00151866
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Pribinova 2, Bratislava, 81272, SVK
34099514
MIK, s.r.o.
Hollého č. 1999/13, Šaľa, 92701, SVK
Mäso, mäsové výrobky a vajcia
mäso, mäsové výrobky, bravčové, hovädzie, kuracie, morčacie, kačacie, vajcia, potraviny
Tovar, Služba
1. Mäso, mäsové výrobky a vajcia
|
|
---|---|
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1.) Bravčová krkovička - bez kosti, čerstvá, štandardná úprava | kg | 1 100 | ||
2.) Bravčové plece - bez kosti, čerstvé, štandardná úprava | kg | 1 850 | ||
3.) Bravčové karé - bez kosti, čerstvé, štandardná úprava | kg | 1 750 | ||
4.) Bravčový bok - s kosťou a kožou, čerstvý, štandardná úprava | kg | 750 | ||
5.) Bravčové stehno - bez kosti, čerstvé, štandardná úprava | kg | 1 750 | ||
6.) Údená krkovička - bez kosti | kg | 250 | ||
7.) Údené plece - bez kosti | kg | 250 | ||
8.) Hovädzie plece - bez kosti, čerstvé, jatočný býk, štandardná úprava | kg | 500 | ||
9.) Hovädzie stehno - bez kosti, čerstvé, jatočný býk, štandardná úprava | kg | 500 | ||
10.) Hovädzie predné- bez kosti, čerstvé, jatočný býk, štandardná úprava | kg | 250 | ||
11.) Hovädzie kosti - špikové | kg | 250 | ||
12.) Hovädzie kosti - harfa | kg | 250 | ||
13.) Údené kosti - z krkovičky | kg | 50 | ||
14.) Saláma "Vysočina" - min. podiel mäsa: bravčové mäso 70%, hovädzie mäso 18% | kg | 50 | ||
15.) Jemná saláma - min. podiel mäsa: bravčové mäso 50 %, hovädzie mäso 25 % | kg | 250 | ||
16.) Šunková saláma - min. podiel mäsa: bravčové mäso 65 %, hovädzie mäso 4 % | kg | 250 | ||
17.) Saláma "Čingovská" - min. podiel mäsa: bravčové mäso 72%, hovädzie mäso 17 % | kg | 50 | ||
18.) Suchá saláma "Turista" - min. podiel mäsa: bravčové mäso 75 %, hovädzie mäso 18 % | kg | 75 | ||
19.) Suchá saláma "Nitran" - min. podiel mäsa: bravčové mäso 69 %, hovädzie mäso 27 % | kg | 75 | ||
20.) Suchá saláma "Malokarpatská" - min. podiel mäsa: bravčové mäso 66 %, hovädzie mäso 30 % | kg | 100 | ||
21.) Slovenská točená - min. podiel mäsa: bravčové mäso 48 %, hovädzie mäso 23% | kg | 200 | ||
22.) Gombasecká klobása - min. podiel mäsa: bravčové mäso 75%, hovädzie mäso 21% | kg | 50 | ||
23.) Domáca klobása - min. podiel mäsa: bravčové mäso 76 %, hovädzie mäso 14 % | kg | 400 | ||
24.) Ipeľská klobása - min. podiel mäsa: bravčové mäso 81 %, hovädzie mäso 15 % | kg | 50 | ||
25.) Bratislavské párky - min. podiel mäsa: bravčové mäso 40 %, hovädzie mäso 22 % | kg | 500 | ||
26.) Spišské párky - min. podiel mäsa: bravčové mäso 53 %, hovädzie mäso 22 % | kg | 125 | ||
27.) Obyčajné párky - hydinové, mechanicky separované mäso, min. podiel: 45 % | kg | 100 | ||
28.) Špekáčky - min. podiel mäsa: bravčové mäso 34%, hovädzie mäso 19 % | kg | 125 | ||
29.) Dusená bravčová šunka - z bravčového stehna, min. podiel mäsa: 70 % | kg | 40 | ||
30.) Oravská slanina - z bravčového boku, min. podiel mäsa: 85 % | kg | 200 | ||
31.) Údená slanina s kožou | kg | 250 | ||
32.) Tlačenka mäsová - z bravčového mäsa, min. podiel: 45 % | kg | 75 | ||
33.) Jaternice - min. podiel mäsa: bravčové mäso 55 %, bravčová pečeň 8 % | kg | 75 | ||
34.) Pečeňový syr - min. podiel mäsa: bravčová pečeň 3 %, bravčová slanina 10 % | kg | 150 | ||
35.) Debrecínska pečienka - min. podiel: bravčové karé bez kosti 65 % | kg | 25 | ||
36.) Bravčová pečeň | kg | 250 | ||
37.) Bravčové oškvarky | kg | 25 | ||
38.) Mäsiarsky chlieb (sekaná) | kg | 100 | ||
39.) Hovädzie držky - predvarené | kg | 100 | ||
40.) Bravčové pľúca | kg | 25 | ||
41.) Bravčový jazyk | kg | 25 | ||
42.) Bravčové srdcia | kg | 25 | ||
43.) Kuracie prsia - chladené, bez kosti a kože | kg | 1 000 | ||
44.) Morčacie prsia - chladené, bez kosti a kože | kg | 250 | ||
45.) Kurča - mrazené, bez drobov, kalibrované: 1 400 g | kg | 1 500 | ||
46.) Kačica - mrazená, bez drobov, nekrmená | kg | 25 | ||
47.) Sliepka - pitvaná, mrazená | kg | 100 | ||
48.) Kačacie stehná - mrazené | kg | 25 | ||
49.) Kuracie stehná - mrazené, s kosťou, kalibrované: 240 g | kg | 350 | ||
50.) Vajcia - veľkosť L | ks | 18 000 |
Názov |
Vrátane dopravy na 4 miesta plnenia prepravnými prostriedkami, ktoré musia byť izotermické, strojovo mrazené a hygienicky spôsobilé na prepravu surovín živočíšneho pôvodu v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi |
Konkrétne miesta plnenia: Bratislava, Pezinok, Malacky, Malé Leváre |
Vrátane vyloženia tovaru na miestach plnenia |
Plnenie Rámcovej dohody bude realizované priebežne na základe Čiastkových výziev (objednávok) z jednotlivých miest plnenia podľa potrieb Objednávateľa |
Objednávateľ je povinný odoslať Dodávateľovi Čiastkovú výzvu (objednávku) e-mailom (prípadne telefonicky) najneskôr do 14:00 h v pracovný deň a Dodávateľ je povinný potvrdiť jej doručenie odoslaním potvrdzujúceho e-mailu (prípadne telefonicky) najneskôr do 14:30 h v deň, keď mu bola Čiastková výzva (objednávka) doručená |
Dodávateľ je povinný dodať tovar v termíne a množstve uvedenom v Čiastkovej výzve (objednávke), v predpokladaných termínoch dodávok v každý pracovný deň (pondelok až piatok) v čase od 7:00 h do 12:00 h. Ak koniec 48-hodinovej lehoty pripadne na víkend alebo sviatok, lehota uplynie o 12:00 h v najbližší pracovný deň. Zmluvné strany sa môžu dohodnúť na odlišnej lehote plnenia, takto upravená lehota dodania u jednotlivej dodávky tovaru musí byť zrejmá z e-mailovej komunikácie |
Dodávateľ je povinný dodať tovar s originálom a dvomi kópiami dodacích listov, z ktorých jednu kópiu Objednávateľ Dodávateľovi, po odkontrolovaní dodaného sortimentu, množstva, ceny a kvality tovaru, potvrdí (dodací list bude tvoriť súčasť faktúry) |
Dodávateľ zodpovedá za kvalitu dodaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Potravinovým kódexom, vyhláškou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 83/2016 o mäsových výrobkoch a s ostatnými platnými právnymi predpismi |
Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je Dodávateľ povinný tovar vymeniť, čo bude vykonané bezodplatne najneskôr do 3 kalendárnych dní od reklamovania závady Objednávateľom |
V prípade porušenia platných právnych predpisov, týkajúcich sa zabezpečenia bezpečnosti potravín zo strany Dodávateľa a prípadného zistenia tohto porušenia zo strany kontrolného orgánu, preberá Dodávateľ na seba všetky náklady, súvisiace s prípadným sankčným postihom Objednávateľa kontrolným orgánom |
Dodávaný tovar nesmie v čase dodávky prekročiť prvú tretinu doby spotreby odo dňa výroby |
Ak sú výrobky balené, sú balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi |
V prípade, že dodávané položky budú balené v obale, musia byť označené v štátnom jazyku s min. údajmi (názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku) v súlade s Potravin. kódexom SR, so zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách a so zákonom č. 119/2010 Z. z. o obaloch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov |
Dodávateľ je povinný dodať tovar v bezchybnom stave, v termíne a množstve uvedenom v Čiastkovej výzve (objednávke). Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch alebo dodacích listoch tak, aby bolo možné odkontrolovať dodržiavanie neprekročenia prvej tretiny doby spotreby v čase dodania tovaru |
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať nekvalitné alebo nekompletné dodávky a pri zrejmých chybách, ktoré robia tovar neupotrebiteľným je Objednávateľ oprávnený dodávku odmietnuť a reklamovať a Dodávateľ je povinný na vlastné náklady v najkratšom možnom termíne (najneskôr do 48 hodín) dodať bezchybný tovar |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet s uvedením presných názvov (obchodných značiek) nacenených výrobkov do 3 kalendárnych dní od uzavretia Zmluvy |
Objednávateľ požaduje od Dodávateľa predloženie platného potvrdenia regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 3 kalendárnych dní odo dňa uzavretia Zmluvy |
Objednávateľ požaduje od Dodávateľa predloženie platného potvrdenia o schválení prevádzkarne alebo oznámenie o pridelení schvaľovacieho čísla na prevádzkareň alebo potvrdenie o registrácii prevádzkarne potravinárskeho podniku pre potraviny živočíšneho pôvodu na činnosti týkajúce sa predmetu zákazky alebo doklady vydané regionálnym úradom verejného zdravotníctva (potvrdením o registrácii skladu, distribútora a prepravcu potravín živočíšneho pôvodu) do 3 kalendárnych dní od uzavretia Zmluvy |
Objednávateľ upozorňuje Dodávateľa, že v súvislosti s účinnosťou zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) prišlo ku zmene ustanovení zákona týkajúcich sa preukazovania splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia v zmysle § 32 ods. 1 zákona |
Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z.. |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 3 kalendárnych dní od uzavretia zmluvy |
Bratislavský, Slovenská republika
6
1,00 súbor položiek zákazky
67 480,15
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
17.01.2018 15:06
23.01.2018 10:00
23.01.2018 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
22.01.2018 09:28 - Vstupná ponuka | 67 480,15 | € | Cena s DPH |
23.01.2018 09:24 - Najvýhodnejšia ponuka | 62 745,17 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: