00397865
Univerzita Komenského v Bratislave
Šafárikovo nám. 6, Bratislava, 81499, SVK
50909142
POZANA MEAT s.r.o
Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK
Mäso a mäsové výrobky
Mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Hovädzie mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: čerstvé, chladené, svetločervená až tmavočervená farba, špeciálna úprava, z mladších kusov dobytka (max. 2 ročné), bez viditeľného tukového tkaniva a šliach, voľne balené, zaznačená gramáž na obale, dátum spotreby a pôvod, preferované krajiny pôvodu: Slovensko, Rakúsko, Argentína. |
2. hovädzia pečeň. Požadované množstvo (kg): 10 |
3. hovädzie gulášové kocky (býk). bez tuku a šliach, cca 2x2 cm. Požadované množstvo (kg): 10 |
4. hovädzie kosti riedke. Požadované množstvo (kg): 100 |
5. hovädzie kosti špikové. Požadované množstvo (kg): 200 |
6. hovädzie kosti harfy. Požadované množstvo (kg): 200 |
7. hovädzie držky predvarené. Požadované množstvo (kg): 60 |
8. hovädzie držky surové. Požadované množstvo (kg): 60 |
9.Hovädzie predné:-krk. bez tuku, bez krvných zrazenín, bez šliach. Požadované množstvo (kg): 100,-močing (kliška). lýtko bez tuku. Požadované množstvo (kg): 100,-močing (kliška). lýtko bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 100,-falošná sviečková predná. Požadované množstvo (kg): 100,-hovädzie líčka. Požadované množstvo (kg): 15. |
10. hovädzie zadné, špeciálna úprava: -vrchný šál. bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 300,-orech. bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 300,-spodný šál. bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 400,-vrchný šál. bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 400,-falošná sviečková. bez tuku a šliach. Požadované množstvo (kg): 300,-sviečková z býka. bez tuku a šliach, menšia ako 1,6 kg. Požadované množstvo (kg): 300,-sviečková z býka. bez tuku a šliach, medzi 1,6-1,8 kg. Požadované množstvo (kg): 300; |
-sviečková z býka. bez tuku a šliach, viac ako 1,8 kg. Požadované množstvo (kg): 300,- hovädzí pupok. bez tuku a šliach, špecifická časť zadnej slabiny bez tuku. Požadované množstvo (kg): 300,-nízka roštenka (strip loin). bez tuku a šliach, zo zadnej časti chrbta, druhá polovica roštenky až po malý orech. Požadované množstvo (kg): 150,-vysoká roštenka (eye steak, entrecote). z býka, prvá polovica roštenky od krku, kde sa v stredovej časti nachádza tukové oko. Požadované množstvo (kg): 150; |
-rump steak/stehno (kvetová špička). mäso zo stehenného svalu. neobsahuje tuk, malé množstvo sa nachádza iba po okraji. Požadované množstvo (kg): 10. |
2. Bravčové mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: čerstvé, chladené, bledoružová farba, špeciálna úprava, z mladších kusov dobytka, voľne balené, zaznačená gramáž na obale, dátum spotreby a pôvod. |
2. Prasiatko malé chladené. 15-25 kg, vhodné na pečenie, bez vnútorností, očistené, pripravené na pečenie, OSOLENÉ. Požadované množstvo (kg): 10 |
3. Prasiatko malé chladené, 15-25 kg, vhodné na pečenie, bez vnútorností, očistené, pripravené na pečenie, NEOSOLENÉ. Požadované množstvo (kg): 10 |
4. Krkovička bez kosti. špeciálna úprava, bez chrupaviek a mastných častí. Požadované množstvo (kg): 350 |
5. Karé bez kosti. špeciálna úprava, bez retiazky. Požadované množstvo (kg): 2200 |
6. Bravčové kocky gulášové. približne 2x2 cm. Požadované množstvo (kg): 200 |
7. Bravčové kolená: -predné údené. Požadované množstvo (kg): 10,-predné neúdené. Požadované množstvo (kg): 10,-predné údené bez kosti. Požadované množstvo (kg): 10,-zadné údené. Požadované množstvo (kg): 10,-zadné neúdené. Požadované množstvo (kg): 10,-zadné údené bez kosti. Požadované množstvo (kg): 10. |
8. Bravčové kosti: -z rozrábky stehenné. Požadované množstvo (kg): 5 ,-z rozrábky plieckové. Požadované množstvo (kg): 5 ,-mäsové z krku. Požadované množstvo (kg): 5,-mäsové z karé. Požadované množstvo (kg): 5. |
9. Bravčové rebrá mäsové, zrezané, bez kože:-údené. Požadované množstvo (kg): 100,-údené bez kosti. Požadované množstvo (kg): 150,-neúdené. Požadované množstvo (kg): 150. |
10. bravčová panenská sviečkovica bez retiazky. Požadované množstvo (kg): 80 |
11. Bravčové pliecko. špeciálna úprava, bez tukového krytia, bez kolena. Požadované množstvo (kg): 900 |
12. Bravčové stehno v celku. Požadované množstvo (kg): 1 150 |
13. Bravčový bôčik: -bez kosti. Požadované množstvo (kg): 10,-s kosťou. Požadované množstvo (kg): 10,-rebro v celku. Požadované množstvo (kg): 10. |
14. Krkovička údená bez kosti. Tradičné spracovanie a údenie mäsa: -s nástrekom. Požadované množstvo (kg): 10,-bez nástreku. Požadované množstvo (kg): 10. |
15. Bravčové karé údené bez kosti. tradičné spracovanie a údenie mäsa: -s nástrekom. Požadované množstvo (kg): 10,-bez nástreku. Požadované množstvo (kg): 10. |
3. Hydina
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: čerstvé, chladené, nesolené, preferovaný pôvod: Slovensko, Maďarsko. |
2. Kuracie Supreme. 300-330 g (Pulard). kurací steak s kosťou a kožou vhodné na gril. Požadované množstvo (kg): 1000 |
3.Kuracie prsia kalibrované 120 g bez kosti, bez kože, tolerancia +- 5%, vzniknutý orez sa odoberá na ďalšie spracovanie. Požadované množstvo (kg): 12 000 |
4. Kuracie prsia s kosťou a kožou. cca 0,5 kg. Požadované množstvo (kg): 80 |
5. Kura v celku. bez vnútorností, cca 1,2- 1,6 kg, trieda kvality A. Požadované množstvo (kg): 100 |
6. kuracie stehná čerstvé: -celé s kosťou a kožou. Požadované množstvo (kg): 50,-horné s kosťou a kožou. Požadované množstvo (kg): 50,-horné bez kosti, s kožou. Požadované množstvo (kg): 50,-spodné s kosťou a kožou. Požadované množstvo (kg): 50,-spodné bez kosti, bez kože. Požadované množstvo (kg): 50. |
7. Kuracie krídla. Požadované množstvo (kg): 20 |
8. Kuracie chrbty. Požadované množstvo (kg): 20 |
9. Kuracie trupy. Požadované množstvo (kg): 20 |
10. Kuracie krky. Požadované množstvo (kg): 20 |
11. Kuracie drobky. Požadované množstvo (kg): 20 |
12. Kuracie pečene pôvod Slovensko, Maďarsko. Požadované množstvo (kg): 10 |
13. Morčacie prsia. pôvod Slovensko, Maďarsko, čistý filet, bez kosti, bez kože, bez chrupaviek. Požadované množstvo (kg): 10 |
14. Morčacie stehná horné vykostené, pôvod Slovensko, Maďarsko:-s kožou. Požadované množstvo (kg): 5,-bez kože. Požadované množstvo (kg): 5. |
15. Morčacie krky chladené. Požadované množstvo (kg): 120 |
16. Morčacie trupy chladené. Požadované množstvo (kg): 10 |
17. Kačacia alebo husacia pečeň:-vykŕmená. stukovatená, tzv. Foie Grass, bielej farby. Požadované množstvo (kg): 5,-nevykŕmená červenej farby. Požadované množstvo (kg): 5. |
4. Hlbokomrazené produkty
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Kačacie stehná:-gastrobalenie kalibrované 0,225 kg. Požadované množstvo (kg): 500,-gastrobalenie kalibrované 0,250 kg. Požadované množstvo (kg): 500,-gastrobalenie kalibrované 0,300 kg. Požadované množstvo (kg): 500. |
2. Kačica v celku. bez vnútorností. Požadované množstvo (kg): 10 |
3. Kura v celku. Požadované množstvo (kg): 50 |
4. Kuracie krídla. Požadované množstvo (kg): 10 |
5. Kuracie stehná 240 g. pôvod Slovensko, Maďarsko, kalibrované. Požadované množstvo (kg): 4 300 |
6. Kuracie pečene. Pôvod Slovensko, Maďarsko. Požadované množstvo (kg): 220 |
7. Hus v celku. bez vnútorností. Požadované množstvo (kg): 10 |
8. Sliepka mrazená, polená, Slovensko, Maďarsko. Požadované množstvo (kg): 90 |
9. Kačacie prsia. bez kosti, filet s kožou. Požadované množstvo (kg): 10 |
5. Jahňacie mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: mrazené, preferovaný pôvod: Nový Zéland, Írsko. |
2. Plece bez kosti. váha cca. 1 kg, bez tuku. Požadované množstvo (kg): 5 |
3. Stehno bez kosti. váha cca. 1,5-2,5 kg, s minimálnym tukom. Požadované množstvo (kg): 5 |
4. Hrebienok. váha cca. 0,7-1 kg, kotlety s kosťou-karé s kosťou. Požadované množstvo (kg): 5 |
5. Kopýtko zadné. väčšie, vhodné na pečenie. Požadované množstvo (kg): 5 |
6. Kopýtko predné. menšie, vhodné na pečenie. Požadované množstvo (kg): 5 |
6. Teľacie mäso
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: preferovaný pôvod Holandsko. vek zvieraťa do 8 mesiacov,chladené. |
2. močing-nožina. minimálne množstvo tuku:-predný. Požadované množstvo (kg): 5,-zadný. Požadované množstvo (kg): 5. |
3. Teľacie plece bez kosti. minimálne množstvo tuku. Požadované množstvo (kg): 5 |
4. Teľacie karé bez kosti:-s plátom. Požadované množstvo (kg): 5,-bez plátu. Požadované množstvo (kg): 5, |
5. Stehno bez kosti:-teľací orech. špeciálna úprava, minimálne množstvo tuku. Požadované množstvo (kg): 5,-teľací spodný šál. špeciálna úprava, minimálne množstvo tuku. Požadované množstvo (kg): 5,-teľací vrchný šál. špeciálna úprava, minimálne množstvo tuku. Požadované množstvo (kg): 5,-šlus. špeciálna úprava, minimálne množstvo tuku. Požadované množstvo (kg): 5. |
7. Divina
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: preferovaný pôvod Slovensko, Maďarsko. mrazené |
2. Jeleň: -jelenie na guláš. orez z rozrábky. Požadované množstvo (kg): 5, -stehno bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5, -karé bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5, -plece bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5. |
3. Daniel: -mäso na guláš. orez z rozrábky. 5, -stehno bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5, -karé bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5, -plece bez kosti. Požadované množstvo (kg): 5. |
4. Králik: -stehno. váha od 250-300 g, kalibrované, preferovaný pôvod Nemecko, Česká republika. Požadované množstvo (kg): 5,-chrbát. bez kosti, preferovaný pôvod Nemecko, Česká republika. Požadované množstvo (kg): 5. |
8. Mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
1. Požiadavky: preferujeme slovenské výrobky |
2. Klobása domáca. trvanlivý, tepelne opracovaný mäsový výrobok, bravčové mäso minimálne 85 %, v baraňom čreve. Požadované množstvo (kg): 500 |
3. Ipeľská klobása. tradičný, obsah mäsa min 95 %. Požadované množstvo (kg): 5 |
4. Gombasecká klobása. Požadované množstvo (kg): 5 |
5. Párky: -bratislavské. mix bravčového a hovädzieho mäsa, min podiel mäsa 60 %, v igelitovom črievku. Požadované množstvo (kg): 200, -hydinové. min podiel mäsa 68 %, v igelitovom črievku. Požadované množstvo (kg): 5, -mini párky. mäkký mäsový výrobok, zafarbený do červena, zloženie: bravčové mäso min. 95 %, červená paprika, koreniny, v baraňom čreve. Požadované množstvo (kg): 5, -párky biele viedenské. bravčové mäso min 95 %, v umelom konzumnom čreve. Požadované množstvo (kg): 450; |
-párky bravčové. obsah mäsa min 95 %, v baraňom čreve. Požadované množstvo (kg): 20,-párky s vysokým podielom mäsa. podiel mäsa min 95 %, klasické tenké párky v umelom konzumnom čreve, pripravené na spôsob spišských párkov. Požadované množstvo (kg): 5,-teľacie párky mini. mäkký mäsový výrobok, zloženie: teľacie mäso min 30 %, bravčové mäso min 65%, koreniny, v baraňom čreve. Požadované množstvo (kg): 5. |
6. Liptovská saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
7. Prešovský kabanos. tradičný, obsah mäsa min 95%. Požadované množstvo (kg): 5 |
8. Slovenská točená saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
9. Malokarpatská/Herkules. Požadované množstvo (kg): 35 |
10. Debrecínska šunka. Požadované množstvo (kg): 5 |
11. Nitran saláma. Požadované množstvo (kg): 15 |
12. Inovecká saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
13. Oravská slanina. Požadované množstvo (kg): 400 |
14. Anglická slanina. Požadované množstvo (kg): 20 |
15. Gazdovská slanina. Požadované množstvo (kg): 20 |
16. Slanina údená. používaná na bryndzové halušky. Požadované množstvo (kg): 300 |
17. Šunka hydinová:-min. 80 % podiel mäsa. neúdená. Požadované množstvo (kg): 30,-min. 90 % podiel mäsa. údená. Požadované množstvo (kg): 30. |
18. Šunka bravčová:-min. 80 % podiel mäsa. neúdená. Požadované množstvo (kg): 1 000,-min. 90 % podiel mäsa. údená. Požadované množstvo (kg): 20. |
19. Husacie foie Grass v bločku*. váha 120 g. Požadované množstvo (ks): 5 |
20. Bravčové oškvarky:-mleté. Požadované množstvo (kg): 5,-nemleté. Požadované množstvo (kg): 5. |
21. Hovädzia bresaiola. Požadované množstvo (kg): 5 |
22. Mortadela Bologna:-kápiová. Požadované množstvo (kg): 5,-olivová. Požadované množstvo (kg): 5,-classic. Požadované množstvo (kg): 5. |
23. Prosciuto crudo krajané, plátkované. Požadované množstvo (kg): 5 |
24. Bruselská paštéta v bločku s brusnicami*. váha 120 - 150 g. Požadované množstvo (ks): 5 |
25. Bruselská paštéta so slaninou a slivkami*. váha 120 - 150 g. Požadované množstvo (ks): 5 |
26. Chorizo saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
27. Chorizo klobása. Požadované množstvo (kg): 5 |
28. Bavorské koleno. Požadované množstvo (kg): 5 |
29. Klobása z mangalice. Požadované množstvo (kg): 5 |
30. Divinová klobása. tepelne opracovaná. Požadované množstvo (kg): 5 |
31. Gyulay klobása. Požadované množstvo (kg): 5 |
32. Csabai klobása. Požadované množstvo (kg): 5 |
33. Fuet extra. Požadované množstvo (kg): 5 |
34. Bernské minipárky obalené slaninkou. Požadované množstvo (kg): 5 |
35. Bernské párky obalené slaninou. Požadované množstvo (kg): 5 |
36. Pražská šunka na kosti váha cca. 10 kg, dodávaná so stojanom. Požadované množstvo (ks): 5 |
37. Pick saláma turista. Požadované množstvo (kg): 5 |
38. Uherák saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
39. Křemešník saláma. Požadované množstvo (kg): 5 |
40. Bravčová masť. Požadované množstvo (kg): 300 |
41. Moravské mäso. Požadované množstvo (kg): 5 |
42. Kúpeľná šunka. Požadované množstvo (kg): 5 |
43. Hovädzí údený jazyk. Požadované množstvo (kg): 5 |
44. Špekačky classic. podiel mäsa min 95 %, tradičné. Požadované množstvo (kg): 5 |
45. Jaternica bravčová. ryžová. Požadované množstvo (kg): 5 |
46. Krvavnica bravčová. Žemľová. Požadované množstvo (kg): 5 |
47. Tlačenka údená. Požadované množstvo (kg): 5 |
48. Tlačenka neúdená. Požadované množstvo (kg): 5 |
49. Slimák párkový biely. Požadované množstvo (kg): 5 |
50. Slimák párkový červený. Požadované množstvo (kg): 5 |
51. Suchá saláma so syrovým okrajom. Požadované množstvo (kg): 5 |
52. Suchá saláma s koreneným okrajom. Požadované množstvo (kg): 5 |
53. Sušená šunka Jamón Serrano. krájaná, plátkovaná. Požadované množstvo (kg): 50 |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Celkové množstvá jednotlivých tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru špecifikuje v čiastkových objednávkach. Objednávka tovaru nesmie byť úspešným uchádzačom nijako limitovaná, ani minimálnym množstvom, ani cenou. |
Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi do 3 pracovných dní od uzavretia rámcovej dohody vlastný návrh na plnenie – t.j. predloží informácie o ponúknutých tovaroch, ich značku, veľkosť, balenie, prípadne iné informácie, na základe ktorých preukáže, resp. potvrdí, špecifikáciu zadanú verejným obstarávateľom. |
Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi do 3 pracovných dní od uzavretia rámcovej dohody podrobnú cenovú ponuku, v ktorej uvedie cenu za mernú jednotku bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
Doba trvania Rámcovej dohody je 6 mesiacov odo dňa účinnosti Rámcovej dohody, alebo do vyčerpania finančného limitu tejto Rámcovej dohody, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr, pričom čerpanie finančného limitu v zmysle rámcovej dohody začne až zaslaním prvej objednávky v zmysle bodu 8. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit, na ktorý je uzatvorená Rámcová dohoda. |
Splatnosť faktúr je 30 dní od ich doručenia verejnému obstarávateľovi. Na faktúru úspešný uchádzač uvedie číslo rámcovej dohody z EKS, ako aj číslo rámcovej objednávky, ktorú na základe uzatvorenej rámcovej dohody vystaví verejný obstarávateľ, ako aj druh tovaru, jeho výrobcu a mernú jednotku v zmysle bodov 2. a 3. V prípade, že úspešný uchádzač bude úspešný aj v niektorej z iných zákaziek verejného obstarávateľ, fakturácia tovaru bude vždy samostatná v súlade s konkrétnou uzatvorenou rámcovou dohodou, t.j. do fakturácie nesmie byť zahrnutý tovar z inej uzatvorenej rámcovej dohody. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých ekonomicky oprávnených nákladov úspešného uchádzača vynaložených v súvislosti s dodávkou predmetu plnenia rámcovej dohody, napr. obaly na prepravu tovaru, doprava na miesto dodania prepravnými prostriedkami úspešného uchádzača, v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyložením tovaru na konkrétne miesto; |
V cene sú zahrnuté náklady spojené s výmenou reklamovaného tovaru počas záručnej doby. |
Úspešný uchádzač je povinný dodávať predmet rámcovej dohody na základe telefonickej alebo emailovej objednávky verejného obstarávateľa, ktorá musí byť realizovaná najneskôr do 17:00 hod. predchádzajúceho pracovného dňa pred požadovanou dodávkou. Túto objednávku je úspešný uchádzač povinný potvrdiť e-mailom, kde uvedie druh a množstvo objednaného tovaru. |
Dodávka požadovaného tovaru sa uskutoční od 06:00 hod do 10:00 hod nasledujúceho dňa po objednaní tovaru, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. Tovar za verejného obstarávateľa preberá pracovník skladu. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. Verejný obstarávateľ nepreberie od úspešného uchádzača predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula; |
V prípade porušenia platných predpisov, týkajúcich sa zabezpečenia bezpečnosti potravín zo strany úspešného uchádzača a prípadného zistenia tohto porušenia zo strany kontrolného orgánu, preberá úspešný uchádzač na seba všetky náklady, súvisiace s prípadným sankčným postihom verejného obstarávateľa kontrolným orgánom. |
Verejný obstarávateľ je oprávnený odmietnuť dodávku predmetu rámcovej dohody v prípade, ak táto bola dodaná po lehote na dodanie tovaru určenej rámcovou dohodou, resp. objednávkou, alebo ak má viditeľné vady (najmä poškodené obaly), alebo ak nebolo dodržané objednané množstvo a druhu tovaru alebo vlastnosti v zmysle bodu 2. a 3. V takom prípade, sa bude postupovať akoby tovar ani nebol dodaný a verejný obstarávateľ je oprávnený odstúpiť od rámcovej dohody. |
Preprava tovaru musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. V prípade nespokojnosti s teplotou doručeného tovaru verejný obstarávateľ bude aj spätne požadovať doručenie elektronického potvrdenia o stave teploty chladenia tovaru prepravovaného vozidla v daný deň. |
Úspešný uchádzač sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len „záručná doba“) na viditeľnom mieste. Minimálna trvanlivosť nesmie byť kratšia ako 2/3 z celkovej doby trvanlivosti. |
Úspešný uchádzač preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare spôsobilý na obvyklý účel, čerstvý a zdravotne nezávadný. |
Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi platné potvrdenie o registrácii prevádzkarne podľa zákona č. 152/1995 Z. z. v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu s výrobou, skladovaním a distribúciou predmetu zákazky do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi platné osvedčenie regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
V prípade, ak dodávku tovaru bude úspešný uchádzač vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi zmluvu uzavretú s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
Nový, doposiaľ nepoužitý tovar |
Verejný obstarávateľ nepripúšťa ekvivalent k danému predmetu zákazky. |
Odstúpenie od rámcovej dohody je možné v prípade podstatného porušenia tejto rámcovej dohody. Za podstatné porušenie považuje verejný obstarávateľ najmä:a) nesplnenie osobitných požiadaviek zadaných verejným obstarávateľomb) dodanie tovaru za iné ako jednotkové ceny uvedené v predloženej cenovej ponuke,c) ak predmet plnenia rámcovej dohody bude fakturovaný v rozpore s dohodnutými podmienkami v rámcovej dohode alebo bude opakovane fakturovaný,d) neschopnosť úspešného uchádzača dodať predmet rámcovej dohody za jednotkové ceny uvedené v predloženej cenovej ponuke; |
e) omeškanie verejného obstarávateľa s úhradou faktúry o viac ako 15 dní, f) úspešný uchádzač poskytne verejnému obstarávateľovi predmet rámcovej dohody takým spôsobom, ktorý je v rozpore s rámcovou dohodou (napr. opätovné dodanie nekvalitného tovaru, tovaru so zjavnými vadami v prípade, že verejný obstarávateľ na nedostatky úspešného uchádzača aspoň raz písomne upozornil), g) omeškanie úspešného uchádzača s dodávkou tovaru o viac ako 2 pracovné dni h) nedodanie predmetu plnenia z dôvodov na strane úspešného uchádzača. |
Dodávanie mäsa a mäsových výrobkov do prevádzky hromadného stravovania počas 6 mesiacov podľa požiadaviek obstarávateľa. |
Univerzita komenského v Bratislave, Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra – Mlyny UK, Jedáleň Venza, Staré Grunty 36, 841 04 Bratislava, Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovenská republika
6
1,00 Kompletný predmet zákazky
160 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
11.03.2019 14:44
15.03.2019 09:00
15.03.2019 09:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
11.03.2019 17:57 - Vstupná ponuka | 160 000,00 | € | Cena bez DPH |
15.03.2019 08:58 - Najvýhodnejšia ponuka | 154 999,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: