00610721
Nemocnica s poliklinikou Myjava
Staromyjavská 59, Myjava, 90701, SVK
36310751
FALCO, s.r.o.
Šmidkeho 16, Trenčín, 91108, SVK
Mäso a mäsové výrobky
mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Hovädzie mäso: - plece bez kosti | kg | 1000 | ||
- stehno bez kosti | kg | 150 | ||
Bravčové mäso: - bôčik | kg | 110 | ||
- stehno bez kosti | kg | 3240 | ||
- plece bez kosti | kg | 1300 | ||
- krkovička bez kosti | kg | 400 | ||
- karé bez kosti | kg | 100 | ||
- pečeň | kg | 150 | ||
Mäsové výrobky: - Suchá saláma - Inovec, Turista, Vysočina | kg | 115 | ||
- Liptovská saláma Oravská slanina | kg | 420 | ||
- Šunka - bravčová studená - min. 65% bravč. mäsa | kg | 300 | ||
- Údené mäso - krkovica bez kosti | kg | 120 | ||
- Údená slanina bez kože | kg | 80 | ||
- Domáca klobása - mäkký mäsový výrobok | kg | 170 | ||
- Jaternica 150g | kg | 50 | ||
- Pečeňový syr | kg | 5 | ||
- Oravská slanina | kg | 10 |
Názov |
- vzhľad a farba typická pre druh mäsa - mäso uvedené v jednotlivých položkách musí byť čerstvé, chladené do 4°C, nebalené a nie mrazené - kuchynská úprava - hovädzie mäso iba z býka - riadne opracované jednotlivé druhy mäsa, nesmú byť znečistené alebo zmyslovo narušené - mäso nesmie obsahovať zvyšky zrazenej krvi, kostnú triešť, úlomky kostí a výstelky - zárezy, vpichy, krvné podliatiny, otlaky, odreniny alebo inak znehodnotenú svalovinu nie je možné akceptovať |
- mäso nesmie vykazovať známky dehydratácie a žltnutia tuku - mäso nesmie vykazovať známky zmrazenia a následného rozmrazenia-stekanie veľkého množstva vody a tým veľké straty pri tepelnej úprave - absencia chyby PSE a DPD - pri všetkých položkách krajina pôvodu EU |
• kvalitatívne podmienky:- mäsové výrobky musia spĺňať tieto organoleptické požiadavky:o povrchový vzhľad a farba – mäsové výrobky nesmú byť povrchovo znečistené, technologický obal nesmie byť porušený, okrem porcovania, tvar nesmie byť deformovaný, ak taký tvar nesúvisí priamo s technológiou výroby, údené mäsové výrobky musia mať povrch rovnomerne zaúdený bez veľkých dotykových škvŕn a bez znečistenia udiarenskou čerňou, |
- vzhľad a farba nákroja – musí zodpovedať použitej surovinovej sklade a technológii, nesmie obsahovať chrupavkovité a nespracovateľné časti, ak ide o výrobky s vložkou nesmie sa táto samovoľne oddeľovať od spojky, pri nakrojení výrobkov nesmie dochádzať k uvoľneniu vody a tuku, - konzistencia – musí byť charakteristická podľa skupín mäsových výrobkov, krájateľná alebo roztierateľná, |
- vôňa – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích pachov, - chuť – po použitých surovinách a ak ide o údené mäsové výrobky po údení, bez cudzích príchutí - mäsové výrobky určené na konzumáciu v teplom stave sa posudzujú v studenom stave aj teplom stave; chuť týchto výrobkov sa posudzuje len v teplom stave |
Uchádzač musí predložiť nasledovné potvrdenia na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti: |
• rozhodnutie o povolení činností vydané príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (len pre nízko kapacitné prevádzky), resp. rozhodnutie o schválení činností (len pre priemyselné prevádzky) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava • oznámenie o pridelení úradného veterinárneho kontrolného čísla vydaného Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Bratislava |
• platné osvedčenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu• v prípade zmeny užívateľa/majiteľa povolenej resp. schválenej prevádzkarne potvrdenie od príslušného orgánu veterinárnej správy (RVPS resp. ŠVPS SR), že dané rozhodnutie o povolení resp. schválení činností platí pre nového užívateľa/majiteľa. |
Ako dodávateľ surovín, ak je zároveň ich výrobcom, respektíve manipuluje a uvádza potraviny do obehu, má vypracovaný systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP) zaisťujúci zdravotnú nezávadnosť potravín v súlade so Zákonom o potravinách, potravinovým kódexom SR a smernicou 93/43/EEC. Požadovanú technickú spôsobilosť uchádzača preukáže čestným prehlásením. |
- objednávky: deň pred dodávkou tovaru - dodávky: pracovné dni najneskôr do 07:30 hod. - dodávateľ doloží doklady o dodržovania zásad správnej hygienickej a výrobnej praxe - riadne dodržiavanie chladiarenského reťazca - pri preprave chladeného mäsa sa nesmie teplota na povrchu mäsa zvýšiť o viac ako 2°C - dodávky tovaru v dopravných prostriedkoch na to určených, to znamená vybavené chladiacim zariadením |
V cene musia byť zahrnuté všetky náklady spojené s dodaním tovaru, vrátane dopravy na miesto plnenia-kuchyňa. |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 5 dní od uzavretia zmluvy. |
Splatnosť faktúry je minimálne 30 dní. |
Uvedené množstvo je len predpokladané. Celkové množstvo odobratého tovaru určí kupujúci priebežne podľa skutočnej spotreby na základe objednávok počas 12 mesiacov. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Staromyjavská 59, Myjava, Myjava, Trenčiansky, Slovenská republika
12
1,00 celok
27 206,75
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
27.07.2018 09:29
03.08.2018 12:15
03.08.2018 12:30
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
02.08.2018 10:52 - Vstupná ponuka | 27 205,00 | € | Cena bez DPH |
03.08.2018 12:02 - Najvýhodnejšia ponuka | 26 850,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: