00738271
Ústav na výkon trestu odňatia slobody a Ústav na výkon väzby Leopoldov
Gucmanova 670/19, Leopoldov, 92041, SVK
46658181
Majster mäsiar, s.r.o.
Svätopeterská 66, Hlohovec , 92001, SVK
Hlboko mrazené výrobky
bravčové mäso, hovädzie mäso, hydinové mäso, mrazené vnútornosti, mrazené ryby
Tovar, Služba
1. Hlboko mrazené výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je dodávka hlboko mrazených výrobkov vrátane služieb spojených s ich dodávkou na zabezpečenie stravovania. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Položka č. 1 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky | kg | 125 | ||
Položka č. 2 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou - plátky (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 150 | ||
Položka č. 3 -Bravčové stehno bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky) | kg | 1655 | ||
Položka č. 4 - Bravčové stehno - rezance (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, rezance cca. 5-10cm dlhé, šírka cca. 8*8mm – ako na soté, dodávané v cca. 1000g baleniach podľa množstva objednávky) | kg | 600 | ||
Položka č. 5- Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať) | kg | 878 | ||
Položka č. 6 - Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou - rezne (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 400 | ||
Položka č. 7 - Bravčová krkovička b.k. (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať) | kg | 165 | ||
Položka č. 8 - Bravčová krkovička bez kosti - rezne (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky) | kg | 175 | ||
Položka č. 9 - Bravčové koleno čerstvé | kg | 150 | ||
Položka č. 10 - Hydinové droby (žalúdky, pečienky, srdcia)- mrazené (zmes drobkov dodávané v dodávke v pomere 1/3 žalúdky, 1/3 pečienky, 1/3 srdcia v mrazenom stave v cca 1kg baleniach) | kg | 1155 | ||
Položka č. 11 - Kuracie prsia- mrazené (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 1755 | ||
Položka č. 12 - Kuracie prsia- mrazené - rezance (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach, nakrájané na rezance v rozmere cca. 1*5cm) | kg | 600 | ||
Položka č. 13 - Kuracie stehná kalibrované- mrazené (kuracie stehná kalibrované 250-280g s kosťou, nesolené, mrazené) | kg | 600 | ||
Položka č. 14 - Kuracie štvrte zadné- mrazené (kuracie ¼ zadné s kosťou, nesolené, mrazené) | kg | 3210 | ||
Položka č. 15 - Sliepka I. trieda- mrazená (sliepka I. trieda kvality, nesolená, mrazená, bez drobkov, ťažká polená) | kg | 300 | ||
Položka č. 16 Morčacie prsia (morčacie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 175 | ||
Položka č. 17 - Kačacie stehno kalibrované (kačacie stehno kalibrované 180–200g, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach) | kg | 125 | ||
Položka č. 18 - Kuracie krídla (kuracie krídla, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg/ gastrobaleniach) | kg | 380 | ||
Položka č. 19 - Hydinový separát (hydinové mleté mäso dodávané v gastrobaleniach cca. 5-10kg blokoch v mrazenom stave) | kg | 2260 | ||
Položka č. 20 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa. | kg | 1050 | ||
Položka č. 21 - Hovädzie mäso predné mrazené – (vysoký roštenec, lýtko- močing, krk)hovädzie mäso predné bez kosti z býka, mrazené. Objednávky budú vykonávané zvlášť na jednotlivé časti hovädzieho predného mäsa v zamrznutom stave. | kg | 1680 | ||
Položka č. 22 - Hovädzie držky mrazené (držky umyté, predvarené, nakrájané, balené a dodávané v zamrznutom stave v jednotlivých baleniach) | kg | 650 | ||
Položka č. 23 - Mrazená hovädzia pečeň (vnútornosť) | kg | 2005 | ||
Položka č. 24 - Rybie filé (hlbokomrazené rezané rybacie filé formované v tvare (obdĺžnik/ štvorec), neobaľované, s hmotnosťou 100g / 150g, vyrobené z treskovitých rýb, bez pridanej vody, bez polyfosfátov) | kg | 630 | ||
Položka č. 25 - Piliny z morských rýb (mrazené, dodávka: 1kg/ prípadne gastrobalenie) | kg | 500 | ||
Položka č. 26 - Pstruh dúhový (vákuovo balený, pitvaný, mrazený, hmotnosť: cca. 350g-400g/ porcia, dovoz: nutné dodržať jednotnosť hmotnosti jednotlivých pstruhov /kalibrácie/ v jednej dodávke) | kg | 35 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Položka č. 20 - 21 - Hovädzie mäso. Musí byť označené : referenčným číslom alebo kódom, ktorý identifikuje mäso a zviera alebo skupinu zvierat, z ktorých bolo získané; týmto číslom môže byť identifikačné číslo jednotlivého zvieraťa, z ktorého bolo mäso získané alebo identifikačné číslo, ktoré sa vzťahuje na skupinu zvierat; ak ide o delené telá zvierat na polovice alebo štvrte sa skupinou rozumie počet rozdelených tiel spolu, ktoré predstavujú jednu výrobnú dávku v príslušnej rozrábkarni; tento počet nesmie byť väčší ako výroba v jednom dni |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Dodávané mäso bude v zamrznutom stave. Označenie jednotlivých druhov a častí bravčového mäsa v jednotlivých dodávkach tovaru budú zreteľne vyznačené na obale Podľa § 3 Umiestňovanie mäsa na trh 423 Vyhlášky Min. pôdohosp. a rozvoja vidieka SR zo 14. decembra 2012 o mäse jatočných zvierat a na dodacom liste, prípadne faktúre ak nie je spolu s dodávkou dodaný dodací list a faktúra slúži ako dodací list, vrátane nižšie uvedených informácii, čím dodávateľ bude deklarovať nasledovné: |
Pokračovanie z bodu č.2-a) názov, pod ktorým sa potravina predáva, b) označenie v slovenskom jazyku, c) druh resp. časť dodaného bravčového mäsa, d) označenie krajiny pôvodu, e) potvrdenie o šokovom zmrazovaní, f) dátum minimálnej trvanlivosti/ dátum spotreby |
Jednotlivé dodávky mäsa budú dodávané nasledovným spôsobom: a) Každá jednotlivá časť dodaného mäsa pri dodávke bude jednotlivo balená v takých obaloch, ktoré možno používať len ako obalové materiály, ktoré zodpovedajú požiadavkám na predmety a materiály prichádzajúce do priameho styku s potravinami. b) Dodávané v prepravkách na potraviny určené na prepravu mäsa, s cieľom ich efektívneho uskladnenia takým spôsobom, aby mäso nijakým spôsobom nepresahovalo veľkosť prepravky. c) vrátane označenia druhu resp. časti bravčového mäsa |
Predávajúci zodpovedá za kvalitu dodaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov a s ostatnými platnými právnymi predpismi. |
Dodávky tovaru musia spĺňať jednotlivé znenia podľa Zákona o potravinách č. 152/1995 Z. z., a byť v súlade s platnými právnymi predpismi podľa Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR z 25. augusta 2008 č. 1903/2008- 100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca produkty rybolovu a výrobky z nich. |
Požaduje sa uvádzať záručné lehoty pre každý dodaný tovar v dodacích listoch a priamo na výrobku, tak, aby bolo možné odkontrolovať dodržiavanie neprekročenia prvej tretiny doby spotreby v čase dodania. |
Vzhľadom na to, že potreba pravidelných dodávok tovarov ktoré sú uvedené v technickej špecifikácii predmetu zákazky tejto zmluvy je predpokladaná (množstvo MJ), vyhradzuje si objednávateľ právo považovať ju za nezáväznú. Skutočná potreba pravidelných dodávok tovarov (MJ) bude závisieť výlučne od aktuálnych potrieb objednávateľa, maximálne však do výšky vyčerpania zmluvnej ceny. |
V prípade, že bude potreba, pokračovanie pravidelných dodávok tovarov (MJ) objednávateľa nižšia ako sú predpokladané množstvá MJ, nevzniká poskytovateľovi automaticky nárok na poskytnutie kompletného rozsahu predmetu zákazky tak, ako je definovaný v Technickej špecifikácie predmetu zákazky tejto zmluvy a ani nárok na náhradu škody a odstúpenie od zmluvy. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Zmluvné strany sa dohodli, že na účely vyhotovovania referencií podľa § 12 ods. 3 písm. a) zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č.438/2015 Z.z., sa funkčným celkom rozumie tovar dodaný za obdobie 6 mesiacov. |
Gucmanova 19/670, Leopoldov, Hlohovec, Trnavský, Slovenská republika
6
21 408,00 kg
65 873,05
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
21.02.2019 10:15
26.02.2019 10:00
26.02.2019 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
22.02.2019 08:45 - Vstupná ponuka | 65 000,40 | € | Cena s DPH |
25.02.2019 10:27 - Najvýhodnejšia ponuka | 64 800,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: