00397440
Technická univerzita vo Zvolene
T. G. Masaryka 24, Zvolen, 96053, SVK
50909142
POZANA MEAT s.r.o
Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK
Opracované bravčové a hovädzie mäso čerstvé
bravčové, hovädzie čerstvé mäso
Tovar, Služba
1. Hovädzie zadné bez kosti, čerstvé - býk
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 960 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledočervenej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania, voľne ložené, |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok, |
2. Hovädzia roštenka čerstvá - býk
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 20 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledočervenej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok, |
3. Hovädzia falošná sviečková, čerstvá
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 30 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledočervenej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
4. Hovädzie predné bez kosti čerstvé, krk
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 30 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledočervenej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania, voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
5. Hovädzie držky mrazené varené
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 140 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | držky varené, hlbokomrazené, krájané, balené po 1 kg, po rozmrazení variť max 20 minút |
- | zloženie: 80 % hovädzie držky, pitná voda |
6. Teľací orech
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 35 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledočervenej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
7. Bravčové stehno bez kosti, čerstvé
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 2500 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledoružovej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
8. Bravčové plece bez kosti, čerstvé
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 470 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledoružovej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
9. Bravčová krkovička bez kosti, čerstvá
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 620 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledoružovej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
10. Bravčové karé bez kosti a bez retiazky, čerstvé
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 2400 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledoružovej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
11. Bravčová panenka, čerstvá
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 100 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, bledoružovej farby, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania,voľne ložené |
- | dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin, zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín, cudzieho zápachu a cudzej príchute |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
12. Bravčová krkovička údená bez kosti
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 280 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | zloženie: min 64% bravčová krkovička, pitná voda, jedlá soľ, extrakty korenín, zahusťovadlo, stabilizátor, modifikované škroby .. vákuovo balená cca 1 - 1,5 kg |
- | vákuovo balená, po otvorení spotreba do 48 hodín |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
13. Bravčové rebrá údené
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 30 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | Bravčové rebrá mäsové s kosťou, údené, minimálna hrúbka mäsa 3 cm, |
14. Bravčová pečeň
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 70 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | kuchynská úprava, čerstvé, chladené+3 až +5 C, kvalita triedy A, balené v prepravkách max 15 kg , minimálna doba spotreby 72 hodín od dodania, voľne ložená |
- | na čerstvom a chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí |
- | nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok |
15. Bravčová pečeň mrazená
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Množstvo | kg | 20 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
- | bravčová pečeň mrazená, balená 1 - 1,5 kg |
Názov |
1. Vrátane dopravy a vyloženia tovaru na miesto plnenia. |
2. Dodávateľ doručí objednávateľovi najneskôr do 5 pracovných dní od uzatvorenia Rámcovej dohody podrobný rozpis jednotkových cien predmetu rámcovej dohody (ceny bez DPH, % DPH, ceny s DPH). Jednotkové ceny požadujeme zaokrúhliť maximálne na dve desatinné miesta. |
3. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, kvalite a v opakovaných dodaniach. |
4. Preprava musí byť zabezpečená vozidlom spĺňajúcim požiadavky Potravinového kódexu SR na prepravu výrobkov týkajúcich sa predmetu zákazky. |
5. Rámcová dohoda sa uzatvára na dobu 12 mesiacov odo dňa uzatvorenia rámcovej dohody, alebo do vyčerpania celkového finančného objemu tejto rámcovej dohody v závislosti od toho, ktorý skutok nastane skôr. |
6. Obidve zmluvné strany určia oprávnené osoby za vecné plnenie v rozsahu tejto rámcovej dohody a ich kontaktné údaje (tel. číslo, e-mailová adresa). |
7. Celkové množstvá sú uvedené ako predpokladané. |
8.Objednávateľ si vyhradzuje právo zmeniť zazmluvnené množstvo tovaru (zvýšiť, znížiť) v závislosti od reálnej potreby objednávateľa pri zachovaní jednotkových cien a celkovej ceny uvedenej v rámcovej dohode. Objednávateľ po vzájomnej dohode môže objednať aj iný druh mäsa, ktorý nie je určený v predpokladanom množstve a sortimente, jeho cena sa určí na základe ceny uvedenej v oficiálnom cenníku dodávateľa, ktorý dodávateľ doručí ku dňu začiatku platnosti zmluvy. Zároveň na daný mäsový tovar prislúcha zľava 5% z ceny. Objednávateľ je oprávnený neodobrať celkové predpokladané množstvo tovaru. |
9. Všetky obaly musia byť v súlade s Potravinovým kódexom SR a zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov označené v štátnom jazyku údajmi: názov výrobku, obchodné meno výrobcu, trieda kvality, hmotnosť tovaru, dátum spotreby, spôsob skladovania. |
10.Objednávateľ požaduje doloženie memoranda dodávateľa o pôvode predmetu dodávky ( krajina chovu, krajina porážky, krajina expedície a úpravy produktu). |
11. Dodávateľ je pri dodaní tovaru zaviazaný dodržiavať hygienické zásady a predpisy na prepravu, skladovanie a manipuláciu s predmetom zákazky v zmysle platnej legislatívy tak, aby sa zachovala jeho zdravotná nezávadnosť a kvalita. Tovar musí byť dodávaný v požadovanej akosti a kvalite I. triedy v zmysle zákona o potravinách, Potravinovom kódexe a platných právnych predpisov, veterinárnych a hygienických noriem. |
12. Dodávateľ zaručuje, že kvalita a bezpečnosť výrobkov a všetky uvedené informácie sú v súlade s platnou legislatívou SR a európskou legislatívou. |
13. Dodanie tovaru bude prebiehať na základe čiastkových objednávok podľa aktuálnych potrieb objednávateľa počas celej doby platnosti rámcovej dohody. Dodávateľ je povinný dodať celý predmet čiastkovej objednávky naraz (jedným dodaním). Dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín odo dňa telefonickej alebo e-mailovej objednávky. Dodávky tovaru budú realizované v čase od 6.30 hod. do 8.00 hod. Ak koniec 24-hodinovej lehoty pripadne na víkend alebo sviatok, lehota uplynie o 8,00 hod v najbližší pracovný deň. |
14. Objednávateľ bude tovar podľa tejto rámcovej dohody objednávať u dodávateľa na základe telefonickej alebo e-mailovej objednávky, v ktorej bude uvedený špecifikovaný druh, množstvo tovaru a cena. Objednávateľ žiada o mailové potvrdenie prijatia tejto objednávky. |
15. Dodávateľ musí vytvoriť pri dodávke tovaru dostatočný časový priestor na skontrolovanie druhu a množstva dodávaného tovaru zamestnancami objednávateľa. Objednávateľ si vyhradzuje právo odmietnuť prevziať tovar, ak nie je dodaný riadne alebo včas. Ak objednávateľ odmietne tovar lebo nebol dodaný včas a riadne, dodávateľ je povinný na vlastné náklady v najkratšom možnom termíne najneskôr do 24 hodín dodať objednávateľovi tovar bez závad. |
16. Odovzdanie a prevzatie tovaru sa uskutoční podpísaním a prevzatím dodacieho listu oprávnenými osobami obidvoch strán. |
17. Objednávateľ má právo odmietnuť prevzatie tovaru pre preukázateľné vady dodaného tovaru (napr. poškodený obal tovaru a pod.) |
18. Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. |
19. Fakturácia v slovenskom jazyku. Prílohou faktúry bude dodací list. Dodávateľ je povinný vo faktúre uviesť číslo čiastkovej objednávky objednávateľa alebo k faktúre pripojiť kópiu čiastkovej objednávky objednávateľa. |
20. Záručná doba tovaru zodpovedá dobe spotreby tovaru uvedenej na jednotlivých druhoch tovaru. |
21. Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch a zároveň v dodacích listoch tak, aby bolo možné odkontrolovať dodržiavanie neprekročenia prvej tretiny doby spotreby v čase dodania. |
22. Objednávateľ je oprávnený reklamovať vady akosti tovaru u dodávateľa najneskôr do 3 pracovných dní po dodaní tovaru. Uznané reklamované kvalitatívne vady tovaru dodávateľ odstráni bezplatnou výmenou vadného tovaru do 4 hodín od uznania reklamácie a kvantitatívne vady do 1 hodiny od uznania reklamácie. Ak pochybí dodávateľ či už v kvalitatívnom alebo kvantitatívnom množstve a pri akútnej potrebe vrátenia tovaru si objednávateľ vyhradzuje právo na zakúpenie tovaru od iného dodávateľa. |
23. Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je dodávateľ povinný tento tovar vymeniť, čo bude vykonané najneskôr do 3 dní od reklamovania závady objednávateľom. Objednávateľ si vyhradzuje právo požadovať namiesto výmeny poškodeného (vadného) tovaru, vrátenie kúpnej ceny. |
24. Objednávateľ nebude poskytovať na plnenie predmetu zmluvy preddavok ( zálohu). |
25. Ak dodávateľ nebude schopný počas doby platnosti tejto dohody z dôvodu nepriaznivých okolností na strane dodávateľa dodať tovar podľa objednávky, objednávateľ si vyhradzuje právo objednať tovar od iného dodávateľa v množstve nevyhnutnom na pokrytie aktuálnych potrieb kuchyne a časovej tiesni. Tým nie je dotknuté právo objednávateľa odstúpiť od tejto dohody( zmluvy) alebo túto dohodu ( zmluvu) vypovedať , ani nárok objednávateľa na náhradu škody. |
26. Objednávateľ si v súlade s § 42 ods. 12 až 15 zákona o VO vyhradzuje právo prehodnocovať kúpnu cenu za jednotlivé druhy tovaru smerom nadol s ohľadom na vývoj cien porovnateľných tovarov na relevantnom trhu. Za týmto účelom si zmluvné strany dohodli nasledujúce pravidlá pre zisťovanie cien a spôsob úpravy kúpnej ceny smerom nadol: |
- Relevantným trhom je trh Slovenskej republiky. |
- Obdobím, za ktoré sa ceny porovnávajú je obdobie piatich mesiacov bezprostredne predchádzajúcich určeniu kúpnej ceny za tovar tzn. prvý krát sa ceny budú porovnávať po uplynutí 5-tich mesiacov odo dňa účinnosti tejto rámcovej dohody. |
- Pri porovnaní cien sa bude vychádzať z troch cenový ponúk na identické tovary a ak ich niet, tak z troch cenových ponúk na zastupiteľné tovary. |
- Zisťovanie cien vykoná kupujúci elektronicky formou prieskumom trhu e-mailom. |
- Pokiaľ objednávateľ prieskumom trhu zistí, že ceny na trhu sú nižšie ako kúpna cena podľa tejto rámcovej dohody, písomne oznámi dodávateľovi, aby od doručenia oznámenia začal dodávať príslušný druh tovaru za kúpnu cenu určenú v sume priemeru medzi tromi najnižšími cenami zistených na trhu. |
26. Dodávateľ sa zaväzuje predložiť objednávateľovi do 5 pracovných dní od uzatvorenia rámcovej dohody, teda ešte pred samotným plnením: Potvrdenie Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na skladovanie uvedených potravín a surovín. |
27. Dodávateľ sa zaväzuje predložiť objednávateľovi do 5 pracovných dní od uzatvorenia rámcovej dohody, teda ešte pred samotným plnením platný certifikát vydaný autorizovanými osobami alebo notifikovanými osobami, na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu tovaru určenej touto Rámcovou zmluvou. |
28. V prípade, ak kontraktačnú ponuku predkladá Dodávateľ z iného členského štátu EÚ a nie je platcom DPH v SR, predkladá ponuku vrátane 20 % DPH, pričom fakturácia zo strany Dodávateľa bude v takomto prípade bez DPH a DPH zaplatí Objednávateľ v príslušnej výške do štátneho rozpočtu na Slovensku. |
29. Dodávateľ všetky požadované doklady a dokumenty doručí v listinnej podobe na adresu sídla objednávateľa. Všetky doklady a dokumenty musia byť predložené ako originály alebo úradne overené kópie. |
30. Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Študentská 27, Zvolen, Zvolen, Banskobystrický, Slovenská republika
12
1,00 množstvo v zmysle technickej špecifikácie
30 784,60
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
21.02.2018 12:47
26.02.2018 09:00
26.02.2018 09:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
21.02.2018 13:47 - Vstupná ponuka | 29 989,30 | € | Cena s DPH |
21.02.2018 14:38 - Najvýhodnejšia ponuka | 29 936,50 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: