50626396
Zdravé regióny
Limbová 2, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, 83101, SVK
36489565
HOTEL POPRAD, s.r.o.
Partizánska 677/17, Poprad, 05801, SVK
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v roku 2018 - POPRAD
ubytovanie, stravovanie, prenájom konferenčných miestností, ubytovacie služby, hotelové služby, školenie
Služba
1. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 1: Vstupné školenie č. 1 - typ B
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 27.2.2018 do 1.3.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 26.2.2018 do 1.3.2017 (PO-UT, UT-STR, STR-ŠT) - check in školiteľov 26.2.2018 po 17:00 hod., check out 1.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 30 osôb) bude od 27.2.2018 do 1.3:2018 (UT-STR, STR-ŠT) - check in frekventantov 27.2.2017 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 1.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 27.2.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 28.2.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 1.3:2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 12 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 60 | ||
Obed | ks | 111 | ||
Večera | ks | 72 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 74 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 111 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 74 | ||
Školiaca miestnosť - veľká | školiaci deň | 2,5 | ||
Školiaca miestnosť - malá | školiaci deň | 2,5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť - veľká | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
Školiaca miestnosť - malá | kapacita - min. 15 osôb na sedenie |
2. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 2: Školenie AOZ A1/A2 1. Blok - typ A
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 5.3.2018 do 9.3.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 4.3.2018 do 9.3.2018 (NE-PO, PO-UT, UT-STR, STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 4.3.2018 po 17:00 hod., check out 9.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Frekventanti budú rozdelení na 2 skupiny, ktoré sa vystriedajú v stredu 7.3.2018. |
Ubytovanie 1. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 5.3.2018 do 7.3.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in 1. skupiny frekventantov bude 5.3.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 7.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Ubytovanie 2. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 7.3.2018 do 9.3.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in 2. skupiny frekventantov bude 7.3.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 9.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni 1. skupiny: 5.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 6.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 7.3:2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00). |
Školiace dni 2. skupiny: 7.3.2018 (pol deň - od 13:00 do 17:00), 8.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 9.3:2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00). |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 20 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 96 | ||
Obed | ks | 145 | ||
Večera | ks | 116 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 116 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 145 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 145 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
3. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 3: Vstupné školenie č. 2 - typ B
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 6.3.2018 do 8.3.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 5.3.2018 do 8.3.2017 (PO-UT, UT-STR, STR-ŠT) - check in školiteľov 5.3.2018 po 17:00 hod., check out 8.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 54 osôb) bude od 6.3.2018 do 8.3:2018 (UT-STR, STR-ŠT) - check in frekventantov 6.3.2017 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 8.3.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 6.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 7.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 8.3.2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 12 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 108 | ||
Obed | ks | 183 | ||
Večera | ks | 120 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 122 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 183 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 122 | ||
Školiaca miestnosť - veľká | školiaci deň | 2,5 | ||
Školiaca miestnosť - malá | školiaci deň | 2,5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť - veľká | kapacita - min. 60 miest na sedenie, uzamykateľná |
Školiaca miestnosť - malá | kapacita - min. 15 osôb na sedenie |
4. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 4: Školenie KAOZ K1/K2 (1. blok) - typ C
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 12.4.2018 do 13.4.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 11.4.2018 do 13.4.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 11.4.2018 po 17:00 hod., check out 13.4.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 24 osôb) bude od 12.4.2018 do 13.4.2018 (ŠT-PI) - check in frekventantov bude 12.4.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 13.4.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni: 12.4.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 13.4.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 8 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 24 | ||
Obed | ks | 56 | ||
Večera | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 28 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 56 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 56 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 2 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
5. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 5: Školenie AOZ A1/A2 (2. blok) - typ A
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 23.4.2018 do 27.4.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 2 osoby) bude od 22.4.2018 do 27.4.2018 (NE-PO, PO-UT, UT-STR, STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 22.4.2018 po 17:00 hod., check out 27.4.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Frekventanti budú rozdelení na 2 skupiny, ktoré sa vystriedajú v stredu 25.4.2018. |
Ubytovanie 1. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 23.4.2018 do 25.4.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in 1. skupiny frekventantov bude 23.4.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 25.4.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Ubytovanie 2. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 25.4.2018 do 27.4.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in 2. skupiny frekventantov bude 25.4.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 27.4.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni 1. skupiny: 23.4.3.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 24.4.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 25.4.2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00). |
Školiace dni 2. skupiny: 25.4.2018 (pol deň - od 13:00 do 17:00), 26.4.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 27.4.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00). |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 10 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 96 | ||
Obed | ks | 130 | ||
Večera | ks | 106 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 104 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 130 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 130 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
6. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 6: Školenie AOZ A1/A2 (3. blok) - typ A
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 11.6.2018 do 15.6.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 5 osôb) bude od 10.6.2018 do 15.6.2018 (NE-PO, PO-UT, UT-STR, STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 10.6.2018 po 17:00 hod., check out 15.6.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Frekventanti budú rozdelení na 2 skupiny, ktoré sa vystriedajú v stredu 13.6.2018. |
Ubytovanie 1. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 11.6.2018 do 13.6.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in 1. skupiny frekventantov bude 11.6.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 13.6.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Ubytovanie 2. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 13.6.2018 do 15.6.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in 2. skupiny frekventantov bude 13.6.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 15.6.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni 1. skupiny: 11.6.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 12.6.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 13.6.2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00). |
Školiace dni 2. skupiny: 13.6.2018 (pol deň - od 13:00 do 17:00), 14.6.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 15.6.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00). |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 25 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 96 | ||
Obed | ks | 145 | ||
Večera | ks | 121 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 116 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 145 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 145 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
7. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 7: Laktačné asistentky (1. blok) - typ D
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 11.10.2018 do 12.10.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 3 osoby) bude od 10.10.2018 do 12.10.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 10.10.2018 po 17:00 hod., check out 12.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 25 osôb) bude od 11.10.2018 do 12.10.2018 (ŠT-PI) - check in frekventantov 11.10.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 12.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 11.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 12.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 6 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 25 | ||
Obed | ks | 56 | ||
Večera | ks | 31 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 28 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 56 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 56 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 2 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
8. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 8: Školenie AOZ A1/A2 (4. blok) - typ A
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 15.10.2018 do 19.10.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 14.10.2018 do 19.10.2018 (NE-PO, PO-UT, UT-STR, STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 14.10.2018 po 17:00 hod., check out 19.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Frekventanti budú rozdelení na 2 skupiny, ktoré sa vystriedajú v stredu 17.10.2018. |
Ubytovanie 1. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 15.10.2018 do 17.10.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in 1. skupiny frekventantov bude 15.10.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 17.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Ubytovanie 2. skupiny frekventantov (max. 24 osôb) bude od 17.10.2018 do 19.10.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in 2. skupiny frekventantov bude 17.10.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 19.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni 1. skupiny: 15.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00), 16.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 17.10.2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00). |
Školiace dni 2. skupiny: 17.10.2018 (pol deň - od 13:00 do 17:00), 18.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 19.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00). |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 20 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 96 | ||
Obed | ks | 140 | ||
Večera | ks | 116 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 112 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 140 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 140 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
9. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 9: Laktačné asistentky (2. blok) - typ D
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 29.10.2018 do 30.10.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 3 osoby) bude od 28.10.2018 do 30.10.2018 (STR-ŠT, ŠT-PI) - check in školiteľov 28.10.2018 po 17:00 hod., check out 30.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 25 osôb) bude od 29.10.2018 do 30.102018 (ŠT-PI) - check in frekventantov 29.10.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 30.10.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 29.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 30.10.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 6 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 25 | ||
Obed | ks | 56 | ||
Večera | ks | 31 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 28 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 56 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 56 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 2 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolovaleboštandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
10. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 10: Asistenti v nemocniciach (2. blok) - typ E
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 4.12.2018 do 5.12.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 3 osoby) bude od 3.12.2018 do 5.12.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in školiteľov 3.12.2018 po17:00 hod., check out 5.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 8 osôb) bude od 4.12.2018 do 5.12.2018 (UT-STR) - check in frekventantov 4.12.2018 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 5.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 4.12.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 5.12.2018 (pol deň - od 8:00 do 12:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 6 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osbonoc | 8 | ||
Obed | ks | 22 | ||
Večera | ks | 14 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 11 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 22 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 11 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 1,5 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov aleboštandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
11. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 11: Laktačné asistentky (3. Blok) – typ D
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 4.12.2018 do 5.12.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 2 osoby) bude od 3.12.2018 do 5.12.2018 (PO-UT,UT-STR) - check in školiteľov 3.12.2018 po 17:00 hod., check out 5.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 25 osôb) bude od 4.12.2018 do 5.12.2018 (UT-STR) - check in frekventantov 4.12.2017 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 5.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Školiace dni: 4.12.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 5.12.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 4 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 25 | ||
Obed | ks | 54 | ||
Večera | ks | 29 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 27 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 54 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 54 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 2 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolovaleboštandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
12. Vzdelávacia aktivita Poprad č. 12: Školenie KAOZ K1/K2 (2. Blok) – typ C
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na vzdelávacie aktivity v meste Poprad prebiehajúce v termíne od 11.12.2018 do 12.12.2018 |
Ubytovanie lektorov (max. 4 osoby) bude od 10.12.2018 do 12.12.2018 (PO-UT, UT-STR) - check in školiteľov 10.12.2018 po 17:00 hod., check out 12.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít) |
Ubytovanie frekventantov (max. 24 osôb) bude od 11.12.2018 do 12.12.2018 (kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná) - check in frekventantov bude 11.12.2017 po 17:00 (po skončení vzdelávacích aktivít), check out 12.12.2018 pred 8:00 (pred začatím vzdelávacích aktivít). |
Školiace dni: 11.12.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) a 12.12.2018 (celý deň - od 8:00 do 17:00) |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie lektorov v jednolôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 8 | ||
Ubytovanie frekventantov v dvoj alebo trojlôžkových izbách s raňajkami | osobonoc | 24 | ||
Obed | ks | 56 | ||
Večera | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | ks | 28 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 56 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 56 | ||
Školiaca miestnosť | školiaci deň | 2 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 1 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom, bude podávané počas prestávky cca o 16:30 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas školiaceho dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas školiaceho dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
13. Koordinačné stretnutie Poprad - marec
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 2.3.2018 |
Ubytovanie pre max. 4 osoby na 1 noc (ŠT-PI) - check in ubytovaných bude 1.3.2017 po 17:00, check out 2.3.2018 pred 8:00. |
Ďalší účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Ubytovanie v jednolôžkových izbách s raňajkami | osbonoc | 4 | ||
Večera | ks | 4 | ||
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požiadavky na ubytovanie | Štandardizované s vlastným sociálnym zariadením |
Raňajky vrátane pitného režimu | minimálne kontinentálne alebo s možnosťou výberu jedál formou bufetu |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert / šalát. |
Večera - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné menu pozostávajúce z výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetar. jedál) a výber z čerstvých šalátov |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr. 1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
14. Koordinačné stretnutie Poprad - apríl
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 13.4.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 6 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 6 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 6 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť ubytovacieho zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
15. Koordinačné stretnutie Poprad - jún
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 8.6.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
16. Koordinačné stretnutie Poprad - júl
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 6.7.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskychjedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
17. Koordinačné stretnutie Poprad - september
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 7.9.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
18. Koordinačné stretnutie Poprad - október
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 12.10.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
19. Koordinačné stretnutie Poprad - november
|
|
---|---|
Funkcia |
Zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností na koordinačné stretnutie v meste Poprad dňa 9.11.2018 |
Účastníci nebudú v zariadení ubytovaní, zúčastnia sa iba aktivít počas dňa a bude im zabezpečené stravovanie. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Obed | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | ks | 32 | ||
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | ks | 32 | ||
Školiaca miestnosť | deň | 1 | ||
Vzdialenosť zariadenia od autobusovej/vlakovej zastávky | km | 1 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Obed - vrátane pitného režimu vo forme bufetových stolov alebo štandardné denné menu pozostávajúce z 0,3 l polievky a výberu z dvoch jedál: | 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min.200 gramov príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g,pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál)a na výber dezert / šalát. |
Občerstvenie/coffee break - typ 2 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a slaná alebo sladká pochutina, bude podávané počas prestávky cca o 10:00 hod. počas dňa |
Občerstvenie/coffee break - typ 3 | pitný režim - káva, čaj a voda s citrónom a ovocie (napr.1 ks banán, jablko,...), bude podávané počas prestávky cca o 14:30 hod. počas dňa |
Školiaca miestnosť | kapacita - min. 30 miest na sedenie, uzamykateľná |
Názov |
1. Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
2. Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 3 dní od uzavretia zmluvy obsahujúci jednotkové ceny nasledovných položiek pre jednotlivé vzdelávacie aktivity/koordinačné stretnutia: |
2.1 Ubytovanie 1 osoby v jednolôžkovej izbe vrátane raňajkok |
2.2 Ubytovanie 1 osoby v dvojlôžkovej alebo trojlôžkovej izbe vrátane raňajok |
2.3 Obed |
2.4 Večera |
2.5 Občerstvenie/coffee break - typ 1 |
2.6 Občerstvenie/coffee break - typ 2 |
2.7 Občerstvenie/coffee break - typ 3 |
2.8 Prenájom malej školiacej miestnosti na 1 deň |
2.9 Prenájom veľkej školiacej miestnosti na 1 deň |
2.10 Miestna daň na 1 osobu/noc |
3. Služby budú poskytované na základe objednávok doručených Dodávateľovi najneskôr 3 dni pred začatím predmetnej vzdelávacej aktivity/koordinačného stretnutia, v ktorých Objednávateľ uvedie presný počet účastníkov jednotlivých vzdelávacích aktivít/koordinačných stretnutí a presné počty požadovaných položiek podľa podrobného rozpočtu doručeného Objednávateľovi v zmysle bodu 2. (a podbodov 2.1 až 2.10) Osobitných požiadaviek na plnenie uvedených vyššie. |
4. Objednávateľ si vyhradzuje právo zaplatiť iba za reálne poskytnuté služby. |
5. Dodávateľ sa zaväzuje, že nepostúpi pohľadávku vzniknutú na základe plnenia vyplývajúceho z tejto zmluvy inej osobe v zmysle ustanovenia § 524 ods. 1 zákona č. 40/1964 Z.z. Občiansky zákonník, bez písomného súhlasu Objednávateľa. Písomný súhlas Objednávateľa podľa predchádzajúcej vety je platný iba po jeho písomnom odsúhlasení Ministerstvom zdravotníctva SR. Ak Dodávateľ postúpi pohľadávku vzniknutú na základe plnenia vyplývajúceho z tejto zmluvy inej osobe v rozpore s vyššie uvedeným, bude tento právny úkon v zmysle ustanovenia § 39 Občianskeho zákonníka neplatný. |
6. Predmet plnenia bude financovaný z verejných zdrojov - z prostriedkov poskytnutých Objednávateľovi na základe Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku (NFP) pre národný projekt Zdravé komunity 2A z Operačného programu Ľudské zdroje a zo štátneho rozpočtu. |
7. Z dôvodu, že predmet plnenia bude z väčšej časti financovaný z NFP, zaväzuje sa Dodávateľ strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s predmetom plnenia a súvisiacich služieb a/alebo v súvislosti s nim kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí NFP, a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/auditu a poskytnúť im všetku súčinnosť. |
8. Oprávnenými osobami v zmysle vyššie uvedeného sú: a) Najvyšší kontrolný úrad SR, príslušná Správa finančnej kontroly, b) orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, c) splnomocnení zástupcovia Európskej komisie a Európskeho dvora audítorov, d) Ministerstvo zdravotníctva SR a ním poverené osoby, e) osoby prizvané orgánmi uvedenými v písm. a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR. Dodávateľ musí pri výkone kontroly poskytnúť všetku potrebnú súčinnosť. |
Poprad, Poprad, Prešovský, Slovenská republika
10
1,00 služby podľa špecifikácie
52 853,14
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
16.02.2018 14:15
20.02.2018 16:30
21.02.2018 08:00
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
20.02.2018 10:41 - Vstupná ponuka | 52 853,14 | € | Cena s DPH |
20.02.2018 16:29 - Najvýhodnejšia ponuka | 51 000,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: