 2 500 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 2 000 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 300 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
11. Kuracie štvrte mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 280 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 200 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 80 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
12. Kuracie stehná mrazené /kalibrované/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 900 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 450 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 250 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kalibrované | min. 240 g - max. 270 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
13. Kuracie stehná mrazené /kalibrované/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 1 000 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kalibrované | min. 160 g - max. 180 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
14. Kuracie vykostené stehno mrazené /bez kože/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 300 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
15. Kuracia pečeň mrazená
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
- určená na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 460 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 200 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 60 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
16. Kačacie stehná mrazené /kalibrované/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. S počtom kusov v balení označených na obale. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 250 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kalibrované | min. 300 g - max. 350 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
17. Morčacie stehno horné mrazené /bez kosti a bez kože/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
18. Morčacie prsia mrazené /bez kosti a bez kože, mrazené bez soli a prídavných látok, nie masírované/
|
|
---|---|
Funkcia |
- max. obsah vody 5%, v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 550 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 200 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 250 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
19. Rybie filé mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
filé porcie neobaľované, z celých filiet bez aditív a pridanej vody. |
obsah vody max.10% |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 1 630 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 1 300 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 30 | ||
- z toho pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 300 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kus | min. 120 g - max. 150 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Bez chémie a bez pridanej vody. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
20. Tilapia filety mrazené /bez kostí/
|
|
---|---|
Funkcia |
glazúra max.10% |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 150 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 100 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kus | min. 80 g - max. 150 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
21. Hejk mrazený (Štikozubec obecný) pitvaný, bez hlavy a chvosta
|
|
---|---|
Funkcia |
glazúra max.10% |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kus | min. 200 g - max. 300 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
22. Hoki filety s kožou mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
IQF (individuálne rýchlozmrazené), glazúra max.10% |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 150 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kus | min. 80 g - max. 150 g |
balenie | min. 400 g - max. 1 000 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
23. Pstruh mrazený pitvaný
|
|
---|---|
Funkcia |
glazúra max.10% |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
kus | min. 200 g - max. 250 g |
balenie | min. 400 g - max. 1 000 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
24. Diviak plece mrazené /bez kosti, kuchynská úprava, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 120 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 70 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
25. Jelenie stehno mrazené /bez kosti, kuchynská úprava, vákuovo balené/
|
|
---|---|
Funkcia |
- v akosti a kvalite I. triedy. |
Kuchynská úprava – anatomická úprava konkrétnych častí, odblanené, s ohľadom na anatómiu konkrétneho svalu, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín a podobne, mäso bez odpadu - v akosti a kvalite I. triedy. |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 150 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
26. Kuracia polievková zmes mrazená /trieda kvality A/
|
|
---|---|
Funkcia |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo spolu: | kg | 100 | ||
- z toho pre miesto plnenia Želiezovce | kg | 50 | ||
- z toho pre miesto plnenia Santovka | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
27. Kurča mrazené
|
|
---|---|
Funkcia |
Mäso určené na ďalšie spracovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Celkové požadované množstvo pre miesto plnenia Rimavská Sobota | kg | 200 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
gramáž | min. 1 500 g - max. 2 000 g |
Hlboko mrazené mäso -18 stupňov Celzia. | |
Trvanlivosť minimálne 3 mesiace. |
Názov |
Vrátane dopravy na jednotlivé miesta plnenia v rámci SR (3 miesta plnenia: 1x Želiezovce, 1x Santovka, 1x Rimavská Sobota), ktoré budú bližšie špecifikované po uzavretí Zmluvy. |
!!! Požaduje sa fakturácia skutočne dodaného množstva tovaru na základe "Čiastkovej výzvy"/objednávky/ a dodacieho listu (Objednávateľ považuje faktúru zároveň za dodací list, ak je na faktúre uvedené, že faktúra je zároveň aj dodacím listom), pre každé miesto plnenia samostatne !!! |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach. |
Predmet obstarávania nebude dodaný jednorazovo. |
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu, zodpovednú za plnenie predmetu zákazky. |
Dodávateľ do 2. pracovných dní po uzavretí zmluvy doručí objednávateľovi jednotkové ceny s DPH predmetu obstarávania. |
Požaduje sa dodanie tovaru do 2 dní po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej "Čiastkovej výzvy" /objednávky/. |
Predmet plnenia (tovar) musí spĺňať všetky technické vlastnosti uvedené v tejto špecifikácii. V prípade dodania nevhodného tovaru (resp. tovaru, ktorý nespĺňa vyššie uvedené kritériá) po jeho prekontrolovaní bude mať objednávateľ možnosť tovar vrátiť dodávateľovi alebo vymeniť za požadovaný tovar na náklady dodávateľa. |
Dodávaný tovar vrátane jeho prepravy musí spĺňať jednotlivé ustanovenia zákona NR SR č. 152/1995 Z.z o potravinách. |
Dodávku predmetu obstarávania realizovať počas pracovných dní v čase od 7:30 do 14.30 hod.. |
Výrobky označené podľa §§ 11 až 13 zákona č. 250/2007 Z.z. v znení neskorších predpisov, najmä: hmotnosť, názov tovaru, spotreba, názov výrobcu, zloženie. |
Úhrada plnenia bude uskutočnená bankovým prevodom po riadnom dodaní tovaru na základe doručenej faktúry so splatnosťou 30 dní a s uvedením celkovej ceny s DPH a jednotkových cien s DPH zaokrúhlených max. na dve desatinné miesta. |
Ak je dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento dodávateľ nebude pri plnení zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej ponuke však MUSÍ UVIESŤ PRÍSLUŠNÚ SADZBU A VÝŠKU DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou, v tomto prípade je registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a DPH odvedie v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z. |
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo v prípade opakovaného neodôvodneného porušenia požadovaných dodacích lehôt postupovať v zmysle VZP Čl. XVIII bod 18.2 a) alebo b). |
Verejný obstarávateľ v prípade zmarenia súťaže úspešným uchádzačom bude postupovať v zmysle OPET a odstúpi od predmetnej zmluvy v súlade s Čl. XVIII bod. 18.2 a) /porušenie zmluvy podstatným spôsobom/. - ponúkaný tovar nebude s požadovanými respektíve lepšími parametrami ako požadoval, - pri súťaži bude hodnota zákazky neprimerane znížená a dodávateľ nedokáže plniť svoje záväzky, - dodávateľ nebude akceptovať maximálnu cenu plnenia vrátane DPH /dodávateľ pri súťaži zadá DPH 0,00/. |
V súlade s vyššie uvedenými skutočnosťami bude dodávateľovi udelená negatívna referencia v prostredí EKS. |
Veľký Dvor č. 12, 937 01 Želiezovce; Kúpeľná č. 3, 935 87 Santovka; Otvorené oddelenie Sabová, 979 01 Rimavská Sobota , Želiezovce, Levice, Nitriansky, Slovenská republika
6
1,00 v zmysle bodu II. objednávkového formulára
82 800,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
03.03.2020 14:34
09.03.2020 08:00
09.03.2020 08:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
04.03.2020 10:23 - Vstupná ponuka | 82 800,00 | € | Cena s DPH |
06.03.2020 09:45 - Najvýhodnejšia ponuka | 82 784,28 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: