00397865
Univerzita Komenského v Bratislave
Šafárikovo nám. 6, Bratislava, 81499, SVK
31428819
MABONEX SLOVAKIA spol. s r.o.
Krajinská cesta 3, Piešťany, 92101, SVK
Syry
syry, mliečne výrobky, syrárske výrobky
Tovar, Služba
1. syr eidamského typu 45-52% neúdený
|
|
---|---|
Funkcia |
tvrdý lisovaný syr z kravského mlieka s prírodnou kôrou, neúdený. Balenie 1-5kg. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr eidamského typu 45-52% neúdený | kg | 6500 |
2. syr eidamského typu 45-52% údený
|
|
---|---|
Funkcia |
tvrdý lisovaný syr z kravského mlieka s prírodnou kôrou, údený. Balenie 1-5kg. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr eidamského typu 45-52% údený | kg | 200 |
3. syr typu feta
|
|
---|---|
Funkcia |
biely zrejúci syr bez kôry, konzervovaný v náleve, krehký, slano - kyslej chuti. Vyrobený z pasterizovaného ovčieho mlieka alebo z ovčieho aj kozieho mlieka(obsah kozieho nesmie presiahnuť 30%). Max. obsah vody 56%, minimálny obsah tuku v sušine 43%, bal. 100 - 250g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu feta | kg | 30 |
4. syr typu feta
|
|
---|---|
Funkcia |
biely zrejúci syr bez kôry, konzervovaný v náleve, krehký, slano - kyslej chuti. Vyrobený z pasterizovaného ovčieho mlieka alebo z ovčieho aj kozieho mlieka(obsah kozieho nesmie presiahnuť 30%). Max. obsah vody 56%, minimálny obsah tuku v sušine 43%, bal. 1 - 2 kg |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu feta | kg | 250 |
5. syr s bielou plesňou
|
|
---|---|
Funkcia |
mäkký zrejúci plnotučný syr kruhového vzhľadu s bielou ušľachtilou plesňou na povrchu, vyrábaný z kravského mlieka. Vnútorná hmota syra je rovnomerne zrelá, bez kriedovosti v strede. Obsah sušiny najmenej 46%, obsah tuku v sušine najmenej 50%. Balenie 120g, napríklad Hermelín alebo Camembert. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr s bielou plesňou | ks | 35000 |
6. syr typu gouda 40-52 %
|
|
---|---|
Funkcia |
Syr z pasterizovaného kravského mlieka. Syr je mäkký a pružný, so syrovo-žltou vnútornou hmotou, obsah tuku 40-52%, neúdený. Balenie 1-5 kg |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu gouda 40-52 % | kg | 200 |
7. syr s modrou plesňou
|
|
---|---|
Funkcia |
polomäkký zrejúci syr s ušľachtilou modrou plesňou vo vnútri hmoty z kravského mlieka, v reze s mramorovým porastom svetlej až tmavozelenej ušľachtilej plesne, chuť slaná, výrazná pikantná príchuť plesne. Obsah tuku najmenej 50%. Balenie 1-5kg. Napríklad Niva alebo Rival. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr s modrou plesňou | kg | 1200 |
8. syr tofu biely údený
|
|
---|---|
Funkcia |
výrobok zo sójových bôbov, tvrdý, neochutený, údený. Vákuovo balený, bal. 1-5kg. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr tofu biely údený | kg | 300 |
9. syr tofu biely neúdený
|
|
---|---|
Funkcia |
výrobok zo sójových bôbov, tvrdý, neochutený, neúdený. Vákuovo balený, bal. 1-5kg. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr tofu biely neúdený | kg | 500 |
10. syr typu čedar 45 - 48%
|
|
---|---|
Funkcia |
tvrdý syr z pasterizovaného kravského mlieka s hladkou a dosť tvrdou štruktúrou. Balenie 200-1000g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu čedar 45 - 48% | kg | 100 |
11. syr typu parmezán
|
|
---|---|
Funkcia |
veľmi tvrdý, varený, lisovaný syr s prírodnou kôrou z pasterizovaného kravského mlieka (kombinácia plnotučného a odtučneného), slamovožltej farby s krehkou zrnitou a štiepateľnou štruktúrou. Obsah tuku v sušine. 28-32%. Balenie 200-1000g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu parmezán | kg | 500 |
12. syr tavený - roztierateľný, 48%,
|
|
---|---|
Funkcia |
syr tavený, roztierateľný v zmysle požiadaviek Potravinového kódexu SR, obsah tuku v sušine min. 45%. Napríklad Lunex, Karička, Syrokrém, bal. 140 - 1000g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr tavený - roztierateľný, 48%, | kg | 600 |
13. slovenský pološtiepok
|
|
---|---|
Funkcia |
polotvrdý, polotučný, parený, nezrejúci údený syr z ovčieho mlieka alebo zmesi ovčieho a kravského mlieka alebo z kravského mlieka. Sušina min. 48% hmotnosti, tuk v sušine min. 38% hmotnosti. Tvar elipsy zo spodnej strany rovný, z vrchnej zaoblený, zdobený ornamentikou. Farba je na povrchu zlatožltá až zlatohnedá po údení, vo vnútri biela až maslovožltá, konzistencia celistvá, pevnejšia, mierne lomivá, na reze sa pripúšťajú menšie trhlinky a dutinky. vákuovo balený 130-150g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
slovenský pološtiepok | kg | 100 |
14. slovenský oštiepok
|
|
---|---|
Funkcia |
polotvrdý, polotučný, parený, nezrejúci údený syr z ovčieho mlieka alebo zmesi ovčieho a kravského mlieka alebo z kravského mlieka. Sušina min. 48% hmotnosti, tuk v sušine min. 38% hmotnosti. Farba je na povrchu zlatožltá až zlatohnedá po údení, vo vnútri biela až maslovožltá, konzistencia celistvá, pevnejšia, mierne lomivá, na reze sa pripúšťajú menšie trhlinky a dutinky. Tvar oválny, hmotnosť 700-1000 g. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
slovenský oštiepok | kg | 200 |
15. slovenská parenica
|
|
---|---|
Funkcia |
parený jemne údený syr na povrchu žltý až hnedý po údení, vnútri biely až maslovožltý, priemer 6-8 cm, výška 5-8 cm. Zvláknená štruktúra syroviny. Minimálny obsah sušiny 53% a tuku v sušine 50%, NaCl max 3%. Vyrobené z čerstvo nadojeného surového neupraveného ovčieho mlieka alebo zmesi čerstvého surového neupraveného ovčieho a čerstvého surového neupraveného kravského mlieka, s podielom ovčieho mlieka min. 50%. Jednotlivo balené, hmotnosť 450-500g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
slovenská parenica | kg | 50 |
16. ovčí hrudkový syr - salašnícky
|
|
---|---|
Funkcia |
vyrobený z čerstvého surového ovčieho mlieka, údený, sušina najmenej 40 hmotnostných %, tuk v sušine najmenej 50 hmotnostných %. NaCl max. 25 000 mg/kg, kyslosť - hodnota pH 5,2-4,9, farba je na reze nažltlá až žltá, na povrchu nahnedlá až slabogaštanová, konzistencia pevná a tuhá, povrch suchý, neporušený, čistý, mierne okôrený, môže mať malé škvrny po dyme bez dechtových usadenín. Balenie 0,5-5 kg |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
ovčí hrudkový syr - salašnícky | kg | 50 |
17. syr typu mozzarella
|
|
---|---|
Funkcia |
čerstvý, formovaný, nezrejúci a mäkký syr s mliečnym kvasením, neúdený. Zloženie: kravské alebo byvolie mlieko, (príp. ich kombinácia), jedlá soľ, prírodné syridlo, živé mliečne kultúry. Balený v ochrannej atmosfére v mierne slanom náleve (zloženého z vody a jedlej soli), ktorý je v priamom kontakte s výrobkom. Hmotnosť pevnej potraviny 100g-150g. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu mozzarella | kg | 300 |
18. syr typu ementál
|
|
---|---|
Funkcia |
prírodný zrejúci polotvrdý plnotučný syr z kravského mlieka, s dutinami, resp. okami, tuk v sušine minimálne 45%. Balenie 1-5kg |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu ementál | kg | 100 |
19. syr typu ementál údený
|
|
---|---|
Funkcia |
prírodný zrejúci polotvrdý plnotučný syr z kravského mlieka, s dutinami, resp. okami, údený, tuk v sušine minimálne 45%. Balenie 1-5kg |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu ementál údený | kg | 100 |
20. syr typu cottage cheese
|
|
---|---|
Funkcia |
čerstvý, nezrejúci, hrudkovitý syr, bez príchute. Zloženie: mlieko, smotana, mliečne kulktúry, jedlá soľ. Tuk min. 4%, balenie 150-250g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu cottage cheese | kg | 50 |
21. syr typu mascarpone
|
|
---|---|
Funkcia |
čerstvý, krémový, prírodný, nezrejúci, mäkký, vysokotučný syr. Vyrobený z vysokotučnej smotany. Tuk v sušine min. 80%. Balenie 250 g - 500 g. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu mascarpone | kg | 50 |
22. syr typu Mascarpone
|
|
---|---|
Funkcia |
čerstvý, krémový, prírodný, nezrejúci, mäkký, vysokotučný syr. Vyrobený z vysokotučnej smotany. Tuk v sušine min. 80%. Balenie 0,5 -3 kg. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu Mascarpone | kg | 250 |
23. syr typu ricotta
|
|
---|---|
Funkcia |
čerstvý, polotučný, srvátkový syr, tuk v sušine min. 40%. Balenie 200-1500g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr typu ricotta | kg | 50 |
24. syr kozí
|
|
---|---|
Funkcia |
mäkký zrejúci plnotučný syr z pasterizovaného kozieho mlieka s bielou ušľachtilou plesňou na povrchu, balenie 100-200g |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
syr kozí | kg | 100 |
25. * Všetky produkty sú vyrobené z pasterizovaného mlieka
|
|
---|---|
Funkcia |
* Všetky produkty sú vyrobené z pasterizovaného mlieka |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia |
1. Celkové množstvá jednotlivých tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru špecifikuje v čiastkových objednávkach. Objednávka tovaru nesmie byť úspešným uchádzačom nijako limitovaná, ani minimálnym množstvom, ani cenou. |
2. Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi do 3 pracovných dní od uzavretia rámcovej dohody vlastný návrh na plnenie – t.j. predloží informácie o ponúknutých tovaroch, ich značku, veľkosť, balenie, prípadne iné informácie, na základe ktorých preukáže, resp. potvrdí, špecifikáciu zadanú verejným obstarávateľom. |
3. Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi do 3 pracovných dní od uzavretia rámcovej dohody podrobnú cenovú ponuku, v ktorej uvedie cenu za mernú jednotku bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
4. Doba trvania Rámcovej dohody je 12 mesiacov odo dňa účinnosti Rámcovej dohody, alebo do vyčerpania finančného limitu tejto Rámcovej dohody, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr, pričom čerpanie finančného limitu v zmysle rámcovej dohody začne až zaslaním prvej objednávky v zmysle bodu 8. |
5. Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit, na ktorý je uzatvorená Rámcová dohoda. |
6. Splatnosť faktúr je 30 dní od ich doručenia verejnému obstarávateľovi. Na faktúru úspešný uchádzač uvedie číslo rámcovej dohody z EKS, ako aj číslo rámcovej objednávky, ktorú na základe uzatvorenej rámcovej dohody vystaví verejný obstarávateľ, ako aj druh tovaru, jeho výrobcu a mernú jednotku v zmysle bodov 2. a 3. V prípade, že úspešný uchádzač bude úspešný aj v niektorej z iných zákaziek verejného obstarávateľ, fakturácia tovaru bude vždy samostatná v súlade s konkrétnou uzatvorenou rámcovou dohodou, t.j. do fakturácie nesmie byť zahrnutý tovar z inej uzatvorenej rámcovej dohody. |
7. Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite I. triedy a v opakovaných dodávkach. Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých ekonomicky oprávnených nákladov úspešného uchádzača vynaložených v súvislosti s dodávkou predmetu plnenia rámcovej dohody, napr. obaly na prepravu tovaru, doprava na miesto dodania prepravnými prostriedkami úspešného uchádzača, v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi, vyložením tovaru na konkrétne miesto. |
V cene sú zahrnuté náklady spojené s výmenou reklamovaného tovaru počas záručnej doby. |
8. Úspešný uchádzač je povinný dodávať predmet rámcovej dohody na základe telefonickej alebo emailovej objednávky verejného obstarávateľa, ktorá musí byť realizovaná najneskôr do 17:00 hod. predchádzajúceho pracovného dňa pred požadovanou dodávkou. Túto objednávku je úspešný uchádzač povinný potvrdiť e-mailom, kde uvedie druh a množstvo objednaného tovaru. |
9. Dodávka požadovaného tovaru sa uskutoční od 06:00 hod do 10:00 hod nasledujúceho dňa po objednaní tovaru, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. Tovar za verejného obstarávateľa preberá pracovník skladu. |
10. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. Verejný obstarávateľ nepreberie od úspešného uchádzača predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
V prípade porušenia platných predpisov, týkajúcich sa zabezpečenia bezpečnosti potravín zo strany úspešného uchádzača a prípadného zistenia tohto porušenia zo strany kontrolného orgánu, preberá úspešný uchádzač na seba všetky náklady, súvisiace s prípadným sankčným postihom verejného obstarávateľa kontrolným orgánom. |
11. Verejný obstarávateľ je oprávnený odmietnuť dodávku predmetu rámcovej dohody v prípade, ak táto bola dodaná po lehote na dodanie tovaru určenej rámcovou dohodou, resp. objednávkou, alebo ak má viditeľné vady (najmä poškodené obaly), alebo ak nebolo dodržané objednané množstvo a druhu tovaru alebo vlastnosti v zmysle bodu 2. a 3. V takom prípade, sa bude postupovať akoby tovar ani nebol dodaný a verejný obstarávateľ je oprávnený odstúpiť od rámcovej dohody. |
12. Preprava tovaru musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. V prípade nespokojnosti s teplotou doručeného tovaru verejný obstarávateľ bude aj spätne požadovať doručenie elektronického potvrdenia o stave teploty chladenia tovaru prepravovaného vozidla v daný deň. |
13. Úspešný uchádzač sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len „záručná doba“) na viditeľnom mieste. Minimálna trvanlivosť nesmie byť kratšia ako 2/3 z celkovej doby trvanlivosti. |
14. Úspešný uchádzač preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare spôsobilý na obvyklý účel, čerstvý a zdravotne nezávadný. |
15. Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi platné potvrdenie o registrácii prevádzkarne podľa zákona č. 152/1995 Z. z. v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu s výrobou, skladovaním a distribúciou predmetu zákazky do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
16. Úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi platné osvedčenie regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
17. V prípade, ak dodávku tovaru bude úspešný uchádzač vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, úspešný uchádzač predloží verejnému obstarávateľovi zmluvu uzavretú s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky do 3 pracovných dní odo dňa uzavretia rámcovej dohody. |
18. Dodaný tovar musí byť nový, nepoužitý. |
19. Verejný obstarávateľ nepripúšťa ekvivalent k danému predmetu zákazky. |
Odstúpenie od rámcovej dohody je možné v prípade podstatného porušenia tejto rámcovej dohody. Za podstatné porušenie považuje verejný obstarávateľ najmä: |
a) nesplnenie osobitných požiadaviek zadaných verejným obstarávateľom |
b) dodanie tovaru za iné ako jednotkové ceny uvedené v predloženej cenovej ponuke, |
c) ak predmet plnenia rámcovej dohody bude fakturovaný v rozpore s dohodnutými podmienkami v rámcovej dohode alebo bude opakovane fakturovaný, |
d) neschopnosť úspešného uchádzača dodať predmet rámcovej dohody za jednotkové ceny uvedené v predloženej cenovej ponuke, |
e) omeškanie verejného obstarávateľa s úhradou faktúry o viac ako 15 dní, |
f) úspešný uchádzač poskytne verejnému obstarávateľovi predmet rámcovej dohody takým spôsobom, ktorý je v rozpore s rámcovou dohodou (napr. opätovné dodanie nekvalitného tovaru, tovaru so zjavnými vadami v prípade, že verejný obstarávateľ na nedostatky úspešného uchádzača aspoň raz písomne upozornil), |
g) omeškanie úspešného uchádzača s dodávkou tovaru o viac ako 2 pracovné dni |
h) nedodanie predmetu plnenia z dôvodov na strane úspešného uchádzača. |
Univerzita Komenského v Bratislave, Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra - Mlyny UK, Jedáleň Venza, Staré Grunty 36, 841 04 Bratislava, Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 Kompletný predmet zákazky
68 252,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
19.12.2017 09:59
05.01.2018 09:00
05.01.2018 09:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
03.01.2018 14:08 - Vstupná ponuka | 68 252,00 | € | Cena bez DPH |
04.01.2018 10:39 - Najvýhodnejšia ponuka | 68 250,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: