00738328
Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Sládkovičova 80, Banská Bystrica, 97405, SVK
50787446
Ľubomír Lapin a.s.
T. Vansovej 19, Banská Bystrica, 974 01, SVK
Mäsové výrobky
Mäsové výrobky, výrobky z bravčového mäsa, tepelne opracované výrobky z bravčového a hovädzieho mäsa
Tovar, Služba
1. Slanina udená
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Slanina údená | kg | 1000 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Slanina údená | opracovaná slanina bez kože, konzervovaná údením,minimálna hrúbka 2,5 cm |
2. Údené rolované pliecko
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Údené rolované pliecko | kg | 400 | ||
podiel bravčového pleca bez kosti | % | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Údené rolované pliecko | solené, tepelne opracované bravčové pliecko bez kosti a kože, zabalené v sieťke |
3. Klobása
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Klobása | kg | 300 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Klobása | trvanlivý výrobok z bravčového mäsa, konzervovaný údením, obal - bravčové črevo |
4. Saláma trvanlivá - vákuovo balená
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Saláma trvanlivá | ks | 8500 | ||
podiel bravčového a hovädzieho mäsa | % | 80 | ||
podiel slaniny | % | 10 | ||
balenie vákuové | g | 75 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Saláma trvanlivá | trvanlivý mäsový výrobok, porciovaný, vákuovo balený v ochrannej atmosfére |
5. Saláma trvanlivá v celku - štangľa
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Saláma trvanlivá | kg | 50 | ||
podiel bravčového a hovädzieho mäsa | % | 80 | ||
podiel slaniny | % | 10 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Saláma trvanlivá | trvanlivý mäsový výrobok v celku- štangľa |
6. Šunková pena
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Šunková pena | ks | 7550 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 19 | ||
balenie - črievko | g | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Šunková pena | varený mäkký mäsový výrobok, nátierka z bravčového mäsa, slaniny |
7. Mäsová nátierka
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Mäsová nátierka | ks | 1500 | ||
podiel bravčového mäsa - údený bravčový bok | % | 34 | ||
balenie - črievko | g | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Mäsová nátierka | varený mäkký mäsový výrobok, nátierka z bravčového stehna, slaniny |
8. Spišské párky
|
|
---|---|
Funkcia |
Na priamu spotrebu a prípravu pokrmov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Spišské párky | kg | 90 | ||
podiel bravčového mäsa | % | 50 | ||
podiel hovädzieho mäsa | % | 20 | ||
slanina | % | 10 | ||
hmotnosť 1 ks výrobku | g | 45 | 55 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Spišské párky | párky plnené v baraňom čreve, ochucovadlá - zmes prírodných korenín a soľ, gastrobalenie vákuové cca 1500-2000 g, mäkký mäsový výrobok |
Názov |
Ochucovadlá použité vo všetkých výrobkoch : zmes prírodných korenín, soľ |
Dodanie : postupné poskytnutie plnenia - opakované dodania |
Fakturácia : po každom čiastkovom dodaní |
Dátum minimálnej trvanlivosti pri dodaní : 14 dní |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
Cena zahŕňa dodanie predmetu v požadovanom množstve, v I. triede kvality, s dodaním na miesto dodania |
Dodávateľ do 48 hodín od zaslania informácie o uzatvorení kúpnej zmluvy predloží kupujúcemu štrukturovaný položkovitý cenový rozpočet predmetu zmluvy |
Dodávateľ do 48 hodín od uzavretia zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na zasielanie konkrétnych objednávok |
Výrobky musia spĺňať požiadavky Potravinového kódexu SR upravujúceho požiadavky na mäsové výrobky |
Doprava na miesto určenia musí byť zabezpečená chladiarenským vozidlom spĺňajúcim požiadavky Potravinového kódexu na prepravu chladených výrobkov |
„Zmluvné strany sa dohodli, že na účely vyhotovovania referencií podľa § 12 ods. 3 písm. a) zák. č. 343/2015 Z. z. sa funkčným celkom rozumie celé trvanie rámcovej dohody tzn. 6 mesiacov." |
Rámcová dohoda uzatvorená na 6 mesiacov, platná od 21.2.2019 do 20.8.2019. Rámcová dohoda končí 20.8.2019, nie je podstatné či nebol predmet zmluvy vyčerpaný resp. prečerpaný. Predmet zmluvy bude dodávaný v súlade s podmienkami určenými v tejto rámcovej dohode a platnými obchodnými podmienkami ET a za jednotkové ceny určené v položkovitom rozpočte predloženom dodávateľom po uzatvorení rámcovej dohody. |
Predmet zmluvy bude dodávaný na 2 odberné miesta vzdialené od seba maximálne 20 kilometrov. Jedno odberné miesto je uvedené v rámcovej dohode ako miesto plnenia zmluvy a druhé bude oznámené dodávateľovi po uzatvorení zmluvy. Každé odberné miesto bude zadávať samostatné objednávky a fakturácia bude samostatná pre každé odberné miesto. |
V prípade nezrovnalostí pri dodávke je dodávateľ povinný do 24 hodín odstrániť nedostatky. Dodávané výrobky musia spĺňať všetky požiadavky určené v technickej špecifikácii a v celej rámcovej dohode. V opačnom prípade sa to bude považovať za podstatné porušenie povinností dodávateľa, čo bude mať za následok ukončenie rámcovej dohody a vystavenie negatívnej referencie. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Periodicita čiastkových dodávok - spravidla raz týždenne. Každé odberné miesto nezávisle. |
Objednávky zadávané telefonicky prípadne mailom min. 2 pracovné dní pred požadovaným dodaním. |
V prípade pochybností o kvalite dodaného tovaru je objednávateľ oprávnený dať urobiť laboratórny rozbor dodaných potravín. V prípade preukázania nedostatkov bude dodávateľ znášať náklady na laboratórny rozbor. Dodávateľ bude požadovať náhradu vzniknutej škody a bude sa to považovať za hrubé porušenie zmluvných podmienok. |
Sládkovičova 80, Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický, Slovenská republika
6
1,00 ks. / kg. - viď. technická špecifikácia vyššie
13 150,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
12.02.2019 14:18
20.02.2019 11:00
20.02.2019 11:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
13.02.2019 15:37 - Vstupná ponuka | 13 150,00 | € | Cena s DPH |
15.02.2019 16:57 - Najvýhodnejšia ponuka | 13 000,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: